2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sezeryan sonrası dikiş ağrılarım geçmedi. 8 temmuzda sabah doğum yapmistim. 8 gun bitti 9un içindeyim ilk doğumumda böyle olmamisti. Ne kadar sürer bu ağrı sizce

Kızlar sezeryan sonrası dikiş ağrılarım geçmedi. 8 temmuzda sabah doğum yapmistim. 8 gun bitti 9un içindeyim ilk doğumumda böyle olmamisti. Ne kadar sürer bu ağrı sizce

Canım doktora gittin mi ya da bilgilendirdin mi hiç? Ağrılar illa ki oluyor benim şiş etrafı mesela ağrılarım da var. Zorlandığımda gülüp öksürsüğümde daha fena.. Ama sendeki nasış bilmiyorum. Yani şişlikler inene kadar ağrı olur ama yarı 40ı çıksın daha hafifler ağrılar canım.

.gittim. rahimde kan pihtisi alanı var. Rahim kasiliyomus onu atmak için o da dikisi agritiyomus. Yoksa dikişler de sorun yokmuş.

Kızlar bel ağrım inanılmaz arttı belimin ortasi kırılıyor sanki adet sancim da var ama şiddetli değil normal mi acaba yoksa kızım yolda gelmek mi istiyor

Suni sanci aldim ben ama belden gelen karnını komple saran bir ağrı. Tabi benim hafif başlamadı birden şiddetlendi ağrı eşiğimde yüksekmiş yüzlük sancilari anca hissettim

Suni sanci aldim ben ama belden gelen karnını komple saran bir ağrı. Tabi benim hafif başlamadı birden şiddetlendi ağrı eşiğimde yüksekmiş yüzlük sancilari anca hissettim
Sürekli yatarak mı aldın suni sancıyı? Ne kadar sürdü suniden sonra doğurman? Ya 1 kişi de iyi birşey söylemiyor suniyle ilgili, yarın ben yazarım inş tabi öncesinde tek duam gece sancılanır gitmek.. bir de dikişin var mı ? Cevaplarsan mutlu olurum

İyi akşamlar anneler. Herkes iyidir inşallah. Yarın doğum yapacak anneleri şimdiden tebrik ediyorum, sağ salim kavuşurlar inşallah yavrulara..

Bizim malum doğumdan hemen sonra solunum sıkıntısı sebebiyle yoğunbakıma alınmıştı bebeğim. Bugün 11.günümüzdü. Solunum sıkıntısı düzeldi hamdolsun hatta epey oldu. Şuan bir sorunu yok sadece beslenmesi yeterli miktarda değil deyip duruyor doktor ve hemşireleri. Gazlı bir bebekmiş. Kusmaları filan oluyor. Dün ve bugün emzirmeye çalıştım 15 dakika. Tutuyor ama iki kere çekip bırakıyor. Tekrar ağzına tutturmak zor. Biberonu da öyle pek iştahla aldığı söylenemez. Şuan 45cc süt içiyor. Her 15te bir gazını çıkarıp yeniden içirdim sütünü bugün. Tam bitmek üzereyken hepsini kustu. Öyle üzüldüm ki. 1,5 saat yanındaydım sonunda hepsini kustu ve ağlayarak çıktım hastaneden. Ben gidince nasıldı hiç bilmiyorum..
Beslenmesi düzelmeden de bırakmayacaklar galiba. Neden böyle anlamıyorum yaptıkları tek şey süt içirip pışpışlayıp yatırmak onu evde ben de yaparım neden bebeğim hala orda? Yarın doktorla etraflıca konuşacağız. Artık sabrım kalmadı 12 gündür bebeksiz evde hastanede 1 saat gör eve gel çok zor.. hiç doğum yapmış anne olmuş gibi hissetmiyorum. 2680 doğmuştu şuan 2420. Bir gün 20 gr alsa ertesi gün veriyor. Ee aylarca hastanede mi kalacak bu çocuk kusuyor diye. Var mı bebeği kusan, benim gibi olan? Çok üzgünüm..

cok zor tutturuyorum azcık emıp bırakıyor aglıyor ben de sagıyorum ama az cıkıyor onu da bıberonla verıyorum boyle olunca da bıberona alıstı galıba gogsumden emmıycek

Canım benimki de öyleydi ya hani silikonla tutturdum uykulu iken çok aç olmadığında çok güzel tutmaya başladı

Canim benim bebeğimin kalp atimi dustugu ve kaka yaptigi icin acil sezeryan oldum. Yatarak aliyordum zaten 2 saat olmuştu. Ama iki saatte yatarak 3 cme ulaşmiştim. Demekki yürüsem daha hizli olurdu Allah yardimcin olsun

Şimdi aklımdan geçiyordun, çıktı mı bebeğin diye soracaktım. Başka bir sorunu yok canım ne güzel, beslenmesi de düzelir inşallah, sen yediklerine dikkat et, ayaklarını sıcak tutki sütün de gazlı olmasın. Inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize..

Dogum yapanlar gozunuz aydin, bekleyenlerde tez vakitte kavuşur inşallah. Kuvozdeki bebeklerimizde tez vakitte annelerinin mis kokularina kavussunlar insallah. Yüsra Tubamin bugun gobegi dustu hemen yikadik epey guzel uyku cekti. Huylari anne karnindaki gibi gece uyanik gunduz uyuyor.. simdilik annem yanimdaydi bugun kayinvalidem geldi. İnşallah tamamen toparlaninca yalniz kalicaz kizimla. Yarin kontrole gidecegim ameliyat yerim iyidir insallah eve gelince pek dikkat etmedim. Bulasikta dolduruyorum makinaya toz da aliyorum pek yatmadim. İlk geceler nerdeyse hic uyumadim bebege bakip durdum. En son dun gece kizimda 5 e kadar uyumayinca bayilcaktim nerdeyse bu sabah onla beraber uyumuşum. Sanki kusarmis bogulurmus, yada basini cevirir nefes alamazmis gibi geliyo korkuyorum sanirim..
Sütüm var ama yeterli mi bilemiyorum. Nasil anlarim onuda bilmiyorum. Mamayi dusuruyoruz git gide. Sol goguste pek uc yok once makinayla az sagip sutu getirip ucu cikarinca daha guzel tutuyor. Bide gaz problemi icin damla kullaniyoruz

Lakabını değiştirdim, Duran yaptım :))
Duran bebis :)
Allah yardimcin olsun canim.

Psikolojik olarak bekledigimden daha iyiyim. Ama biraz aglak oldum. Herseye aglayasim geliyo sutum etkilenmesin diye tutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…