Allah razı olsun kuzummayhosmelek @_Amathaunta_ H hml2829 @_balprensesi_ @deimoss elmol B bedirdolunay ve varsa adını sayamadığım diğer arkadaşlar şimdiden sağlıklı guzel doğumlar diliyorum.saglikla kucaklayın bebislerinizi .
Ben de 17 temmuz annesi olabilirim canım17 temmuzcu 7 anne olduk var mı arttıran
Cok tesekkur ederim herkese benim ki oglen oniki gibi olacak insaallah kizlar cogunuz ben girene kadar dogurmus olacaksinizmayhosmelek @_Amathaunta_ H hml2829 @_balprensesi_ @deimoss elmol B bedirdolunay ve varsa adını sayamadığım diğer arkadaşlar şimdiden sağlıklı guzel doğumlar diliyorum.saglikla kucaklayın bebislerinizi .
Oh süperBen de 17 temmuz annesi olabilirim canım
Sanırım aynı zamanda doğuracağızArkadaşlar Çarşamba kahverengi mukus geldi nişanımdır diye düşündüm ama önceki akşamında vajinal muayene olduğum için geldi sanırım, bugün 1 saat önce kanlı kırmızı yeşil mukus geldi sanırım esas nişan bu..ay nolur kendi sancım gelsin
40 bitiyor bugün, senin de nişanın tarif ettiğim gibi mi kuzum? Bebişin hareketli ama toparlanma yaşamıyorum şimdilik, heyecanla bekliyorum sancılarımı
Sanırım aynı zamanda doğuracağızbenim 40+1 senin kaç?
Cok iyi bi ekiple ameliyata girdim cok memnun kaldim.ne bel agrisi ne bas agrisi hicbirsey olmadi ustelik kafeinli birseyde tuketmedim. Orada soylerler sana ameliyattan cktiktan sonra kafan 45 derecelk acida yaticaksn ben sadece bunu uyguladm ama cok rahatti ilk dogumum geneldi korkuodm spinalden ama mukemmel gecti umarim hayirlisiyla sizde rahatca atlatirsiniz. Hafif mideniz bulancak soyluosnuz aninda ilac verip hallediolar 20 sn surmuo gecmesi.Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah. Spinal nasıldı müsait olunca yazar mısın bende spinal olacağım onun için meraklı ve endişeliyim
Sagol cnmMaşallah topiğimizin minik Çınar ına takvimi bitmeden çıkacak inşallah artık sizin için herşey yeniden başlayacak
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın olsun
Sagol canim,amin :)mayhosmelek @_Amathaunta_ H hml2829 @_balprensesi_ @deimoss elmol B bedirdolunay ve varsa adını sayamadığım diğer arkadaşlar şimdiden sağlıklı guzel doğumlar diliyorum.saglikla kucaklayın bebislerinizi .
Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Suni ile doğum konusunda çok fazla doğum yapan olmadığı için tereddütlerimiz var birkaç şey sormak istiyorum. Doğumu suni sancı ile mi başlattılar yoksa kendi sancınla mı gittin hastaneye. Dikiş durumu nasıl ağrı yapıyor mu?Bebeğin kaç kilo doğdu. Bende normal bekliyorum ve korku başladı acaba sezaryene mi dönsem diye düşünüyorum o yüzden bilgi verirsen çok sevinirimKızlar selam, malum yavrumla yeni bir hayata alışıyoruz, yazamadım. 12 temmuzda suni sancı ile normal doğum yaparak kavuştum kızıma. Silinmem azdı, rahim ağzı zor açıldı. Suyum 4 cm'de geldi. 7 saat sancı çektim. Bunun 5 saati aktif sancılıydı. Epidural anestezi almam mümkün değildi o yüzden epey sancılı bir deneyim oldu son saatlerde dizlerim titriyordu güçsüzlükten ve dudaklarım patlamıştı acıdan. Sürekli nst'ye bağlanmaktan sancıları yatakta karşılamak daha da acılı oluyordu. 7 cm'den sonra daha 1.5 2 saat var dediler, ama çok şükür 10 dakika içinde ıkınmalarla doğumhaneye alındım. Suni sancı çok acılı çok, ama memnunum şuan oldukça rahatım. Gözünüz korkmasın. Allah sabrını veriyor o acının da, yavrunuz çıkarken güneş doğuyor bir anda.
Ben de tam aksi tam bir haftadır yoğun akıntı bi ara kahveli geldi adet sancıları gelip giden ama düzensiz normali beklesem bikaç güne artık gelir diye düşünüyorum ama yarın sezeryan günümYarın takvimimin son günü ve ben hala sanki doğum yapmayacakmış gibiyim hiçbir şey hissetmiyorum
Suni ile başlatıldı doğum. Dikiş ilk gün biraz ağrı yaptı şuan iyi. Bebek ultrasona göre 3200 civarı iken 2870 doğdu. Sezaryene giriş kolay ama sonrası zor onun da işte. Normal yapma şansın varsa denemelisin derim.,Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Suni ile doğum konusunda çok fazla doğum yapan olmadığı için tereddütlerimiz var birkaç şey sormak istiyorum. Doğumu suni sancı ile mi başlattılar yoksa kendi sancınla mı gittin hastaneye. Dikiş durumu nasıl ağrı yapıyor mu?Bebeğin kaç kilo doğdu. Bende normal bekliyorum ve korku başladı acaba sezaryene mi dönsem diye düşünüyorum o yüzden bilgi verirsen çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?