2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bel ağrım inanılmaz arttı belimin ortasi kırılıyor sanki adet sancim da var ama şiddetli değil normal mi acaba yoksa kızım yolda gelmek mi istiyor
Ben de bilmiyorum ki ama sancı bele vuruyor diye duymuştum. Sancıların sıklığı önemli olan 5 dk da bir olana kadar evde beklenebiliyor çok endişelenmeye gerek yok herhalde

Ben de bilmiyorum ki ama sancı bele vuruyor diye duymuştum. Sancıların sıklığı önemli olan 5 dk da bir olana kadar evde beklenebiliyor çok endişelenmeye gerek yok herhalde
Ne alemdesin canım? Sancı var mı? Benim kız başını iyice bastırıyor canım acıyor belim de ağrıyor ama ritmik bir sancım yok maalesef

Kızlar bel ağrım inanılmaz arttı belimin ortasi kırılıyor sanki adet sancim da var ama şiddetli değil normal mi acaba yoksa kızım yolda gelmek mi istiyor
Ağrın dinlenincd gecmiyorsa. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir .bahsettigin tarzda ağrı bana doğum sancısı gibi geldi ama duzenliyse tabi

Ne alemdesin canım? Sancı var mı? Benim kız başını iyice bastırıyor canım acıyor belim de ağrıyor ama ritmik bir sancım yok maalesef
Benim hafif ağrılı bir toparlanma var ama dakikaları sabit değil, Bi yarım saat oluyor Bi 20 dk. Yazlıktayız ama eve geçicez, bu akşam Bi nst çektirmeyi düşünüyorum doktoru arayıp, bu kadar rahatlık fazla gibi

Canim hayirli olsun sag salim buyutmeyi nasip etsin Allah. Gunlerimiz ayni ben de normal dogumu bekliyorum, senin neden erkenden baslattilar canim dogumu, ozel bi durum mu vardi?
Teşekkür ederim darısı başına :)
Karaciğer enzimlerim yükselmişti kaşıntım vardı canım. Beklesem beklerdim de, riske girmek istemedim sağlıkçıyız ailecek.

Ağrın dinlenincd gecmiyorsa. Düzenli aralıklarla geliyorsa doğum sancisidir .bahsettigin tarzda ağrı bana doğum sancısı gibi geldi ama duzenliyse tabi
Ağrım dinlenince geçmiyor hatta bulantı yapmaya başladı bacaklarım da ağrıyor adet sancim siddetlenirse gidicem hastaneye kızım kasildikca sancı da yapıyor hayırlısı olsun beklicem

Bende evde beklicem canım bel ağrım hiç bitmedi dolaniyorum evde geçen pazartesi kontrol vardı çatı muaynesinde Dr rahim ağzı yumuşamış doğum uzak görünmüyor demisti

cok zor tutturuyorum azcık emıp bırakıyor aglıyor ben de sagıyorum ama az cıkıyor onu da bıberonla verıyorum boyle olunca da bıberona alıstı galıba gogsumden emmıycek

Ağrım dinlenince geçmiyor hatta bulantı yapmaya başladı bacaklarım da ağrıyor adet sancim siddetlenirse gidicem hastaneye kızım kasildikca sancı da yapıyor hayırlısı olsun beklicem
Bende hic yasamadim bilmiyorum ama coksa agrin bi gitseydin canim ya Allah yardimcin olsun saglicakla kavus yavruna

cok zor tutturuyorum azcık emıp bırakıyor aglıyor ben de sagıyorum ama az cıkıyor onu da bıberonla verıyorum boyle olunca da bıberona alıstı galıba gogsumden emmıycek
Emer pes etme. Tek meme aldigi icin bazen sut azaliyor bende sagdigimi biberonla veriyorum ara ara doymadigini hissettigimde. Benimki hem biberonu aliyor hem gogsumu. Bi tarafla kanka obur tarafla kavgaliyiz ama arada hala ugrasiyorum vermeye calisiyorum diger tarafi. Onun iki uc kere sormasi bile sut uretimini hemwn artiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…