2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hayirli olsun sag salim buyutmeyi nasip etsin Allah. Gunlerimiz ayni ben de normal dogumu bekliyorum, senin neden erkenden baslattilar canim dogumu, ozel bi durum mu vardi?

Canim sen de mi erken dogum riski atlattin. Ben de 34. haftadan 37 ye kadar ara ara hastanede yattim, serum igne ilac yatak istirahati derken dogum engellendi ama simdi de gelmiyo :/ nasil oldu bu iş anlamadim. Doktorum nst deki ağrıları görünce bunlar dogum agrisi diyo ama bende tik yok. Acilma olsun diye yaptigin biseyler var mi, suni sanci almak istemiyorum

17 temmuzcu 7 anne olduk var mı arttıran
Ben de bekliyorum 17 sini. Sabah sancım vardı. 5 'te banyoya girdim, eşimi uyandırdım. Dedik geliyor heralde. Hafifledi sonra geri gittim yattım. Güya hurma, ananas, yürüyüş, hareket, merdiven işe yarıyordu. Gelmeye niyeti olmayan bebeğe hiç biri işe yaramıyor... İnşallah ben de bugün yarın doğururum artık. Sizin gibi 17 temmuz annesi olurum

İnşallah:) haberdar et kendinden etiketle beni

Reactions: SGd
Yürüyüş pilates denedim ama bir işe yaramadı Çarşamba 1,5 cm açılma varmış şimdi nasıl bilmiyorum ama ayıptır söylemesi araştırdım baya ilişki de işe yarıyormuş oksitosin salınımı artırdığı için nişanım geldi bu sabah kendi sancımla doğurursam garanti yöntem diye yazcm gruba ay çok utanmazım

Benim de 2 cm acilma var 34 ten beri hic artmadı :) ay benim hamileligimin basindan beri hep riskliydi hic iliski yasamadik simdi denemeye korkarim yine de sende ise yararsa bi dusuneyim insallah kendi sancinla olur canim ne guzel nisanin gelmis darisi basima daha gelen giden bisey yok.

Kızlar bugün 8 gün oldu gündüz iyiyim yürümem de rahat ama sabah yataktan kalkarken zorlanıyorum hala ne zaman geçecek bu? Tam olarak kaç güne iyileşirim?

Etiketlerim canım. İlişkinin işe yaradığını duydum ama deneyemem.

Bizim de riskli olduğu için uzak durduk sebepi spermdesin prostaglandin maddesinin doğumu tetiklediğini en dolayıymış, yurt dışında sancısı başlamayanlara öneriyorlarmış falan denedim valla aminnn saolasın inşallah gönlümüzce olsun

Hadı ıns gonlune gore olur canım ben normal dogumdan umıdı kestım

Kızlar bugün 8 gün oldu gündüz iyiyim yürümem de rahat ama sabah yataktan kalkarken zorlanıyorum hala ne zaman geçecek bu? Tam olarak kaç güne iyileşirim?
Sezeryan ise iki güne hiçbirşeyin kalmaz ben 10. Günde ağrı kesici hapı falan bıraktım çok şükür şimdi atletik hareketler bile yapıyorum sanki hiçbir şey yapamayacak gibiydim geçti şükür

Canim dogurdun dogurdun hamilelik takvimin silinecek bir gun kaldi.Soyle Bogac a gelsin artik :)

Cok hos olmus hepsi.Ayiciklara bayildim,manzaran da cok guzel.Neden erkenden hastaneye kactin anladim yani :)
Saol teyzesi, sabah erken kalkıp gelip hem süsleyip hem doğuma giremezdim zaten stresten davul gibi gerginim, en güzeli böyleymiş, bu arada odalar tıklım tıklım kapanın elinde kaldı resmen :)

Eline saglık cok güzel olmus :))artik yat dinlen sabah kuzun gelicek
Öyle yaptım Can'ım yattım şimdi aşağı, ama büyük stres var niye böyleyim kendime şaşıyorum .

Öyle oluyo canım kızımda ilkti apar topar alındım sezaryene kontrole gitmiştim pek bişey anlamadım oglumda randevulu gittigim için cok stresliydim ama gereksiz stres yapmısım diyorum simdi :))psikolojik sanırım kendine ferahlık ver dualarım tüm dogum yapcak arkadaslarımla Allah yar ve yardımcınız olsun hersey cok güzel olacak buna inanın yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…