2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese pişik kremi ne kullanıyorusnuz bizde kızarmaya başladık artık kakalar fenalaştı
Günaydın, kaka yaptıklarında yıkayıp iyice kuruladıktan sonra zeytinyağı çok işe yarar, kızımda öyle yapıyordum sadece 1 kere pişik olmuştu o da çok hafif, mustelanın kremiyle 2 günde geçmişti

Günaydın anneler, lohusa şerbetini kaynatıyorum, yarın hastaneye götürücem hazır olsun dedim,
Sizlerde ne var ne yok, bende heyecan yok aksine asabiyet var, Allahım yardımcımız olsun.
Biraz huzun var.Kina,dugun gibi torensel bir sey yapip donecegim eve saniyorum da oyle olmayacak :) Ameliyat olacak,bebis yanimda eve donecegim.Evliligin 3 ayi da zor gecmisti ailemin yanina donmek istemistim.Bakalim Allah gucunu verir.Esime bundan sonra hic iki kisi olmayacagiz diyorum.O da 10 yil sonra iki kisi olmak zor gelirdi diyor.

Ben alıştım kalabalık aileye de bi kendime alışamadım.
Eşime de dedim sen gece kalma yanımda istemiyorum kimseyi tek kalıcam pazartesi sabah annemleri alır gelirsin dedim. Birşey demedi.
Dün gece de uykumda kanamam oluyordu, artık saatler kaldı ya, herhalde bilinçaltı vurdukça vuruyor..

Kafani dinlemek istiyorsan bir gece yalniz kal ama daha da depresiflesebilirsin.

Kuzular hepinize gunaydin kavusanlara masallah rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin bekleyenlerde azaldi hayirlisiyla kavusun insallah..
Bugun bizimde kirkimiz tabi duz daha 15 gunluk premature olunca yas hesabi degisiyor..
Rabbime hamdolsun iki evlat onca uzuntuden sonra Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah..buyuyoruz teyzeleri opuyoruz meleklerinizle sizi :)

Pişik için nivea sürdüm hep ama yinede kızardı hafif bepanthol sürdüm hiç fayda etmedi sudokrem denedim en son sanki daha iyi gibi allahtan hepsini almışım önceden :) ama her çocuk farklı demekki diğer ikisi oğlumda çok yaramıştı ufaklıkta pek para etmedi , çok sulu yapıyor kakayı cırcır yani sizinkilerde öyledir dimi

Ay evet yaa tam açıyorum kaka yapıyor bi çimdik.. günde 4 - 5 kere çimdik kadar yapıyor bi düzene binse fena olmayacak :)) mama verdiğim halde öyle gaz çıkarırken o da çıkıyor komik oluyor :) kremler değişiyor bebeğe göre. Oğlumda nivea iyi geldi buna da sürüyorum sorun yok şimdilik. Her alt açmada da bebeyağı ile yağlıyorum. Pek bi hoşuna gidiyor hanımın :)

Bez ziyanlığı oluyor tam olarak :) azcık yapıyor bekletemiyoruz asitli galiba yakıyor, nivea kremi buluyordum her tarafa aslında temas etmiyor olması lazım ama yine de pişiyor

Kızlar benim de dün kontrolüm vardı alttan muayene etti rahimde 1 cm açıklık varmış nstde sancı çıkmadı ama haftaya perşembe tekrar muayene edecek daha fazla açılma olursa cuma sabahı yatış yapacak o gün sezeryana alacak eğer öyle olursa gönlüme göre olacak dua edin kızlar

Bez ziyanlığı oluyor tam olarak :) azcık yapıyor bekletemiyoruz asitli galiba yakıyor, nivea kremi buluyordum her tarafa aslında temas etmiyor olması lazım ama yine de pişiyor

Kesinlikle katılıyorum:)) canım acaba bezden mi? O kadar kreme falan geçmesi lazım. Bezi değiştirmeyi dene istersen. Benim aldığım 4 çeşit bezin 3ü iyi çıktı biri pişirdi. Kullanmıyorum bakalım. Şuan kalmadı gibi tek bağlamaya pişirdi hem de..

E hadi hayırlısı canım :)) sağlıkla gelsin :)) ikiniz de kolayca kurtulun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…