2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy mayhosmelek kendi geliyor Alpar Erdem. Allah bir avazda ağrısız acısız kurtarsın Planın bu değildi ama hayırlısı olsun. Hiç değilse istediğin tarihi bildi, akıllı bebek

Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diye diğer kızlardan haber var mı
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bir avazda kurtarsın. Hepiniz dualarımdasınız. Ağrısız acısız sağlıkla kavuşun güzel bebeklerinize

Canım kendi sancınla mı geldin o seviyeye yoksa suni sancı mı?
Canım 4cm e kadar açıklığım vardı zaten ve hiç sancım yoktu suni sancı ile 6 cm e kadar açıldı sonra bebeğin kalp atışlarını zorlamasın diye suni sancıyı kestiler son 1 cm kendi sancınla ile açıldı

Bugun nekadar cok doğum varmış maşallah.. hadi bakalım sağlıkla bebeşlerinizi alın kuçağınıza.. iyi haberlerinizi bekliyoruz anneler

Mel59 cnm bizim göbek düştü iki gün önce bugun yıkıyacam onu.doktorumuz ertesi gün yıkatabilirsiniz demişti ama ben annemi dinliyorum daha cok onun tecrübelerine güveniyorum oyüzden iki gün sonra yıkamış olcam

Kızlar gunaydın. Hastabedeyız bız de. Sezeryanı beklıyoruz max 1 saat ıcınde alıcaklar. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dıger arkadasların da Allah yardımcısı olsun
Saglicakla al yavrunu kucagina canim dualarimiZ sizinle tüm dogum yapaak arkadaslarimin Rabbim yardimcisi olsun insallah

Ayy sevindim canım iyi olsun popişi. Sütlaç bilemem ama duphalac ile alakası olabilir. Daha önce süt ve süt ürünlerinde böyle bir şey olmadıysa duphalac muhtemelen. Baya bir ilaç karıştırmış ama iyi gelmiş kuzuyaa. Biz bile pişsek kıvranıyoruz valla. Biz o alerji yapan bezi bırakınca bir de nivea sürünce iyi geldi. Yeşil olarak ıspanak falan yedin mi canım?

Canım benımde bırkac gündür kasılmalar daha sert...nisan yok su yok nişan herkeste gelmiyormus sanırım neyse yasayarak görcez...

ben erkek bebek benimki de alakası varmı bilmiyorum ama gunum geçti gelemedi kendisi ilkide 40+1 de gelmişti bu dahada gecikti

Etrafımda herkes erkek bebek daha cok bekler diyor ama tesadüfte olabilir bilemiyorum

Gözünaydın canım darısı basımıza ınsallah

Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diye diğer kızlardan haber var mı
Agrısız sızısız bir dogum olsun insallah saglıkla kucsgına al

Selam kızlar:) bugün planlı doğum yapacaklar ve sürpriz yapıp gelecek bebekler sağlıkla gelsinler hepsi:) anneleri ve bebekleri rahatlıkla atlatıp kavuşsunlar birbirlerine:)))❤❤

Kızlar bu arada kontrole gittim enfeksiyon riskim hala devam ediyor. Biteral verdi. Perşembe ya da cuma yeniden gideceğim kontrole. Hala duş yasak. Her gün batikon sürülecekmiş. Bebişin göbeği düştü dün. Ancak fıtık var göbeğinde. Geçer dedi doktor ama yeniden götüreceğim. Kuzum bugün pek yaramazdı. Üzerini değiştirmek için yatırdım birden ağlamaya başladı. Bi baltım ki saçını yoluyor... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama canını baya yaktı zor sakinleştirdim :) İşimiz var bu cadıyla :))

Insallah gecer enfeksiyon riskin bi an önce gecms olsun canim kuzunun göbek fitigi da gecer merak etme kizimdada vardi gecti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…