2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebegimde gaz sancısı olmaması için ne yapmam lazım
Ben mi birşeyler kullanayım yoksa bebegime mi alayım damla tarzı birşeyler
Bugun saglık ocagına sormaya unuttum of
Bol bol rezene çayı iç yediklerne dikkat et canm çıg hersey gaz yapar meyve falan sut bunlara dkkat et..

Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım dualarımız seninle

Bence sagma sagarsan süt üretimi devam eder az biraz sabır gececek canım 1hafta içinde tamamen cekilir süt kızımda bıraktırırken benimde öyle olmustu sızı agrı derken gecti gitti 1hafta içinde

Maşallah size bu zamana kadar bekletti doktorunda çok şükür küvöze gerek kalmamış sağlıkları nasıl kaç kilo doğdu ve isimleri ne oldu miniklerin annesi biraz ayrıntı ver tabi kendini iyi hissedince
Canim Bebeklerim iyiler çok şükür yanımdalar kuveze girmediler.

Son düzenleme:
Off sende mii.... kac gun oldu dogum yapalı cnm.. nezmn gecicek bu stres,korku,endişe duygusu
Yalnız mısın yanında yardım edicek biri var mı

Annem var cok sukur ama gidecek o da,nereye kadar kalsin kadin..bunaldim cok,sebep su da diyemiyorum.kaptirmamaya calisiyorum belli de etmiyorum kimseye de..bakalim gecer bi an once umarim bu hal

Annem var cok sukur ama gidecek o da,nereye kadar kalsin kadin..bunaldim cok,sebep su da diyemiyorum.kaptirmamaya calisiyorum belli de etmiyorum kimseye de..bakalim gecer bi an once umarim bu hal

Benimde annem yanımda cnm ,ama dedigin gibi gidecek ... nekdr kalabilir ki....
Eşim ilgili annem yanımda biz bebekle iyiz ama yinede salamıyorum bir turlu kendimi o hissler hep var - korku endişe ...offf ,ben aglıyorum mesela sebepsiz oyle ,bence sende içinde tutma anlat ki daha iyi hissedersin belki beni annem sakinleştiriyor cok şukur, inş toparlanırım ...sende konus agla içinden ne geliorsa onu yap

6 gun oldu cnm dogum yapalı
Çook şukur annem yanımda yardım ediyor cok, esim ilgili problm yok ama bu hissler işte ...surekli aglayasım var
Cok degişik hissediyorum..oooofff inş gecer

Bir sorum var annelereee.....
Bebeginizin tırnaklarını nezaman kestiniiz?

6 gun oldu cnm dogum yapalı
Çook şukur annem yanımda yardım ediyor cok, esim ilgili problm yok ama bu hissler işte ...surekli aglayasım var
Cok degişik hissediyorum..oooofff inş gecer
Gecer canım hiç merak etme lohusalık böyle işte cokca oku bebegine kendine rahatlarsın ne güzel annen yanındaymıs bak

Normal doğum yapan arkadaşlar internette biraz araştırdım ama deneyimleri öğrenmek daha iyi diye düşündüm çok afedersiniz iki üç gündür ishal sorunu var su şeklinde değil tabi kabız problemi yaşamaktan iyi ama doğum habercisi diyor İnternette, siz öyle birşey yaşadınız mı ayrıca bebeğimin hareketleri sertleşti, çok şükür fazla da hareketli

Öncelikle gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah
Yaşadığın psikoloji geçici merak etme bende oğlumda aynı duygulara girmiştim hatta yabancı gibi geliyordu nasıl alışcam dedim bütün hayatım değişti yeme içme düzenim uyku düzenim artık sürekli bi sorumluluk taşıcam hemde ciddi bir sorumluluk bunları düşündükçe nasıl yaparım diye düşünüp sıkılıp durdum
Annem yanımdaydı bebeğim 38 günlükken dedem vefat etti annem gitti ben kaldım baş başa
Korku ile beraber bi cesarette geldi tek başıma olmak bana çok iyi gelmişti herşeyiyle benim ilgilenmem büyüdükçe bebeğimin artan mimikleri belli belirsiz gülümsemeleri
Birde sürekli değişiyorlar her anı keyif vermeye başladı ondan sonra
Geçecek bu günler merak etme

Canım geçmiş olsun.Ben önceden ölü doğum yapmıştım.2 gün sonra sütüm gelmişti.Aynı dediğin gibi davul gibi olmuştu.Çok acıyordu.Bir yandan süt kesici ilaç kullandım.Bir yandan da pompa ile sağdım.Zaten süt kesici ilaç sütü bir müddet sonra kesiyor.Göğüslerin süt dolduysa mecbur onu pompayla boşaltman lazım

Canım bende normal doğum bekleyenlerdenim neredeyse bir haftadır aynı şikayet var ilk başta şüphelenmiştim ama malesef bağlantılı çıkmadı

Ben de boya,açma işlemi yaptırdım.Sadece ağda,manikür,pedikür,fön işim kaldı.Pazartesi hastaneye gitmeden yaptırırım artık.Ben hareket edemiyorum ya sen maşallah nasıl temizlik yapıyorsun?36 no ayaklarım boydan değil ama enden üç katı oldu.Benim ev temizliği yarın bitecek inşallah.Bugün halılar silindi,gardıroptaki bütün yazlık eşyalar ütülendi,kışlıklar kaldırıldı,bebeğin birkaç parça kıyafeti kalmıştı,onlar da ütülendi.Yarın da camlar,koltuklar,avizeler silinecek.Hastane çantalarıma son birkaç şey ekleyeceğim.Hadi hazırız pazartesine :)

19 temmuzda günüm doluyor. Benim gibi hala normal doğum bekleyen var mı? Gelmedikçe endişem artıyor. Herşey yolunda değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…