2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende açtırıp yaptırmak istedim de vazgeçtim zararlı olur dediler vazgeçtim. bende uçlarına ombre gibi yaptım sende güle güle kullan kuzum. tek başıma yapmadım annem geldi kardeşim geldi öyle yaptık yoksa mümkün değil halılarıda bir ay önce yıkamaya verip kaldırdım öylece daha açmadım halılız takılıyorum kirlenmesin diye :) benim ayaklarda hiç şişlik yok ellerde öyle benim bütüm ödem yüzümde gözlerimin içi kıpkırmızı o şişliği anlatamam görmen lazım kör gibiym yanaklarım gözümün içindne canım pazartesi mi senin de doğum kaçta olcak

Ya bişi soracağım,yıkatma halıları yıpratıyor deniyor,yıprandı mı?Benim de pazartesi saat 16.30 gibi.Seninki ne zaman?Benim de yüzüm de ellerimde yok ayaklarımda,bileklerimde,basınca da ağrıyor.Ayaklar hep yukarıda artık :)

yok canım yeni halıydı inanır mısın tertemiz geldi o tüyleri bile temizlenmiş hani yeni halı tüy çıkartır ya sürekli renkleri yerine gelmiş resmen hiç incelme yıpranma yok oje dokulmuştu o bile geçmiş bende ilk defa verdim güzel geldi ama . bennim de pazartesi ama sabah sekizde gidicem 9 da alıncak

Sağıp atsan ilk sütleri bari dolan dolmuş artık orada kalırsa sıkıntı olmasın sonra emmedikçe kesilir sonraları herhalde

Turşu sirke limon suyu nar ekşisi gibi şeyler azalttır derler ama

Sağol canım. Turşu falan deneyeyim bakalım. Sağıp atamam maalesef çünkü o zaman içteki dikişler patlar doktor uyarmıştı taa o zaman.. bu arada karpuz çok yedim sıcak hava diye meğer o süt yaparmış daha ağzıma sürmem

Sağol canımm.. Sıkı sarmak dışında emme ya da sağma gibi herhangi bir şekilde müdehale etmem yasak emdiği gibi gelir ameliyat olursun demişti doktorum o zaman.. sıkı sıkı sarıyorum ilacımı içiyorum adaçayı içiyorum. Olmadı iğn dedi çocuk doktoru bugün söylerim doktoruma iğne yaptırırım diğer ilacın faydası olmazsa..

sweetwitch01 cnm maydanoz da kesiyor diye biliyorum ben .

Yaaa onu da yiyim içim bari.. üstüne de limon sıkayım gitsin gelmesin ayy.. herkesin bol sütü olsun dua ediyorum ama benim olmasın

Sağol canım.Nane ezip bi onu da deneyeyim.. valla olmadı iğne yapmalarını isteyeceğim.. iğneden korkuyorum artık ama ameliyat olmakta istemiyorum. Sezaryen o ameliyatın yanında nur nimet. Sonuçta 6 saat kaldım ben o zaman üzüm yaprağını taze bulmam zor ama nane olabilir.

İlk hafta benim de öyle oldu , öyle şişip ağrı ateş yaptılar ki, sürekli sağıp buzluğa attım, bir hafta sonra normal düzeyde üretmeye başladı. göğüs pompasıyla dene sağmayı

sweetwitch01 canm bı kac gun sagıp at snra yavas yavas sagmamaya çalıs kesılcektr ben gecen sene ole yaptım

Sağolun kızlar. Fakat sağmam yasak iç dikişler patlar.. süt kanallarını dikmişti çünkü doktor

Bence sagma sagarsan süt üretimi devam eder az biraz sabır gececek canım 1hafta içinde tamamen cekilir süt kızımda bıraktırırken benimde öyle olmustu sızı agrı derken gecti gitti 1hafta içinde

Yaa inşallah canım.. tamamen gitsin gelmesin sütü olmayan annelerin olsun benim yerime.. sağamam zaten imkansız o durum yasak.

Canım ilaç kullanıyorum ama sanırım hafif gelmiş. Bir de karpuz yemiştim o süt yaparmış ne bileyim emzirmeyince.. arkadaşlara da dedim sağmam yasak

sweetwitch01 ay canım ben sana göndereyim burda çok var ya çözüm bulamssan yaz mutlaka neyin fayda edeceği belli olmaz yarım satimi alır en fazla kargoya vermek

Canım ilaç kullanıyorum ama sanırım hafif gelmiş. Bir de karpuz yemiştim o süt yaparmış ne bileyim emzirmeyince.. arkadaşlara da dedim sağmam yasak
Allah şifa versin canım.Sadece emzirmen yasak zannediyordum.Sağamayacağını bilmiyordum.Çok beklemeden doktoruna sor istersen.Tekrar geçmiş olsun

Herkese selamlar anneler..

