2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah çabucak şifasını bulursun canımm geçmiş olsun tekrar

10.gün oldu pipimiz iyileşti göbek hala duruyor bizim ,benim şekerim düşüyor arada sadece sürekli emzirme pozisyonunda durduğum için yorgun düşüyorum aç olsa da olmasa da meme de durmak ve memede uyumak istiyor

Hayirlisiyla evine gelecek insallah bebegin biraz sabir sadece.. Gelince yanina bu gunler bir cirpida unutulup gidecek.

Gözünaydın canım, sevindim senin adına, solunum sıkıntısı geçtiyse sarılığı dert etme geçer, her bebekte oluyor nerdeyse..Ne güzel besleyip gazını çıkarıyorsun, dokunabiliyorsun Inşallah ben de kavuşurum bebeğime. .siz de en kısa zamanda kavuşursunuz. .

Kızlaaaarrrr ben hala doğuramadım 41+0 olduk.. yine ne sancı çıktı ne de açılma.. drum artık doğum yapacağın hastaneye git dedi.. gebelik şekeri olduğu için artık riske atmayalım dedi.. eşim hastaneyi aradı hala normal doğumda ısrar ediyorlar 1 cm açılmam bile yok.. sinirden ağlıyorum artık.. sabah eşimle hastaneye gitcez.. ne olur bizim içinde dua edin.. şimdiden moralim yerle bir oldu..

Devlet hastanesinde mi doğum yapacaksın devlette normale çok zorluyorlar. Sağlıklı doğumlar dilerim

Anneler bandajla banyo vs bahsetmişsiniz kanamanız varken nasıl oluyor yani afedersiniz ben adetken bile banyo yapamazdım lohusa kanama daha fazla diyorlar tecrübesiz olduğum için bilmiyorum

İnşallah biz de yaptıracağız yenidoğan sünneti 10 günde iyleşmesi süper.Bir daha bebiş o stresi yaşamayacak.

Suni veririz demediler mi kuzum , bozma moralini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bir an önce sağlıkla al kucağına meleğini

Allah yardımcın olsun canım.Senin ve bebiş için hayırlı olan doğum şekli olsun.Hayırlısı sezeryansa inşallah sezeryan yapmaya drlar ikna olur.

Bu arada yarın için çok meraktayım.Kendini iyi hissettiğin zaman yazmayı unutma.Sağ salim güzel bir doğumla bebeğini kucağına alacaksın inşallah.Dualarımız seninle.

Canım evladına kavuşacaksın sadece biraz bakıma ihtiyacı var öyle düşün sarılıgı da güzelce tedavi edilir orda tez zamanda inşallah bütün bekleyen anneler evlatlarına sag saglim kavuşur dualarım sizinle yavrularınızla Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah sizlerindr yüreğinr ferahlık versin Rabbim dayanma gücü versin

Kusura bakma canım merakımdan soruyorum cevaplamak zorunda degilsin tabikide neden yasak acaba bebegi emzirmen

Benim doğuştan asimetri sorunum vardı. 18 yaşında ameliyat oldum. 2 ayrı operasyon geçirdim hem büyütme hem küçültme ameliyatı. Büyütme yapılan göğüste sorun yok süt kanalı vs. yok çünkü. Ama adet dönemlerimde ağrır. Soğuk algınlığı yaşasam o silikonu orda hissederim. Küçültme olan göğüste damarlar var ancak bir kısmını dikmiş bir kısmını da bırakmış. Keşke tamamını alsaymış diyorum. Her neyse. İşte tek onda böyle sorun olduğundan emzirdiğin gibi bana gelir ameliyat olursun mama yiyecek o göğse de süt birikmeyecek ilaç kullanacaksın dedi. Bundan 10 yıl önce.. bana keşke başında deseydi onu da al silikon olsun derdim. Bu yüzden de maalesef emzirmiyorum canım. Geçirdiğim operasyon basit bir şey olsa umursamam ama 6 saat ilki sürdü diğeri de 3 saat. Göğüs ucu da doğal olarak üşüdüğüm zaman çıkar onun dışında çıkmaz. Böyle işte canım.. emzirmemek sorun değil de acısını çekmek çok zor..

Bende yarın banyo sonrası duşunuyorum cok uzunlar ...sıcakta da eldiven artık kullnmk istemyrm 6 gun oldu..
Kes aynen uzunları ben hiç takmadım eldiven bi gün sadece cok sıcak cünkü tek kat kıyafetle bile isilik oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…