2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

M mer_4260 bence sizin kız geliyor canım, benim sancım tüm doğum boyunca belimdeydi hiç kaşıklarıma geçmedi
Benim de kasiklarim agrimiyor bel ağrım var belimin ozellikle ortasi agriyor kızım da hareketli ama doğum yaklassa sanki daha sakin olması gerekir gibi geldi bekliyoruz bakalım inşallah hayırlısı ile gelir minik kuşum

Merhaba bende suni sancı için yatmıştım hastaneye,bebek kanaldaydı ama açılmam yoktu,normal deneyeceğimiz için sabah en geç 7 de kahvaltı yapmış ol o saatten sonra bişey yiyip içmeden gel dedi. Ama ben dayanamadım ara ara az su içtim, 9 da lavman yapılıp suni sancı takıldı,12.15 te bebeğin kalp atışları zayıfladığı için ve hiç açılmam olmadığı için sezeryan kararı verildi,13.20 de de bebeğimi kucağıma aldım. Uzun lafın kısası Senin durumun farklı olabilir ama ben o sabah bişeyler yedim yani

CANım etrafımda duyuyorum genelde reflü olabiliyolarmış devamlı kusan bebekler gerçi doktorlarda iyi bilir olsaydı söylerlerdi bana doktorum yalancı emziği ara ara vermemi söylemişti mideyi rahatlatıyor diye erkende doğduğu zaman daha beslenmezken küvezde emzik veriyolardı üzme kendini neler atlattık zor bir hamilelik yaşadın stresli buda gelip gecici biraz sabır inşallah doktorunda bi güzel acıklama yapar evinize biranönce dönersiniz dualarım sizinle

Selam canım, iyiyim ben ama bebeğim yoğun bakımda, 5inde spinal sezeryanla doğum yaptım, bebişimin kalp sorunu var..sen doğum yaptın mı?
Cok gecmis olsun canm en kisa zamanda kucagina alirsin insallah..Bende dogum yaptm oglum iki gun kaldi yogun bakimda kuvozde..Beklenenden erken geldiler kilolari dusukdu oglaninda soluk almasinda sorun vardi

Canım bende suni sancı almıstım hemde 5günlük apansit ameliyatından sonra bana damardan vermeye basladılar sabah 7gibi doktorum geldi 14:30-15:00 arası olur dedi 12 ye kadar yataktaydım o esnaya kadar 2cm di dozu yavaş yavaş arttırdılar bende hafif gezinmeye basladım gezindikce bebek aşağıya baskı yaptı 15:02 de doğuma gittim nstde ağrıyı göstermiyordu ama bende 9 cm acıklık olmustu ağrı gitmişti doğuramıcam diye korkmustum kesık atılmıs dikiş atılmıs anlamamısım doktor söyleyince öğrendim her bünye farklı tabi ama kendine hep herkes nasıl yapıyorsa bende yapabilirim diye cesaret ver ben öyle yaptım aklınada kötü bişey getirme herşey güzel gider inşallah senin için

Ay Allah senden razı olsun gerçekten suni hakkında tek duyduğum iyi hikaye

Teşekkür ederim bilgilendirme için canım:)

Amin canım adet ağrısı şiddetlenmedi onu bekliyorum hazırlık yapıyorum aslında gece insallah artar hayırlisi ile kavuşurum bende yavruma

Bu ağrıların arası kisalip şiddetlenince git canım hastaneye ben 2 kere yanlış alarm gittim düzenli sancı olduğu halde artmadı acilmam 1.5 cm de hala günümde geçti bekledeyim doktor perşembeye kadar bekleriz suni veririz dedi mesela bende düzenli oluyor ama 2-3saat sonra geçiyor gerçek doğum sancısı hiç geçmez bu ikinci benim bide biliyorum ama yinede iki kere yanlış alarm gittim doktorum ikinci daha çabuk olur açılma bekleme demişti bende o yüzden sanırım stres oldum

Ay Allah senden razı olsun gerçekten suni hakkında tek duyduğum iyi hikaye
Suni sancı aslında senin vücut doğumu baslatsa cekecegin sancı kadarmış ağrı esigiyle alakalı biraz arastirdimda banada perşembeye kadar gelmezse suni verilecek

Birde ilişki meselesi denedim ama olmadı boşuna kendini yorma günüm geçtiği halde tetiklemedi

Kızlar bel ağrısı yaşıyorum ben bu dogumla mı ilgili yoksa bugün çok ayakta kaldım ondan mı tek başına bel ağrısı doğum belirtisi mi

Saolasın umarım öyledir kendi sancım gibi düşüneyim ya da önyargı mahvediyor insanı zaten

Kızlar bel ağrısı yaşıyorum ben bu dogumla mı ilgili yoksa bugün çok ayakta kaldım ondan mı tek başına bel ağrısı doğum belirtisi mi
Tek başına bel ağrısı doğum habercisi olabilir ama olmayadabilir yorgunluktan falanda olabilir benim haftalardır var ama doğum olmadı tabi kişiden kişiye değişir ama doğum olsa anlarsın merak etme

Bende öyle düşünmeye çalışıyorum ilkini kendi sancimla doğurdum daha kötü olamazya diye kendimi avutuyorum ama korkup kasmaktan iyidir bu yaptığımız nasıl olsa yasiycaz ve biticek
Evet tek ve en güzel avuntum Doğumdan sonra tüm ağrı sızı bitiyor denmesi

Bu arada doğum yapan anneler gözünüz aydın darısı başımıza bebeklerini yanına bekleyen annelerde inşallah en kısa zamanda bebislerinizle eve dönmek nasip olur
Ve yarın doğum yapacak 17 temmuz anneleri Allah yardımcınız olsun kolay doğumlar olsun sagliklica kavusun meleklerinize

İnşallah benimde sancilarim başlar ve gece doguma gidip yarın dogururum beklemek çok zor artık bende plansız 17 temmuz annesi olurum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…