2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende onu kullaniyorum biogaia yi yani yerken hem gaz hem kaka yapiyor :) etkili yani ama ben 15.gunden sonra basladim gaz 10.gunden sonr baslar derler.

Ben oğlumda da kullandım etkili güzel bir ilaç. Ama dediğin gibi 15.gün falandı. Bunda hröen başla dediği için ufak çaplı bşrbir şok yaşadım daha 3 günlüktü dün yani :)) bir süre bekleyip öyle almayı planlıyorum bende.. 12 gün daha bekleyebilir :)

Kızlar bebeklerin çene kasları henüz gelişmediği için memeyi iki çektiklerinde yoruluyorlar.o yüzden de memede uyuyup kalıyor.tam siz bırakacağınız zaman da uyanıp emmeye çalışıyor.anneden de ayrılmak istemiyor.günler geçtikçe artık çene kası geliştikçe doyana kadar emip sonra sizi bırakacak.doymayan çocuk ağlar.acaba doymuyor mu diye düşüncelere kapılmayın.her annenin sütünün yağ oranı da farklıdır.kimininki uzun süre tok tutar.kimininki su gibidir.hemen acıktırır.belki çok farklı gelecek ama benim kızım 3-4 saatte bir emerdi.kesinlikle de acaba doymadı mı diye ek olarak mama vermedim.akrabaların bebekleri yarım saatte bir emerdi.benim sütüm çok yağlıymış.bir gögsünüzü tam boşalttırmadan diğer göğsünüze geçmeyin.ilk dakikada gelen süt su gibi sonradan gelen süt daha besleyicidir.yani her iki göğsünüzünde su kısmını vermeyin.birini tam boşaltıp.diğer emzirişte öteki ğöğsünüze geçin.kimsenin bebeği ile karşılaştırmayın.anne sütünün bir damlası bile çok değerli.ek mama vermek için uğraşmayın.bir bebek annesinin sütü ile neden doymasın ki.bol su için.bir de fırsatını buldukça dinlenin.kafanızda deli sorular olmasın.rahat olun.acaba doymuyor mu.neden emmek istemiyor.mama versem mi.gibisinden.bunlar insanda acayip stres yapar.bakın etrafınıza rahat annelerin daha çok sütü olur.daha uzun süre emzirirler çocuklarını.

Takvimime baktim da 40 haftanin dolmasina 10 gun var.Ikinci dr da dun bebisimi alacakti ama bebis 3 gun daha benimle beraber olacak.Zaman gectikce tasimak zorlasiyor.Kendimi pazartesiye mi satlandirdim bilinmez ama daha fazla da dayanamazdim.Gunu dolanlar kim bilir nasil zorlaniyor.

Kıyamam senin özel durumun vardı ondan mı iğne oluyosun? Normalde jilet kullanıyosan uzamaya başladığı an kaşıntı yapar doğrudur. Yaşasın ağda kardeşliği

Yok canım nerdeee.. onun için dostinex başladık bugün ilk ilaç işe yaramadı da benim iğneler enfeksiyon riski yüzünden. 2 antibiyotik iğne. Günde toplam 3 kere.. biri yakıyor cayır cayır diğeri de bıçak saplanmışçasına canıma okuyor. Tabii her yerimin morlukları ağrısı cabası napalım oluyoruz mecburen.. canım ağda da kendimi çok kasıyorum ben nedense.. soğuk soğuk ter döküyorum yapışmıyor bu kez de.. jiletle devam :)) venüs kullanıyorum daha normal jiletten çok daha iyi :)

Oğlum hiç anne sütü almadı emmedi beni sağıncada gelmiyordu.. budefa kızım dördüncü gün tuttu süt gelince ama ben yine mama veriyorum sanki doymuyor gibi sürekli memede bi saate yakın memede kalıyor.. bazı doktorlar mama vermeyin diyor ama o bebek nasıl aç kalsınki neyapalım ağlamasınlar karınları doysun azda sütün geliyormuş ikisini birlikte verirsin.. üzme sakın kendini.. ben oğlumda psikolojim yerlerdeydi şükür oğlum sağlıklı

Canim inşallah kardeşimde sorunsuz atlatır.hep benim erken doğum tehdidin vardı.ondan böyle bir haber alınca çok korktuk.simdi hastanede drunu bekliyor.su geliyor ama şancı çıkmıyormuş nstde
Benim cumartesi suyum gelmişti pazartesi sancım var diye gittim açıklık başlamış ama nst de sancı çıkmıyordu hatta doğumdan bir buçuk saat önce ki nst de bile çok az sancı çıktı doktorum sancı çektiğimi görüyor ama nst temiz çıkıyordu. Bu durum nadir de olsa görülebilir demişti

