Ah bilsem sancının nasıl birşey olduğunu yardım edicem ama :)) sana cevap verilmesini ben de bekliyorum mmmKızlar bana cevap vericek kimse yok mu acaba
Ben de bilmiyorum ki ama sancı bele vuruyor diye duymuştum. Sancıların sıklığı önemli olan 5 dk da bir olana kadar evde beklenebiliyor çok endişelenmeye gerek yok herhaldeKızlar bel ağrım inanılmaz arttı belimin ortasi kırılıyor sanki adet sancim da var ama şiddetli değil normal mi acaba yoksa kızım yolda gelmek mi istiyor
Ne alemdesin canım? Sancı var mı? Benim kız başını iyice bastırıyor canım acıyor belim de ağrıyor ama ritmik bir sancım yok maalesefBen de bilmiyorum ki ama sancı bele vuruyor diye duymuştum. Sancıların sıklığı önemli olan 5 dk da bir olana kadar evde beklenebiliyor çok endişelenmeye gerek yok herhalde
Harika olmuş canım, oğluşunla sağlıkla kavuşun inşallah. .Odamızı süsledik geldik teyzeler :)
Hepsini tek tek yaptım şimdi de bel Ağrı'sı çekiom :)
Ağrın dinlenincd gecmiyorsa. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir .bahsettigin tarzda ağrı bana doğum sancısı gibi geldi ama duzenliyse tabiKızlar bel ağrım inanılmaz arttı belimin ortasi kırılıyor sanki adet sancim da var ama şiddetli değil normal mi acaba yoksa kızım yolda gelmek mi istiyor
Benim hafif ağrılı bir toparlanma var ama dakikaları sabit değil, Bi yarım saat oluyor Bi 20 dk. Yazlıktayız ama eve geçicez, bu akşam Bi nst çektirmeyi düşünüyorum doktoru arayıp, bu kadar rahatlık fazla gibiNe alemdesin canım? Sancı var mı? Benim kız başını iyice bastırıyor canım acıyor belim de ağrıyor ama ritmik bir sancım yok maalesef
Cok sukur canım gozunuz aydınAnnisler cok şükür minik cinarim yogum bakimdan kurtuldu.bugun servise alindik bi aksilik cikmazsa yarin taburcu olabiliriz
Masallah hayırlı evlat olsun canim gozun aydınBugun 9.35 de 3050gr oglumu spinalle kucagima aldm darisi bekleyenlere insaallh kizlar.
Teşekkür ederim darısı başına :)Canim hayirli olsun sag salim buyutmeyi nasip etsin Allah. Gunlerimiz ayni ben de normal dogumu bekliyorum, senin neden erkenden baslattilar canim dogumu, ozel bi durum mu vardi?
Anladim canim gecmis olsun :) ben de kolaylikla atlatirim insallah dogumuTeşekkür ederim darısı başına :)
Karaciğer enzimlerim yükselmişti kaşıntım vardı canım. Beklesem beklerdim de, riske girmek istemedim sağlıkçıyız ailecek.
Ağrım dinlenince geçmiyor hatta bulantı yapmaya başladı bacaklarım da ağrıyor adet sancim siddetlenirse gidicem hastaneye kızım kasildikca sancı da yapıyor hayırlısı olsun beklicemAğrın dinlenincd gecmiyorsa. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir .bahsettigin tarzda ağrı bana doğum sancısı gibi geldi ama duzenliyse tabi
Bende evde beklicem canım bel ağrım hiç bitmedi dolaniyorum evde geçen pazartesi kontrol vardı çatı muaynesinde Dr rahim ağzı yumuşamış doğum uzak görünmüyor demistiBen de bilmiyorum ki ama sancı bele vuruyor diye duymuştum. Sancıların sıklığı önemli olan 5 dk da bir olana kadar evde beklenebiliyor çok endişelenmeye gerek yok herhalde
Lakabını değiştirdim, Duran yaptım :))Canim dogurdun dogurdun hamilelik takvimin silinecek bir gun kaldi.Soyle Bogac a gelsin artik :)
cok zor tutturuyorum azcık emıp bırakıyor aglıyor ben de sagıyorum ama az cıkıyor onu da bıberonla verıyorum boyle olunca da bıberona alıstı galıba gogsumden emmıycekSabret vogsunu vermeyw ugras. Bende cok ugrastim 8.gunde anca tutmaya basladi. Gunlerdirtek gogsumu tutuyordu. Bugun digerinide tuttu. Elektrikli pompayla saviyorum ucu ciiyor mwmenin hemen agzina tutturuyorum. Bu ara istahim yok sutazaldi sagdiklarimdan veriyorum artik.
Selam canım, iyiyim ben ama bebeğim yoğun bakımda, 5inde spinal sezeryanla doğum yaptım, bebişimin kalp sorunu var..sen doğum yaptın mı?Herkese selamSea41 nasilsin dogum yaptinmi
Bende hic yasamadim bilmiyorum ama coksa agrin bi gitseydin canim ya Allah yardimcin olsun saglicakla kavus yavrunaAğrım dinlenince geçmiyor hatta bulantı yapmaya başladı bacaklarım da ağrıyor adet sancim siddetlenirse gidicem hastaneye kızım kasildikca sancı da yapıyor hayırlısı olsun beklicem
Emer pes etme. Tek meme aldigi icin bazen sut azaliyor bende sagdigimi biberonla veriyorum ara ara doymadigini hissettigimde. Benimki hem biberonu aliyor hem gogsumu. Bi tarafla kanka obur tarafla kavgaliyiz ama arada hala ugrasiyorum vermeye calisiyorum diger tarafi. Onun iki uc kere sormasi bile sut uretimini hemwn artiriyor.cok zor tutturuyorum azcık emıp bırakıyor aglıyor ben de sagıyorum ama az cıkıyor onu da bıberonla verıyorum boyle olunca da bıberona alıstı galıba gogsumden emmıycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?