Tam 1 hafta önce bugün doğum yaptım. Bebeğim küvezde yoğunbakımda hala. Solunum sıkıntısı düzeldi hamdolsun. Ama beslenmesi az şuan ve sarılığı başladı. Her öğün 45 cc alıyor bugün. Dün 40 idi. Her gün biraz artırıyorlar. Dün doktorla görüştüğümüzde cuma veya ctesi çıkabilir demişti ama bugün sanki biraz daha geç olacak gibi konuştu. Sanırım sarılığı yükseliyor. Bir de bugün düne göre 140 gr vermis. Cok üzüldüm. Normalde 10-20 gr filan eksiliyordu. Doktorun söylediğine göre beslenme miktarı arttıkça harcadığı efor artıp kilo kaybı olmus. Doğum kilosuna dönmeden çıkarmazlar herhalde.. her gün 1 saat yanında kalıyoruz eşimle. Seviyoruz, biberonla sütünü içirip gazını çıkarıp eve dönüyoruz. Hem bir an önce çıksın istiyorum hem de tam iyi olmadan çıkarsa tekrar uzak kalmaktan endişe ediyorum. Ama dün doktor cmt çıkabilir sinyali verip bugün geri adım atınca omuzlarım düşük döndüm eve..

Çok uzun yazdım, biraz içimi dökmek istedim.. bebisine kavusan annelere sağlıklı günler, henüz kavusmayanlara kolay doğumlar olsun inşallah..

sweetwitch01 ay canım ben sana göndereyim burda çok var ya çözüm bulamssan yaz mutlaka neyin fayda edeceği belli olmaz yarım satimi alır en fazla kargoya vermek

Sağol canım. İnşallah geçer.. geçmezse söylerim ya da bulamazsam..

Allah şifa versin canım.Sadece emzirmen yasak zannediyordum.Sağamayacağını bilmiyordum.Çok beklemeden doktoruna sor istersen.Tekrar geçmiş olsun

Amin canım sağol.. yarın başka ilaca başlayacağım ama çok şiş canım yanıyor ateşim çıkıyor. Titriyorum adananın sıcağında Bugün eski ilacı içmemiş olsam hemen başlardıım ama içmiştim

Geçmiş olsun canım,umarım bir an önce bebişinle evine dönersin.Sen onu kucağına alınca,sevince,mutlu oluyor mu,bir değişiklik seziyor musun?

Arkadaslar doktorumuz bebegim icin rotarix asisini onerdi 2 doz turkiyede zorunlu degil arastirin karar verin dedi daha once yaptiran ya da bilgisi olan var mi

Geçmiş olsun canım,umarım bir an önce bebişinle evine dönersin.Sen onu kucağına alınca,sevince,mutlu oluyor mu,bir değişiklik seziyor musun?

O kadar uykulu ki. Erken doğmasıyla alakalı sanırım ve de sarılığın etkisi de olabilir. Bugün 38+2. Sürekli uyku halinde. Nadiren uyanıyor, biberonla beslerken bile iki fırt çekiyor hop uyku. Gıdıklayarak zorla içiriyoruz. Bizi farkediyor mu emin değilim.. tek tesellim sütümün şifa olması.. onu da az az veriyorlar. 1 haftalık bebek kaç cc içer ki bir öğün? Bir de çok gazlı bi bebekmiş. Bu yüzden içtiğini kusabiliyor. Doktor uğraştıracak sizi dedi. Sağlığı yerinde olsun da biz uğraşırız.

Arkadaslar doktorumuz bebegim icin rotarix asisini onerdi 2 doz turkiyede zorunlu degil arastirin karar verin dedi daha once yaptiran ya da bilgisi olan var mi

Rota virüs aşısı canım. Tehlikeli ishal. Evet burada 3 doz isteğe bağlı. Pahalı olduğu için de pek yaptıran olmuyor çoğunlukla. Bana oğlumda dememişti doktor yaptıramadım. Çünkü çok zaman geçmişti üzerinden. Çok şükür bir şey olmadı ama zamanını bilip yaptırmak lazım bence

Canım benim inşallah sağlığına bir an önce kavuşur yavrun. Bebektem bebeğe fark ediyor biz daha 30a yeni geçmeye çalışıyoruz. 2 saat arayla o da. Gaz için yararlı bakteri var verebilirler aslında bir zararı da yok. Yine de onlar daha iyi bilir tabii. Uyuması yorulduğu için ki genelde uyuyorlar emerken falan.

Slm kızlar dün 6.gunde gobegi düştü oğlumun. Bugün ilk banyosu nu yaptı.sarilik değeri bugün 13 dr günün e göre sınırın altında ama ç.tedi yine gelin dedi.biz de günde 4 defa 30 cc mama veriyoruz.kasikla beceremedim.biberonla veriyordum.ama emmeyi azalttı bu sefer biberon kolay geldi.o nedenle enjeksiyonla vermeye başlıcaz bugün.
Sezeryan sonrası şişliğin ve ağrı çöktü.ama azalıyor.tansiyonumda hafif yükselme var böyle bir sorun yaşayan var mi sezeryan sonrasi.normalde hamilelikte tansiyon problemin yoktu.kadin doğumgünü aradım ama daha dönmedi.ben den başka var mi böyle bir sorunu yaşayan.

Rota virüs aşısı ise o ben oğlumda yaptırdım ve aşı olduğumuz için hastalık hafif geçti ama hafif hali bile berbat berbat ötesi bişey zaten yaptırmamış bwbekler 1 hafta hastanede yatıyordu hep kesşn yine yaptıracağız kısaca

Reactions: SGd
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…