2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Spinal anestezi ile sezeryan olan bacılar. Doğum sonrası bel Ağrınız oldu mu? Olduysa kaç gün sonra geçti? Benim ikinci doğumumda yapılan spinalden sonra hiç sorun yaşamamıştım ama bunda çok bel Ağrım var. Sanki belimden de ameliyat olmuş gibiyim.

Benim bel değil ama sırt ağrım çok oldu, çok şükür geçti. .sirtimin ağrısı nefesimi kesiyodu.Bugun 10 gün oldu, daha iyiyim şimdi. .

Bizim doktor akıntı veya kanama olursa mutlaka getirin dedi gümüş ile ilgili bir işlem yapacakmış

Canm gecms olsun bz hemen dusunce turk kahvesı koymustuk gobegne duzeldi hemen annem banada ole yapmıs bnde kızıma yaptm

Ohhh masallah minik çınara, gözünaydin cnm, cok guzel günler sizi bekliyor ıns. Daha takvimi bile duruyor paşanın :)) tam kaç haftalikti çınar dogdugunda

Maşallah canım, hadi gozunaydin, darısı başımıza inşallah. .
Cok teşekkür ederim kızlar Bir-Yolcu canim 31 haftalık ti dogdugunda cok şükür cerrahi bi müdahale felan olmadan atlattık Bu gece anne uyum odadindayiz duruma göre yarın taburcu olabiliriz.cok minigiz ama

Sağma pompası kullananlar nasıl uygulama yapıyorsunuz?benim minik kemirgenim uykuyu daha çok sevdiği için sağmak istiyorum.manuel pompa alıcam.göğüslerimi rahatlatır mı acaba? Aşırı şişme ve sertleşme başladı çünkü

Annisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz

Gözün aydın canım :)) maşallah kuzuyaa :))

Bugun 9.35 de 3050gr oglumu spinalle kucagima aldm darisi bekleyenlere insaallh kizlar.

Sağlıkla büyüsün canım:) gözün aydın :)))

Değerliq kardeşlerim öncelikle 15 Temmuz milli irade günümüz kutlu olsun Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah...
7. Ayın 6 sında normal dogum yaptım epizyo dikişlerim var vucüdün yapısı ile çok derin yırtılmış 30 kadar dikişlerim vardı ve hala geçmedi dr a gittim galiba enfeksiyon kapmış kötü dokuyu sıyırdı ve hala dikişim oldugu gbi açık ve kocaman krem ve antibiyotik verdi sorum şu ki bnm gbinyaşayan var mı canım çok yanıyo bebeğime bile bakamıyorum emzirmek bile zoruma gdiyor böyle olupta o kocaman yaraları kapanan var mı ve ne kadar sürede iyileşme olur acaba lütfen cevap

Bende manurl kullanıyorum benim yavruda 4 5 saat uyuyup uykusunda emmeyenlerden pompa inanılmaz rahatlatıyo sağdığım sütüde uykusunda bşberon ile veriyorum ıyanıkken de emzirmeye çalışıyorum canı isterde. Eğer yine rahatlamazsan sıcak su yap havluyu onsu ile ıslat göğüslerinin üzerine koy ve masaj yap yumuşacık olacaklar

Ah Can'ım çok geçmiş olsun yaa hiç bilmiyorum ki hep sezaryen yaptım doğumlarımı
Bilen bir arkadaş vardır inşallah çok zordur tahmin edebiliyorum

Bizim oldu canim fototerapide 4.gun kuruyup dusmustu.ondan sonra da dedigin gibi kabuk baglamis gibi orasi duruyordu.2 kez k vitaminini vurdurduk.(bu arada medicalde mi gidiyosun cocuk doktoruna)
Daha sonra bekledim banyo yaptirmak icin,ilk banyosunda kurulamamistik taze kan gelmis gibi oldu.doktora gosterdik kontrol vardi.o da bu kan fazla diye 9 eylulde bir hocasina gonderdi.velhasil kelam taze kanama olmasi onemli endiselenme.takip et bakalim k vitaminini vurduktan sonra olacak mi.

oncesinde sonrasind dedigin gibi o lekelenme hep devam etti uc gun oncesine kadar,saglik ocagindaki ebe tulbenti islatip alin dedi,daha once doktor baktiginda altinda normal gobegi gormustuk,esimin gozu kara aldi o kabugu.

Kisaca endiselenme,bezi katlasak bile gobegine surttukce oluyordu

Canim temizlemeye devam et hergün biseptinle. Benim diger ogullarimda da olmustu normal, korkma geciyor.

Kizlar bugün kontrolümüz vardı.dr bebeğin kalbinde ses duyduğunu sanirim üfürüm denilen sey.cok önemli bir sey olamayacağını ama yine de cocuk kardiyologuba göstermemizi istedi.insallah önemli bir durum değildir.ama insan tedirgin oluyor.
Bukonuda bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…