- 11 Ocak 2017
- 1.814
- 2.368
- 53
Amin canim dualarimda olacaksiniz.Yarın doğum yapacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun, sağlıkla alın miniklerinizi kucağınıza, bize dua etmeyi unutmayın. .
Adet agrisi şeklinde ağrın oldu mu canım bacaklarımda ağrıyor ama şiddeti aynıSuni sanci aldim ben ama belden gelen karnını komple saran bir ağrı. Tabi benim hafif başlamadı birden şiddetlendi ağrı eşiğimde yüksekmiş yüzlük sancilari anca hissettim
Benim de kasiklarim agrimiyor bel ağrım var belimin ozellikle ortasi agriyor kızım da hareketli ama doğum yaklassa sanki daha sakin olması gerekir gibi geldi bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı ile gelir minik kuşum
Ayni seyleri yaşıyoruz su an :) hakkimizda hayırlısı bakalimAdet agrisi şeklinde ağrın oldu mu canım bacaklarımda ağrıyor ama şiddeti aynı
Merhaba bende suni sancı için yatmıştım hastaneye,bebek kanaldaydı ama açılmam yoktu,normal deneyeceğimiz için sabah en geç 7 de kahvaltı yapmış ol o saatten sonra bişey yiyip içmeden gel dedi. Ama ben dayanamadım ara ara az su içtim, 9 da lavman yapılıp suni sancı takıldı,12.15 te bebeğin kalp atışları zayıfladığı için ve hiç açılmam olmadığı için sezeryan kararı verildi,13.20 de de bebeğimi kucağıma aldım. Uzun lafın kısası Senin durumun farklı olabilir ama ben o sabah bişeyler yedim yaniOh bi suni daha varmışSabah 7 de yatışım yapılacak benim de, 12 den sonra birşey yemeyeceğiz değil mi? Dr sormayı unuttum hastaneyi aradım böyle dediler ama kimle konuştum bilmiyorum, su içebilir miyiz acaba? Sana ne dediler kuzu, zorda kalırsam saatlerce çekip doğuramazsam ben de diyeceğim sezeryan alın diye
CANım etrafımda duyuyorum genelde reflü olabiliyolarmış devamlı kusan bebekler gerçi doktorlarda iyi bilir olsaydı söylerlerdi bana doktorum yalancı emziği ara ara vermemi söylemişti mideyi rahatlatıyor diye erkende doğduğu zaman daha beslenmezken küvezde emzik veriyolardı üzme kendini neler atlattık zor bir hamilelik yaşadın stresli buda gelip gecici biraz sabır inşallah doktorunda bi güzel acıklama yapar evinize biranönce dönersiniz dualarım sizinleİyi akşamlar anneler. Herkes iyidir inşallah. Yarın doğum yapacak anneleri şimdiden tebrik ediyorum, sağ salim kavuşurlar inşallah yavrulara..
Bizim malum doğumdan hemen sonra solunum sıkıntısı sebebiyle yoğunbakıma alınmıştı bebeğim. Bugün 11.günümüzdü. Solunum sıkıntısı düzeldi hamdolsun hatta epey oldu. Şuan bir sorunu yok sadece beslenmesi yeterli miktarda değil deyip duruyor doktor ve hemşireleri. Gazlı bir bebekmiş. Kusmaları filan oluyor. Dün ve bugün emzirmeye çalıştım 15 dakika. Tutuyor ama iki kere çekip bırakıyor. Tekrar ağzına tutturmak zor. Biberonu da öyle pek iştahla aldığı söylenemez. Şuan 45cc süt içiyor. Her 15te bir gazını çıkarıp yeniden içirdim sütünü bugün. Tam bitmek üzereyken hepsini kustu. Öyle üzüldüm ki. 1,5 saat yanındaydım sonunda hepsini kustu ve ağlayarak çıktım hastaneden. Ben gidince nasıldı hiç bilmiyorum..
Beslenmesi düzelmeden de bırakmayacaklar galiba. Neden böyle anlamıyorum yaptıkları tek şey süt içirip pışpışlayıp yatırmak onu evde ben de yaparım neden bebeğim hala orda? Yarın doktorla etraflıca konuşacağız. Artık sabrım kalmadı 12 gündür bebeksiz evde hastanede 1 saat gör eve gel çok zor.. hiç doğum yapmış anne olmuş gibi hissetmiyorum. 2680 doğmuştu şuan 2420. Bir gün 20 gr alsa ertesi gün veriyor. Ee aylarca hastanede mi kalacak bu çocuk kusuyor diye. Var mı bebeği kusan, benim gibi olan? Çok üzgünüm..
Cok gecmis olsun canm en kisa zamanda kucagina alirsin insallah..Bende dogum yaptm oglum iki gun kaldi yogun bakimda kuvozde..Beklenenden erken geldiler kilolari dusukdu oglaninda soluk almasinda sorun vardiSelam canım, iyiyim ben ama bebeğim yoğun bakımda, 5inde spinal sezeryanla doğum yaptım, bebişimin kalp sorunu var..sen doğum yaptın mı?
