2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür memeyi tutuyor.ama ancak 10 dk emiyor.ilk günleri için normal mi hiç bilmiyorum.ben de 1.5 saatte bir emzirmeye çalışıcam.dun butun gun uyumuştu ama bugun arada uyaniyor.

Bol bol rezene çayı iç, hurma ye helva ye karpuz ye bol bol su iç ve en önmlisi ne kadar emzrrsen okadr artar sutun canm

Herkese selam olsun bu perşembe aşımız var kızlar ateş yapmaz umarım var mı bilgisi olan?

Tontişim ben doğumdan sonra yemek yiyemiyorum pek, acaba böyle hurma karpuz fln yeterli olur mu besin alır mı kuzucuk, yoruldum artık bebişleri emzirememekten ya
Bol bol rezene çayı iç, hurma ye helva ye karpuz ye bol bol su iç ve en önmlisi ne kadar emzrrsen okadr artar sutun canm

Tontişim ben doğumdan sonra yemek yiyemiyorum pek, acaba böyle hurma karpuz fln yeterli olur mu besin alır mı kuzucuk, yoruldum artık bebişleri emzirememekten ya

Canım ben bilmedim karpuz yedim serin serin diye göğsüm şişti falan meğer karpuz süt yaparmış. Bence yeterli gelir bir de düşünce gücün önemli. Benim yasak ya bilsem yemezdim şimdi ağzıma sürmüyorum canım istese bile karpuzu..

Canm alır mutlaka bi de proteinli besnler tuket ben sabah haslanms yumurtada yıyorum yiyebiliosan ye mutlaka kuzum

Inşallah herşey gönlüne göre olur canım. .

Bizimki çok uyuyo ya sonra aşırı acıkmış kalkınca memeyle uğraşmak istemiyo yırtıyo kendini memeyle boğuşup asla emmiyo mama vermek zorunda kalıyorum.. Normalde on saniye çekse gelcek ağzına süt ama işte.. Anca uykuda çekiyo o da saatlerce sürüyo ben yoruluyorum süt ağzından yanlara akıyo napcam bilemedim.. Adam gibi acıkınca çekse ya!

Bzm gobek dustu ertesi gunu yıkadık ama ben nlur nlmz die gobek delgnı bantladım su gırmesn içine die
Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim

Annisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Ohhh masallah minik çınara, gözünaydin cnm, cok guzel günler sizi bekliyor ıns. Daha takvimi bile duruyor paşanın :)) tam kaç haftalikti çınar dogdugunda

Kizlar bisi soracagim bizim 12.gun gobegimiz düstü ama yeri hala iyilesmedi hafif hafif kaniyor doktor onemli degil dedi getirin k vitamini yapalim yinede dedi yaptirdik ama hala kurumadi gobegi yine hafif hafif kaniyor kanamayi gormuyorum ama hep kiyafetleri lekeli ve orasi kabuk tutuyor kabuk kalkinca yine kabuk tutuyor. Var mi basina gelen ne zaman gececek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…