MaŞAllah ya Türk kadınlarının mı hakikaten çatısı dar yoksa tıp eğitiminde bizim dr lara mı yanlış öğretiyorlar 3,5 ü geçerse doğuramazsın deyip durdu benimki bana bebeğin kendi isteğiyle gelmesi çok önemli ama bunun farkında değiliz. Suni olmak bile ürkütüyor beni, riskler dışında onları zorla en güvendikleri barınaklarından söküp alıyoruz. Tamam günler geçmiyor sana ama bulunduğunuz ülkede en doğru olanı yapıyorlar

Kızlar daha öncede sordum görmediniz galiba doktorunuz damla olarak ne verdi bebeşlerinize

Arkadaşlar yesilbalon un en son mesajı bu şekildeydi.7 temmuzda yazmış.Doğum yaptığı haberini yazmadı.Sizlerden tanıyan haber alan var mı? Durumları nasılmış?
Hakikaten ya yzmadı dimi? Nasıl da tuttun aklında kuzu helal sana , bizi de unutma emi yazmazsak :)
H hanya yesilbalon umarım iyisinizdir merakla bekliyoruz yazmanızı

Emerken uyuyo çiş kakada yapıyo doyuyodur diyorum ama sağmıuorum ki ölçüsünü bilmiyorum uyanıkken sürekli memede durmak istiyor zaten açlıktan mı ölemi rahatlıyo hiç bilmiyorum
Benim her meme emme sonrasi kaka yapiyor cok nadir cisli bez degistigim birde alisti minnak kiz iki damla ciste olsa agliyor degistirince susuyor :)) Babamiz hemen degis kizim pisik olmasin diyor degisiyorum pat bezi takar takmaz bi daha yapiyor :))
Ben dun sagmaya basladim baya iyi yani doymuyor degilmis sanirim memede kalmak hosuna gidiyor. Birde emerken cenesini destekleyin kaslari henuz gelismedigi icin iki cekip duruyor ama ceneyi desteklerseniz daha cok emiyor .

Hosgelmis prenses annesi.. Bahti acik olsun..

Kızlar daha öncede sordum görmediniz galiba doktorunuz damla olarak ne verdi bebeşlerinize
D vitaminine basladik pazartesi birde gaz damlasi kullaniyoruz ona da gecen ctrsi basladik.

sacidem Bence yesilbalon kiziyla ugrasmaktan unutmustur bizi :))
Ilk gunler cidden zor ben uykumdan feragat edip bazen yaziyorum buraya sonra diyorum firsat bu firsat sonra bakarsin uyu :)) Simdi kizim uyudu mesela uyumam lazim cunku gece 1 saatte bir uyandik emmek icin :-/
Bu gunler gecici dimi kizlar yani duzene girecek 3-4 saat kesintisiz uyuyabilecekmiyim :)

Kaka çok sık yapmıyor üç kere filan oda çok az oluyor kaka arası baya uzarsa çişli oluyor ama öle bez aman aman dolu değil ama boşta değil

Canım senin nişanın gelmişti dün akşam nasıl sancı filan başladı mı günümüz yakın olduğu için çok meraktayım

Kaka çok sık yapmıyor üç kere filan oda çok az oluyor kaka arası baya uzarsa çişli oluyor ama öle bez aman aman dolu değil ama boşta değil
Benimki günde 5/7 arası yapıyor çişi de baya bir çok oluyor bazen, gerçi doktor günde 1-2 kakaya normal dedi

Canım senin nişanın gelmişti dün akşam nasıl sancı filan başladı mı günümüz yakın olduğu için çok meraktayım
Adet sancım var ama artmıyor şiddeti, suniye kalmadan kendim doğurmak istiyorum moralim çok bozuk eşim de anlamak istemiyor ona kalsa ptesi gidip bebeği alıp gelcz bitck gitck
Nişandan ne kadar sonra Doğum yapmışlar diye topiklere baktım kimi ertesi gün yazmış kimi 1 hafta sonra, yani hiçbir anlamı yok malesef

Bebekler meme isterken ayak ayak diyor mu :) benim diğer oğlumda derdi bu da aynı :) meme isteyip sinirlenince ağzında emzik varsa ayak ayak diyor resmen

Evet çok değişkenlik gösteriyor malesef ama inşallah pazartesiye kadar gelir sancın gerek kalmaz suniye. Erkeklerin en iyisi bile bizim kadar duygusal ve hassas düşünemiyorlar yapısal galiba. Hormonlardan kaynaklı sanırım fazla takılmamak lazım. İnşallah sağ sağlim alırız minik cadılarımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…