2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecer canım hiç merak etme lohusalık böyle işte cokca oku bebegine kendine rahatlarsın ne güzel annen yanındaymıs bak

Evt annecim burda sagolsun
Ben lohusalıkta duygu degışıklikleri fln oluyor diye biliyordum da , hiç benim o duygulara kapılıp gidecegim aklıma gelmezdi valla
Demekki olabiliomuş

Kıyamam yaa igne yapılıo die biliyorum ama işe yaramadmı keslmedmi

Yaa iğne nedense iki doğumda da yapmadılar. İlkinde dostinex verdi doktor bu kez agnucaston ama bu ilaç iyi gelmedi yarın dostinex başlayacağız. Hep hap veriyorlar anlamadım gitti. İğnr verseler sorunum olmayacak ama vermiyorlar anlam veremedim. Dostinex ayrı berbat zaten içtiğimde narkoz etkisi yaratıyor. Geçsin de razıyım ben canım.

Maaşallah kuzuya inşallah kolaylıkla emer karnı doyar biberona gerek kalmaz

Mel59 . Bende ayniyim canim. Herkes uzerine aliniyor. Surekli aglama halindeyim ve istahim yok. Anlat diyorlar anlatacak bir sey yok.

Evt annecim burda sagolsun
Ben lohusalıkta duygu degışıklikleri fln oluyor diye biliyordum da , hiç benim o duygulara kapılıp gidecegim aklıma gelmezdi valla
Demekki olabiliomuş
Oluyo olmaz mı ben gecen hafta felakettim eşim diyodu hadi bunada agla diye ortada bişey yok ben aglıyorum falan ister istemez bi duygu yogunlugu oluyo lohusalıkta :)

Arkadaşlar Doğum nişanım geldi kahverengi mukus salgısı, belirgin bir sancım yok, bu bişey ifade ediyor mu? Ardından sancım gelir inş kendi sancımla doğururum dua edin nolur
Insallah canim kolay agrisiz bir dogumun olur Allah yardimcin olsun doktoruna söyleme sansin varsa söyle istersen nisanin geldigini

Bende onu kullaniyorum biogaia yi yani yerken hem gaz hem kaka yapiyor :) etkili yani ama ben 15.gunden sonra basladim gaz 10.gunden sonr baslar derler.

Canım sakın üzülme ümitsizliğe kapılma senin sütünle şifa bulucak sütün etkilenmesin orda toparlayıp yanına öyle gelicek sen yazınca baktım epikriz raporuna 7. Gün 50 cc 3 saatte bir mama verilmiş bizimde doğduğı kilonun col altına düşmüştü doktor bizimde istediğimiz o bira kilo vermesi sonra alması demişti bana elbette her bebek farklı ama solunumla ilgili sıkıntısı yok ya buna şükür erken doğduğu icin günü dolana kadar hemen yorulup bırakıyor bende mama vermeye gittiğimde veremezdim hemen uyurdu gazını cıkartıp gene vermeye calısırdım hastanede zorlanmıstım evde olunca biraz daha rahat olursun sarılıkta uyku yapabilir dediğin gibi ben hergün sadece 5-10 dakika gidip görebiliyordum bigün mavi ışın olurdu bi gün olmazdı ogünlerde kendimi hep teselli ederdim ikimizde ayrıyız bu ayrılıkta ikimizde toparlanıp güçlenip öyle buluşucaz diye sizde bulusucaksınız annesi az kaldı

Mel59 . Bende ayniyim canim. Herkes uzerine aliniyor. Surekli aglama halindeyim ve istahim yok. Anlat diyorlar anlatacak bir sey yok.

Evt bebegime bakarak ben nasıl buyuk bir sorumluluk aldım diye aglıyorum...sanki basaramicam iyi anne olmaya gibi,endişeliyim,stresliyim. Evet tam dedigin gibi anlatıck birsey yok ama aglama isteyi var dimi of aynı bnm gibii
Neden iştahımız yok yaaa...of yememiz lazım sutumuz olsun ,kendimize iyi bakmamız gerekiyor...
Hamilelikte surekli yemek yiyen ben ....birden kestim

Icimden gecirip anlatamadiklarimi yazmissin canim. Ben susuyorum kelimelere dokemiyorum. Sorup dutuyordu esim. Simdi yazdiklarini okuttum. Anlamistir artik herhalde. Biraz anneme de alindim da demedim. Ben burdayim onlar tatilde kizdim ister istemez.

