- 30 Ağustos 2010
- 1.203
- 1.162
- 333
- 35
Çok şükür memeyi tutuyor.ama ancak 10 dk emiyor.ilk günleri için normal mi hiç bilmiyorum.ben de 1.5 saatte bir emzirmeye çalışıcam.dun butun gun uyumuştu ama bugun arada uyaniyor.Canım sütün fazlasını göğüslerden bosalt benim ilk oglumda sütüm çoktu sağmadığım için goğüslerim mastit olmuştu hiç memeyi almıyorsa biberonla kendi sütünü ver çok zorlayarak 4 ay yarım yamalak emdi sonra dolaba attığım sütlerle 5. Ayı doldurdum ben terli olduğumda kesinlikle emmiyordu günde 4 defa duşa giriyordum emsin diye Allah yardımcın olsun keçilerle uğraşmak zor
Merhaba hanimlar doğum yapanlarin evlatlari hayirli olsn, dogum yapacaklara da Allah kolayliklar versin.ben de temmuz annesiym oglum daha 7 gunluk. Benm problemim sutumun az gelmesi ve mama vermek zorunda kaliyor olmam. Bebek mamaya alistigindan memeyi de eskisi gibi almiyor. Sutumu nasl artirablrm , bebegmi memeye daha kolay masl alistirablirim? Sutum az oldgdanaz bi emiyo cekio sonra bas bas bagiriyor oglm hic icimze sinmese de mecburen susmasi ve doymasi icin mama veriyoruztecrubeli annelerden yardm istiyorm.
Bol bol rezene çayı iç, hurma ye helva ye karpuz ye bol bol su iç ve en önmlisi ne kadar emzrrsen okadr artar sutun canm
Herkese selam olsun bu perşembe aşımız var kızlar ateş yapmaz umarım var mı bilgisi olan?
Tontişim ben doğumdan sonra yemek yiyemiyorum pek, acaba böyle hurma karpuz fln yeterli olur mu besin alır mı kuzucuk, yoruldum artık bebişleri emzirememekten ya
Herkese selam olsun bu perşembe aşımız var kızlar ateş yapmaz umarım var mı bilgisi olan?
Saol kuzum :)Oğlumda hafif olmuştu calpol verince geçti sorun olmadı. Zaten 3 gün falan banyo da yok yıka git yani :)
Teşekkrler canm inş bzdede olmazBenimkilerde ateşlenme olmamıştı, doktor eğer olursa yarım çay kaşığı calpol ver demişti ama gerek olmamıştı :)
Canm alır mutlaka bi de proteinli besnler tuket ben sabah haslanms yumurtada yıyorum yiyebiliosan ye mutlaka kuzumTontişim ben doğumdan sonra yemek yiyemiyorum pek, acaba böyle hurma karpuz fln yeterli olur mu besin alır mı kuzucuk, yoruldum artık bebişleri emzirememekten ya
Inşallah herşey gönlüne göre olur canım. .Kızlar benim de dün kontrolüm vardı alttan muayene etti rahimde 1 cm açıklık varmış nstde sancı çıkmadı ama haftaya perşembe tekrar muayene edecek daha fazla açılma olursa cuma sabahı yatış yapacak o gün sezeryana alacak eğer öyle olursa gönlüme göre olacak dua edin kızlar
Kızlar bebişleri göbek düşmeden yıkadınız mı veya düşünce hemen mi yıkanır mı acaba, bugün baktık düşmüş göbek yarın yıkasak mı bilemedim
Suyu sevse aglamaz sen yinede aglasada yika canım bizimkinin hic sesi cikmiyor belki yikandikca sever hergun yikanmazsa hepten suyu sevmezAy çok zor geliyor yıkamak altını değiştirirlrn bile çok ağlıyor
Ohhh masallah minik çınara, gözünaydin cnm, cok guzel günler sizi bekliyor ıns. Daha takvimi bile duruyor paşanın :)) tam kaç haftalikti çınar dogdugundaAnnisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Cok sukur canim gozun aydin duygularini sonra bizle paylas .. Bahti acik olsun kuzunun..Bugun 9.35 de 3050gr oglumu spinalle kucagima aldm darisi bekleyenlere insaallh kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?