2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim cok sevindim yavrun dahada iyi olacak insallah bekleyen tüm anneler yavrularina tez zamanda kavusur

Bebeginle bol bol göz göze temas kur agresif hissedince duşa gir canım belki biraz faydası olur
Bi gelsin pazartesi günü hayırlısı ile bakalım, o garibim de karnımda taş gibi oluyor ben ağladıkça, onu da strese sokuyorum, Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin gerçekten çok zor .

Merhaba kızlar benim yavrum taburcu oldu bugun evimizdeyiz çok şükür Allahım diger bebekleride annelerine kavustur Sea41 darısı başına arkadaşım
Gözünaydın canım, bol bol kokla minnoşunu, aminnn canım darısı başıma ve diğer bekleyen bütün annelere inşallah.

maşallah çok güzel haber daha da toparlıcak canım sen bol bol süt yapan şeyler yemeye çalış en güzel şifa ipek kuzuya sütünden geçicek inşşalh daha da hızlı alcaksın kucağına

Bizim henüz gaz damlamız yok sadece vitamin verdi acd diye onu kullanıyoruz. Oğlumda wellcare kullandım.. size doktor hangisini verdi merak ettim kızlar hangisi daha iyi
Bu arada oğlumda gaz damlası vs hiç kullanmadım mamasındanmıydı bilmiyorum cok sorun yaşamadık umarım kızımdada gaz sorunu olmaz

Bi gelsin pazartesi günü hayırlısı ile bakalım, o garibim de karnımda taş gibi oluyor ben ağladıkça, onu da strese sokuyorum, Allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin gerçekten çok zor .
Amin canım inşallah kolay atlatırız lohusaligi

Doğumdan sonra lohusalık depresyonu için eğer zararı yoksa melisa cayı içebilirsiniz rezenede sakinleştiriyor psikoloğum ilaç almak istemeyen veya alamayan danışanlarım kullanıyordu ondan biliyorum

aynen canım oyle ac mı kalsınlar cok kucuk dogdugu ıcın mama da yemesı gerekıyor mecbur az meme emmezse mama verıyorum her defasında

Bana yardim edin ( !! Bebegim 16 günlük oldu ilk topuk kanini dogum yaptigim hastane aldi ikinci topuk kanini saglik ocagi aldi 3 gun once aradilar kistik fibrozis yuksek çıkmış 3. Topuk kanini alicaz dedi bu kesinlestirir dedi hata olmus da olabilir olmamis da olabilir dedi varmi boyle birsey yasayan veya duyan ((( internetten okudum pek bisey anlamadimmmm

Hayal gibi geliyor :)Insallah o da olur.

Kirip dokmeden gecirelim bu donemleri canim.Nazimizi onlar ceker sadece, butun huysuzluklari da onlara yapiyoruz.

maşallah çok güzel haber daha da toparlıcak canım sen bol bol süt yapan şeyler yemeye çalış en güzel şifa ipek kuzuya sütünden geçicek inşşalh daha da hızlı alcaksın kucağına
Inşallah canım. .

Canim bende mama takviyesi yapiyorum ama sırıngayla sen biberonla veriyorsan ondan emmiyordur seni benimkide 10 dl fazla emmiyor mesela 2gun sonra kontrole gidicez bakalim kesicekmi mamayi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…