boşver iyi yapmışşsın izin almakla dinlemişsindir bol bol peki kanala falan girmiş mi bebiş hiç sancın da mı olmuyor bakarsın sende 17 temmuzcu olurusnHayalim hep filmlerdeki gibi sancıyla hastaneye koşmaktıyarın 40+1 iz, analık izninin yarısını bitirdi bu cimcime erken Doğum riskiyle erkenden işten ayrılıp 40 haftayı geçmek nedir ya yurtdışında olsak 42 yi de doldurur ve kızçe
Co sukur ki dün biraz daha çok emdi.uykumuz da düzene girdi gibi.cok fazla uyumadi dün.uyandirmak istediğimde hemen uyandı.bu gece de guzel emdi.sanırım daha çok sabır işi.chicco nun pompasını da aldım.inşallah daha da rahatlatırBende manurl kullanıyorum benim yavruda 4 5 saat uyuyup uykusunda emmeyenlerden pompa inanılmaz rahatlatıyo sağdığım sütüde uykusunda bşberon ile veriyorum ıyanıkken de emzirmeye çalışıyorum canı isterde. Eğer yine rahatlamazsan sıcak su yap havluyu onsu ile ıslat göğüslerinin üzerine koy ve masaj yap yumuşacık olacaklar
Evet kanaldaymış bakalım neler olckCanım bana dr pazartesı sezeryan olucakmıs gıbı hazırlıklı gel dedı. Ac karnına gel dedı. Bısı yıyıp ıcmemek lazım. Sunı sancıyı kanala girdiyse alabılırım ama bebegın kılosuna da baglı ama kanala girmediyse sancıyı çekip çekip sezeryan olmaktansa direk sezeryan olucam o yüzden hazırlık gel dedi bana. Senın bebiş kanalda mı ?
Bana da oyle oluyor.Kafa bi gidiyo bi geliyo :) Dr 8 saat bisi yeme dedi ama su da mi icmeyecektik.Arayip sorayim ya.Yorma kiz kendini yarin enerjiye ihtiyacimiz olacak.inş. mayhoşcum her şey dilediğimiz güzel olsun güzel günler bizlerle olsun. ben deli gibi yorsam kendimi erkenden sızıp kalsam mı acaba yemek içmekte yasak susuzluk gözümü korkutoyr . bir de sürekli bi ağlama krizi dünden beri ağlama da değil bi gülüyorum bi ağlıyorum eşime sarıyorum cüzdanını benim çantama koymuş bulamadı aldım buldum kör müsün diye üstüne fırlattım çocuk napcağını bilemedi şu duygu durum bozukları da geçsin yoksa bana prozac yolları görünüyor valla
Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .Merhaba kızlar biz doğduk 8 saatlik sancıdan sonra. Suni sancı almadım epidural almadım hastaneye 17.00 gibi geldim 2 cm açıklık ve 5 dk arayla gelen sancıyla yatışımı yaptırdım kendi isteğimle( Dr istersen evde çekebilirsiniz dedi ama ankarada 7 den sonra çoğu yol kapalı olacağından gitmedim eve iyi ki de gitmemişim dt bile zor geldi) gece 00.03 te oğlum kerem dünyaya geldi çok şükür. Doğum 5 dk sürdü sancılar biraz zordu çünkü 3 dk arayla çektim 7 saat sonrası çok güzel tabi hiçbir şey olmamış gibi
Susleri yapinca fotolari at olur mu.Oda deniz manzariliydi di mi,odayi da cek canim,merak ettim nasil olacak suslemelerle.Kızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Bugünden yapıyorum yatışımı yarın yoğun olur ve sabahın körü yollara düşmek istemiyorum o stresle.
Ancak odamı fln süsler yatar beklerim sabah 08.00 de ameliyata alınıcam.
Sizden ricam ne olur dua edin,
Kistim çok büyük, bebiş alınacak ve tüplerim bağlanacak.
Üç operasyon aynı anda.
Çok stresli ve gerginim, hepinizi çok seviyorum.
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah.Kızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Bugünden yapıyorum yatışımı yarın yoğun olur ve sabahın körü yollara düşmek istemiyorum o stresle.
Üç operasyon aynı anda.
Allah yardımcın olsun saglıcakla kavus yavruna inşallahKızlar ben 11 gibi hastanede olucam,
Üç operasyon aynı anda.
Odani süsle güzelce dinAy kızlar gelir gelmez kapıdan kapıyorlar Ada'mı damar yolu açılmamla nstye alınmam bir oldu. Dedim yahu bi durun yarın benim ameliyatım :)
mayhosmelek şuan müşadedeyim canım odanın boşalmasını bekliyorum boşalsın temizliği yapılsın inşallah geçicem sonra süs püs eder çekerim Allah nasip ederse :)
su da yasak aynen benm dr öyle demistiBana da oyle oluyor.Kafa bi gidiyo bi geliyo :) Dr 8 saat bisi yeme dedi ama su da mi icmeyecektik.Arayip sorayim ya.Yorma kiz kendini yarin enerjiye ihtiyacimiz olacak.
msj yarm gitms :))odani süsle güzelce dinlen yarn yorucu bir gün olcak enerji depolayın kızlar :)yarn cok dogum var sanırım İnşallah hepinizde sag saglim kavusun yavrularınızaaAy kızlar gelir gelmez kapıdan kapıyorlar Ada'mı damar yolu açılmamla nstye alınmam bir oldu. Dedim yahu bi durun yarın benim ameliyatım :)
mayhosmelek şuan müşadedeyim canım odanın boşalmasını bekliyorum boşalsın temizliği yapılsın inşallah geçicem sonra süs püs eder çekerim Allah nasip ederse :)
Su da yasak :)) Ama sonrasinda minik bir ogluş gelecek ya yasaklar bile tatli geliyorBana da oyle oluyor.Kafa bi gidiyo bi geliyo :) Dr 8 saat bisi yeme dedi ama su da mi icmeyecektik.Arayip sorayim ya.Yorma kiz kendini yarin enerjiye ihtiyacimiz olacak.
Kanalda dediler en son, doğal sancı gelmezse sabah 7 ye kadar yicem suni sancıyıboşver iyi yapmışşsın izin almakla dinlemişsindir bol bol peki kanala falan girmiş mi bebiş hiç sancın da mı olmuyor bakarsın sende 17 temmuzcu olurusnzaten yurt dışını çok garipsiyorum mesela iri bebek olunca nasıl çıkıyo onlarda bizi garipsiyodur patır kütür kendimizi kestiriyoruz diye ama 4 kilo bizde tombiş bebek onlarda normal kiloda demek ki
Evet dualarımızı esirgemeyelim birbirimizdenDeimos,Amanuutha,Mavipudra,balprensesi,elmol,bedirdolunay ve ben :)Hadi hayirlisi.Hepimiz icin cok guzel gecsin yarin.Amanuutha canim hepiniz dualarimdasiniz.Yarin haberlerini bekleyecegim.
Evt canim sabah 7 de kalkayim da iyi bir kahvalti yapayimSu da yasak :)) Ama sonrasinda minik bir ogluş gelecek ya yasaklar bile tatli geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?