İnşallah çabucak şifasını bulursun canımm geçmiş olsun tekrarSağol canım. İnşallah geçer.. geçmezse söylerim ya da bulamazsam..
Amin canım sağol.. yarın başka ilaca başlayacağım ama çok şiş canım yanıyor ateşim çıkıyor. Titriyorum adananın sıcağındaBugün eski ilacı içmemiş olsam hemen başlardıım ama içmiştim
10.gün oldu pipimiz iyileşti göbek hala duruyor bizim ,benim şekerim düşüyor arada sadece sürekli emzirme pozisyonunda durduğum için yorgun düşüyorum aç olsa da olmasa da meme de durmak ve memede uyumak istiyorSlm kızlar dün 6.gunde gobegi düştü oğlumun. Bugün ilk banyosu nu yaptı.sarilik değeri bugün 13 dr günün e göre sınırın altında ama ç.tedi yine gelin dedi.biz de günde 4 defa 30 cc mama veriyoruz.kasikla beceremedim.biberonla veriyordum.ama emmeyi azalttı bu sefer biberon kolay geldi.o nedenle enjeksiyonla vermeye başlıcaz bugün.
Sezeryan sonrası şişliğin ve ağrı çöktü.ama azalıyor.tansiyonumda hafif yükselme var böyle bir sorun yaşayan var mi sezeryan sonrasi.normalde hamilelikte tansiyon problemin yoktu.kadin doğumgünü aradım ama daha dönmedi.ben den başka var mi böyle bir sorunu yaşayan.
Hayirlisiyla evine gelecek insallah bebegin biraz sabir sadece.. Gelince yanina bu gunler bir cirpida unutulup gidecek.Herkese selamlar anneler..
Tam 1 hafta önce bugün doğum yaptım. Bebeğim küvezde yoğunbakımda hala. Solunum sıkıntısı düzeldi hamdolsun. Ama beslenmesi az şuan ve sarılığı başladı. Her öğün 45 cc alıyor bugün. Dün 40 idi. Her gün biraz artırıyorlar. Dün doktorla görüştüğümüzde cuma veya ctesi çıkabilir demişti ama bugün sanki biraz daha geç olacak gibi konuştu. Sanırım sarılığı yükseliyor. Bir de bugün düne göre 140 gr vermis. Cok üzüldüm. Normalde 10-20 gr filan eksiliyordu. Doktorun söylediğine göre beslenme miktarı arttıkça harcadığı efor artıp kilo kaybı olmus. Doğum kilosuna dönmeden çıkarmazlar herhalde.. her gün 1 saat yanında kalıyoruz eşimle. Seviyoruz, biberonla sütünü içirip gazını çıkarıp eve dönüyoruz. Hem bir an önce çıksın istiyorum hem de tam iyi olmadan çıkarsa tekrar uzak kalmaktan endişe ediyorum. Ama dün doktor cmt çıkabilir sinyali verip bugün geri adım atınca omuzlarım düşük döndüm eve..
Çok uzun yazdım, biraz içimi dökmek istedim.. bebisine kavusan annelere sağlıklı günler, henüz kavusmayanlara kolay doğumlar olsun inşallah..
:) aynen dogru soyluyorsun ama ne yapim bu zamna kadar sikinti yok dedi dr iki gun once basla doguma kadar iki tane ic dedi öyle iste...bebem88 kız kalmış 6 günün anca mı soruyorsun bu soruyu, artık içilen içilmiş yiyen yenmiş olan olmuş biten bitmiş
Gözünaydın canım, sevindim senin adına, solunum sıkıntısı geçtiyse sarılığı dert etme geçer, her bebekte oluyor nerdeyse..Ne güzel besleyip gazını çıkarıyorsun, dokunabiliyorsun Inşallah ben de kavuşurum bebeğime. .siz de en kısa zamanda kavuşursunuz. .Herkese selamlar anneler..
Tam 1 hafta önce bugün doğum yaptım. Bebeğim küvezde yoğunbakımda hala. Solunum sıkıntısı düzeldi hamdolsun. Ama beslenmesi az şuan ve sarılığı başladı. Her öğün 45 cc alıyor bugün. Dün 40 idi. Her gün biraz artırıyorlar. Dün doktorla görüştüğümüzde cuma veya ctesi çıkabilir demişti ama bugün sanki biraz daha geç olacak gibi konuştu. Sanırım sarılığı yükseliyor. Bir de bugün düne göre 140 gr vermis. Cok üzüldüm. Normalde 10-20 gr filan eksiliyordu. Doktorun söylediğine göre beslenme miktarı arttıkça harcadığı efor artıp kilo kaybı olmus. Doğum kilosuna dönmeden çıkarmazlar herhalde.. her gün 1 saat yanında kalıyoruz eşimle. Seviyoruz, biberonla sütünü içirip gazını çıkarıp eve dönüyoruz. Hem bir an önce çıksın istiyorum hem de tam iyi olmadan çıkarsa tekrar uzak kalmaktan endişe ediyorum. Ama dün doktor cmt çıkabilir sinyali verip bugün geri adım atınca omuzlarım düşük döndüm eve..
