2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dogum sonrası korse kullananlar var mı? Nerden aldınız? İnternetten sipariş versem,hangi siteyi öneriyorsunuz, hangi modeli? Yardımcı olursanız seviniriim
Ben elimdeki citcitli badi şeklindeki Korse tarzı biseyi kullaniyorum.alt tarafin citcitini actim.ust kismi da göbeğime katladim.bayağı duzlestirdi.iyice toparlasi yani.

Hem emzirip hem mama veren arkadaşlar nasıl yapiyorsunuz? Ben mama vermek istemiyorum hiç.2 saatte bir 10 dk emmesi de yetmeyeceği için mecburum sanırım
Ikisini birden nasil yapmaliyim acaba

Sutun emdikce cogalicak canim bence biberonu tamamen kes kasikla devam et yada siringa bence sırınga kasiktan daha kolay belki ozaman tekrar memene doner benim oglum 1saat emerdi beni bu hic duskun degil deli gibi ariyor verincede 10dk emip burakiyor

Hem emzirip hem mama veren arkadaşlar nasıl yapiyorsunuz? Ben mama vermek istemiyorum hiç.2 saatte bir 10 dk emmesi de yetmeyeceği için mecburum sanırım
Benim doktorum bana once emziriceksij sonra sagdigin sutunu vericeksin ustune mama demisti ama ozaman hem sariligimiz vardi hemde dogum sonrasi cok kilo kaybi oldu neredeyse hastaneye yatiricakti simdi aradan 3hafta gecti 2gun sonra kontrole gidicez belki biraktirir bilmiyorum bende bu sekilde yapiyorum ama artik eskisi gibi 3un ayni anda gunde 2kez falan anca verebiliyorum doyuyor istemiyor bende bazen sutumu sagmadsn once meme sonra mama veriyorum ozellikle gece cunku uykulu kalkip sut sagmak cok zor oluyor gece 1kez memeden sonra direk mama veriorum

Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim

Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim
Biz dustugu gun hemen yikadik. Simdi ara ara batikon suruyorum gobegine. Kv her gun yikayalim diyor. Hemsire tanidigi her kaka yaptiginda poposunu yikayin demis.

Biz dustugu gun hemen yikadik. Simdi ara ara batikon suruyorum gobegine. Kv her gun yikayalim diyor. Hemsire tanidigi her kaka yaptiginda poposunu yikayin demis.
Doktor bana hergun yikayin dedi gobegi dustukten sonra bizde kaka yapinca yikiyoruz genelde cunku silsende tam temiz olmuyor kiz bebekleri icin daha hassas temiz tutmak sart.

Yikayinca peki suyu seviyor mu agliyor mu ? Benim kiz tam sucu cikti aglayinca at banyoya :)
Ne güzel şanslısınız, Ağlıyor ya tam denemedim bugun düştü göbek de ayaklarını ellerini tutmayı hiç sevmiyor çok ağlıyor pipisinin dikişleri düşsün diye ılık ılık su döktüm de hiç rahat durmuyor ki çok zor ağlamaktan kasık fıtığı falan oluyorlar ondan korkuyorum

Yani yetmediğini anladığın an mecbur vereceksin canım benimde bazen pilim bitiyor sütümde bitiriyor veriyorum mama 3 saat uyuyor bari yoksa uyumuyor uzun pek , bizim doktor beyinde bitiyor süt işi deyip duruyor sütüm yetiyor yetecek diye düşünecekmişiz , sütlaç yaptım sanki iyi geldi biraz sütümün rengi bile koyulaştı onu yiyince bol tarçınla tavsiye ederim ayrıca lactamil iç onu da tavsiye ederim ve uyumak lazım

Allah yardımcın olsun canım.Bebişine kavuşma haberini bekliyoruz.Rabbim sağlıkla kolaylıkla kavuştursun miniğine

kizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri.. 3300 dogdu minigim
Gözünaydın canım Geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün.Ben de bugün bir arkadaş doğum yapacaktı diye listeye bakarken senin mesajını gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…