3 yıl önce 21 temmuz da oğlumu doğurmuştum her ikisinin aynı gün olmasını tabiki isterim ama asıl amacım doktor gitmeden önce olsun o giderse ne yapacam korkusu 22 sinde doktor izne ayrılıyor bari gitmeden önce son gün olsun istiyorum tabi bebeğim için hangisi saglikliysa o olsun ben sadece hayırlısının 21 i olması için dua ediyorum21temmuz neden canım özle Birgün mü senin için yoksa farklı bir anlamı mı var
Teşekkür ederim canım hayırlısı bekleyeceğiz artık bilmediğimiz bir şeyi yaşadığımız için hepimiz tetikteyiz sanırım tekrar teşekkür ederimDogum sancım gelmeden iki saat öncesinde ishal olmuştum ben cnm , ama herkezde degişik
Bazen de olmayabilir bu kişiye göre degişiyor bence..
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben kuruldum çok şükür. 10 da girdim ameliyata 11 de çıktım. Spinal anestezi etkisi geçti hemen Ağrı'larım başladı. Oğluşum sağlıklı şimdilik bir problem yok. Dua edenlerden Allah razı olsun.
Anladım canım Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşaallah3 yıl önce 21 temmuz da oğlumu doğurmuştum her ikisinin aynı gün olmasını tabiki isterim ama asıl amacım doktor gitmeden önce olsun o giderse ne yapacam korkusu 22 sinde doktor izne ayrılıyor bari gitmeden önce son gün olsun istiyorum tabi bebeğim için hangisi saglikliysa o olsun ben sadece hayırlısının 21 i olması için dua ediyorum
Arkdaslar gunlerdır okuyamıyorum bebegıne kavusan anneler hayırlı olsun bekleyenler saglıkla kavussun ınsallah. Bebegım emmıyor gogsumu sutum az gelıyor bır hafta oldu doğalı elektrıklı sagma makınesıyle sagıyorum bıberonla az onu ıcıyor sonra mecburen mama verıyorum az sut bıraz mama ıdare edıyor ama doymuyor cok aglıyor yıne mama yapıyorum ama bugun doktor kesınlıkle mama vermeyın dedı alısmasın dıyor ama bebek ac bırakılırmı sarılık olucak uyuyor uyandıramıyorum bır saat ugrasarak zor uyandırıyoruz sızler mama verıyormusunuz nasıl yapayım bı akıl verin
Bi müddet verirsin canim aptamil doktor zaten birakmaniz gerektiginde söyler kilo alimi düzelince mama verince suda vermeyi ihmal etme emzik bende ilk gün basladim vermeye bazen cok huYsuzlandigi zaman cidden kurtarici oluyo kendimizi de evet ihmal etmeyelm bazen yemeyi unutuyorum bende :/Bir kemirgen de bizim ki göğüs uçları emerken çok fena acıyor.bir de oyle uzun emiyor ki yavrum.dun gece evde ilk günümüzdü ve 2.5 saat araliksiz emdi...sonra sabaha kadar yine emme seanslarimiz oldu uzun uzun.doktora gittik bugün sütüm az geliyormuş meğerse.karni doysun diyr uğraşıyor oğlum da
mama takviyesi istedi doktor.aptamil aldim ama farkli mi alsam acaba? Gunde 30 cc bir kere vermeyi düşünüyorum.
Aman fikkat edelim kendimize ben iki gunde hiç bişey yiyemedim.bebislere bakarken kendimizi de ihmal etmeyelim.
Bu arada emzik de aldık.hemen tuttu.cok kurtarıcı oldu bizim için.
Uzun yazdim biraz kusura bakmayin :) bizde durumlar böyle.
Canım gelmedi bizim bebek. Tr ' de Sat a göre 13 temmuz' du doğum tarihi. O da geçti huylandım iyice. Gamsız, rahat bir çocuk olacak sanırsam. Bugün birşey uydurdum hastaneye gittim. Nst, amniyon sıvısı, herşeyi iyi dedi. O bahaneyle Usg ile de baktı. 27 sine kadar normalmiş, bekleyecekmişiz. Ama ben o zamana kadar cinnet geçiririm. 3haftadır ha bugün ha yarın diyorlardı. Şimdi 42.haftanın sonunu bekleyecekler sancı olmazsa.Kızlar sgd den haber var mı,doğum yaptı mı?Gaby de yazmıyor ne zamandır.