Çok uzun yazdım, biraz içimi dökmek istedim.. bebisine kavusan annelere sağlıklı günler, henüz kavusmayanlara kolay doğumlar olsun inşallah..
İnşallah çabucak şifasını bulursun canımm geçmiş olsun tekrar
Devlet hastanesinde mi doğum yapacaksın devlette normale çok zorluyorlar. Sağlıklı doğumlar dilerimKızlaaaarrrr ben hala doğuramadım 41+0 olduk.. yine ne sancı çıktı ne de açılma.. drum artık doğum yapacağın hastaneye git dedi.. gebelik şekeri olduğu için artık riske atmayalım dedi.. eşim hastaneyi aradı hala normal doğumda ısrar ediyorlar 1 cm açılmam bile yok.. sinirden ağlıyorum artık.. sabah eşimle hastaneye gitcez.. ne olur bizim içinde dua edin.. şimdiden moralim yerle bir oldu..
İnşallah biz de yaptıracağız yenidoğan sünneti 10 günde iyleşmesi süper.Bir daha bebiş o stresi yaşamayacak.10.gün oldu pipimiz iyileşti göbek hala duruyor bizim ,benim şekerim düşüyor arada sadece sürekli emzirme pozisyonunda durduğum için yorgun düşüyorum aç olsa da olmasa da meme de durmak ve memede uyumak istiyor
Suni veririz demediler mi kuzum , bozma moralini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bir an önce sağlıkla al kucağına meleğiniKızlaaaarrrr ben hala doğuramadım 41+0 olduk.. yine ne sancı çıktı ne de açılma.. drum artık doğum yapacağın hastaneye git dedi.. gebelik şekeri olduğu için artık riske atmayalım dedi.. eşim hastaneyi aradı hala normal doğumda ısrar ediyorlar 1 cm açılmam bile yok.. sinirden ağlıyorum artık.. sabah eşimle hastaneye gitcez.. ne olur bizim içinde dua edin.. şimdiden moralim yerle bir oldu..
Allah yardımcın olsun canım.Senin ve bebiş için hayırlı olan doğum şekli olsun.Hayırlısı sezeryansa inşallah sezeryan yapmaya drlar ikna olur.Kızlaaaarrrr ben hala doğuramadım 41+0 olduk.. yine ne sancı çıktı ne de açılma.. drum artık doğum yapacağın hastaneye git dedi.. gebelik şekeri olduğu için artık riske atmayalım dedi.. eşim hastaneyi aradı hala normal doğumda ısrar ediyorlar 1 cm açılmam bile yok.. sinirden ağlıyorum artık.. sabah eşimle hastaneye gitcez.. ne olur bizim içinde dua edin.. şimdiden moralim yerle bir oldu..
Bu arada yarın için çok meraktayım.Kendini iyi hissettiğin zaman yazmayı unutma.Sağ salim güzel bir doğumla bebeğini kucağına alacaksın inşallah.Dualarımız seninle.Kızlaaaarrrr ben hala doğuramadım 41+0 olduk.. yine ne sancı çıktı ne de açılma.. drum artık doğum yapacağın hastaneye git dedi.. gebelik şekeri olduğu için artık riske atmayalım dedi.. eşim hastaneyi aradı hala normal doğumda ısrar ediyorlar 1 cm açılmam bile yok.. sinirden ağlıyorum artık.. sabah eşimle hastaneye gitcez.. ne olur bizim içinde dua edin.. şimdiden moralim yerle bir oldu..
Kusura bakma canım merakımdan soruyorum cevaplamak zorunda degilsin tabikide neden yasak acaba bebegi emzirmenYaa inşallah canım.. tamamen gitsin gelmesin sütü olmayan annelerin olsun benim yerime.. sağamam zaten imkansız o durum yasak.
Insaallah canim :)Bana da doktor 15 temmuz cumartesi doğum olabilir dedi canım.Allah yardımcımız olsun.Sağ salim kolaylıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah
Canım evladına kavuşacaksın sadece biraz bakıma ihtiyacı var öyle düşün sarılıgı da güzelce tedavi edilir orda tez zamanda inşallah bütün bekleyen anneler evlatlarına sag saglim kavuşur dualarım sizinle yavrularınızla Rabbim şafii ismiyle şifa versin inşallah sizlerindr yüreğinr ferahlık versin Rabbim dayanma gücü versinHerkese selamlar anneler..
Ben bi kac gün önce cok uzun olanları kestim canım
Kusura bakma canım merakımdan soruyorum cevaplamak zorunda degilsin tabikide neden yasak acaba bebegi emzirmen
Kes aynen uzunları ben hiç takmadım eldiven bi gün sadece cok sıcak cünkü tek kat kıyafetle bile isilik oluyoBende yarın banyo sonrası duşunuyorum cok uzunlar ...sıcakta da eldiven artık kullnmk istemyrm 6 gun oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?