- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Ben elimdeki citcitli badi şeklindeki Korse tarzı biseyi kullaniyorum.alt tarafin citcitini actim.ust kismi da göbeğime katladim.bayağı duzlestirdi.iyice toparlasi yani.Kızlar dogum sonrası korse kullananlar var mı? Nerden aldınız? İnternetten sipariş versem,hangi siteyi öneriyorsunuz, hangi modeli? Yardımcı olursanız seviniriim
Galactago diye bi damla.suya meyve suyuna damlatiliyor.Ne adı damlanın acaba
Sutun emdikce cogalicak canim bence biberonu tamamen kes kasikla devam et yada siringa bence sırınga kasiktan daha kolay belki ozaman tekrar memene doner benim oglum 1saat emerdi beni bu hic duskun degil deli gibi ariyor verincede 10dk emip burakiyorbiberonla verdim ama yinede emiyordu dün hepten bıraktı bugünde aynı kafasını çeviryor ağzına sokmuyo bile sağdım kaşıkla vermek için pekte sütüm yokmuş
of cok zorlanıyorum saatte bir uyanıyor aranıyor gögsümü verince ağlıyor kıyameti kopardı mamaya cok cok içiyor valla
Benim doktorum bana once emziriceksij sonra sagdigin sutunu vericeksin ustune mama demisti ama ozaman hem sariligimiz vardi hemde dogum sonrasi cok kilo kaybi oldu neredeyse hastaneye yatiricakti simdi aradan 3hafta gecti 2gun sonra kontrole gidicez belki biraktirir bilmiyorum bende bu sekilde yapiyorum ama artik eskisi gibi 3un ayni anda gunde 2kez falan anca verebiliyorum doyuyor istemiyor bende bazen sutumu sagmadsn once meme sonra mama veriyorum ozellikle gece cunku uykulu kalkip sut sagmak cok zor oluyor gece 1kez memeden sonra direk mama veriorumHem emzirip hem mama veren arkadaşlar nasıl yapiyorsunuz? Ben mama vermek istemiyorum hiç.2 saatte bir 10 dk emmesi de yetmeyeceği için mecburum sanırım
Ikisini birden nasil yapmaliyim acaba
Biz dustugu gun hemen yikadik. Simdi ara ara batikon suruyorum gobegine. Kv her gun yikayalim diyor. Hemsire tanidigi her kaka yaptiginda poposunu yikayin demis.Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim
Bana hastanede gobegi dustukten 1gun sonra yikayin dediler oyle yaptikKızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim
Hergun yikiyoruz bizde cok guzel gelisiyor bebekler havada sicak zaten sansliyizBiz dustugu gun hemen yikadik. Simdi ara ara batikon suruyorum gobegine. Kv her gun yikayalim diyor. Hemsire tanidigi her kaka yaptiginda poposunu yikayin demis.
Ay çok zor geliyor yıkamak altını değiştirirlrn bile çok ağlıyorHergun yikiyoruz bizde cok guzel gelisiyor bebekler havada sicak zaten sansliyiz
Doktor bana hergun yikayin dedi gobegi dustukten sonra bizde kaka yapinca yikiyoruz genelde cunku silsende tam temiz olmuyor kiz bebekleri icin daha hassas temiz tutmak sart.Biz dustugu gun hemen yikadik. Simdi ara ara batikon suruyorum gobegine. Kv her gun yikayalim diyor. Hemsire tanidigi her kaka yaptiginda poposunu yikayin demis.
Yikayinca peki suyu seviyor mu agliyor mu ? Benim kiz tam sucu cikti aglayinca at banyoya :)Ay çok zor geliyor yıkamak altını değiştirirlrn bile çok ağlıyor
Ne güzel şanslısınız, Ağlıyor ya tam denemedim bugun düştü göbek de ayaklarını ellerini tutmayı hiç sevmiyor çok ağlıyor pipisinin dikişleri düşsün diye ılık ılık su döktüm de hiç rahat durmuyor ki çok zor ağlamaktan kasık fıtığı falan oluyorlar ondan korkuyorumYikayinca peki suyu seviyor mu agliyor mu ? Benim kiz tam sucu cikti aglayinca at banyoya :)
bebişlerin çoğu pazartesiyi bekliyorBugün bebiş haberi yok mu
Yani yetmediğini anladığın an mecbur vereceksin canım benimde bazen pilim bitiyor sütümde bitiriyor veriyorum mama 3 saat uyuyor bari yoksa uyumuyor uzun pek , bizim doktor beyinde bitiyor süt işi deyip duruyor sütüm yetiyor yetecek diye düşünecekmişiz , sütlaç yaptım sanki iyi geldi biraz sütümün rengi bile koyulaştı onu yiyince bol tarçınla tavsiye ederim ayrıca lactamil iç onu da tavsiye ederim ve uyumak lazımHem emzirip hem mama veren arkadaşlar nasıl yapiyorsunuz? Ben mama vermek istemiyorum hiç.2 saatte bir 10 dk emmesi de yetmeyeceği için mecburum sanırım
Ikisini birden nasil yapmaliyim acaba
Allah yardımcın olsun canım.Bebişine kavuşma haberini bekliyoruz.Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun miniğineKızlarrr sabah hastaneye yatışım yapıldı.. 41+1 haftalık olduk sanırım rekor bizde.. ilk defa sancım çıktı, çok mutlu oldum, 1cm de açılmam var..dr um normal doğumu engelleyecek bişey yok dedi, sakinleştirdi beni, sabah patlamaya hazır bomba gibiydim.. bebeği ve anneyi asla riske atmayız dedi.. zaten herhangi ters bi durumda sezaryen doğuma alıyorlarmış..şimdi hastanede kontrol altındayız, ama kızımın ne zaman geleceği muamma..dualarımıza talibiiizzzz
Gözünaydın canım Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.Ben de bugün bir arkadaş doğum yapacaktı diye listeye bakarken senin mesajını gördümkizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Gözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün miniğini. .kizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?