Maşallah canım, hadi gozunaydin, darısı başımıza inşallah. .Annisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Benim bel değil ama sırt ağrım çok oldu, çok şükür geçti. .sirtimin ağrısı nefesimi kesiyodu.Bugun 10 gün oldu, daha iyiyim şimdi. .Spinal anestezi ile sezeryan olan bacılar. Doğum sonrası bel Ağrınız oldu mu? Olduysa kaç gün sonra geçti? Benim ikinci doğumumda yapılan spinalden sonra hiç sorun yaşamamıştım ama bunda çok bel Ağrım var. Sanki belimden de ameliyat olmuş gibiyim.
Bizim doktor akıntı veya kanama olursa mutlaka getirin dedi gümüş ile ilgili bir işlem yapacakmışKizlar bisi soracagim bizim 12.gun gobegimiz düstü ama yeri hala iyilesmedi hafif hafif kaniyor doktor onemli degil dedi getirin k vitamini yapalim yinede dedi yaptirdik ama hala kurumadi gobegi yine hafif hafif kaniyor kanamayi gormuyorum ama hep kiyafetleri lekeli ve orasi kabuk tutuyor kabuk kalkinca yine kabuk tutuyor. Var mi basina gelen ne zaman gececek ya
Canm gecms olsun bz hemen dusunce turk kahvesı koymustuk gobegne duzeldi hemen annem banada ole yapmıs bnde kızıma yaptmKizlar bisi soracagim bizim 12.gun gobegimiz düstü ama yeri hala iyilesmedi hafif hafif kaniyor doktor onemli degil dedi getirin k vitamini yapalim yinede dedi yaptirdik ama hala kurumadi gobegi yine hafif hafif kaniyor kanamayi gormuyorum ama hep kiyafetleri lekeli ve orasi kabuk tutuyor kabuk kalkinca yine kabuk tutuyor. Var mi basina gelen ne zaman gececek ya
Ohhh masallah minik çınara, gözünaydin cnm, cok guzel günler sizi bekliyor ıns. Daha takvimi bile duruyor paşanın :)) tam kaç haftalikti çınar dogdugunda
Cok teşekkür ederim kızlarMaşallah canım, hadi gozunaydin, darısı başımıza inşallah. .
Annisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Bugun 9.35 de 3050gr oglumu spinalle kucagima aldm darisi bekleyenlere insaallh kizlar.
Bende manurl kullanıyorum benim yavruda 4 5 saat uyuyup uykusunda emmeyenlerden pompa inanılmaz rahatlatıyo sağdığım sütüde uykusunda bşberon ile veriyorum ıyanıkken de emzirmeye çalışıyorum canı isterde. Eğer yine rahatlamazsan sıcak su yap havluyu onsu ile ıslat göğüslerinin üzerine koy ve masaj yap yumuşacık olacaklarSağma pompası kullananlar nasıl uygulama yapıyorsunuz?benim minik kemirgenim uykuyu daha çok sevdiği için sağmak istiyorum.manuel pompa alıcam.göğüslerimi rahatlatır mı acaba? Aşırı şişme ve sertleşme başladı çünkü
Ah Can'ım çok geçmiş olsun yaa hiç bilmiyorum ki hep sezaryen yaptım doğumlarımıDeğerliq kardeşlerim öncelikle 15 Temmuz milli irade günümüz kutlu olsun Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasın inşallah...
7. Ayın 6 sında normal dogum yaptım epizyo dikişlerim var vucüdün yapısı ile çok derin yırtılmış 30 kadar dikişlerim vardı ve hala geçmedi dr a gittim galiba enfeksiyon kapmış kötü dokuyu sıyırdı ve hala dikişim oldugu gbi açık ve kocaman krem ve antibiyotik verdi sorum şu ki bnm gbinyaşayan var mı canım çok yanıyo bebeğime bile bakamıyorum emzirmek bile zoruma gdiyor böyle olupta o kocaman yaraları kapanan var mı ve ne kadar sürede iyileşme olur acaba lütfen cevap
Kizlar bisi soracagim bizim 12.gun gobegimiz düstü ama yeri hala iyilesmedi hafif hafif kaniyor doktor onemli degil dedi getirin k vitamini yapalim yinede dedi yaptirdik ama hala kurumadi gobegi yine hafif hafif kaniyor kanamayi gormuyorum ama hep kiyafetleri lekeli ve orasi kabuk tutuyor kabuk kalkinca yine kabuk tutuyor. Var mi basina gelen ne zaman gececek ya
Gözün aydın cok sevindm canım güle güle büyüt uzun ömürlü olsun inşallahAnnisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Canim temizlemeye devam et hergün biseptinle. Benim diger ogullarimda da olmustu normal, korkma geciyor.Kizlar bisi soracagim bizim 12.gun gobegimiz düstü ama yeri hala iyilesmedi hafif hafif kaniyor doktor onemli degil dedi getirin k vitamini yapalim yinede dedi yaptirdik ama hala kurumadi gobegi yine hafif hafif kaniyor kanamayi gormuyorum ama hep kiyafetleri lekeli ve orasi kabuk tutuyor kabuk kalkinca yine kabuk tutuyor. Var mi basina gelen ne zaman gececek ya
Allah tek avazda kurtasın darısı başıma :) mutlu son mutlu başlangıç olsunKızlar 3 saattir hastanediyem sancı çıkıyorum 5 dk da bir geliyor dua edin
İnşallah saglıcakla kavusursun kuzuna kolay bir dogum diliyorumKızlar 3 saattir hastanediyem sancı çıkıyorum 5 dk da bir geliyor dua edin
Allah yardımcın olsunKızlar 3 saattir hastanediyem sancı çıkıyorum 5 dk da bir geliyor dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?