2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım arkadaşda yazmış ama bende söyliim.. pişiğe zeytinyağı çok iyi geliyor.. ben doğdu doğalı sürekli zeytinyağı kullanıyorum çok şükür kızarıklık bile olmadı..

Canım arkadaşda yazmış ama bende söyliim.. pişiğe zeytinyağı çok iyi geliyor.. ben doğdu doğalı sürekli zeytinyağı kullanıyorum çok şükür kızarıklık bile olmadı..
Saf zeytinyağı deniyor ya mesela evdeki bildiğimiz zeytinyağı olur mu yani sızma zeytinyağı mesela

Bugun tam 20 tane bez değiştirmişiz yemin ediyorum 24 saattir mesaide gibiyim , bu kadar kaka yapılır mı ya cırt cırt yapıyor bekletemiyorum pişiyor diye çok yoruldum ama geçmiyor ki ya sonuç yok elimde şaşırdım ne yapacağımı

hangi zeytinyağını nasıl kullanıyorsun daha açık yazarsan çok sevinirim
Biz bir tanıdıktan almıştık saf zeytinyağı, kendi yapıyor. Genelde pet şişelerde satılıyor onlar,Ege veya bursa civarında tanıdığın varsa isteyebilirsin.
Ben her bez değiştirmede özel bölgesine sürüyorum.. birde biz banyodan sonra da komple yağlıyoruz kızımı,cildi güzel olurmuş,kafasında Konak falan olmazmış diyorlar.. ilk yağlandığında kokuyor biraz ama 2-3 saat içinde o ağır koku gidiyor.

Merhaba kızlar biz doğduk 8 saatlik sancıdan sonra. Suni sancı almadım epidural almadım hastaneye 17.00 gibi geldim 2 cm açıklık ve 5 dk arayla gelen sancıyla yatışımı yaptırdım kendi isteğimle( Dr istersen evde çekebilirsiniz dedi ama ankarada 7 den sonra çoğu yol kapalı olacağından gitmedim eve iyi ki de gitmemişim dt bile zor geldi) gece 00.03 te oğlum kerem dünyaya geldi çok şükür. Doğum 5 dk sürdü sancılar biraz zordu çünkü 3 dk arayla çektim 7 saat sonrası çok güzel tabi hiçbir şey olmamış gibi

Bu saatte Asabim bozulmuş bağirip cagiramiyorum da anne kv ye buraya yazayım bari derdimi. 3 yaşındaki oğlumun uyku sıkıntısi var gündüz uykusu fazla kaçarsa gec saatlere kadar uyumuyo hatta sabaha kadar. O yüzden gündüz uykusundan 1 buçuk 2 saatten uyandiriyorum. Bugün de uzuyor baktım uyandırayim dedim. AnneM birsürü laf yazık değil mi günah değil mi. Dedim anne bana da yazik daha yani doğum yapmışım bu arada 1 haftalik sezeryanla doğum yaptım. Annem hala uzatıyor da uzatıyor yazık günah öyle böyle. Dedim sen daha bi gün beklemedin sabaha kadar bekleyen benim. Devam etti yyine dedim o zaman uyusun karışmıyorum gece sana ait. Tamam dedi. Ama biliyorum yine de başıma gelecekleri. Sonuç bu saate kadar bekliyorum.oğlum bırakır mi hiç bizi. Suratım düşük gündüz yatınca yatmiyo böyle işte dedim. Oturmuş lar onlarda. Bu arada ben bunları yazarken oğlumun gözleri kapandı. Derin uykuya girsin. Yerine goturşunlar.

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın inşallah darısı bize

Kaç gün oldu doğum yapalı? Bende araştırıyorum spinal olacağım için bazıları hiç olmadı diyor bazılarının olmuş ağrısı senin gibi. Bünyeyle alakalı desem önceki doğumda yaşamamışsın

3 gün oldu evet diğerinde hiç sıkıntı olmamıştı ama bunda çok ağrıyor. Değişik bir sızı var. Ayakta duramıyorum, oturduğum yerden kalktığımda belimi doğrultmam dakikalar sürüyor. Sözde hastanenin en uzman anestezi doktoru yaptı ama gerçi bende çok kastım kendimi bayağı korkuyordum. Ada'mın işine engel oldum belkide daha sakin dursam problem olmayacaktı.

Harikasın:) gözün aydın mutlulukla büyüt inş darısı başıma..ah ne güzel herşeyin en doğal şekilde yaşanması

Gozunaydin,gule gule buyutmek nasip olsun.

17 Temmuz anneleri doguma bir gun kaldi.Aylar suren hazirliklarin sonuna geldik.Yarin Allahin izniyle bebisleri
kucaklarimiza alacagiz.Artik saatleri saymaya basladim,cok heyecanliyim.Yuzunun onunde ya elleri ya kordonu oldugundan net bir fotosu da yok.Cok merak ediyorum,nasil gorunuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…