2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

uyku mu tutmadı canım çok heyecanlıyım bende korku heyecan hepsi karıştı birbirine pazartesi yepyeni çok güzel bir hayat bekliyor bizleri inş. sağsağlim doğarlar süpriz yumurtalar :)

Masallah canim Allah anali babali buyutsun

uyku mu tutmadı canım çok heyecanlıyım bende korku heyecan hepsi karıştı birbirine pazartesi yepyeni çok güzel bir hayat bekliyor bizleri inş. sağsağlim doğarlar süpriz yumurtalar :)
Uyku tutmuyor,bu gece nasil uyurum hic bilmiyorum :)Pazartesi hayat bizim icin degisiyor.Sonsuza kadar surecek en guclu baga sahip olacagiz insallah.En cok sevecegim,bir omur sevecegim gelecek :)

Uyku tutmuyor,bu gece nasil uyurum hic bilmiyorum :)Pazartesi hayat bizim icin degisiyor.Sonsuza kadar surecek en guclu baga sahip olacagiz insallah.En cok sevecegim,bir omur sevecegim gelecek :)
inş. mayhoşcum her şey dilediğimiz güzel olsun güzel günler bizlerle olsun. ben deli gibi yorsam kendimi erkenden sızıp kalsam mı acaba yemek içmekte yasak susuzluk gözümü korkutoyr . bir de sürekli bi ağlama krizi dünden beri ağlama da değil bi gülüyorum bi ağlıyorum eşime sarıyorum cüzdanını benim çantama koymuş bulamadı aldım buldum kör müsün diye üstüne fırlattım çocuk napcağını bilemedi şu duygu durum bozukları da geçsin yoksa bana prozac yolları görünüyor valla

Çak kanka

Kızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Bugünden yapıyorum yatışımı yarın yoğun olur ve sabahın körü yollara düşmek istemiyorum o stresle.
Ancak odamı fln süsler yatar beklerim sabah 08.00 de ameliyata alınıcam.

Sizden ricam ne olur dua edin,
Kistim çok büyük, bebiş alınacak ve tüplerim bağlanacak.
Üç operasyon aynı anda.
Çok stresli ve gerginim, hepinizi çok seviyorum.

bizde seni çok seviyoruz bende sekızde gitcem 9 da bebiş doğmuş olur herhalde. bol bol dua edicem hepiniz için çok seviyorum ben de hepinizi dert ortağı olduk birbirimize bundan sonra da güzel günlerimizi anlatıcaz inş ay duygusala bağladım ben yine allah yarabbim

Ah hiç sorma kalbim çıkacak heyecandanama hala bir umut kendi sancımın gelmesini bekleyeceğim son 20 saatte
Süs püs valiz puset herşey indi arabaya, kimseye de haber vermedik bakalım kaç saatte doğurcm

Allah yar ve yardımcın olsun , inşallah umduğundan daha kolay geçer ve bebiş tüm ağrılarını unutturur:)
Ben hepinizden en geç doğuracağım sanırım suni verecekleri için bekle baba bekle
mayhosmelek deimoss elmol başka kim vardı 17 temmuzcu ay hepiniz mi sezaryen, ben suni

mayhosmelek @bedirdoluna daha çok vardı sanki vardı sanki ya. bu arada senin takvim de silinmiş :) senin de çok bekletmez inş ya baya bi inatçı çıkmış senin kuzu. benim de 28 temmuzdu normali beklesem daha gelmezdi herhalde

Gunaydın kızlar ben de varım. Benım kuzu kanala gırdıyse sunı sancıyla normal dogum olabılır ama kılosu fazlaysa sezeryan ıstıycem yıne de bı hafta once 3700 gorunuyodu. Sabah erkenden hastaneye gıdıcez. Allah hayırlısıyla saglıklı bı sekılde kucagımıza almamızı nasıp eder ıns.. ben de caktırmıyorum ama cok heyecanlıyım

Hayalim hep filmlerdeki gibi sancıyla hastaneye koşmaktı yarın 40+1 iz, analık izninin yarısını bitirdi bu cimcime erken Doğum riskiyle erkenden işten ayrılıp 40 haftayı geçmek nedir ya yurtdışında olsak 42 yi de doldurur ve kızçe

Oh bi suni daha varmış Sabah 7 de yatışım yapılacak benim de, 12 den sonra birşey yemeyeceğiz değil mi? Dr sormayı unuttum hastaneyi aradım böyle dediler ama kimle konuştum bilmiyorum, su içebilir miyiz acaba? Sana ne dediler kuzu, zorda kalırsam saatlerce çekip doğuramazsam ben de diyeceğim sezeryan alın diye

Canım bana dr pazartesı sezeryan olucakmıs gıbı hazırlıklı gel dedı. Ac karnına gel dedı. Bısı yıyıp ıcmemek lazım. Sunı sancıyı kanala girdiyse alabılırım ama bebegın kılosuna da baglı ama kanala girmediyse sancıyı çekip çekip sezeryan olmaktansa direk sezeryan olucam o yüzden hazırlık gel dedi bana. Senın bebiş kanalda mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…