Insallah canim kolay agrisiz bir dogumun olur Allah yardimcin olsun doktoruna söyleme sansin varsa söyle istersen nisanin geldigini
Aminn saolasın canım, dr izinde, olmasaydı da söylemezdim sancımı beklemek istiyorum inş gelir, su gelirse direk giderim tabi

İnş gönlümüzce olur ve kolay olur doğumlarımız
Ben yine kordonu sordum boynundaydi sezeryan olacağı için ona çok kafanı takma riskimiz yok bu durumda bebek hareketlerini takip et dedi bana doktorum tamamen ona teslimim güzel başladı hadi normal deneyelim derse denerim aksilik olursa da ameliyata alınırım bi şekilde sağlıklı gelsinler inşallah

Nİşanım geldı hafıf kasılmada cıktı nst de ama benım kızın umrunda degıl fıldır fıldır ıcımde cok sukur hareketlı ama hem canımı acıtıyo hen de fazlasıyla yoruyo kac saattır artık bı dınlense dıye beklıyorum konusuyorum ama ben konustukca o cosuyo. DR U arayıp yarın dogurtun benı dıyesım var

Benimde hala acıyo 15gün oldu doğum yapalı lanolin krem diye bisey kullandım gecirdi ama hala acıyo emzirme koltugu da iyimiş bende alabilirim yani:)günaydın kısmına da cok katılıyorum Günaydın yinede :)))
Bir kemirgen de bizim ki göğüs uçları emerken çok fena acıyor.bir de oyle uzun emiyor ki yavrum.dun gece evde ilk günümüzdü ve 2.5 saat araliksiz emdi...sonra sabaha kadar yine emme seanslarimiz oldu uzun uzun.doktora gittik bugün sütüm az geliyormuş meğerse.karni doysun diyr uğraşıyor oğlum da

mama takviyesi istedi doktor.aptamil aldim ama farkli mi alsam acaba? Gunde 30 cc bir kere vermeyi düşünüyorum.
Aman fikkat edelim kendimize ben iki gunde hiç bişey yiyemedim.bebislere bakarken kendimizi de ihmal etmeyelim.

Bu arada emzik de aldık.hemen tuttu.cok kurtarıcı oldu bizim için.

Uzun yazdim biraz kusura bakmayin :) bizde durumlar böyle.

Ben de sordum , daha az önce kordonlu Bebek doğurttum boşa takıyorsun dedi, hatta 2. Bir dr a da muayene oldum ben hiç bakmıyorum bile usg de kordona dedi bu önemsenck bişey değil gayet de doğuyorlar dedi aynen ben de normalle başlayıp sonradan karar verilirse sezaryene tamam derim diyorum

Bebeği memeyi emmeyi reddeden var mı? Mecburen sağıp veriyorum.. Emziği biberonu çok iyi çekiyor ama memeyi asla almıyor başta ucu yoktu şimdi pompayla çıkarıyorum yine almıyo yine almıyo.. Kendimi eksik hissediyorum

Arkdaslar gunlerdır okuyamıyorum bebegıne kavusan anneler hayırlı olsun bekleyenler saglıkla kavussun ınsallah. Bebegım emmıyor gogsumu sutum az gelıyor bır hafta oldu doğalı elektrıklı sagma makınesıyle sagıyorum bıberonla az onu ıcıyor sonra mecburen mama verıyorum az sut bıraz mama ıdare edıyor ama doymuyor cok aglıyor yıne mama yapıyorum ama bugun doktor kesınlıkle mama vermeyın dedı alısmasın dıyor ama bebek ac bırakılırmı sarılık olucak uyuyor uyandıramıyorum bır saat ugrasarak zor uyandırıyoruz sızler mama verıyormusunuz nasıl yapayım bı akıl verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…