- 30 Kasım 2016
- 117
- 181
- 23
- 40
Hı iyi ya normalse bizim göbek hala düşmedi 15. Gün düşmeyede niyeti yok poposuda kızarmıyo ama yüzüküyo gibi pişik kremleride etki etmiyo ilerlicek diye korkuyorum sarılıpımız düştü çok şükür pişikle göbeğide halledersrk herşey yoluna giricek sütlede anldım kadarıyla doyuyor
Suyla ilgili hic bisey demedi doktor ama v veriliyor mu ki su?ben hic verilmez diye biliyorum...mamadan bir kere verdim.dun gece iki saatte bir ortalama yarim saat emdi.ve bugün butun gün uyudu neredeyse.akşama doğru zorla uyandırıp emzirdim bir kac kere...sarılık olmasindan cok korkuyorum.Bi müddet verirsin canim aptamil doktor zaten birakmaniz gerektiginde söyler kilo alimi düzelince mama verince suda vermeyi ihmal etme emzik bende ilk gün basladim vermeye bazen cok huYsuzlandigi zaman cidden kurtarici oluyo kendimizi de evet ihmal etmeyelm bazen yemeyi unutuyorum bende :/
Mama veriyosan eger suda vermen gerek bi kac cay kasigi ver canim bide kac günlük bebis 2-3saatte bir emmesi gerekiyo kendi uyanmiyosa sen altini falan ac uyanir zatenSuyla ilgili hic bisey demedi doktor ama v veriliyor mu ki su?ben hic verilmez diye biliyorum...mamadan bir kere verdim.dun gece iki saatte bir ortalama yarim saat emdi.ve bugün butun gün uyudu neredeyse.akşama doğru zorla uyandırıp emzirdim bir kac kere...sarılık olmasindan cok korkuyorum.
Bu arada göğüslerim de acaip şişti ve yanıyor.uçlarından bahsetmiyorum bile
Uyandırmak için çok uğraşıyoruz.eşim annem ben üçümüz bi yandan.ama maalesef uyanmıyor.uyansa bile 10 dk falan emip yattı.bugun ilk defa gelen süt beyazimsiydi...bir de doktor süt arttirmak icin damla verdi onun da etkisi olabilir.göğüsüm çok doldu.nasil emziricem bilmiyorumMama veriyosan eger suda vermen gerek bi kac cay kasigi ver canim bide kac günlük bebis 2-3saatte bir emmesi gerekiyo kendi uyanmiyosa sen altini falan ac uyanir zaten
Yok canım yapmazlar. Dostinex başladım aldım bugün. Neyse ki eskisi gibi etki yapmadı. Sadece uykum geldi uyudum uyanabildim ağladığında:)) sağlık ocağına da sordum iğneyi doktor ne dediyse o dedi. El mahkûm ona devam.. bi tık yumuşamıştı bugün sıkı sıkı sarılı bakalım.
Aaaaa neden kızzz? Daha erken dur depresyona falan girme.. stres oldun sen kesin..
Uyandırmak için çok uğraşıyoruz.eşim annem ben üçümüz bi yandan.ama maalesef uyanmıyor.uyansa bile 10 dk falan emip yattı.bugun ilk defa gelen süt beyazimsiydi...bir de doktor süt arttirmak icin damla verdi onun da etkisi olabilir.göğüsüm çok doldu.nasil emziricem bilmiyorum[/QUO
Cok rahatsizlik veriyosa sagin ama mutlaka 2saatte bir emzirin kan sekeri düsmesin bebegin
Bnim kizimda öyleydi canim.bnde silikon göğüs ucu ile kandirdim uzun süre. Onu emzik ucu sandi.3aylik olunca memeye gectik hic hayir demedi hatta baya bağlanmıştımerhaba kızlar bayadır giremiyorum bebeğim sağolsun çok ağlıyor.
ilk günler çok zordu çok ağlıyordu bacaklarını topladığı için gaz sandım meğersem açmış.
mama vermeye başlayınca memeyi hepten bıraktı ateşe atmışım gibi ağlıyor memeyi vermeye çalışınca..
