2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de sinir,alinganlik,tahammulsuzluk var.Sesim hemen yukselecek gibi.Sonra da birini kirdim mi diye icim icimi yiyor.Allahtan herkes tecrubeli.Hamilelikte ve lohusalikta normal diyor annem,sallamiyorlar beni :)Iyi de oluyor,kendi kendime huysuzlaniyorum:)Bir de algim dustu.Babam konusmaya calisiyor farkli konulardan ilgisizligimi hemen belli ediyorum cok da anlamiyorum zaten :)

Oradaki annelerin de maşallahı var yani. iri iri at gibi kadınlar.

Geçer inş canm ya başka bi yere gtsen igne olmak istyrum desen kuzum yapmazlar mı

Yok canım yapmazlar. Dostinex başladım aldım bugün. Neyse ki eskisi gibi etki yapmadı. Sadece uykum geldi uyudum uyanabildim ağladığında:)) sağlık ocağına da sordum iğneyi doktor ne dediyse o dedi. El mahkûm ona devam.. bi tık yumuşamıştı bugün sıkı sıkı sarılı bakalım.

Ay pazartesi doğum var ve bben kendimi çok Mutsuz hissediyorum, sanki dünya üstüme çökmüş gibi sinirlerim yerlerde ..

Aaaaa neden kızzz? Daha erken dur depresyona falan girme.. stres oldun sen kesin..

Arkadaslar doktorumuz bebegim icin rotarix asisini onerdi 2 doz turkiyede zorunlu degil arastirin karar verin dedi daha once yaptiran ya da bilgisi olan var mi
Canim ben oğlumda yaptırdım 3.ve5. ayda yapılıyor devlet karsilamiyor yapılmasında fayda var bunda da muhakkak yaptırırım

Ben de az önce aynısını anneme yaptım gidin yanımdan hiç birinizi istemiyorum doğumda da diye bağırdım sonra ağladım bi sürü geliyo yanıma bakmaya bağırdım gözümün önüne gelmeyin diye şimdide pişmanlıktan ağlıyorum benim son dönemlerim ve lohusalığım ağır depresif geçiyor Allah yardımcım olsun yine başladı bu çekilmez dönemlerim inan kendimden nefret ediyorum bazen

Aaaaa neden kızzz? Daha erken dur depresyona falan girme.. stres oldun sen kesin..
Elimde değil işte keşke girmesem, eşimin Arkasından da bağırdım inşallah ölür kalırım o ameliyathanede fln diye yanıma geldi niye ölecen böyle konuşuyorsun diyor, ay bendeki hamilelikler sanki ergenlik gibi kendimden soğudum artık

Doymasa durmaz ki sadece sarılık varsa uyur , yoksa aç yıkar ortalığı:) benimki de ishal gibi ya çok yapıyor cırt cırt sürekli ama doktora sordum ben Günde 1 de normal 7 de normal dedi merak etme
Hı iyi ya normalse bizim göbek hala düşmedi 15. Gün düşmeyede niyeti yok poposuda kızarmıyo ama yüzüküyo gibi pişik kremleride etki etmiyo ilerlicek diye korkuyorum sarılıpımız düştü çok şükür pişikle göbeğide halledersrk herşey yoluna giricek sütlede anldım kadarıyla doyuyor

Reactions: SGd
Kızlar biz bugün sağlık ocağına gittik topuk kanı için.. Maşallah kızım orayı ayağa kaldırdı benim de tansiyonuma falan baktı. Ödemim hala devam ettiği için pazartesi yeniden gel dedi ödem kontrolü için tahlil falan yapacakmış. Bir atamadım üstümden ödemi dün baktım 5 kilo vermişim ödem yüzünden. Pazartesi kendi doktoruma da gideceğim bakalım. Bu kızla başım dertte çok cazgır olacak belliii gece babasını falan yataktan hoplattı öyle böyle bağırmıyor yani

Ayy canım yaaa. Depresyon değil sen baya strese giriyorsun farkında değilsin. Aslında panik oluyorsun ama anlamıyorsun. Canım benim inşallah lohusalık sakin geçer daha rahat edersin. 2 miniğin daha var korkmasın kuzular sonra.

Şuan yanımda değiller onların da Özlemi var içimde dua et benim için olur mu

Şuan yanımda değiller onların da Özlemi var içimde dua et benim için olur mu

Ooy kıyamam asıl sebep şimdi belli oldu.. canım benim çok zor tabii.. ben ameliyata giderken bi kötü oldum önce sonra dedim saçmalama sapasağlam çıkacaksın oğlunu da kızını da göreceksin dedim sakinleştim. Zor hakikaten canım.. Dualarım seninle sağ salim 3 kuzuna da kavuşacaksın öpüp koklayacaksın hepsini

Gözün aydın canım stresin son buluyor inşallah hayırlısı neyse o olsun Allah yar yardımcın olsun

Ah canım sen bayağı ağır yasiyosun bunu da danış doktoruna mutlaka belki bi yol gösterir cevrendekiler anlayış gösterir belki ama olan sana oluyo bu arada yine

Bu arada süt mısırı güzel süt yapıyormuş kızlar deneyin isterseniz

Ah canım sen bayağı ağır yasiyosun bunu da danış doktoruna mutlaka belki bi yol gösterir cevrendekiler anlayış gösterir belki ama olan sana oluyo bu arada yine
Anlayış gösterirler de işte ben kendimi affedemiyorum sonrasında bu sefer daha bi hırçınlaşıyorum . Psikoloğa gidiyordum lohusalık zamanlarımda, 1 saat dinliyor konuşuyor yolluyor, ben yine aynı ben ..

Insallah kolayca dogurursun agrisiz saglicakla kavusursun insallah kuzuna Allah yardimcin olsun

Anlayış gösterirler de işte ben kendimi affedemiyorum sonrasında bu sefer daha bi hırçınlaşıyorum . Psikoloğa gidiyordum lohusalık zamanlarımda, 1 saat dinliyor konuşuyor yolluyor, ben yine aynı ben ..
Bebeginle bol bol göz göze temas kur agresif hissedince duşa gir canım belki biraz faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…