2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aminnn inşAllah kolaylıkla ve sağlıkla olur herşey

merhaba kızlar bayadır giremiyorum bebeğim sağolsun çok ağlıyor.
ilk günler çok zordu çok ağlıyordu bacaklarını topladığı için gaz sandım meğersem açmış.
mama vermeye başlayınca memeyi hepten bıraktı ateşe atmışım gibi ağlıyor memeyi vermeye çalışınca..
çok mutsuzum mama hazırladıkça ağlıyorum.
bana öneri verebilecek anneler var mı artık hiç emmez mi

Haklısın Al_pi cim Diğer arkadaşlar doğum sonrası yazınca yesilbalon hiç yazmayınca merak ettim. Bakalım biz henüz doğum bekleyenler nasıl olacağız doğum sonrası?Bebişler gece gündüz farkını anlayıp geceleri uyumaya başlayınca gece 4-5 saat kesintisiz uyuyabilirsiniz inşallah

6 aydan sonra evet canim :) ama uzun bir sure 2 saar uyku ve emzirme ile hayat ilerliyor bazen nadiren uzun uyuduklarida oluyo tabi gurultusuz ve isiksiz ortamda uyku kaliteleri daha iyi oluyor. Oglumda uyku duzenini oyle kurmustm cok?rahat ettm.

Dogurayim da rahatlayayim diyordum ama :)Mumkun degil gibi.Saatte bir fazla degil mi?

Benimki günde 5/7 arası yapıyor çişi de baya bir çok oluyor bazen, gerçi doktor günde 1-2 kakaya normal dedi
Benimki nie az yapıyor ya pek doymuyor mu acaba çiş oluyor ama ilk çocumu kim büyütmüş acaba nie deneyimli bir anne gibi değilim ben (

Canim kardeşimi aldılar sezeryanla. Cok şükür ikisi de cok iyiler.ama kordon dolanmış.dr iyiki cok beklemedik demiş.vardir herseyde hayır.

Benimki nie az yapıyor ya pek doymuyor mu acaba çiş oluyor ama ilk çocumu kim büyütmüş acaba nie deneyimli bir anne gibi değilim ben (
Doymasa durmaz ki sadece sarılık varsa uyur , yoksa aç yıkar ortalığı:) benimki de ishal gibi ya çok yapıyor cırt cırt sürekli ama doktora sordum ben Günde 1 de normal 7 de normal dedi merak etme

Sağlıkocağı 15 günden sonra devit 3 e başlayın dedimi sizede bebek için
Hastanede eğitim verdiler çıkarken hatta imza aldı anladım diye , göbek bakımından alt değiştirme bebek emzirme ilaç kullanımı herşey orada dedi 15.gün dvit başlanacak diye

Benimki de çok sık uyanıp emiyor sütüm yağlı değil kesin kiminin sütü çok yağlı olur bizim bir tanıdık bebek şiştikçe kendi mum gibi eridi çok mükemmel bir durum bence ama bende yok maalesef

Geçer inş canm ya başka bi yere gtsen igne olmak istyrum desen kuzum yapmazlar mı

rutin kontrolden geldim yine hala girmemiş kanala herşeyi iyi görünüyor bugun renkli fotografını da verdi 3450 gr olmuş pazartesi doğum daha heyecan yok ama korku var bakalım çok çabuk geçiyo bu hafta daha zaman olsa geçmezdi ofh ya valla korku basıyo durup durup. benim tombiş yanaklı da burda bir de gıdığı var ya hayran hayran onu izliyorum geldiğimden beri

Eklentiler

• 19904857_828174084012754_218112518_n.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 74
Ay pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..
Benden de aynısı canım sanki herşey eksik pazartesi de çok geçmiş gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…