Gecer canım hiç merak etme lohusalık böyle işte cokca oku bebegine kendine rahatlarsın ne güzel annen yanındaymıs bak
Kıyamam yaa igne yapılıo die biliyorum ama işe yaramadmı keslmedmiSağolun kızlar. Fakat sağmam yasak iç dikişler patlar.. süt kanallarını dikmişti çünkü doktor
Kıyamam yaa igne yapılıo die biliyorum ama işe yaramadmı keslmedmi
Maaşallah kuzuya inşallah kolaylıkla emer karnı doyar biberona gerek kalmazCanım sütüm birden indi. Veremedm şişti ki göğüslerim. Taşıyamıyorm artk .. göğüs ucu yoktu ememiyo. Slikon aldm bgn. Cook cook bi emdi ki yavrumm ilk kez doydu. Bnmde göğüslermi baya sızlattı ama rahatlama hissettmm iyi geldii..
Oluyo olmaz mı ben gecen hafta felakettim eşim diyodu hadi bunada agla diye ortada bişey yok ben aglıyorum falan ister istemez bi duygu yogunlugu oluyo lohusalıkta :)Evt annecim burda sagolsun
Ben lohusalıkta duygu degışıklikleri fln oluyor diye biliyordum da , hiç benim o duygulara kapılıp gidecegim aklıma gelmezdi valla
Demekki olabiliomuş
Insallah canim kolay agrisiz bir dogumun olur Allah yardimcin olsun doktoruna söyleme sansin varsa söyle istersen nisanin geldiginiArkadaşlar Doğum nişanım geldi kahverengi mukus salgısı, belirgin bir sancım yok, bu bişey ifade ediyor mu? Ardından sancım gelir inş kendi sancımla doğururum dua edin nolur
Bende onu kullaniyorum biogaia yi yani yerken hem gaz hem kaka yapiyor :) etkili yani ama ben 15.gunden sonra basladim gaz 10.gunden sonr baslar derler.Kızlar bu arada bebişi kontrole götürdük sonunda öğrendim 49 cm miş minik hanım. Sarılığı hafif eğer geçmezse cumartesi burdayım getir dedi. Telefonunı verdi ne zaman olursa ara ya da mesaj at dönerim mutlaka dedi. Göbeği çabuk kurusun diye alkol sıktı sen sıkma dedi. Göbek fıtığı varmış ama geçer dedi. Su biberonu ayarla mutlaka su ver dedi ayrıca. Mamamızı da beğendi. Biogaia yazdı 1 ay günde 5 damla kullan dedi. Henüz almadım acelesi var mı bilmiyorum 3 günlük bebek için gazı vs durumu daha başlamadı çünkü. Bizden böyle haberler..
Oluyo olmaz mı ben gecen hafta felakettim eşim diyodu hadi bunada agla diye ortada bişey yok ben aglıyorum falan ister istemez bi duygu yogunlugu oluyo lohusalıkta :)
Canım sakın üzülme ümitsizliğe kapılma senin sütünle şifa bulucak sütün etkilenmesin orda toparlayıp yanına öyle gelicek sen yazınca baktım epikriz raporuna 7. Gün 50 cc 3 saatte bir mama verilmiş bizimde doğduğı kilonun col altına düşmüştü doktor bizimde istediğimiz o bira kilo vermesi sonra alması demişti bana elbette her bebek farklı ama solunumla ilgili sıkıntısı yok ya buna şükür erken doğduğu icin günü dolana kadar hemen yorulup bırakıyor bende mama vermeye gittiğimde veremezdim hemen uyurdu gazını cıkartıp gene vermeye calısırdım hastanede zorlanmıstım evde olunca biraz daha rahat olursun sarılıkta uyku yapabilir dediğin gibi ben hergün sadece 5-10 dakika gidip görebiliyordum bigün mavi ışın olurdu bi gün olmazdı ogünlerde kendimi hep teselli ederdim ikimizde ayrıyız bu ayrılıkta ikimizde toparlanıp güçlenip öyle buluşucaz diye sizde bulusucaksınız annesi az kaldıO kadar uykulu ki. Erken doğmasıyla alakalı sanırım ve de sarılığın etkisi de olabilir. Bugün 38+2. Sürekli uyku halinde. Nadiren uyanıyor, biberonla beslerken bile iki fırt çekiyor hop uyku. Gıdıklayarak zorla içiriyoruz. Bizi farkediyor mu emin değilim.. tek tesellim sütümün şifa olması.. onu da az az veriyorlar. 1 haftalık bebek kaç cc içer ki bir öğün? Bir de çok gazlı bi bebekmiş. Bu yüzden içtiğini kusabiliyor. Doktor uğraştıracak sizi dedi. Sağlığı yerinde olsun da biz uğraşırız.
