2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oy ne güzel görünüyor öyle çok tatlı maşallah ❤ biz kızımdan alamadık söyle bi poz elleri hep agzindaydi şimdi bide atkı gibi kordonu boynunda hiçbişey görünmüyor zaten kanala da girdiği için görüntü almak daha zormuş az kaldı kavuşmaya bal dudaklara ❤

Tomrisin emzirme notları diye bir doktor annenin bloku var onu oku vaktin olursa çok faydalandım henüz uygulamaya koyamasam da

Al_pi benim ki çok sık kaka yapmıyor günde üç yada dört kez az az yapıyor
Ben doktoraa sordum normal dedi bebek cok sıkta yapar azda yapar suluda susuzda yapar 2-3 gun yapmayadabilir korkma dedi.
Dogurayim da rahatlayayim diyordum ama :)Mumkun degil gibi.Saatte bir fazla degil mi?
2 saatte bir normali ama aglarsa uyanirsa saat basi ne yapacaksin :) memeyi tikacaksin agzina tabi tikmadan once bi guzel konusup agzini gozunu öpüp sonra tikacaksin

MASALLAHHHH.. yanaklara bak tosuncuk geliyor sanki :))

çok sağol canım. benim kız o konuda rahat maşallahı var 3 aylıktan beri cinsiyeti falan sere serpe hep ortada az edepsiz töbe töbe :)))

çok sağol canım. benim kız o konuda rahat maşallahı var 3 aylıktan beri cinsiyeti falan sere serpe hep ortada az edepsiz töbe töbe :)))
Aa cinsiyetimizi herkese gösterdik biz de hiç zorlanmadı doktorlar

Benden de aynısı canım sanki herşey eksik pazartesi de çok geçmiş gibi hissediyorum

Ben de öyleyim ptesi gelsin istiyor muyum istemiyor muyum belli değil

Kızlar Korku veya hycan endişe değil bendeki ben hep böyle oluyorum hamileliklerimde son dönem ve lohusa dönemi ağır geçiyor psikolojik olarak.
Ay böyle bas bas bağırasım ağlayasım var
Allahım affetsin nankörlük gibi olmasın ya rabbim

Türk doktorlar da çok iyi doktorlar. Bazısı adamın gözüne bakıp derdini anlıyor Fark düşünce ve uygulamada.
Annenin hisleri,ne istediği önemli bana göre. Korkan var normal istemeyen var. Kendi bedeni, kadına zorla istemediği birşeyi dayatmak yanlış bana göre. Fakat burda öyle bir uygulama yok. Doktora sorsan şaşırıyor. Ya çıkamazsa diyorum - özel bir sorunun yok, neden çıkmasın anlamadım diyor?
Kendi doğana kadar müdahale etmedikleri için heralde bebeklerde hakikaten kocaman doğuyor, ırksal farklılık derdim ama Türk bebeklerde de 57 cm olan var.Kursta iki kişi kaldık herkes doğum yaptı. ikizleri olan biri dışında herkes normal doğum yaptı ve bebekler 4 kg civarı veya üstünde. 3690-55 cm var en küçük bu düşün. Bunca kadın bunları normal doğuruyorsa ben de yaparım diyor insan.

Kızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz

Valla cesaret aldım :))) biz de doğururuz inş

Hadi güzel haberleriniz bekliyoruz:) Allah yar ve yardımcın olsun -sümmes sebile yesserah - de kolay Doğum için

Hadi Allah yardımcın olsun canım. .Kolay doğumlar nasip etsin Rabbim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah miniğini..

Amaniin ne tatlı bir bebek, maşallah. Yiyeyim onun yanaklarını...

Kızlar tek tek alintilayamadim, doğum yapan arkadaşlar Gözünüzaydın, yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..Benim gibi bebeğine kavuşmayı bekleyenler de sağlıkla kavuşuruz inşallah. .Eşim bugün süt götürdü bebisimize, toparliyormus günden güne çok şükür ama bir süre daha ayriyiz, iyi olsun da buna da dayancaz artık napalım. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…