çok mutsuzum mama hazırladıkça ağlıyorum.
bana öneri verebilecek anneler var mı artık hiç emmez mi
biberonla verdim ama yinede emiyordu dün hepten bıraktı bugünde aynı kafasını çeviryor ağzına sokmuyo bile sağdım kaşıkla vermek için pekte sütüm yokmuşCanim bende mama takviyesi yapiyorum ama sırıngayla sen biberonla veriyorsan ondan emmiyordur seni benimkide 10 dl fazla emmiyor mesela 2gun sonra kontrole gidicez bakalim kesicekmi mamayi artik
of cok zorlanıyorum saatte bir uyanıyor aranıyor gögsümü verince ağlıyor kıyameti kopardı mamaya cok cok içiyor vallaBnim kizimda öyleydi canim.bnde silikon göğüs ucu ile kandirdim uzun süre. Onu emzik ucu sandi.3aylik olunca memeye gectik hic hayir demedi hatta baya bağlanmıştı
Biberonun anne memesine benzer yapida degilse yani indirir indirmez süt akiyorsa cok cok cok güzel geliyor diye memeyle ugrasmak istemiyorlar.ben de oyleydim gece uyanma sesini duyar duymaz göğüs ucunu takacam diye ugrasirdim.ama cok şükür reddetmedi.sadece bana her defasinda zor oluyordu.seni emmezse bile kesinlikle sağ. Ama ısrarla ver memeni de bir sekildebiberonla verdim ama yinede emiyordu dün hepten bıraktı bugünde aynı kafasını çeviryor ağzına sokmuyo bile sağdım kaşıkla vermek için pekte sütüm yokmuş
of cok zorlanıyorum saatte bir uyanıyor aranıyor gögsümü verince ağlıyor kıyameti kopardı mamaya cok cok içiyor valla
Canım kendi sancınla mı geldin o seviyeye yoksa suni sancı mı?Al_pi canım bende 05.07.2017 tarihinde kızımı dünyaya getirdim. Baştan normal doğumdu ama 7 cm açıklığa rağmen bir türlü tam olarak kanala girmedi ve spinal sezeryana aldılar. 3,400 kg doğdu kızım. İk şükür ikimizde çok iyiyiz. Günümüz emme gaz çıkartma alt değiştirme benim karnımı doyurma banyo yapma seansları ile devam ediyor. Bayağı yoğundum o yüzden yazamadım. Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum. Doğum yapacaklara da normal doğumdan asla korkmayın gerçekten yapılmıcak birşey değil ben çok korkuyordum ama son ana kadar geldim nerdeyse tabii herşey yolunda olması gerek bizde olmadı umarım sizde olur
Tunikodan sezeryan sonrasi korseye bak canimKızlar dogum sonrası korse kullananlar var mı? Nerden aldınız? İnternetten sipariş versem,hangi siteyi öneriyorsunuz, hangi modeli? Yardımcı olursanız seviniriim
Sabret vogsunu vermeyw ugras. Bende cok ugrastim 8.gunde anca tutmaya basladi. Gunlerdirtek gogsumu tutuyordu. Bugun digerinide tuttu. Elektrikli pompayla saviyorum ucu ciiyor mwmenin hemen agzina tutturuyorum. Bu ara istahim yok sutazaldi sagdiklarimdan veriyorum artik.Arkdaslar gunlerdır okuyamıyorum bebegıne kavusan anneler hayırlı olsun bekleyenler saglıkla kavussun ınsallah. Bebegım emmıyor gogsumu sutum az gelıyor bır hafta oldu doğalı elektrıklı sagma makınesıyle sagıyorum bıberonla az onu ıcıyor sonra mecburen mama verıyorum az sut bıraz mama ıdare edıyor ama doymuyor cok aglıyor yıne mama yapıyorum ama bugun doktor kesınlıkle mama vermeyın dedı alısmasın dıyor ama bebek ac bırakılırmı sarılık olucak uyuyor uyandıramıyorum bır saat ugrasarak zor uyandırıyoruz sızler mama verıyormusunuz nasıl yapayım bı akıl verin
Ne adı damlanın acabaUyandırmak için çok uğraşıyoruz.eşim annem ben üçümüz bi yandan.ama maalesef uyanmıyor.uyansa bile 10 dk falan emip yattı.bugun ilk defa gelen süt beyazimsiydi...bir de doktor süt arttirmak icin damla verdi onun da etkisi olabilir.göğüsüm çok doldu.nasil emziricem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?