2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

21temmuz neden canım özle Birgün mü senin için yoksa farklı bir anlamı mı var
3 yıl önce 21 temmuz da oğlumu doğurmuştum her ikisinin aynı gün olmasını tabiki isterim ama asıl amacım doktor gitmeden önce olsun o giderse ne yapacam korkusu 22 sinde doktor izne ayrılıyor bari gitmeden önce son gün olsun istiyorum tabi bebeğim için hangisi saglikliysa o olsun ben sadece hayırlısının 21 i olması için dua ediyorum

Dogum sancım gelmeden iki saat öncesinde ishal olmuştum ben cnm , ama herkezde degişik
Bazen de olmayabilir bu kişiye göre degişiyor bence..
Teşekkür ederim canım hayırlısı bekleyeceğiz artık bilmediğimiz bir şeyi yaşadığımız için hepimiz tetikteyiz sanırım tekrar teşekkür ederim

Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Anladım canım Allah hayırlısıyla gönlündekini nasip etsin inşaallah

Seninle hamilelikten bu yana kaderimiz bir.. Hem sütüm az hem bebek ucu tutamıyor çekmedikçe süt de çoğalmıyor sağıyorum ama o da anca 25 ml çıkıyor mecburen mama veriyorum artana kadar vericem

Bi müddet verirsin canim aptamil doktor zaten birakmaniz gerektiginde söyler kilo alimi düzelince mama verince suda vermeyi ihmal etme emzik bende ilk gün basladim vermeye bazen cok huYsuzlandigi zaman cidden kurtarici oluyo kendimizi de evet ihmal etmeyelm bazen yemeyi unutuyorum bende :/

Kızlar sgd den haber var mı,doğum yaptı mı?Gaby de yazmıyor ne zamandır.
Canım gelmedi bizim bebek. Tr ' de Sat a göre 13 temmuz' du doğum tarihi. O da geçti huylandım iyice. Gamsız, rahat bir çocuk olacak sanırsam. Bugün birşey uydurdum hastaneye gittim. Nst, amniyon sıvısı, herşeyi iyi dedi. O bahaneyle Usg ile de baktı. 27 sine kadar normalmiş, bekleyecekmişiz. Ama ben o zamana kadar cinnet geçiririm. 3haftadır ha bugün ha yarın diyorlardı. Şimdi 42.haftanın sonunu bekleyecekler sancı olmazsa.
Boyu baya uzunmuş, kilosunu sormadım bile korkuyorum bilmek istemiyorum. Hiç değilse iyi olduğunu öğrendik geldik. Bekliyoruz artık beyimizin keyfini.

Az kaldı inşallah kavuşmaya Allah yardımcımız olsun

Canım bizde 6 gün mama yedik iki saatte bir önce her iki göğsümüde emzirdim sonra mama verdim sütüm inince de doktor sarılığı düşene kadar ver dedi ama emdikten sonra içmedi mamayı bende doyuyor demekki die kestim şuan doyduğundan emin değilim ama doymasa durmaz filan diyolar kontrolde belli olacak artık anne sütüyle büyütmek istiyorum tabi yeterse :))

Benim de kordon boynunda. Bi sıkıntı yok hareketlerini incele 1 saatten3, 3 saatte 10 kere hareket etmeli dedi ama insan takmamaya çalışsa da endişeleniyor. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

Benim de kordon boynunda. Bi sıkıntı yok hareketlerini incele 1 saatten3, 3 saatte 10 kere hareket etmeli dedi ama insan takmamaya çalışsa da endişeleniyor. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize
Amin canım gerçekten de herşey yolunda dense de insan aklından cikaramiyor

memeyi reddeden bebekler için silikon göğüs ucu tavsiye ediyorlar canım istersen onu dene. Bi arkadaş bebeğini öyle emzrmisti bi sure, bebek alışınca da ucu bırakıp normal emzirmeye dönmüştü.

Seninle hamilelikten bu yana kaderimiz bir.. Hem sütüm az hem bebek ucu tutamıyor çekmedikçe süt de çoğalmıyor sağıyorum ama o da anca 25 ml çıkıyor mecburen mama veriyorum artana kadar vericem
aynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayım

bugun bır haftalık olduk ama malesf mamayı kesemıyorum azcık emse aglıyor yetmedıgını gosterıyor elını agzına goturup emıyor ve sınırlenıyor aglıyor kesınlıkle doymazsa anlarsın demekkı yeterlı

Sezeryan dikisimi hic rahatsiz etmedi memnun kalmasam asla boyle soylemezdim. Bedende suphelerim vardi ama oldu cok sukur. Sizdirma da yasamadim bugun 3. Gun

Geciktirmeden dogsun kuzucuk :)Uygulamalar arasindaki fark cok ilginc geliyor.Sanirim suni sanci gibi bir secenegin yok.Kilosunu sormayip iyi yapmissin bilmemek daha iyi.Benim icimden Bogac icin ayin 17 si geciyor,hayirlisi bakalim :)

aynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayım

Evet uykudaysa silikonla tutuyo uyanık ve acıkmışsa asla..süt de iki saate kadar dolmuyo göğsüme :/ o sürede acıkınca mecbur mama

Günaydın kızlar yıne uykusuz bir günden merhaba
10gün ıcınde apartmana 2 kez hırsız girdi ve biz hep kacan hırsızların sesine uyanıyoruz güvenlikle ilgli tavsiyesi olan var mı? Karsı komsuya girdi biz anahtarı takılı bırakıyoruz ondan sanırım giremedi

Alarm taktirin kendi kapiniza ve kamera caydirici olabilir belki ay Rabbim kötüye firsat vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…