2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım inşallah bi an önce cekilir süt gecmiş olsun tekrardan Allah yardımcın olsun

Kızlar bu arada bebişi kontrole götürdük sonunda öğrendim 49 cm miş minik hanım. Sarılığı hafif eğer geçmezse cumartesi burdayım getir dedi. Telefonunı verdi ne zaman olursa ara ya da mesaj at dönerim mutlaka dedi. Göbeği çabuk kurusun diye alkol sıktı sen sıkma dedi. Göbek fıtığı varmış ama geçer dedi. Su biberonu ayarla mutlaka su ver dedi ayrıca. Mamamızı da beğendi. Biogaia yazdı 1 ay günde 5 damla kullan dedi. Henüz almadım acelesi var mı bilmiyorum 3 günlük bebek için gazı vs durumu daha başlamadı çünkü. Bizden böyle haberler..

Ziyan etmrdm eder miyim pompayla sağıp kaşıkla ağzna verdim cnm

Maşallah cnmm :) bnde acayip susuyorm ya drdiklernden bnde yyrm tavuk çorbası fln..

Canım sütüm birden indi. Veremedm şişti ki göğüslerim. Taşıyamıyorm artk .. göğüs ucu yoktu ememiyo. Slikon aldm bgn. Cook cook bi emdi ki yavrumm ilk kez doydu. Bnmde göğüslermi baya sızlattı ama rahatlama hissettmm iyi geldii..

Arkadaşlar Doğum nişanım geldi kahverengi mukus salgısı, belirgin bir sancım yok, bu bişey ifade ediyor mu? Ardından sancım gelir inş kendi sancımla doğururum dua edin nolur

Canım benım de dun bugun aynen o sekılde geldı nişanım ve bugun ılk defa nst de kasılmam cıktı ama hala duzenlı gelen bı agrım yok ıns senın olur. Pazartesıye kadar gelmezse sezeryan olucam artık. Bebegım daha kanala da yerlesmemıs cunku.

Arkadaşlar Doğum nişanım geldi kahverengi mukus salgısı, belirgin bir sancım yok, bu bişey ifade ediyor mu? Ardından sancım gelir inş kendi sancımla doğururum dua edin nolur
Benim de yine jöle gibi geldi ama bu defa kahve puturler vardı hayırlısı bakalım pazartesiyi beklicek miyiz

Suni veririz demediler mi kuzum , bozma moralini Allah iyi insanlarla karşılaştırsın bir an önce sağlıkla al kucağına meleğini
Hayır canım yarın gelin muayene etcez dediler.. duruma göte karar verilirmiş, bizim isteğimiz doğrultusunda olmuyormuş bu işler..ülkemin gözünü seviyim yaaaa.. keşke türkiyede doğursaydım..

Allah yardımcın olsun canım.Senin ve bebiş için hayırlı olan doğum şekli olsun.Hayırlısı sezeryansa inşallah sezeryan yapmaya drlar ikna olur.
Sağol canım inşaallah biran önce karar verilir.. ne olacaksa olsun modundayım.. korkuyorum bileyler ters gidecek diye.. rabbim yüzümzü kara çıkartmasın.. artık kızımın hareketleri canımı yakıyor, karnımın içi acıyor

Bu arada yarın için çok meraktayım.Kendini iyi hissettiğin zaman yazmayı unutma.Sağ salim güzel bir doğumla bebeğini kucağına alacaksın inşallah.Dualarımız seninle.
İnşaAllah canım artık bende anne oldum demek istiyorum, kucağıma almak istiyorum, öpmek koklamak istiyorumm.. yarın gelişmelerden haber ederim..

Anneler bandajla banyo vs bahsetmişsiniz kanamanız varken nasıl oluyor yani afedersiniz ben adetken bile banyo yapamazdım lohusa kanama daha fazla diyorlar tecrübesiz olduğum için bilmiyorum
Ayakta banyo yapıyorum doktorumuz öyle dedi... ayrıca kanama fazla olmuyor enazından benim öyle

Gecicek cnm bilyrm da işte gecene kadar biraz zaman lazım
Yemek yeme istegim bile yok..uyku zaten nerdeyse yok..
Aldıgım sorumlulugu duşundukce stres yapıyorum , bi turlu salamadım kendimi..inş gecer en kısa zamanda

Dogum sancım gelmeden iki saat öncesinde ishal olmuştum ben cnm , ama herkezde degişik
Bazen de olmayabilir bu kişiye göre degişiyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…