uyku mu tutmadı canım çok heyecanlıyım bende korku heyecan hepsi karıştı birbirine pazartesi yepyeni çok güzel bir hayat bekliyor bizleri inş. sağsağlim doğarlar süpriz yumurtalar :)17 Temmuz anneleri doguma bir gun kaldi.Aylar suren hazirliklarin sonuna geldik.Yarin Allahin izniyle bebisleri
kucaklarimiza alacagiz.Artik saatleri saymaya basladim,cok heyecanliyim.Yuzunun onunde ya elleri ya kordonu oldugundan net bir fotosu da yok.Cok merak ediyorum,nasil gorunuyor :)
evet sızma zeytinyağı ama marketten alınan değildir el sıkmasıdır canım saf katkı maddesizhangi zeytinyağını nasıl kullanıyorsun daha açık yazarsan çok sevinirim
Gozun aydin canim saglikla buyusunAnnisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Masallah canimMerhaba kızlar biz doğduk 8 saatlik sancıdan sonra. Suni sancı almadım epidural almadım hastaneye 17.00 gibi geldim 2 cm açıklık ve 5 dk arayla gelen sancıyla yatışımı yaptırdım kendi isteğimle( Dr istersen evde çekebilirsiniz dedi ama ankarada 7 den sonra çoğu yol kapalı olacağından gitmedim eve iyi ki de gitmemişim dt bile zor geldi) gece 00.03 te oğlum kerem dünyaya geldi çok şükür. Doğum 5 dk sürdü sancılar biraz zordu çünkü 3 dk arayla çektim 7 saat sonrası çok güzel tabi hiçbir şey olmamış gibi
Uyku tutmuyor,bu gece nasil uyurum hic bilmiyorum :)Pazartesi hayat bizim icin degisiyor.Sonsuza kadar surecek en guclu baga sahip olacagiz insallah.En cok sevecegim,bir omur sevecegim gelecek :)uyku mu tutmadı canım çok heyecanlıyım bende korku heyecan hepsi karıştı birbirine pazartesi yepyeni çok güzel bir hayat bekliyor bizleri inş. sağsağlim doğarlar süpriz yumurtalar :)
inş. mayhoşcum her şey dilediğimiz güzel olsun güzel günler bizlerle olsun. ben deli gibi yorsam kendimi erkenden sızıp kalsam mı acaba yemek içmekte yasak susuzluk gözümü korkutoyr . bir de sürekli bi ağlama krizi dünden beri ağlama da değil bi gülüyorum bi ağlıyorum eşime sarıyorum cüzdanını benim çantama koymuş bulamadı aldım buldum kör müsün diye üstüne fırlattım çocuk napcağını bilemedi şu duygu durum bozukları da geçsin yoksa bana prozac yolları görünüyor vallaUyku tutmuyor,bu gece nasil uyurum hic bilmiyorum :)Pazartesi hayat bizim icin degisiyor.Sonsuza kadar surecek en guclu baga sahip olacagiz insallah.En cok sevecegim,bir omur sevecegim gelecek :)
Çak kankainş. mayhoşcum her şey dilediğimiz güzel olsun güzel günler bizlerle olsun. ben deli gibi yorsam kendimi erkenden sızıp kalsam mı acaba yemek içmekte yasak susuzluk gözümü korkutoyr . bir de sürekli bi ağlama krizi dünden beri ağlama da değil bi gülüyorum bi ağlıyorum eşime sarıyorum cüzdanını benim çantama koymuş bulamadı aldım buldum kör müsün diye üstüne fırlattım çocuk napcağını bilemedi şu duygu durum bozukları da geçsin yoksa bana prozac yolları görünüyor valla
bizde seni çok seviyoruz bende sekızde gitcem 9 da bebiş doğmuş olur herhalde. bol bol dua edicem hepiniz için çok seviyorum ben de hepinizi dert ortağı olduk birbirimize bundan sonra da güzel günlerimizi anlatıcaz inş ay duygusala bağladım ben yine allah yarabbimKızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Bugünden yapıyorum yatışımı yarın yoğun olur ve sabahın körü yollara düşmek istemiyorum o stresle.
Ancak odamı fln süsler yatar beklerim sabah 08.00 de ameliyata alınıcam.
Sizden ricam ne olur dua edin,
Kistim çok büyük, bebiş alınacak ve tüplerim bağlanacak.
Üç operasyon aynı anda.
Çok stresli ve gerginim, hepinizi çok seviyorum.
Ah hiç sorma kalbim çıkacak heyecandan17 Temmuz anneleri doguma bir gun kaldi.Aylar suren hazirliklarin sonuna geldik.Yarin Allahin izniyle bebisleri
kucaklarimiza alacagiz.Artik saatleri saymaya basladim,cok heyecanliyim.Yuzunun onunde ya elleri ya kordonu oldugundan net bir fotosu da yok.Cok merak ediyorum,nasil gorunuyor :)
2 900 cnm minik bi bebek3,5 kilo ustu bebekler daha guclu olduklarindan uzun emer daha uzun uyuyabilir diye okumustum.Bebis kac kilo?
Allah yar ve yardımcın olsun , inşallah umduğundan daha kolay geçer ve bebiş tüm ağrılarını unutturur:)Kızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Bugünden yapıyorum yatışımı yarın yoğun olur ve sabahın körü yollara düşmek istemiyorum o stresle.
Ancak odamı fln süsler yatar beklerim sabah 08.00 de ameliyata alınıcam.
Sizden ricam ne olur dua edin,
Kistim çok büyük, bebiş alınacak ve tüplerim bağlanacak.
Üç operasyon aynı anda.
Çok stresli ve gerginim, hepinizi çok seviyorum.
Allah yar ve yardımcın olsun , inşallah umduğundan daha kolay geçer ve bebiş tüm ağrılarını unutturur:)
Ben hepinizden en geç doğuracağım sanırım suni verecekleri için bekle baba bekle
mayhosmelek deimoss elmol başka kim vardı 17 temmuzcu ay hepiniz mi sezaryen, ben suni
Allah yar ve yardımcın olsun , inşallah umduğundan daha kolay geçer ve bebiş tüm ağrılarını unutturur:)
Ben hepinizden en geç doğuracağım sanırım suni verecekleri için bekle baba bekle
mayhosmelek deimoss elmol başka kim vardı 17 temmuzcu ay hepiniz mi sezaryen, ben suni
Hayalim hep filmlerdeki gibi sancıyla hastaneye koşmaktımayhosmelek @bedirdoluna daha çok vardı sanki vardı sanki ya. bu arada senin takvim de silinmiş :) senin de çok bekletmez inş ya baya bi inatçı çıkmış senin kuzu. benim de 28 temmuzdu normali beklesem daha gelmezdi herhalde
Oh bi suni daha varmışGunaydın kızlar ben de varım. Benım kuzu kanala gırdıyse sunı sancıyla normal dogum olabılır ama kılosu fazlaysa sezeryan ıstıycem yıne de bı hafta once 3700 gorunuyodu. Sabah erkenden hastaneye gıdıcez. Allah hayırlısıyla saglıklı bı sekılde kucagımıza almamızı nasıp eder ıns.. ben de caktırmıyorum ama cok heyecanlıyım
Oh bi suni daha varmışSabah 7 de yatışım yapılacak benim de, 12 den sonra birşey yemeyeceğiz değil mi? Dr sormayı unuttum hastaneyi aradım böyle dediler ama kimle konuştum bilmiyorum, su içebilir miyiz acaba? Sana ne dediler kuzu, zorda kalırsam saatlerce çekip doğuramazsam ben de diyeceğim sezeryan alın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?