Inşallah canım. .senin ikizmiydi, ikisi de erkekmiydi? Gözünaydın, Allah analı babalı büyütsün. .Cok gecmis olsun canm en kisa zamanda kucagina alirsin insallah..Bende dogum yaptm oglum iki gun kaldi yogun bakimda kuvozde..Beklenenden erken geldiler kilolari dusukdu oglaninda soluk almasinda sorun vardi
Sesin cikmiyor yarini bekleyemedin mi yoksa :)Ben uyuyamiyorum.Yarin bayilirim artik :)Odamızı süsledik geldik teyzeler :)
Hepsini tek tek yaptım şimdi de bel Ağrı'sı çekiom :)
Of benim de kalbim sıkışıyor heyecandanSesin cikmiyor yarini bekleyemedin mi yoksa :)Ben uyuyamiyorum.Yarin bayilirim artik :)
Benim kiz bebek ama yarin 40+0 dayim hala herhangi bir sanci hisaetmiyorumBu arada 40 haftayı gecip dogurmayan annelerimiz var mı? Bugun bir arkadasla konustumda erkek bebek haftasını gecebiliyor dedi
Insallah kolaylikla sezaryene gerek olmadan gecer dogumun. Dualarimiz sizinle. Biz normal bekleyenlere pozitif bi sekilde ilham olursun senden haber bekliyor olacagiz. Saglicakla kavus bebisineinsallahOf benim de kalbim sıkışıyor heyecandan
Nasil uyuyacagiz ki :)Yarin hemen sut iner mi acaba,humana iciyorum simdi.Of benim de kalbim sıkışıyor heyecandan
bildigim kadarıyla en fazla 42 ye kadar bekleniyor di mi canım? Eger dogmazsa sunı sancı kı veriliyor ben de merak ediyorum acıkcası bizim de geçme ihtimali var cünkü henüz planlı sezeryan beklenn bir durum yok cünküBenim kiz bebek ama yarin 40+0 dayim hala herhangi bir sanci hisaetmiyorum
Aminnn Allah razı olsun inş güzel bir deneyimle dönerimInsallah kolaylikla sezaryene gerek olmadan gecer dogumun. Dualarimiz sizinle. Biz normal bekleyenlere pozitif bi sekilde ilham olursun senden haber bekliyor olacagiz. Saglicakla kavus bebisineinsallah
İnşallahhhh boll sütlü oluruzNasil uyuyacagiz ki :)Yarin hemen sut iner mi acaba,humana iciyorum simdi.
Yurtdisinda 42 bekleniyor ama tr de pek beklemiyorlar gerci dr dan dra da drgisir benim doktorum cumaya kadar bekleyecek persembe son bi muayene olacagim sartlara gore uygun olursa cuma gunu suni ile baslatip ilerlemesine bakacak yada sezaryen olacak. Hayirlisi olsun artik hakkimizdabildigim kadarıyla en fazla 42 ye kadar bekleniyor di mi canım? Eger dogmazsa sunı sancı kı veriliyor ben de merak ediyorum acıkcası bizim de geçme ihtimali var cünkü henüz planlı sezeryan beklenn bir durum yok cünkü
Canım sağolasın öncelikle bugun biraz daha iyi doktora sordum travazol ve sudokrem hematen karıştırıp sürdük hep , dün inanılmazdı bez değişmeye yetişemedik bir paket bez bitti vallahi ,çocuk yeşil yapıyordu ishal olarak ne dokundu acaba ya onu düşünüyorum sabahtan beri , ben sütlaç yedim ondan olur mu acaba yada duphalac içtim kabızlık için o mu yaptı diyorum neyse bugun azaldı kremler de işe yaradı şükür iyileşti sayılır az kaldı
Evet canım ağrım artmadi aksine sabitlendi hatta alistim bütün gün bu ağrıya şimdi normal geliyor sabah da kontrol var belli olur nasılsa açılma var mı yok muBu ağrıların arası kisalip şiddetlenince git canım hastaneye ben 2 kere yanlış alarm gittim düzenli sancı olduğu halde artmadı acilmam 1.5 cm de hala günümde geçti bekledeyim doktor perşembeye kadar bekleriz suni veririz dedi mesela bende düzenli oluyor ama 2-3saat sonra geçiyor gerçek doğum sancısı hiç geçmez bu ikinci benim bide biliyorum ama yinede iki kere yanlış alarm gittim doktorum ikinci daha çabuk olur açılma bekleme demişti bende o yüzden sanırım stres oldum
41 de mudahale ediliyor anladııgm kadarıyla 42. Hafta yok sanırım aramızda...hakkımızda hayırlısı olsun canım gerçekten belirsizlikte insanı geriyor ister istemezYurtdisinda 42 bekleniyor ama tr de pek beklemiyorlar gerci dr dan dra da drgisir benim doktorum cumaya kadar bekleyecek persembe son bi muayene olacagim sartlara gore uygun olursa cuma gunu suni ile baslatip ilerlemesine bakacak yada sezaryen olacak. Hayirlisi olsun artik hakkimizda
Gozunaydın canım agrılarında hızla geçer inşallahSlm kızlar ben doğum yaptım cuma günü çok şükür ikimiz de iyiyiz darısı bebeğini kucagina almayı bekleyen tüm hamisleresezeryan oldum ama sonrası çok çetin gerçekten ağrı çok oluyo kalkmada çok zorlanıyosun doğumun iki türlüsü de zor Allah yardimcimiz olsun
Gözünaydın, geçmiş olsun, sağlıcakla büyüsün bebiş.Slm kızlar ben doğum yaptım cuma günü çok şükür ikimiz de iyiyiz darısı bebeğini kucagina almayı bekleyen tüm hamisleresezeryan oldum ama sonrası çok çetin gerçekten ağrı çok oluyo kalkmada çok zorlanıyosun doğumun iki türlüsü de zor Allah yardimcimiz olsun
Tatlim insallah yarin senin de dogum haberini aliriz :)Yarın doğuma girecek tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Yarın yeni hayatlarınızın ilk günü olacak. Kucaklarınız mutlulukla dolsun, bebekleriniz sağlıkla ve bereketiyle gelsin güzel kalpli arkadaşlar.
Tek tek etiketlemedim ama hepiniz ayrı ayrı aklımdasınız.İyi hissettiğinizde tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdi güzelce dinlenin, yarın için enerji toplayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?