2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizimmkız cok uyuyor sanki özellikle bugun ben uyandırıp emzirdim.. bugun onuncu günümüz normalmi uzun emiyor uzun yatıyor

Hiç korkma oğlumda var dendi kardiyoloğa götürdük zamanla geçer dediler 6 aylık olunca kontrol verdi gittik geçmiş gitmişti bebeklerde cıkan üfürüm genelde geçiyor cnm

Kızlar bizimmkız cok uyuyor sanki özellikle bugun ben uyandırıp emzirdim.. bugun onuncu günümüz normalmi uzun emiyor uzun yatıyor
Sizin planlı sezaryen miydi acaba? Vaktinden önce doğanlar günü gelene kadar kendini anne karnında zannedip çok uyuyorlar diye duymuştum. Ama değilse bence çok güzel bişey tadını çıkarın dinlenin siz de uyurken oh mis

Merhabalar taze annişlere hayirli olsun... saglikla buyutsunler meleklerini... bugün benim de kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür ama kizlar şimdiye kadar hiç dusunmedigim kadar korktum bugün... nst baglanan yerde kadinin biri sanci çekiyordu ne oldugumu şaşırdım aklimdan çıkmıyor bir türlü normalden vazgeçmeyi düşünüyorum

Herkesin ağrı eşiği bir değil canım, normal yoldan gelebiliyorsa bebeğin, bir sorun yoksa eğer, vazgeçme sakın.

İkinci bebeğim evt sezeryan Doğum ... uzun uzun emiyor.. cok sıcak havalar sarılığı yükselir diye korkuyorum.. dinlenmek iyi olurdu ama minik bir oğlum var :)

emmiyor çok moralim bozuk nette bebeğim neden emmiyor diye araştırırken bile emzirme anneyle bebek arasındaki çok özel bağdır diyor sonra gel de ağlama!

Annisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Maşallah topiğimizin minik Çınar ına takvimi bitmeden çıkacak inşallah artık sizin için herşey yeniden başlayacak
Bugun 9.35 de 3050gr oglumu spinalle kucagima aldm darisi bekleyenlere insaallh kizlar.
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın olsun

Ne güzel maşallah ona :) uzun emiyor karnı uzun süre tok olduğundan uzun uyuyor :) aferin ona :)) böyle devam etsin düzeni inşallah :))

Benim etrafımda çok güzel Normal Doğum hikayeleri olan anneler var, sadece bir örneğe bakarak kararını değiştirmemelisin bence. Hem bebeğin için de en iyisi istediği zaman dünyaya gelmesi onu da düşünmelisin.

Tatlım gecmis olsun bn kizimi bir sene önce. 3800 kilo dogurdum.icten dıştan acayip dikisim olmustu.bir ay kadar üstüne oturamadım ortasi delik oturma yastigina oturdum sadece.ama bn cok narin bir şekilde ozenle pansuman yaptim.her tuvalet sonrası bir ay kadar batikonla steril ettim.ve pahali bir krem vardi sadece vajina tahribati icin üretilmiş onu kullandim az az.hic ped kullanmadim hep bildigin pamugu parca halindeki gazlı beze sarip koydum altima.gerektiginde degistirdim.tum bunlari yapmaktan hic usanmadim.kizim cok aglak bir bebek olmasina ragmen pes etmedim.şükürler olsun bir ay sonra hic bir sizim kalmadi.sadece kesik atılan yer 6ay kadar ilişkide acıdi.ama.baska hicbir sikayetim olmadi.3dikisli arkadaşım yeterli ozeni gostermediginden hic duzelemedi dikisleri.mesele bakim kesinlikle

Bu pişikle başımız belada kaldı daha önce başıma gelmedi çok zormuş ağlıyor yavrum çare yok sürüyorum ne varsa doktora da sordum verdi krem falan ama hemen etki etmiyor ki birde sürekli kaka yapıyoruz ya

Selamun aleyküm kizlar dün doğum yaptım 41 haftalik doğdu kızım doğuran herkese hayırlı olsun sağlıkla buyutelim bebislerimizi inşallah
Aleyküm selam Doğuran anneler hayırla sağlıkla büyütsün,doğum sıkıntıları biran önce geçsin gitsin.Yavrular da bol bol beslensin büyüsün. Şifa bekleyen minikler şifa bulsun.Benim gibi doğurmayı bekleyenler de önce kolayca sağlıkla doğursun, sonra hayırla sağlıkla büyütsün miniklerini

Canim altını değiştirirken su veya ıslak mendil yerine zeytin yağı ve pamukla temizle cok etkili oluyor.bol yağlı oluyor ama ise yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…