Benim cimcime de öyle içerde dansa devam:))Evet canım ilk bebeğim. Ankaradayım ben. Kız bebişim olacak bi de kızlar aceleci olur derler ama bizim kız yerini pek sevdi galiba
Oy ne güzel görünüyor öyle çok tatlı maşallah ❤ biz kızımdan alamadık söyle bi poz elleri hep agzindaydi şimdi bide atkı gibi kordonu boynunda hiçbişey görünmüyor zaten kanala da girdiği için görüntü almak daha zormuş az kaldı kavuşmaya bal dudaklara ❤rutin kontrolden geldim yine hala girmemiş kanala herşeyi iyi görünüyor bugun renkli fotografını da verdi 3450 gr olmuş pazartesi doğum daha heyecan yok ama korku var bakalım çok çabuk geçiyo bu hafta daha zaman olsa geçmezdi ofh ya valla korku basıyo durup durup. benim tombiş yanaklı da burda bir de gıdığı var ya hayran hayran onu izliyorum geldiğimden beri
Tomrisin emzirme notları diye bir doktor annenin bloku var onu oku vaktin olursa çok faydalandım henüz uygulamaya koyamasam damerhaba kızlar bayadır giremiyorum bebeğim sağolsun çok ağlıyor.
ilk günler çok zordu çok ağlıyordu bacaklarını topladığı için gaz sandım meğersem açmış.
mama vermeye başlayınca memeyi hepten bıraktı ateşe atmışım gibi ağlıyor memeyi vermeye çalışınca..
çok mutsuzum mama hazırladıkça ağlıyorum.
bana öneri verebilecek anneler var mı artık hiç emmez mi
Ben doktoraa sordum normal dedi bebek cok sıkta yapar azda yapar suluda susuzda yapar 2-3 gun yapmayadabilir korkma dedi.Al_pi benim ki çok sık kaka yapmıyor günde üç yada dört kez az az yapıyor
2 saatte bir normali ama aglarsa uyanirsa saat basi ne yapacaksin :) memeyi tikacaksin agzina tabi tikmadan once bi guzel konusup agzini gozunu öpüp sonra tikacaksinDogurayim da rahatlayayim diyordum ama :)Mumkun degil gibi.Saatte bir fazla degil mi?
MASALLAHHHH.. yanaklara bak tosuncuk geliyor sanki :))rutin kontrolden geldim yine hala girmemiş kanala herşeyi iyi görünüyor bugun renkli fotografını da verdi 3450 gr olmuş pazartesi doğum daha heyecan yok ama korku var bakalım çok çabuk geçiyo bu hafta daha zaman olsa geçmezdi ofh ya valla korku basıyo durup durup. benim tombiş yanaklı da burda bir de gıdığı var ya hayran hayran onu izliyorum geldiğimden beri
Ben de öyleyimAy pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..
çok sağol canım. benim kız o konuda rahat maşallahı var 3 aylıktan beri cinsiyeti falan sere serpe hep ortada az edepsiz töbe töbe :)))Oy ne güzel görünüyor öyle çok tatlı maşallah ❤ biz kızımdan alamadık söyle bi poz elleri hep agzindaydi şimdi bide atkı gibi kordonu boynunda hiçbişey görünmüyor zaten kanala da girdiği için görüntü almak daha zormuş az kaldı kavuşmaya bal dudaklara ❤
Aa cinsiyetimizi herkese gösterdik biz de hiç zorlanmadı doktorlarçok sağol canım. benim kız o konuda rahat maşallahı var 3 aylıktan beri cinsiyeti falan sere serpe hep ortada az edepsiz töbe töbe :)))
evet ya dr da öyle dedi geçen hafta 60 gr almıştı 2 haftadır 3 kilo vermişim ama bebek almış sevindim çok o kadar kilo almam bi işe yaramış en azından :)MASALLAHHHH.. yanaklara bak tosuncuk geliyor sanki :))
Benden de aynısı canım sanki herşey eksik pazartesi de çok geçmiş gibi hissediyorum
Ben de öyleyimptesi gelsin istiyor muyum istemiyor muyum belli değil
Türk doktorlar da çok iyi doktorlar. Bazısı adamın gözüne bakıp derdini anlıyorMaŞAllah ya Türk kadınlarının mı hakikaten çatısı dar yoksa tıp eğitiminde bizim dr lara mı yanlış öğretiyorlar3,5 ü geçerse doğuramazsın deyip durdu benimki bana bebeğin kendi isteğiyle gelmesi çok önemli ama bunun farkında değiliz. Suni olmak bile ürkütüyor beni, riskler dışında onları zorla en güvendikleri barınaklarından söküp alıyoruz. Tamam günler geçmiyor sana ama bulunduğunuz ülkede en doğru olanı yapıyorlar
Neden ki canim?Lohusalik erken mi basladi?Ay pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..
cok sağol canım bakıyorum hemenTomrisin emzirme notları diye bir doktor annenin bloku var onu oku vaktin olursa çok faydalandım henüz uygulamaya koyamasam da
Valla cesaret aldım :))) biz de doğururuz inşTürk doktorlar da çok iyi doktorlar. Bazısı adamın gözüne bakıp derdini anlıyorFark düşünce ve uygulamada.
Annenin hisleri,ne istediği önemli bana göre. Korkan var normal istemeyen var. Kendi bedeni, kadına zorla istemediği birşeyi dayatmak yanlış bana göre. Fakat burda öyle bir uygulama yok. Doktora sorsan şaşırıyor. Ya çıkamazsa diyorum - özel bir sorunun yok, neden çıkmasın anlamadım diyor?
Kendi doğana kadar müdahale etmedikleri için heralde bebeklerde hakikaten kocaman doğuyor, ırksal farklılık derdim ama Türk bebeklerde de 57 cm olan var.Kursta iki kişi kaldık herkes doğum yaptı. ikizleri olan biri dışında herkes normal doğum yaptı ve bebekler 4 kg civarı veya üstünde. 3690-55 cm var en küçük bu düşün. Bunca kadın bunları normal doğuruyorsa ben de yaparım diyor insan.
Hadi güzel haberleriniz bekliyoruz:) Allah yar ve yardımcın olsun -sümmes sebile yesserah - de kolay Doğum içinKızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz
Hadi Allah yardımcın olsun canım. .Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah miniğini..Kızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz
Amaniin ne tatlı bir bebek, maşallah. Yiyeyim onun yanaklarını...rutin kontrolden geldim yine hala girmemiş kanala herşeyi iyi görünüyor bugun renkli fotografını da verdi 3450 gr olmuş pazartesi doğum daha heyecan yok ama korku var bakalım çok çabuk geçiyo bu hafta daha zaman olsa geçmezdi ofh ya valla korku basıyo durup durup. benim tombiş yanaklı da burda bir de gıdığı var ya hayran hayran onu izliyorum geldiğimden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?