Mel59 . Bende ayniyim canim. Herkes uzerine aliniyor. Surekli aglama halindeyim ve istahim yok. Anlat diyorlar anlatacak bir sey yok.
Icimden gecirip anlatamadiklarimi yazmissin canim. Ben susuyorum kelimelere dokemiyorum. Sorup dutuyordu esim. Simdi yazdiklarini okuttum. Anlamistir artik herhalde. Biraz anneme de alindim da demedim. Ben burdayim onlar tatilde kizdim ister istemez.Evt bebegime bakarak ben nasıl buyuk bir sorumluluk aldım diye aglıyorum...sanki basaramicam iyi anne olmaya gibi,endişeliyim,stresliyim. Evet tam dedigin gibi anlatıck birsey yok ama aglama isteyi var dimi of aynı bnm gibii
Neden iştahımız yok yaaa...of yememiz lazım sutumuz olsun ,kendimize iyi bakmamız gerekiyor...
Hamilelikte surekli yemek yiyen ben ....birden kestim
Aminn saolasın canım, dr izinde, olmasaydı da söylemezdim sancımı beklemek istiyorum inş gelir, su gelirse direk giderim tabiInsallah canim kolay agrisiz bir dogumun olur Allah yardimcin olsun doktoruna söyleme sansin varsa söyle istersen nisanin geldigini
İnş gönlümüzce olur ve kolay olur doğumlarımızBekleyelim bakalım sancı da gelecek mi peşinden benim şeffaf jöle gibi ama kahverengi pihtilar var bebeğim de aşırı sert hareket ediyo geriniyo çok fazla
Ben yine kordonu sordum boynundaydi sezeryan olacağı için ona çok kafanı takma riskimiz yok bu durumda bebek hareketlerini takip et dedi bana doktorum tamamen ona teslimim güzel başladı hadi normal deneyelim derse denerim aksilik olursa da ameliyata alınırım bi şekilde sağlıklı gelsinler inşallahİnş gönlümüzce olur ve kolay olur doğumlarımız
Bir kemirgen de bizim ki göğüs uçları emerken çok fena acıyor.bir de oyle uzun emiyor ki yavrum.dun gece evde ilk günümüzdü ve 2.5 saat araliksiz emdi...sonra sabaha kadar yine emme seanslarimiz oldu uzun uzun.doktora gittik bugün sütüm az geliyormuş meğerse.karni doysun diyr uğraşıyor oğlum daBenimde hala acıyo 15gün oldu doğum yapalı lanolin krem diye bisey kullandım gecirdi ama hala acıyo emzirme koltugu da iyimiş bende alabilirim yani:)günaydın kısmına da cok katılıyorum Günaydın yinede :)))
Ben de sordum , daha az önce kordonlu Bebek doğurttum boşa takıyorsun dedi, hatta 2. Bir dr a da muayene oldum ben hiç bakmıyorum bile usg de kordona dedi bu önemsenck bişey değil gayet de doğuyorlar dedi aynen ben de normalle başlayıp sonradan karar verilirse sezaryene tamam derim diyorumBen yine kordonu sordum boynundaydi sezeryan olacağı için ona çok kafanı takma riskimiz yok bu durumda bebek hareketlerini takip et dedi bana doktorum tamamen ona teslimim güzel başladı hadi normal deneyelim derse denerim aksilik olursa da ameliyata alınırım bi şekilde sağlıklı gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?