İnşallah tatlım, doğum yapsam paylaşacağım da nerdeeeTatlim insallah yarin senin de dogum haberini aliriz :)
Kasılma komple göbek sertleşiyor bende nefes darligida yapıyor birde şu gelmesi nisan gelmesi kasılma ve sancıların başlamasından başka bir belirti olmuyor yakınlaştı demek için doğuma bigun önce herşey normalken gecesine sancıların gelebiliyorKızlar selam yarın dogum yapcaklar insallah hayırlısıyla kolay dogumlarınız olur saglıkla kucagınıza alırsınız...
Benım iki gündür aksam yemeginden sonra bebek bir itttiriyor her yerde bir gerilme semsert oluyor kasılma böyle birşey olsa gerek...sonra rahmimde de bir degisik hisler oluyor ara ara ...
En son nasıl belirtiler oluyor dogumdan önce deneyimli anneler yazabilir mi? Dün meselaaksam 9 gibi bir basladı 11 bucuga kadar sürekli germe ittirme kasma rahatsız etme durmadı hic simdide hareketli cok...
ben erkek bebek benimki de alakası varmı bilmiyorum ama gunum geçti gelemedi kendisi ilkide 40+1 de gelmişti bu dahada geciktiBu arada 40 haftayı gecip dogurmayan annelerimiz var mı? Bugun bir arkadasla konustumda erkek bebek haftasını gecebiliyor dedi
Hamdolsun canim iyiyiz buyuyoruz..Evet canım vuslata az kaldı inşallah biz de kavuşalım sağlıkla :) senin minikler nasıl oldu ?
Adet agrisi degildi cok cok farkli bir agriAdet agrisi şeklinde ağrın oldu mu canım bacaklarımda ağrıyor ama şiddeti aynı
Benimde hala karnim var canim..bugun 4.gun..ne zaman komple gider bilmiyorumBide sezeryan olan arkadaşlar sizde göbek nasıl çok kaldı mı benim hala karnım sis bo tane daha var gibi zamanla gider diyolar ama bakinca hiç gitmeyecek sanıyorum
Ay ne güzellll Allah yardımcın olsun bizim kızda uykuda halaArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin oğluşun. .Arkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Allah yardımcın olsun canım..Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
Saglicakla kavus insallah canim kolay bir dogum diliyoru Allah yardimcin olsunArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Dualarimizdasin canim insallah kolay olur yavruna saglicakla kavusursun Allah yardimcin olsunYatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
Çok şaşırdım canım Allah bir avazda kurtarsın inşallah senin bebiş doğum şeklini kendi seçtiArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Canım kolay doğumlar diliyorum inşallah sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına dualarımız seninle. Allahım sana da güç ve sabır versin güzel haberlerini bekliyoruzYatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?