Bol bol rezene çayı iç yediklerne dikkat et canm çıg hersey gaz yapar meyve falan sut bunlara dkkat et..Kızlar bebegimde gaz sancısı olmaması için ne yapmam lazım
Ben mi birşeyler kullanayım yoksa bebegime mi alayım damla tarzı birşeyler
Bugun saglık ocagına sormaya unuttum of
Hakkında ne hayırlıysa o olsun canım dualarımız seninleHerkese merhabalar bende biraz once doktordan ciktim. Hayal kirikligiyla dondum eve. 40 dk nst cekildi sanci cikmadi aciklik yok plesantada yaslanma yok bebegim 3800 gr olmus. Doktor haftaya cumaya kadar bekleyelim dedi. Su anda saglik sikintimiz gorunmuyor. Pazartesi nst cektirecegim persembe son kontrolum var eger o zamana kadar gelmezse cumaya ister sezeryan yapariz ister suni deneriz dedi. kilo olarak da zorlayacak gibi beni. Persembe sonuca gore karar verecegiz karari bana birakti artilarini eksilerini anlatti iki durumunda ama kendisi sezeryana biraz daha sicak bakiyor.Bu cadi kendi gelmeyecek galibadua edin kizlar banada sezeryandan cok korkuyorum insallah bunlara gerek kalmadan kendi gelir bebegim...
Bence sagma sagarsan süt üretimi devam eder az biraz sabır gececek canım 1hafta içinde tamamen cekilir süt kızımda bıraktırırken benimde öyle olmustu sızı agrı derken gecti gitti 1hafta içindeKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Canim Bebeklerim iyiler çok şükür yanımdalar kuveze girmediler.Maşallah size bu zamana kadar bekletti doktorunda çok şükür küvöze gerek kalmamış sağlıkları nasıl kaç kilo doğdu ve isimleri ne oldu miniklerin annesi biraz ayrıntı vertabi kendini iyi hissedince
Off sende mii.... kac gun oldu dogum yapalı cnm.. nezmn gecicek bu stres,korku,endişe duygusu
Yalnız mısın yanında yardım edicek biri var mı
Annem var cok sukur ama gidecek o da,nereye kadar kalsin kadin..bunaldim cok,sebep su da diyemiyorum.kaptirmamaya calisiyorum belli de etmiyorum kimseye de..bakalim gecer bi an once umarim bu hal
Kac gün oldu canım dogum yapalı ilk günler böyle hissetmen cok normal benim 2.oldugu halde ilk 1hafta böyle hissettim yemek yiyemedim herseye agladım geciyo ama alışıyosun bu düzene ve yanımda sadece eşim ve kızım var bşka yardım etcek kimse yok yanınızda anneniz falan varmı acaba
Gecer canım hiç merak etme lohusalık böyle işte cokca oku bebegine kendine rahatlarsın ne güzel annen yanındaymıs bak6 gun oldu cnm dogum yapalı
Çook şukur annem yanımda yardım ediyor cok, esim ilgili problm yok ama bu hissler işte ...surekli aglayasım var
Cok degişik hissediyorum..oooofff inş gecer
Öncelikle gözün aydın sağlıcakla büyüt bebeğini inşallahBenimde annem yanımda cnm ,ama dedigin gibi gidecek ...nekdr kalabilir ki....
Eşim ilgili annem yanımda biz bebekle iyiz ama yinede salamıyorum bir turlu kendimi o hissler hep var - korku endişe ...offf ,ben aglıyorum mesela sebepsiz oyle ,bence sende içinde tutma anlat ki daha iyi hissedersin belki beni annem sakinleştiriyor cok şukur, inş toparlanırım ...sende konus agla içinden ne geliorsa onu yap
Ben bi kac gün önce cok uzun olanları kestim canımBir sorum var annelereee.....
Bebeginizin tırnaklarını nezaman kestiniiz?
Hayırlısı canım hala doğum yapmamışların yarısı 17 temmuzda doğum yapacağız :)
Canım geçmiş olsun.Ben önceden ölü doğum yapmıştım.2 gün sonra sütüm gelmişti.Aynı dediğin gibi davul gibi olmuştu.Çok acıyordu.Bir yandan süt kesici ilaç kullandım.Bir yandan da pompa ile sağdım.Zaten süt kesici ilaç sütü bir müddet sonra kesiyor.Göğüslerin süt dolduysa mecbur onu pompayla boşaltman lazımKızlar biliyorum siz sütünüz olsun diye uğraşıyorsunuz ama benim sütün gelmemesi gerek. Ancak göğüslerim davul gibi çok ağrıyor şiştilerilaç işe yaramamış. ilaç değiştiyoruz yarın başlayacağım ona. Ama onun dışında ne yapabilirim bilginiz var mı annenizden falan korkuyorum cerrahi müdehale gerekecek sıkı sıkı sarıyorum ama yine şiş yine şiş adaçayı kesermiş okudum internetten onu içtim bugün umarım gider
Canım bende normal doğum bekleyenlerdenim neredeyse bir haftadır aynı şikayet var ilk başta şüphelenmiştim ama malesef bağlantılı çıkmadıNormal doğum yapan arkadaşlar internette biraz araştırdım ama deneyimleri öğrenmek daha iyi diye düşündüm çok afedersiniz iki üç gündür ishal sorunu var su şeklinde değil tabi kabız problemi yaşamaktan iyi ama doğum habercisi diyor İnternette, siz öyle birşey yaşadınız mı ayrıca bebeğimin hareketleri sertleşti, çok şükür fazla da hareketli
Ben de boya,açma işlemi yaptırdım.Sadece ağda,manikür,pedikür,fön işim kaldı.Pazartesi hastaneye gitmeden yaptırırım artık.Ben hareket edemiyorum ya sen maşallah nasıl temizlik yapıyorsun?36 no ayaklarım boydan değil ama enden üç katı oldu.Benim ev temizliği yarın bitecek inşallah.Bugün halılar silindi,gardıroptaki bütün yazlık eşyalar ütülendi,kışlıklar kaldırıldı,bebeğin birkaç parça kıyafeti kalmıştı,onlar da ütülendi.Yarın da camlar,koltuklar,avizeler silinecek.Hastane çantalarıma son birkaç şey ekleyeceğim.Hadi hazırız pazartesine :)kızlar dayanamadım onlerden saçlarımın ucunu açtım beş dakika beklettim çok tatlı bi sarı oldu bari renk gelsin yüzüme diye diplerine değmedikten sonra çıkmaz herhalde yüzümede maske taktım çok az zaten iki yandan birer tutam bunaldım ya. çantalarımı hazırladım evin temizliği bitti aklıma gelen herşeyi hazırladım artık pazartesiyi beklicem oturup
Bana da doktor 15 temmuz cumartesi doğum olabilir dedi canım.Allah yardımcımız olsun.Sağ salim kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza inşallahKizlar 15 temmuz cumartesi saat 9 da ogluma?kavusuyorum :)
Teşekkür ederim canım hayırlısı diyelim o zamanCanım bende normal doğum bekleyenlerdenim neredeyse bir haftadır aynı şikayet var ilk başta şüphelenmiştim ama malesef bağlantılı çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?