Insallah saglikla kurtulur ikiside canim Allah yar ve yardimciniz olsun insallah bir an önce iyi haberlerini alirsiniz bizleride bilgilendirinKizlar bugun kardesimin haberi ile uyandık.sabah 7 gibi suyu gelmiş 35+4gumluk daha ağustosta bekliyorduk doğumu.haberi duyunca cok korktum cok agladim.herkesin dualarını bekliyorum.allahim ikisi de sağlıkla kuttulsunlat inşallah.logusayim bebek küçük diye annem hastaneye gitmemi istemiyor.evde beklemek çok daha zor.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimdem
Canım bizde 6 gün mama yedik iki saatte bir önce her iki göğsümüde emzirdim sonra mama verdim sütüm inince de doktor sarılığı düşene kadar ver dedi ama emdikten sonra içmedi mamayı bende doyuyor demekki die kestim şuan doyduğundan emin değilim ama doymasa durmaz filan diyolar kontrolde belli olacak artık anne sütüyle büyütmek istiyorum tabi yeterse :))
Kızlar nstde sancim 1 defa 100 buldu duzenli değil bebegimin kalp atışları yüksek çıkıyor çok panik oldum dualarinizi bekliyorum inşallah kızım sıkıntıda değildir
Canım kolay bir dogum olsun insallah saglıkla kucsgına alSlm kızlar nasılsınız ben yarın sabah sezeryan oluyorum dua edin olur mu bebisime kavuscam ins heyecanliyim baya :)
Amin canım cok korkuyor ınsan dualara sıgınmıs durumdayım oyle piskinlerki tak diye açıp kalabalık evlere giriyorlarAlarm taktirin kendi kapiniza ve kamera caydirici olabilir belki ay Rabbim kötüye firsat vermesin
Allah yardımcısı olsun 36 haftaya girmis insallah sorunsuz atlatır canım cokta kücük olmuyor bildigim kadarıyla sen kafana takmaKizlar bugun kardesimin haberi ile uyandık.sabah 7 gibi suyu gelmiş 35+4gumluk daha ağustosta bekliyorduk doğumu.haberi duyunca cok korktum cok agladim.herkesin dualarını bekliyorum.allahim ikisi de sağlıkla kuttulsunlat inşallah.logusayim bebek küçük diye annem hastaneye gitmemi istemiyor.evde beklemek çok daha zor.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimdem
Canım benimde qyni hareket edince 180nin ustunde normalde 160 ve üstü benim doktorum mu biraz beni panik ki yapmak istiyor sezaryen için acabaCanım kalp atısları benımkınde hep yüksek 180leri geciyor hareket ettiginde bazen doktorumda hep iyi dıyor ve en son gtitgimde sancım 100e ramak kalmıstı 98 falandı heralde ve yine iyi dedi
Canım kolay bir dogum olsun insallah saglıkla kucsgına al
Amin canım cok korkuyor ınsan dualara sıgınmıs durumdayım oyle piskinlerki tak diye açıp kalabalık evlere giriyorlar
Allah yardımcısı olsun 36 haftaya girmis insallah sorunsuz atlatır canım cokta kücük olmuyor bildigim kadarıyla sen kafana takma
Canım bizim doktorumuz yenidogan uzmanı ve doçent. Ayrıca yoğun bakım da ona bağlı. Bir ay sonunda gittiğimiz kontrolde bana sordu bebek doyuyor mu diye. Ben de sütüm azaldı bazen doymuyor dedim. Bana dediği aynen şöyle. Biz hekim olarak ilk 6 sadece anne sütü demek zorundayız ama bebek doymuyursa doymuyordur sütün bitince mama ver dedi. Ben bazen veriyorum çünkü çocuk aç belli ne uyuyor ne huzuru varaynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayım
Canım Allah yardımcısı olsun inşallah. Ben de 35+5 de doğum yaptım şükür ikimiz de iyiyiz sadece bir gece kuvözde kaldı oğlumKizlar bugun kardesimin haberi ile uyandık.sabah 7 gibi suyu gelmiş 35+4gumluk daha ağustosta bekliyorduk doğumu.haberi duyunca cok korktum cok agladim.herkesin dualarını bekliyorum.allahim ikisi de sağlıkla kuttulsunlat inşallah.logusayim bebek küçük diye annem hastaneye gitmemi istemiyor.evde beklemek çok daha zor.dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimdem
