2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde doktorum yarın hatta bugün diyebilirim izinden dönüyor eğer gün boyu ameliyatla dolu değilse kontrole gideceğim bakalım ne durumdayız bizde, gerçekten dediğiniz gibi son zamanlar geçmek bilmiyor, yarın herkese sağlıklı herşeyin yolunda gideceği hayırlı doğumlar diliyorum darısı biz bekleyenlere

Kasılma komple göbek sertleşiyor bende nefes darligida yapıyor birde şu gelmesi nisan gelmesi kasılma ve sancıların başlamasından başka bir belirti olmuyor yakınlaştı demek için doğuma bigun önce herşey normalken gecesine sancıların gelebiliyor

Bugun dogum yapacak arkadaslarim hayirli dogumlar diliyorum Rabbim yar ve yardimciniz olsun saglicakla kavusun yavrulariniza

Arkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)

Ay ne güzellll Allah yardımcın olsun bizim kızda uykuda hala

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin oğluşun. .

Saglicakla kavus insallah canim kolay bir dogum diliyoru Allah yardimcin olsun

Çok şaşırdım canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah senin bebiş doğum şeklini kendi seçtiİnşallah sağ sağlim kucağına alırsın. Allah sabır ve güç versin dualarımız seninle

Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diye diğer kızlardan haber var mı
Canım kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle. Allahım sana da güç ve sabır versin güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…