- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Bende onu kullaniyorum biogaia yi yani yerken hem gaz hem kaka yapiyor :) etkili yani ama ben 15.gunden sonra basladim gaz 10.gunden sonr baslar derler.
Kıyamam senin özel durumun vardı ondan mı iğne oluyosun? Normalde jilet kullanıyosan uzamaya başladığı an kaşıntı yapar doğrudur. Yaşasın ağda kardeşliği
Oğlum hiç anne sütü almadı emmedi beni sağıncada gelmiyordu.. budefa kızım dördüncü gün tuttu süt gelince ama ben yine mama veriyorum sanki doymuyor gibi sürekli memede bi saate yakın memede kalıyor.. bazı doktorlar mama vermeyin diyor ama o bebek nasıl aç kalsınki neyapalım ağlamasınlar karınları doysun azda sütün geliyormuş ikisini birlikte verirsin.. üzme sakın kendini.. ben oğlumda psikolojim yerlerdeydi şükür oğlum sağlıklıArkdaslar gunlerdır okuyamıyorum bebegıne kavusan anneler hayırlı olsun bekleyenler saglıkla kavussun ınsallah. Bebegım emmıyor gogsumu sutum az gelıyor bır hafta oldu doğalı elektrıklı sagma makınesıyle sagıyorum bıberonla az onu ıcıyor sonra mecburen mama verıyorum az sut bıraz mama ıdare edıyor ama doymuyor cok aglıyor yıne mama yapıyorum ama bugun doktor kesınlıkle mama vermeyın dedı alısmasın dıyor ama bebek ac bırakılırmı sarılık olucak uyuyor uyandıramıyorum bır saat ugrasarak zor uyandırıyoruz sızler mama verıyormusunuz nasıl yapayım bı akıl verin
Benim cumartesi suyum gelmişti pazartesi sancım var diye gittim açıklık başlamış ama nst de sancı çıkmıyordu hatta doğumdan bir buçuk saat önce ki nst de bile çok az sancı çıktı doktorum sancı çektiğimi görüyor ama nst temiz çıkıyordu. Bu durum nadir de olsa görülebilir demiştiCanim inşallah kardeşimde sorunsuz atlatır.hep benim erken doğum tehdidin vardı.ondan böyle bir haber alınca çok korktuk.simdi hastanede drunu bekliyor.su geliyor ama şancı çıkmıyormuş nstde
MaŞAllah ya Türk kadınlarının mı hakikaten çatısı dar yoksa tıp eğitiminde bizim dr lara mı yanlış öğretiyorlarHadi bakalım teyzesi senin tahminin tutsun bari. 17 sindeki birçok anne gibi biz de kavuşuruz inşallah.
Uygulamalar hakikaten farklı.
Dün kurstan biri daha doğum yaptı 4290 gr. normal doğum şaka gibi...
Doktora diyorum çok büyürse 42.haftada nasıl çıkacak ya kemiklerden çıkamazsa korkuyorum diye. Aşırı büyük değilse (aşırıdan kasıt ne bilemedim artık 5000 fln heralde) ,annede çocuk felci, kalça çıkığı, platin veya o bölgede önceden bir kaza falan olmamışsa sezaryene ihtiyaç duyulması çok düşük ihtimal diyor.
Bence anne nasıl istiyorsa öyle doğum yapmalı.Burda seçenek yok. Tamam ben normal istiyorum ama 42 ye kadar beklemek istemem. Bari suni sancı ile olsa.
Hakikaten ya yzmadı dimi? Nasıl da tuttun aklında kuzu helal sana , bizi de unutma emi yazmazsak :)Arkadaşlaryesilbalon un en son mesajı bu şekildeydi.7 temmuzda yazmış.Doğum yaptığı haberini yazmadı.Sizlerden tanıyan haber alan var mı? Durumları nasılmış?
