- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
kizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Sudocrem tek geçerim, bu bebişimde de kullanıcam.Günaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Gozun aydin canim prenses hale mi jale mi ne oldu ismi :)) Saglikla buyusun insallah..kizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Günaydın, kaka yaptıklarında yıkayıp iyice kuruladıktan sonra zeytinyağı çok işe yarar, kızımda öyle yapıyordum sadece 1 kere pişik olmuştu o da çok hafif, mustelanın kremiyle 2 günde geçmiştiGünaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Biraz huzun var.Kina,dugun gibi torensel bir sey yapip donecegim eve saniyorum da oyle olmayacak :) Ameliyat olacak,bebis yanimda eve donecegim.Evliligin 3 ayi da zor gecmisti ailemin yanina donmek istemistim.Bakalim Allah gucunu verir.Esime bundan sonra hic iki kisi olmayacagiz diyorum.O da 10 yil sonra iki kisi olmak zor gelirdi diyor.Günaydın anneler, lohusa şerbetini kaynatıyorum, yarın hastaneye götürücem hazır olsun dedim,
Sizlerde ne var ne yok, bende heyecan yok aksine asabiyet var, Allahım yardımcımız olsun.
Ben alıştım kalabalık aileye de bi kendime alışamadım.Biraz huzun var.Kina,dugun gibi torensel bir sey yapip donecegim eve saniyorum da oyle olmayacak :) Ameliyat olacak,bebis yanimda eve donecegim.Evliligin 3 ayi da zor gecmisti ailemin yanina donmek istemistim.Bakalim Allah gucunu verir.Esime bundan sonra hic iki kisi olmayacagiz diyorum.O da 10 yil sonra iki kisi olmak zor gelirdi diyor.
Kafani dinlemek istiyorsan bir gece yalniz kal ama daha da depresiflesebilirsin.Ben alıştım kalabalık aileye de bi kendime alışamadım.
Eşime de dedim sen gece kalma yanımda istemiyorum kimseyi tek kalıcam pazartesi sabah annemleri alır gelirsin dedim. Birşey demedi.
Dün gece de uykumda kanamam oluyordu, artık saatler kaldı ya, herhalde bilinçaltı vurdukça vuruyor..
Elifcim az kalmis kuzum saglikla al kucagina :)Sabah ışıklarını görmeden uyuyamayan hamislere selam olsun
Pişik için nivea sürdüm hep ama yinede kızardı hafif bepanthol sürdüm hiç fayda etmedi sudokrem denedim en son sanki daha iyi gibi allahtan hepsini almışım önceden :) ama her çocuk farklı demekki diğer ikisi oğlumda çok yaramıştı ufaklıkta pek para etmedi , çok sulu yapıyor kakayı cırcır yani sizinkilerde öyledir dimi
Bez ziyanlığı oluyor tam olarak :) azcık yapıyor bekletemiyoruz asitli galiba yakıyor, nivea kremi buluyordum her tarafa aslında temas etmiyor olması lazım ama yine de pişiyorAy evet yaa tam açıyorum kaka yapıyor bi çimdik.. günde 4 - 5 kere çimdik kadar yapıyorbi düzene binse fena olmayacak :)) mama verdiğim halde öyle gaz çıkarırken o da çıkıyor komik oluyor :) kremler değişiyor bebeğe göre. Oğlumda nivea iyi geldi buna da sürüyorum sorun yok şimdilik. Her alt açmada da bebeyağı ile yağlıyorum. Pek bi hoşuna gidiyor hanımın :)
Evet canım vuslata az kaldı inşallah biz de kavuşalım sağlıkla :) senin minikler nasıl oldu ?Elifcim az kalmis kuzum saglikla al kucagina :)
Hayırlı uğurlu olsun canım gözünüz aydın güle güle sağlıkla büyütün miniğikizlar iyi geceler bu sabah 8de sezaryen oldum..kizimda bende iyiyiz cok sukur..sizede haber edelim dedik teyzeleri..3300 dogdu minigim
Ben sebamed pişik kremi kullandım bunda da onu kullanacağım çok memnundum ilk oğlumdaGünaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Bez ziyanlığı oluyor tam olarak :) azcık yapıyor bekletemiyoruz asitli galiba yakıyor, nivea kremi buluyordum her tarafa aslında temas etmiyor olması lazım ama yine de pişiyor
Kızlar benim de dün kontrolüm vardı alttan muayene etti rahimde 1 cm açıklık varmış nstde sancı çıkmadı ama haftaya perşembe tekrar muayene edecek daha fazla açılma olursa cuma sabahı yatış yapacak o gün sezeryana alacak eğer öyle olursa gönlüme göre olacak dua edin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?