2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun canm en kisa zamanda kucagina alirsin insallah..Bende dogum yaptm oglum iki gun kaldi yogun bakimda kuvozde..Beklenenden erken geldiler kilolari dusukdu oglaninda soluk almasinda sorun vardi
Inşallah canım. .senin ikizmiydi, ikisi de erkekmiydi? Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .

Kızlar selam yarın dogum yapcaklar insallah hayırlısıyla kolay dogumlarınız olur saglıkla kucagınıza alırsınız...
Benım iki gündür aksam yemeginden sonra bebek bir itttiriyor her yerde bir gerilme semsert oluyor kasılma böyle birşey olsa gerek...sonra rahmimde de bir degisik hisler oluyor ara ara ...
En son nasıl belirtiler oluyor dogumdan önce deneyimli anneler yazabilir mi? Dün meselaaksam 9 gibi bir basladı 11 bucuga kadar sürekli germe ittirme kasma rahatsız etme durmadı hic simdide hareketli cok...

Bu arada 40 haftayı gecip dogurmayan annelerimiz var mı? Bugun bir arkadasla konustumda erkek bebek haftasını gecebiliyor dedi

Yarın doğuma girecek tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Yarın yeni hayatlarınızın ilk günü olacak. Kucaklarınız mutlulukla dolsun, bebekleriniz sağlıkla ve bereketiyle gelsin güzel kalpli arkadaşlar.
Tek tek etiketlemedim ama hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız. İyi hissettiğinizde tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdi güzelce dinlenin, yarın için enerji toplayın...

Yurtdisinda 42 bekleniyor ama tr de pek beklemiyorlar gerci dr dan dra da drgisir benim doktorum cumaya kadar bekleyecek persembe son bi muayene olacagim sartlara gore uygun olursa cuma gunu suni ile baslatip ilerlemesine bakacak yada sezaryen olacak. Hayirlisi olsun artik hakkimizda

derinxby canım nasıl oldu popişi bebeğin?
Canım sağolasın öncelikle bugun biraz daha iyi doktora sordum travazol ve sudokrem hematen karıştırıp sürdük hep , dün inanılmazdı bez değişmeye yetişemedik bir paket bez bitti vallahi ,çocuk yeşil yapıyordu ishal olarak ne dokundu acaba ya onu düşünüyorum sabahtan beri , ben sütlaç yedim ondan olur mu acaba yada duphalac içtim kabızlık için o mu yaptı diyorum neyse bugun azaldı kremler de işe yaradı şükür iyileşti sayılır az kaldı

Slm kızlar ben doğum yaptım cuma günü çok şükür ikimiz de iyiyiz darısı bebeğini kucagina almayı bekleyen tüm hamislere sezeryan oldum ama sonrası çok çetin gerçekten ağrı çok oluyo kalkmada çok zorlanıyosun doğumun iki türlüsü de zor Allah yardimcimiz olsun

Bide sezeryan olan arkadaşlar sizde göbek nasıl çok kaldı mı benim hala karnım sis bo tane daha var gibi zamanla gider diyolar ama bakinca hiç gitmeyecek sanıyorum

Evet canım ağrım artmadi aksine sabitlendi hatta alistim bütün gün bu ağrıya şimdi normal geliyor sabah da kontrol var belli olur nasılsa açılma var mı yok mu

41 de mudahale ediliyor anladııgm kadarıyla 42. Hafta yok sanırım aramızda...hakkımızda hayırlısı olsun canım gerçekten belirsizlikte insanı geriyor ister istemez
Gozunaydın canım agrılarında hızla geçer inşallah

Gözünaydın, geçmiş olsun, sağlıcakla büyüsün bebiş.

Tatlim insallah yarin senin de dogum haberini aliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…