Gaz damlası olarak sap sımplexKızlar daha öncede sordum görmediniz galiba doktorunuz damla olarak ne verdi bebeşlerinize
Benim her meme emme sonrasi kaka yapiyor cok nadir cisli bez degistigim birde alisti minnak kiz iki damla ciste olsa agliyor degistirince susuyor :)) Babamiz hemen degis kizim pisik olmasin diyor degisiyorum pat bezi takar takmaz bi daha yapiyor :))Emerken uyuyo çiş kakada yapıyo doyuyodur diyorum ama sağmıuorum ki ölçüsünü bilmiyorum uyanıkken sürekli memede durmak istiyor zaten açlıktan mı ölemi rahatlıyo hiç bilmiyorum
Hosgelmis prenses annesi.. Bahti acik olsun..Al_pi canım bende 05.07.2017 tarihinde kızımı dünyaya getirdim. Baştan normal doğumdu ama 7 cm açıklığa rağmen bir türlü tam olarak kanala girmedi ve spinal sezeryana aldılar. 3,400 kg doğdu kızım. İk şükür ikimizde çok iyiyiz. Günümüz emme gaz çıkartma alt değiştirme benim karnımı doyurma banyo yapma seansları ile devam ediyor. Bayağı yoğundum o yüzden yazamadım. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. Doğum yapacaklara da normal doğumdan asla korkmayın gerçekten yapılmıcak birşey değil ben çok korkuyordum ama son ana kadar geldim nerdeyse tabii herşey yolunda olması gerek bizde olmadı umarım sizde olur
D vitaminine basladik pazartesi birde gaz damlasi kullaniyoruz ona da gecen ctrsi basladik.Kızlar daha öncede sordum görmediniz galiba doktorunuz damla olarak ne verdi bebeşlerinize
Kaka çok sık yapmıyor üç kere filan oda çok az oluyor kaka arası baya uzarsa çişli oluyor ama öle bez aman aman dolu değil ama boşta değilAynen öyle benimki de bebeğin doyup doymadığı yaptığı çiş sayısından anlaşılırmış, günde kaç kere bez değişiyorsunuz? Hepsi de çişli mi çıkıyor yani baya ağır mı ? Bu arada jokerde bez kampanyası vardı yıllık bez aldık kargoyla eve gelecek falan bir bakın sizde
Canım senin nişanın gelmişti dün akşam nasıl sancı filan başladı mı günümüz yakın olduğu için çok meraktayımMaŞAllah ya Türk kadınlarının mı hakikaten çatısı dar yoksa tıp eğitiminde bizim dr lara mı yanlış öğretiyorlar3,5 ü geçerse doğuramazsın deyip durdu benimki bana bebeğin kendi isteğiyle gelmesi çok önemli ama bunun farkında değiliz. Suni olmak bile ürkütüyor beni, riskler dışında onları zorla en güvendikleri barınaklarından söküp alıyoruz. Tamam günler geçmiyor sana ama bulunduğunuz ülkede en doğru olanı yapıyorlar
Benimki günde 5/7 arası yapıyor çişi de baya bir çok oluyor bazen, gerçi doktor günde 1-2 kakaya normal dediKaka çok sık yapmıyor üç kere filan oda çok az oluyor kaka arası baya uzarsa çişli oluyor ama öle bez aman aman dolu değil ama boşta değil
Adet sancım var ama artmıyor şiddeti, suniye kalmadan kendim doğurmak istiyorum moralim çok bozuk eşim de anlamak istemiyor ona kalsa ptesi gidip bebeği alıp gelcz bitck gitckCanım senin nişanın gelmişti dün akşam nasıl sancı filan başladı mı günümüz yakın olduğu için çok meraktayım
Evet çok değişkenlik gösteriyor malesef ama inşallah pazartesiye kadar gelir sancın gerek kalmaz suniye. Erkeklerin en iyisi bile bizim kadar duygusal ve hassas düşünemiyorlar yapısal galiba. Hormonlardan kaynaklı sanırım fazla takılmamak lazım. İnşallah sağ sağlim alırız minik cadılarımızı kucağımızaAdet sancım var ama artmıyor şiddeti, suniye kalmadan kendim doğurmak istiyorum moralim çok bozuk eşim de anlamak istemiyor ona kalsa ptesi gidip bebeği alıp gelcz bitck gitck
Nişandan ne kadar sonra Doğum yapmışlar diye topiklere baktım kimi ertesi gün yazmış kimi 1 hafta sonra, yani hiçbir anlamı yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?