Az kaldı inşallah kavuşmaya Allah yardımcımız olsunBen de sordum , daha az önce kordonlu Bebek doğurttum boşa takıyorsun dedi, hatta 2. Bir dr a da muayene oldum ben hiç bakmıyorum bile usg de kordona dedi bu önemsenck bişey değil gayet de doğuyorlar dedi aynen ben de normalle başlayıp sonradan karar verilirse sezaryene tamam derim diyorum
Canım bizde 6 gün mama yedik iki saatte bir önce her iki göğsümüde emzirdim sonra mama verdim sütüm inince de doktor sarılığı düşene kadar ver dedi ama emdikten sonra içmedi mamayı bende doyuyor demekki die kestim şuan doyduğundan emin değilim ama doymasa durmaz filan diyolar kontrolde belli olacak artık anne sütüyle büyütmek istiyorum tabi yeterse :))Arkdaslar gunlerdır okuyamıyorum bebegıne kavusan anneler hayırlı olsun bekleyenler saglıkla kavussun ınsallah. Bebegım emmıyor gogsumu sutum az gelıyor bır hafta oldu doğalı elektrıklı sagma makınesıyle sagıyorum bıberonla az onu ıcıyor sonra mecburen mama verıyorum az sut bıraz mama ıdare edıyor ama doymuyor cok aglıyor yıne mama yapıyorum ama bugun doktor kesınlıkle mama vermeyın dedı alısmasın dıyor ama bebek ac bırakılırmı sarılık olucak uyuyor uyandıramıyorum bır saat ugrasarak zor uyandırıyoruz sızler mama verıyormusunuz nasıl yapayım bı akıl verin
Benim de kordon boynunda. Bi sıkıntı yok hareketlerini incele 1 saatten3, 3 saatte 10 kere hareket etmeli dedi ama insan takmamaya çalışsa da endişeleniyor. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimizeBen yine kordonu sordum boynundaydi sezeryan olacağı için ona çok kafanı takma riskimiz yok bu durumda bebek hareketlerini takip et dedi bana doktorum tamamen ona teslimim güzel başladı hadi normal deneyelim derse denerim aksilik olursa da ameliyata alınırım bi şekilde sağlıklı gelsinler inşallah
Amin canım gerçekten de herşey yolunda dense de insan aklından cikaramiyorBenim de kordon boynunda. Bi sıkıntı yok hareketlerini incele 1 saatten3, 3 saatte 10 kere hareket etmeli dedi ama insan takmamaya çalışsa da endişeleniyor. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Bebeği memeyi emmeyi reddeden var mı? Mecburen sağıp veriyorum.. Emziği biberonu çok iyi çekiyor ama memeyi asla almıyor başta ucu yoktu şimdi pompayla çıkarıyorum yine almıyo yine almıyo.. Kendimi eksik hissediyorum
aynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayımSeninle hamilelikten bu yana kaderimiz bir.. Hem sütüm az hem bebek ucu tutamıyor çekmedikçe süt de çoğalmıyor sağıyorum ama o da anca 25 ml çıkıyor mecburen mama veriyorum artana kadar vericem
bugun bır haftalık olduk ama malesf mamayı kesemıyorum azcık emse aglıyor yetmedıgını gosterıyor elını agzına goturup emıyor ve sınırlenıyor aglıyor kesınlıkle doymazsa anlarsın demekkı yeterlıCanım bizde 6 gün mama yedik iki saatte bir önce her iki göğsümüde emzirdim sonra mama verdim sütüm inince de doktor sarılığı düşene kadar ver dedi ama emdikten sonra içmedi mamayı bende doyuyor demekki die kestim şuan doyduğundan emin değilim ama doymasa durmaz filan diyolar kontrolde belli olacak artık anne sütüyle büyütmek istiyorum tabi yeterse :))
Sezeryan dikisimi hic rahatsiz etmedi memnun kalmasam asla boyle soylemezdim. Bedende suphelerim vardi ama oldu cok sukur. Sizdirma da yasamadim bugun 3. GunTebrik ederim. Sağlıcakla büyütün beğinizi inşallah.
Ben de yakın zamanda doğum çantasını hazırlamayı planlıyorum. Gerçekten bu ürünler rahat ve güvenilir mi? Yoğun bir kanama sırasında sızdırma yapar mı? Dikişleri rahatsız eder mi?
Geciktirmeden dogsun kuzucuk :)Uygulamalar arasindaki fark cok ilginc geliyor.Sanirim suni sanci gibi bir secenegin yok.Kilosunu sormayip iyi yapmissin bilmemek daha iyi.Benim icimden Bogac icin ayin 17 si geciyor,hayirlisi bakalim :)Canım gelmedi bizim bebek. Tr ' de Sat a göre 13 temmuz' du doğum tarihi. O da geçti huylandım iyice. Gamsız, rahat bir çocuk olacak sanırsam. Bugün birşey uydurdum hastaneye gittim. Nst, amniyon sıvısı, herşeyi iyi dedi. O bahaneyle Usg ile de baktı. 27 sine kadar normalmiş, bekleyecekmişiz. Ama ben o zamana kadar cinnet geçiririm. 3haftadır ha bugün ha yarın diyorlardı. Şimdi 42.haftanın sonunu bekleyecekler sancı olmazsa.
Boyu baya uzunmuş, kilosunu sormadım bile korkuyorum bilmek istemiyorum. Hiç değilse iyi olduğunu öğrendik geldik. Bekliyoruz artık beyimizin keyfini.
aynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayım
Alarm taktirin kendi kapiniza ve kamera caydirici olabilir belki ay Rabbim kötüye firsat vermesinGünaydın kızlar yıne uykusuz bir günden merhaba
10gün ıcınde apartmana 2 kez hırsız girdi ve biz hep kacan hırsızların sesine uyanıyoruz güvenlikle ilgli tavsiyesi olan var mı? Karsı komsuya girdi biz anahtarı takılı bırakıyoruz ondan sanırım giremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?