- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Bende de sinir,alinganlik,tahammulsuzluk var.Sesim hemen yukselecek gibi.Sonra da birini kirdim mi diye icim icimi yiyor.Allahtan herkes tecrubeli.Hamilelikte ve lohusalikta normal diyor annem,sallamiyorlar beni :)Iyi de oluyor,kendi kendime huysuzlaniyorum:)Bir de algim dustu.Babam konusmaya calisiyor farkli konulardan ilgisizligimi hemen belli ediyorum cok da anlamiyorum zaten :)Kızlar Korku veya hycan endişe değil bendeki ben hep böyle oluyorum hamileliklerimde son dönem ve lohusa dönemi ağır geçiyor psikolojik olarak.
Ay böyle bas bas bağırasım ağlayasım var
Allahım affetsin nankörlük gibi olmasın ya rabbim
Oradaki annelerin de maşallahı var yani. iri iri at gibi kadınlar.Türk doktorlar da çok iyi doktorlar. Bazısı adamın gözüne bakıp derdini anlıyorFark düşünce ve uygulamada.
Annenin hisleri,ne istediği önemli bana göre. Korkan var normal istemeyen var. Kendi bedeni, kadına zorla istemediği birşeyi dayatmak yanlış bana göre. Fakat burda öyle bir uygulama yok. Doktora sorsan şaşırıyor. Ya çıkamazsa diyorum - özel bir sorunun yok, neden çıkmasın anlamadım diyor?
Kendi doğana kadar müdahale etmedikleri için heralde bebeklerde hakikaten kocaman doğuyor, ırksal farklılık derdim ama Türk bebeklerde de 57 cm olan var.Kursta iki kişi kaldık herkes doğum yaptı. ikizleri olan biri dışında herkes normal doğum yaptı ve bebekler 4 kg civarı veya üstünde. 3690-55 cm var en küçük bu düşün. Bunca kadın bunları normal doğuruyorsa ben de yaparım diyor insan.
Geçer inş canm ya başka bi yere gtsen igne olmak istyrum desen kuzum yapmazlar mı
Ay pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..
Canim ben oğlumda yaptırdım 3.ve5. ayda yapılıyor devlet karsilamiyor yapılmasında fayda var bunda da muhakkak yaptırırımArkadaslar doktorumuz bebegim icin rotarix asisini onerdi 2 doz turkiyede zorunlu degil arastirin karar verin dedi daha once yaptiran ya da bilgisi olan var mi
Ben de az önce aynısını anneme yaptım gidin yanımdan hiç birinizi istemiyorum doğumda da diye bağırdım sonra ağladım bi sürü geliyo yanıma bakmaya bağırdım gözümün önüne gelmeyin diye şimdide pişmanlıktan ağlıyorum benim son dönemlerim ve lohusalığım ağır depresif geçiyor Allah yardımcım olsun yine başladı bu çekilmez dönemlerim inan kendimden nefret ediyorum bazenBende de sinir,alinganlik,tahammulsuzluk var.Sesim hemen yukselecek gibi.Sonra da birini kirdim mi diye icim icimi yiyor.Allahtan herkes tecrubeli.Hamilelikte ve lohusalikta normal diyor annem,sallamiyorlar beni :)Iyi de oluyor,kendi kendime huysuzlaniyorum:)Bir de algim dustu.Babam konusmaya calisiyor farkli konulardan ilgisizligimi hemen belli ediyorum cok da anlamiyorum zaten :)
Elimde değil işte keşke girmesem, eşimin Arkasından da bağırdım inşallah ölür kalırım o ameliyathanede fln diye yanıma geldi niye ölecen böyle konuşuyorsun diyor, ay bendeki hamilelikler sanki ergenlik gibi kendimden soğudum artıkAaaaa neden kızzz? Daha erken dur depresyona falan girme.. stres oldun sen kesin..
Hı iyi ya normalse bizim göbek hala düşmedi 15. Gün düşmeyede niyeti yok poposuda kızarmıyo ama yüzüküyo gibi pişik kremleride etki etmiyo ilerlicek diye korkuyorum sarılıpımız düştü çok şükür pişikle göbeğide halledersrk herşey yoluna giricek sütlede anldım kadarıyla doyuyorDoymasa durmaz ki sadece sarılık varsa uyur , yoksa aç yıkar ortalığı:) benimki de ishal gibi ya çok yapıyor cırt cırt sürekli ama doktora sordum ben Günde 1 de normal 7 de normal dedi merak etme
Elimde değil işte keşke girmesem, eşimin Arkasından da bağırdım inşallah ölür kalırım o ameliyathanede fln diye yanıma geldi niye ölecen böyle konuşuyorsun diyor, ay bendeki hamilelikler sanki ergenlik gibi kendimden soğudum artık
Şuan yanımda değiller onların da Özlemi var içimde dua et benim için olur muAyy canım yaaa. Depresyon değil sen baya strese giriyorsun farkında değilsin. Aslında panik oluyorsun ama anlamıyorsun. Canım benim inşallah lohusalık sakin geçer daha rahat edersin. 2 miniğin daha var korkmasın kuzular sonra.
Şuan yanımda değiller onların da Özlemi var içimde dua et benim için olur mu
Gözün aydın canım stresin son buluyor inşallah hayırlısı neyse o olsun Allah yar yardımcın olsunKızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz
Ah canım sen bayağı ağır yasiyosun bunu da danış doktoruna mutlaka belki bi yol gösterir cevrendekiler anlayış gösterir belki ama olan sana oluyo bu arada yineElimde değil işte keşke girmesem, eşimin Arkasından da bağırdım inşallah ölür kalırım o ameliyathanede fln diye yanıma geldi niye ölecen böyle konuşuyorsun diyor, ay bendeki hamilelikler sanki ergenlik gibi kendimden soğudum artık
Anlayış gösterirler de işte ben kendimi affedemiyorum sonrasında bu sefer daha bi hırçınlaşıyorum . Psikoloğa gidiyordum lohusalık zamanlarımda, 1 saat dinliyor konuşuyor yolluyor, ben yine aynı ben ..Ah canım sen bayağı ağır yasiyosun bunu da danış doktoruna mutlaka belki bi yol gösterir cevrendekiler anlayış gösterir belki ama olan sana oluyo bu arada yine
Insallah kolayca dogurursun agrisiz saglicakla kavusursun insallah kuzuna Allah yardimcin olsunKızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz
Oku canim kendine ferahlk ver gececek insallahAnlayış gösterirler de işte ben kendimi affedemiyorum sonrasında bu sefer daha bi hırçınlaşıyorum . Psikoloğa gidiyordum lohusalık zamanlarımda, 1 saat dinliyor konuşuyor yolluyor, ben yine aynı ben ..
Bebeginle bol bol göz göze temas kur agresif hissedince duşa gir canım belki biraz faydası olurAnlayış gösterirler de işte ben kendimi affedemiyorum sonrasında bu sefer daha bi hırçınlaşıyorum . Psikoloğa gidiyordum lohusalık zamanlarımda, 1 saat dinliyor konuşuyor yolluyor, ben yine aynı ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?