- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Bende hala tık yok sanki hala son haftaya girmemiş gibiyimmelegimve ben sen ne durumdasın ?
Genelde gebelik sitelerinde sat a göre verilen tarihle 15 gün öncesi arasında normal doğumunuz olur diyor ama Temmuz annelerinde durum farklı hepimiz ya son günde ya da geçince doğuracağız herhaldeBende hala tık yok sanki hala son haftaya girmemiş gibiyim
Aminnn inşAllah kolaylıkla ve sağlıkla olur herşeyEvet çok değişkenlik gösteriyor malesef ama inşallah pazartesiye kadar gelir sancın gerek kalmaz suniye. Erkeklerin en iyisi bile bizim kadar duygusal ve hassas düşünemiyorlar yapısal galiba. Hormonlardan kaynaklı sanırım fazla takılmamak lazım. İnşallah sağ sağlim alırız minik cadılarımızı kucağımıza
Evet canım ilk bebeğim. Ankaradayım ben. Kız bebişim olacak bi de kızlar aceleci olur derler ama bizim kız yerini pek sevdi galibamelegimve ben senin de ilk bebiş mi hangi şehirdesin
Haklısınsacidem Bence yesilbalon kiziyla ugrasmaktan unutmustur bizi :))
Ilk gunler cidden zor ben uykumdan feragat edip bazen yaziyorum buraya sonra diyorum firsat bu firsat sonra bakarsin uyu :)) Simdi kizim uyudu mesela uyumam lazim cunku gece 1 saatte bir uyandik emmek icin :-/
Bu gunler gecici dimi kizlar yani duzene girecek 3-4 saat kesintisiz uyuyabilecekmiyim :)
6 aydan sonra evet canim :) ama uzun bir sure 2 saar uyku ve emzirme ile hayat ilerliyor bazen nadiren uzun uyuduklarida oluyo tabi gurultusuz ve isiksiz ortamda uyku kaliteleri daha iyi oluyor. Oglumda uyku duzenini oyle kurmustm cok?rahat ettm.sacidem Bence yesilbalon kiziyla ugrasmaktan unutmustur bizi :))
Ilk gunler cidden zor ben uykumdan feragat edip bazen yaziyorum buraya sonra diyorum firsat bu firsat sonra bakarsin uyu :)) Simdi kizim uyudu mesela uyumam lazim cunku gece 1 saatte bir uyandik emmek icin :-/
Bu gunler gecici dimi kizlar yani duzene girecek 3-4 saat kesintisiz uyuyabilecekmiyim :)
Dogurayim da rahatlayayim diyordum ama :)Mumkun degil gibi.Saatte bir fazla degil mi?sacidem Bence yesilbalon kiziyla ugrasmaktan unutmustur bizi :))
Benimki nie az yapıyor ya pek doymuyor mu acaba çiş oluyor ama ilk çocumu kim büyütmüş acaba nie deneyimli bir anne gibi değilim benBenimki günde 5/7 arası yapıyor çişi de baya bir çok oluyor bazen, gerçi doktor günde 1-2 kakaya normal dedi
Canim kardeşimi aldılar sezeryanla. Cok şükür ikisi de cok iyiler.ama kordon dolanmış.dr iyiki cok beklemedik demiş.vardir herseyde hayır.Benim cumartesi suyum gelmişti pazartesi sancım var diye gittim açıklık başlamış ama nst de sancı çıkmıyordu hatta doğumdan bir buçuk saat önce ki nst de bile çok az sancı çıktı doktorum sancı çektiğimi görüyor ama nst temiz çıkıyordu. Bu durum nadir de olsa görülebilir demişti
Doymasa durmaz ki sadece sarılık varsa uyur , yoksa aç yıkar ortalığı:) benimki de ishal gibi ya çok yapıyor cırt cırt sürekli ama doktora sordum ben Günde 1 de normal 7 de normal dedi merak etmeBenimki nie az yapıyor ya pek doymuyor mu acaba çiş oluyor ama ilk çocumu kim büyütmüş acaba nie deneyimli bir anne gibi değilim ben(
Hastanede eğitim verdiler çıkarken hatta imza aldı anladım diye , göbek bakımından alt değiştirme bebek emzirme ilaç kullanımı herşey orada dedi 15.gün dvit başlanacak diyeSağlıkocağı 15 günden sonra devit 3 e başlayın dedimi sizede bebek için
Bizimde biogaia gaz damlamizKızlar daha öncede sordum görmediniz galiba doktorunuz damla olarak ne verdi bebeşlerinize
Geçer inş canm ya başka bi yere gtsen igne olmak istyrum desen kuzum yapmazlar mıYaa iğne nedense iki doğumda da yapmadılar. İlkinde dostinex verdi doktor bu kez agnucaston ama bu ilaç iyi gelmedi yarın dostinex başlayacağız. Hep hap veriyorlar anlamadım gitti. İğnr verseler sorunum olmayacak ama vermiyorlar anlam veremedim. Dostinex ayrı berbat zaten içtiğimde narkoz etkisi yaratıyor. Geçsin de razıyım ben canım.
Benden de aynısı canım sanki herşey eksik pazartesi de çok geçmiş gibi hissediyorumAy pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?