- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
Sagol cAnim allah razi olsunGözünaydın canım, Allah analı babalı büyütsün miniğini. .
Gözün aydınkizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Canim biberonu gogsune damlat sonra mamayi vermeden memeni zorla vermeye calis az da olsa onla yorulsun ugrassin sonra mamayi ver mecbur veriyoz iste ama israrci ol iki gune alisiyorlar bebekler birde bos zamanlarda gogus ucunu cikar hafif sagmaya calis bebek icin hazirlik yap en azindan sıktığında damla damla gelsin bebegin agzinabiberonla verdim ama yinede emiyordu dün hepten bıraktı bugünde aynı kafasını çeviryor ağzına sokmuyo bile sağdım kaşıkla vermek için pekte sütüm yokmuş
of cok zorlanıyorum saatte bir uyanıyor aranıyor gögsümü verince ağlıyor kıyameti kopardı mamaya cok cok içiyor valla
Hayırlı ugurlu olsun saglikla buyusunkizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Ağustos annesiyim konuyu takip ediyorum, bu ikinci bebeğim. İlkinde benimde su tum azdi ama mamayi yeterince kg almayinca verdik mecburen. Mamaaya başta alisirsa biberondan dolu dolu çekmek kolay olur. Hangi biberonkullaniyorsunuz bilmiyorum ama en iyisi dr browns. Ne yapıp edip 15 er dk iki göğsü de emzirin. Ziplayin hoplayin ayakta gerekirse emzirin. Bi sizi yeterince çeksin sonra yetmezse mama verin. Dinlenip çokça su için , süt artıran damlalar var onlardan kullanın. Humana rezene için umarım artar. Çokça banuoMerhaba hanimlar doğum yapanlarin evlatlari hayirli olsn, dogum yapacaklara da Allah kolayliklar versin.ben de temmuz annesiym oglum daha 7 gunluk. Benm problemim sutumun az gelmesi ve mama vermek zorunda kaliyor olmam. Bebek mamaya alistigindan memeyi de eskisi gibi almiyor. Sutumu nasl artirablrm , bebegmi memeye daha kolay masl alistirablirim? Sutum az oldgdanaz bi emiyo cekio sonra bas bas bagiriyor oglm hic icimze sinmese de mecburen susmasi ve doymasi icin mama veriyoruztecrubeli annelerden yardm istiyorm.
Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim
kizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Günaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Bebanthol pamuk gibi çok şükürGünaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Gözün aydin canim anali babali uzun ömürlü olsun insallahkizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Ayy ne güzel çok şükür Rabbim e bundan sonra Allah ayırmasın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhaba kızlar benim yavrum taburcu oldu bugun evimizdeyiz çok şükür Allahım diger bebekleride annelerine kavustur @Sea41 darısı başına arkadaşım
Canım sütün fazlasını göğüslerden bosalt benim ilk oglumda sütüm çoktu sağmadığım için goğüslerim mastit olmuştu hiç memeyi almıyorsa biberonla kendi sütünü ver çok zorlayarak 4 ay yarım yamalak emdi sonra dolaba attığım sütlerle 5. Ayı doldurdum ben terli olduğumda kesinlikle emmiyordu günde 4 defa duşa giriyordum emsin diye Allah yardımcın olsun keçilerle uğraşmak zorUyandırmak için çok uğraşıyoruz.eşim annem ben üçümüz bi yandan.ama maalesef uyanmıyor.uyansa bile 10 dk falan emip yattı.bugun ilk defa gelen süt beyazimsiydi...bir de doktor süt arttirmak icin damla verdi onun da etkisi olabilir.göğüsüm çok doldu.nasil emziricem bilmiyorum
Canım ben pişik ve kasık bölgesinde soyulmadan baya çektim en iyisi saf zeytinyağı mim ne derse desin. Bir sürü krem kullandım pudra bile yapmak zorunda kaldım ama zeytinyağı çözdü derdimi. Şimdi her alt acmada fıs fıs şişeye koyduğum yağdan sıkıyorum ve bir daha olmadı çok şükür. Ayrıca ben hazır bez de kullanıyorum yikanabilir bez de çok etkili pişik olmaması içinGünaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Gunaydin canim ben tavsiye uzerine nivea almistim bebisim dogmadi deneyemedim ama kendimde pisik olmustu gogus kisminda kullandim ilk kullanimda oldukca etki etti ikincide hicbirsey kalmadi oneririmGünaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?