2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sütüm yetmiyor diye düşünen anneler ben kızımda bol bol humana içmiştim ve malt içecek. Güzel süt yapıyor, humanada biraz çemen kokusu var ama olsun.

Canım pişik ilerlediyse kantaron yağı iyi geliyor. Normal alt değiştirmelerde zeytinyağı kullanıyordum sürekli. Küçük ağzı delik bir şişede altını her açtığımda sıkıyordum az az. Pek pişik olmamıştı.
Kızımın da göbeği geç düşmüştü. Şubat doğumlu olduğu için çok yıkamamıştım annem çok yıkansaydı çabuk düşerdi diyordu, bilmiyorum ne kadar doğru

Suyla ilgili hic bisey demedi doktor ama v veriliyor mu ki su?ben hic verilmez diye biliyorum...mamadan bir kere verdim.dun gece iki saatte bir ortalama yarim saat emdi.ve bugün butun gün uyudu neredeyse.akşama doğru zorla uyandırıp emzirdim bir kac kere...sarılık olmasindan cok korkuyorum.
Bu arada göğüslerim de acaip şişti ve yanıyor.uçlarından bahsetmiyorum bile

Mama veriyosan eger suda vermen gerek bi kac cay kasigi ver canim bide kac günlük bebis 2-3saatte bir emmesi gerekiyo kendi uyanmiyosa sen altini falan ac uyanir zaten

Mama veriyosan eger suda vermen gerek bi kac cay kasigi ver canim bide kac günlük bebis 2-3saatte bir emmesi gerekiyo kendi uyanmiyosa sen altini falan ac uyanir zaten
Uyandırmak için çok uğraşıyoruz.eşim annem ben üçümüz bi yandan.ama maalesef uyanmıyor.uyansa bile 10 dk falan emip yattı.bugun ilk defa gelen süt beyazimsiydi...bir de doktor süt arttirmak icin damla verdi onun da etkisi olabilir.göğüsüm çok doldu.nasil emziricem bilmiyorum

Şifa olur inşallah canm ya kesilir biranonce

zifirirose canm pişik için benm bebegın boynu pişmişti ılık suya pamugu batrıp sıldım iki gunde iyileşti bi de zeytn yagıda surdum.. Gobegınde bn zeytnyagıyla bakım yaptm 7. Gun dusmstu cnm

Bnim kizimda öyleydi canim.bnde silikon göğüs ucu ile kandirdim uzun süre. Onu emzik ucu sandi.3aylik olunca memeye gectik hic hayir demedi hatta baya bağlanmıştı

Canim bende mama takviyesi yapiyorum ama sırıngayla sen biberonla veriyorsan ondan emmiyordur seni benimkide 10 dl fazla emmiyor mesela 2gun sonra kontrole gidicez bakalim kesicekmi mamayi artik
biberonla verdim ama yinede emiyordu dün hepten bıraktı bugünde aynı kafasını çeviryor ağzına sokmuyo bile sağdım kaşıkla vermek için pekte sütüm yokmuş
Bnim kizimda öyleydi canim.bnde silikon göğüs ucu ile kandirdim uzun süre. Onu emzik ucu sandi.3aylik olunca memeye gectik hic hayir demedi hatta baya bağlanmıştı
of cok zorlanıyorum saatte bir uyanıyor aranıyor gögsümü verince ağlıyor kıyameti kopardı mamaya cok cok içiyor valla

Biberonun anne memesine benzer yapida degilse yani indirir indirmez süt akiyorsa cok cok cok güzel geliyor diye memeyle ugrasmak istemiyorlar.ben de oyleydim gece uyanma sesini duyar duymaz göğüs ucunu takacam diye ugrasirdim.ama cok şükür reddetmedi.sadece bana her defasinda zor oluyordu.seni emmezse bile kesinlikle sağ. Ama ısrarla ver memeni de bir sekilde

Canım kendi sancınla mı geldin o seviyeye yoksa suni sancı mı?

Kızlar dogum sonrası korse kullananlar var mı? Nerden aldınız? İnternetten sipariş versem,hangi siteyi öneriyorsunuz, hangi modeli? Yardımcı olursanız seviniriim

Sabret vogsunu vermeyw ugras. Bende cok ugrastim 8.gunde anca tutmaya basladi. Gunlerdirtek gogsumu tutuyordu. Bugun digerinide tuttu. Elektrikli pompayla saviyorum ucu ciiyor mwmenin hemen agzina tutturuyorum. Bu ara istahim yok sutazaldi sagdiklarimdan veriyorum artik.

Bugun kadin dogumcuma kontrolum vardi. Cok sukur sıkıntı yokmus. Beni orda bir aglama krizi tuttu yine. Depresyon olabilir psikiyatriye gotur dedi esime. Gec kalmayin dedi. Anksiyete vardi zaten o tekrarliyor büyük ihtimalle. Gecer insallah.

zifirirose gobegin kenarlarina kulak pamuguyla batikon surunce cabuk dusuyormus. Emekli bir bebek hemsiresi soyledi. 7. Gun surdum ertesi gune dustu gobegimiz

Ne adı damlanın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…