Canim benim cok sevindim yavrun dahada iyi olacak insallah bekleyen tüm anneler yavrularina tez zamanda kavusurKızlar tek tek alintilayamadim, doğum yapan arkadaşlar Gözünüzaydın, yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..Benim gibi bebeğine kavuşmayı bekleyenler de sağlıkla kavuşuruz inşallah. .Eşim bugün süt götürdü bebisimize, toparliyormus günden güne çok şükür ama bir süre daha ayriyiz, iyi olsun da buna da dayancaz artık napalım. .
İnşallah öyle olurOku canim kendine ferahlk ver gececek insallah
Bi gelsin pazartesi günü hayırlısı ile bakalım, o garibim de karnımda taş gibi oluyor ben ağladıkça, onu da strese sokuyorum, Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin gerçekten çok zor .Bebeginle bol bol göz göze temas kur agresif hissedince duşa gir canım belki biraz faydası olur
Gözün aydin canim darisi tüm bekleyen annelere olsun insallahMerhaba kızlar benim yavrum taburcu oldu bugun evimizdeyiz çok şükür Allahım diger bebekleride annelerine kavusturSea41 darısı başına arkadaşım
Kötü düsünme öyle sütün de gitmeyecek yavrularinla cok mutlu ve iyi olcaksin gecip gidecek bu ruh halin dua edelim bizlerde insallahİnşallah öyle olur
Sırf bu durumlarım yüzünden sütüm gidiyor iki bebeğimde de 1 aydan çok emziremedim .
HaklısınOradaki annelerin de maşallahı var yani. iri iri at gibi kadınlar.
Gözünaydın canım, bol bol kokla minnoşunu, aminnn canım darısı başıma ve diğer bekleyen bütün annelere inşallah.Merhaba kızlar benim yavrum taburcu oldu bugun evimizdeyiz çok şükür Allahım diger bebekleride annelerine kavusturSea41 darısı başına arkadaşım
Aynen canım herşeyde bir hayır mutlaka var. Yaşınız uzun olsunCanim kardeşimi aldılar sezeryanla. Cok şükür ikisi de cok iyiler.ama kordon dolanmış.dr iyiki cok beklemedik demiş.vardir herseyde hayır.
maşallah çok güzel haber daha da toparlıcak canım sen bol bol süt yapan şeyler yemeye çalış en güzel şifa ipek kuzuya sütünden geçicek inşşalh daha da hızlı alcaksın kucağınaKızlar tek tek alintilayamadim, doğum yapan arkadaşlar Gözünüzaydın, yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun..Benim gibi bebeğine kavuşmayı bekleyenler de sağlıkla kavuşuruz inşallah. .Eşim bugün süt götürdü bebisimize, toparliyormus günden güne çok şükür ama bir süre daha ayriyiz, iyi olsun da buna da dayancaz artık napalım. .
Amin canım inşallah kolay atlatırız lohusaligiBi gelsin pazartesi günü hayırlısı ile bakalım, o garibim de karnımda taş gibi oluyor ben ağladıkça, onu da strese sokuyorum, Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin gerçekten çok zor .
Doğumdan sonra lohusalık depresyonu için eğer zararı yoksa melisa cayı içebilirsiniz rezenede sakinleştiriyor psikoloğum ilaç almak istemeyen veya alamayan danışanlarım kullanıyordu ondan biliyorumBi gelsin pazartesi günü hayırlısı ile bakalım, o garibim de karnımda taş gibi oluyor ben ağladıkça, onu da strese sokuyorum, Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin gerçekten çok zor .
aynen canım oyle ac mı kalsınlar cok kucuk dogdugu ıcın mama da yemesı gerekıyor mecbur az meme emmezse mama verıyorum her defasındaOğlum hiç anne sütü almadı emmedi beni sağıncada gelmiyordu.. budefa kızım dördüncü gün tuttu süt gelince ama ben yine mama veriyorum sanki doymuyor gibi sürekli memede bi saate yakın memede kalıyor.. bazı doktorlar mama vermeyin diyor ama o bebek nasıl aç kalsınki neyapalım ağlamasınlar karınları doysun azda sütün geliyormuş ikisini birlikte verirsin.. üzme sakın kendini.. ben oğlumda psikolojim yerlerdeydi şükür oğlum sağlıklı
Hayal gibi geliyor :)Insallah o da olur.Ben doktoraa sordum normal dedi bebek cok sıkta yapar azda yapar suluda susuzda yapar 2-3 gun yapmayadabilir korkma dedi.
2 saatte bir normali ama aglarsa uyanirsa saat basi ne yapacaksin :) memeyi tikacaksin agzina tabi tikmadan once bi guzel konusup agzini gozunu öpüp sonra tikacaksin
Kirip dokmeden gecirelim bu donemleri canim.Nazimizi onlar ceker sadece, butun huysuzluklari da onlara yapiyoruz.Ben de az önce aynısını anneme yaptım gidin yanımdan hiç birinizi istemiyorum doğumda da diye bağırdım sonra ağladım bi sürü geliyo yanıma bakmaya bağırdım gözümün önüne gelmeyin diye şimdide pişmanlıktan ağlıyorum benim son dönemlerim ve lohusalığım ağır depresif geçiyor Allah yardımcım olsun yine başladı bu çekilmez dönemlerim inan kendimden nefret ediyorum bazen
Inşallah canım. .maşallah çok güzel haber daha da toparlıcak canım sen bol bol süt yapan şeyler yemeye çalış en güzel şifa ipek kuzuya sütünden geçicek inşşalh daha da hızlı alcaksın kucağına
Inşallah canım, daha iyi haberler vermek de nasip olur inşallah.Sea41 cnm oh gözün aydın iyi haberler getirmişssin şükür inş daha iyi olcak kuzun :)
Canim bende mama takviyesi yapiyorum ama sırıngayla sen biberonla veriyorsan ondan emmiyordur seni benimkide 10 dl fazla emmiyor mesela 2gun sonra kontrole gidicez bakalim kesicekmi mamayi artikmerhaba kızlar bayadır giremiyorum bebeğim sağolsun çok ağlıyor.
ilk günler çok zordu çok ağlıyordu bacaklarını topladığı için gaz sandım meğersem açmış.
mama vermeye başlayınca memeyi hepten bıraktı ateşe atmışım gibi ağlıyor memeyi vermeye çalışınca..
çok mutsuzum mama hazırladıkça ağlıyorum.
bana öneri verebilecek anneler var mı artık hiç emmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?