Canım bende suni sancı almıstım hemde 5günlük apansit ameliyatından sonra bana damardan vermeye basladılar sabah 7gibi doktorum geldi 14:30-15:00 arası olur dedi 12 ye kadar yataktaydım o esnaya kadar 2cm di dozu yavaş yavaş arttırdılar bende hafif gezinmeye basladım gezindikce bebek aşağıya baskı yaptı 15:02 de doğuma gittim nstde ağrıyı göstermiyordu ama bende 9 cm acıklık olmustu ağrı gitmişti doğuramıcam diye korkmustum kesık atılmıs dikiş atılmıs anlamamısım doktor söyleyince öğrendim her bünye farklı tabi ama kendine hep herkes nasıl yapıyorsa bende yapabilirim diye cesaret ver ben öyle yaptım aklınada kötü bişey getirme herşey güzel gider inşallah senin içinSürekli yatarak mı aldın suni sancıyı? Ne kadar sürdü suniden sonra doğurman? Ya 1 kişi de iyi birşey söylemiyor suniyle ilgili, yarın ben yazarım inştabi öncesinde tek duam gece sancılanır gitmek.. bir de dikişin var mı ? Cevaplarsan mutlu olurum
Ay Allah senden razı olsun gerçekten suni hakkında tek duyduğum iyi hikayeCanım bende suni sancı almıstım hemde 5günlük apansit ameliyatından sonra bana damardan vermeye basladılar sabah 7gibi doktorum geldi 14:30-15:00 arası olur dedi 12 ye kadar yataktaydım o esnaya kadar 2cm di dozu yavaş yavaş arttırdılar bende hafif gezinmeye basladım gezindikce bebek aşağıya baskı yaptı 15:02 de doğuma gittim nstde ağrıyı göstermiyordu ama bende 9 cm acıklık olmustu ağrı gitmişti doğuramıcam diye korkmustum kesık atılmıs dikiş atılmıs anlamamısım doktor söyleyince öğrendim her bünye farklı tabi ama kendine hep herkes nasıl yapıyorsa bende yapabilirim diye cesaret ver ben öyle yaptım aklınada kötü bişey getirme herşey güzel gider inşallah senin için
Teşekkür ederim bilgilendirme için canım:)Merhaba bende suni sancı için yatmıştım hastaneye,bebek kanaldaydı ama açılmam yoktu,normal deneyeceğimiz için sabah en geç 7 de kahvaltı yapmış ol o saatten sonra bişey yiyip içmeden gel dedi. Ama ben dayanamadım ara ara az su içtim, 9 da lavman yapılıp suni sancı takıldı,12.15 te bebeğin kalp atışları zayıfladığı için ve hiç açılmam olmadığı için sezeryan kararı verildi,13.20 de de bebeğimi kucağıma aldım. Uzun lafın kısası Senin durumun farklı olabilir ama ben o sabah bişeyler yedim yani
Amin canım adet ağrısı şiddetlenmedi onu bekliyorum hazırlık yapıyorum aslında gece insallah artar hayırlisi ile kavuşurum bende yavruma
Insallah canimAmin canım adet ağrısı şiddetlenmedi onu bekliyorum hazırlık yapıyorum aslında gece insallah artar hayırlisi ile kavuşurum bende yavruma
Suni sancı aslında senin vücut doğumu baslatsa cekecegin sancı kadarmış ağrı esigiyle alakalı biraz arastirdimda banada perşembeye kadar gelmezse suni verilecekAy Allah senden razı olsun gerçekten suni hakkında tek duyduğum iyi hikaye
Saolasın umarım öyledir kendi sancım gibi düşüneyim ya da önyargı mahvediyor insanı zatenSuni sancı aslında senin vücut doğumu baslatsa cekecegin sancı kadarmış ağrı esigiyle alakalı biraz arastirdimda banada perşembeye kadar gelmezse suni verilecek
Birde ilişki meselesi denedim ama olmadı boşuna kendini yorma günüm geçtiği halde tetiklemedi
Tek başına bel ağrısı doğum habercisi olabilir ama olmayadabilir yorgunluktan falanda olabilir benim haftalardır var ama doğum olmadı tabi kişiden kişiye değişir ama doğum olsa anlarsın merak etmeKızlar bel ağrısı yaşıyorum ben bu dogumla mı ilgili yoksa bugün çok ayakta kaldım ondan mı tek başına bel ağrısı doğum belirtisi mi
Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ilkini kendi sancimla doğurdum daha kötü olamazya diye kendimi avutuyorum ama korkup kasmaktan iyidir bu yaptığımız nasıl olsa yasiycaz ve biticekSaolasın umarım öyledir kendi sancım gibi düşüneyim ya da önyargı mahvediyor insanı zaten
Evet tek ve en güzel avuntum Doğumdan sonra tüm ağrı sızı bitiyor denmesiBende öyle düşünmeye çalışıyorum ilkini kendi sancimla doğurdum daha kötü olamazya diye kendimi avutuyorum ama korkup kasmaktan iyidir bu yaptığımız nasıl olsa yasiycaz ve biticek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?