2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

boşver iyi yapmışşsın izin almakla dinlemişsindir bol bol peki kanala falan girmiş mi bebiş hiç sancın da mı olmuyor bakarsın sende 17 temmuzcu olurusn zaten yurt dışını çok garipsiyorum mesela iri bebek olunca nasıl çıkıyo onlarda bizi garipsiyodur patır kütür kendimizi kestiriyoruz diye ama 4 kilo bizde tombiş bebek onlarda normal kiloda demek ki

Co sukur ki dün biraz daha çok emdi.uykumuz da düzene girdi gibi.cok fazla uyumadi dün.uyandirmak istediğimde hemen uyandı.bu gece de guzel emdi.sanırım daha çok sabır işi.chicco nun pompasını da aldım.inşallah daha da rahatlatır

Evet kanaldaymış bakalım neler olck

Bana da oyle oluyor.Kafa bi gidiyo bi geliyo :) Dr 8 saat bisi yeme dedi ama su da mi icmeyecektik.Arayip sorayim ya.Yorma kiz kendini yarin enerjiye ihtiyacimiz olacak.

Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .

Susleri yapinca fotolari at olur mu.Oda deniz manzariliydi di mi,odayi da cek canim,merak ettim nasil olacak suslemelerle.

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah.

Ay kızlar gelir gelmez kapıdan kapıyorlar Ada'mı damar yolu açılmamla nstye alınmam bir oldu. Dedim yahu bi durun yarın benim ameliyatım :)
mayhosmelek şuan müşadedeyim canım odanın boşalmasını bekliyorum boşalsın temizliği yapılsın inşallah geçicem sonra süs püs eder çekerim Allah nasip ederse :)

Allah yardımcın olsun saglıcakla kavus yavruna inşallah

Odani süsle güzelce din
Bana da oyle oluyor.Kafa bi gidiyo bi geliyo :) Dr 8 saat bisi yeme dedi ama su da mi icmeyecektik.Arayip sorayim ya.Yorma kiz kendini yarin enerjiye ihtiyacimiz olacak.
su da yasak aynen benm dr öyle demisti

Msj
msj yarm gitms :))odani süsle güzelce dinlen yarn yorucu bir gün olcak enerji depolayın kızlar :)yarn cok dogum var sanırım İnşallah hepinizde sag saglim kavusun yavrularınızaa

17.07.2017 anneleri sizlerin haberini yarin dört gozle bekliyor olacagim..
Saglikla kucaginiza almak nasip olsun inşallah.. Yarin buyük gün dogdugu an hayatiniz degisecek cogumuzun ilk bebegi ilk göz agrisi hepsinin yeri ayridir ama ilkler tabiki özledir .. Herseyi ilk defa tadiyor olacaksiniz cunku.. ❤

Rabbim saglik versin hepimizin bebeklerine hastanede olanlarida biran once saglikla annelerine kavustursun o mis kokularina o minik ellere ayaklara biran önce kavusmak nasip olsun..

Kanalda dediler en son, doğal sancı gelmezse sabah 7 ye kadar yicem suni sancıyı

Günaydın kızlar benim sabah nişanım geldi, ara ara da hafif toparlanmalar oluyor rahimde gelecek galiba oğlum bugün yarın, heyecan sardı beni. Babası 17.07 de gelecek deyip duruyordu kızımda pazartesi doğacak kardeşim diyordu galiba beni etkiledileryarın doğuracak olanlara da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…