Hadi bakalım teyzesi senin tahminin tutsun bari. 17 sindeki birçok anne gibi biz de kavuşuruz inşallah.Geciktirmeden dogsun kuzucuk :)Uygulamalar arasindaki fark cok ilginc geliyor.Sanirim suni sanci gibi bir secenegin yok.Kilosunu sormayip iyi yapmissin bilmemek daha iyi.Benim icimden Bogac icin ayin 17 si geciyor,hayirlisi bakalim :)
ArkadaşlarKızlar gece 11de kasiklairmda ağrı başladı dayandım 1de devlet hast gittim. Sancı 100 çıktı. Sonra kendi hast geldim açılma 4-5 cm olmuş dediler. Şimdi epidural yaptılar. Bakalım kızım n zaman doğacak. Seçtiği tarih güzel oldu 7.7.2017 saati de 7 olursa daha ne olsun. Sağlıklı gelsin yeter. Hepinizi çok seviyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.. ❤❤
Uyanıken hep ağzı açık ama sonra emerken uyuyo ama bi bi yanı bi o yanı acıyıp gidiyor bizede doktor en az on gün ver emzirdikten sonra dedi ilk on gün önemli sarılığı filan yükselmesin aç kalmasın dedi doktorlarda değişik değişikaynen canım öyle..sutum cok az sagınca 30 ml ancak cıkıyor benımde ama saatlerce gelmıyor meme ucumu tutamıyor ama uc aldım onunla bazen tutuyor bı dene doktorlar mama yok dıyıp duruyor ama vermek zorundayım
Canim inşallah kardeşimde sorunsuz atlatır.hep benim erken doğum tehdidin vardı.ondan böyle bir haber alınca çok korktuk.simdi hastanede drunu bekliyor.su geliyor ama şancı çıkmıyormuş nstdeCanım Allah yardımcısı olsun inşallah. Ben de 35+5 de doğum yaptım şükür ikimiz de iyiyiz sadece bir gece kuvözde kaldı oğlum
Emerken uyuyo çiş kakada yapıyo doyuyodur diyorum ama sağmıuorum ki ölçüsünü bilmiyorum uyanıkken sürekli memede durmak istiyor zaten açlıktan mı ölemi rahatlıyo hiç bilmiyorumHakkaten doyduğunu nasıl anlıcaz ki günde 600 ml anne sütü içmeliymiş diye okudum o kadar süt çıkmıyo ki :/
Aynen öyle benimki de bebeğin doyup doymadığı yaptığı çiş sayısından anlaşılırmış, günde kaç kere bez değişiyorsunuz? Hepsi de çişli mi çıkıyor yani baya ağır mı ? Bu arada jokerde bez kampanyası vardı yıllık bez aldık kargoyla eve gelecek falan bir bakın sizdeEmerken uyuyo çiş kakada yapıyo doyuyodur diyorum ama sağmıuorum ki ölçüsünü bilmiyorum uyanıkken sürekli memede durmak istiyor zaten açlıktan mı ölemi rahatlıyo hiç bilmiyorum
Karnı ağrıyorsa kaka yapacaksa memeye saldırıyor aç olmasa da hıncını ondan çıkarıyor başka bişey bilmiyor garibimEmerken uyuyo çiş kakada yapıyo doyuyodur diyorum ama sağmıuorum ki ölçüsünü bilmiyorum uyanıkken sürekli memede durmak istiyor zaten açlıktan mı ölemi rahatlıyo hiç bilmiyorum
Kıyamam senin özel durumun vardı ondan mı iğne oluyosun? Normalde jilet kullanıyosan uzamaya başladığı an kaşıntı yapar doğrudur. Yaşasın ağda kardeşliğiYakalanmak değil sorun kaşıntı yapar bende hiç sevmemkuzu iyi canım ben işte o bandajın alerjisi ve iğnelerin yakıcı etkisi dışında iyiyim :)) duşta yasak bana yarın alabileceğim bant çıkınca mecburen çıkacak. O da yasak sonra yine.. enfeksiyon olur diye korkuyor doktorum. Bilemedim..
En saglami alarm kamera.Hangi sehirdeydin?Günaydın kızlar yıne uykusuz bir günden merhaba
10gün ıcınde apartmana 2 kez hırsız girdi ve biz hep kacan hırsızların sesine uyanıyoruz güvenlikle ilgli tavsiyesi olan var mı? Karsı komsuya girdi biz anahtarı takılı bırakıyoruz ondan sanırım giremedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?