Anneleer gobegimiz dusunce ne yapılması gerekiyor?
AyyArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Canım güzel haberlerini bekliyoruz. Allah bir avazda kurtarsın. Hepiniz dualarımdasınız. Ağrısız acısız sağlıkla kavuşun güzel bebeklerinizeYatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
Canım 4cm e kadar açıklığım vardı zaten ve hiç sancım yoktu suni sancı ile 6 cm e kadar açıldı sonra bebeğin kalp atışlarını zorlamasın diye suni sancıyı kestiler son 1 cm kendi sancınla ile açıldıCanım kendi sancınla mı geldin o seviyeye yoksa suni sancı mı?
Bisey yapmadim canim ben ertesi gün banyosunu yaptirdim o kadar doktorumuz göbek düsene kadar hic bisey yapmiyosun su degdirmiyosun dedi sonra banyo serbest zatenHeeey anneler bana neden kimse cvp vermiyooooor
Hayırlı dogumlar canm sagsalim kavusun inşallah agrısız sızısızKızlar gunaydın. Hastabedeyız bız de. Sezeryanı beklıyoruz max 1 saat ıcınde alıcaklar. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dıger arkadasların da Allah yardımcısı olsun
Gobek dusunce turk kahvesı koydum deligine kurutsun iyice die annem ole dedi banada ole yapmıs ertsi gunu de yıkadıkHeeey anneler bana neden kimse cvp vermiyooooor
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla al minigini kucağına inşallahKızlar gunaydın. Hastabedeyız bız de. Sezeryanı beklıyoruz max 1 saat ıcınde alıcaklar. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dıger arkadasların da Allah yardımcısı olsun
Saglicakla al yavrunu kucagina canim dualarimiZ sizinle tüm dogum yapaak arkadaslarimin Rabbim yardimcisi olsun insallahKızlar gunaydın. Hastabedeyız bız de. Sezeryanı beklıyoruz max 1 saat ıcınde alıcaklar. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dıger arkadasların da Allah yardımcısı olsun
Canım sağolasın öncelikle bugun biraz daha iyi doktora sordum travazol ve sudokrem hematen karıştırıp sürdük hep , dün inanılmazdı bez değişmeye yetişemedik bir paket bez bitti vallahi ,çocuk yeşil yapıyordu ishal olarak ne dokundu acaba ya onu düşünüyorum sabahtan beri , ben sütlaç yedim ondan olur mu acaba yada duphalac içtim kabızlık için o mu yaptı diyorum neyse bugun azaldı kremler de işe yaradı şükür iyileşti sayılır az kaldı
Heeey anneler bana neden kimse cvp vermiyooooor
Canım benımde bırkac gündür kasılmalar daha sert...nisan yok su yok nişan herkeste gelmiyormus sanırım neyse yasayarak görcez...Kasılma komple göbek sertleşiyor bende nefes darligida yapıyor birde şu gelmesi nisan gelmesi kasılma ve sancıların başlamasından başka bir belirti olmuyor yakınlaştı demek için doğuma bigun önce herşey normalken gecesine sancıların gelebiliyor
ben erkek bebek benimki de alakası varmı bilmiyorum ama gunum geçti gelemedi kendisi ilkide 40+1 de gelmişti bu dahada gecikti
Gözünaydın canım darısı basımıza ınsallahArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Agrısız sızısız bir dogum olsun insallah saglıkla kucsgına alYatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin bebiş. .Kızlar gunaydın. Hastabedeyız bız de. Sezeryanı beklıyoruz max 1 saat ıcınde alıcaklar. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Dıger arkadasların da Allah yardımcısı olsun
Insallah gecer enfeksiyon riskin bi an önce gecms olsun canim kuzunun göbek fitigi da gecer merak etme kizimdada vardi gecti gittiSelam kızlar:) bugün planlı doğum yapacaklar ve sürpriz yapıp gelecek bebekler sağlıkla gelsinler hepsi:) anneleri ve bebekleri rahatlıkla atlatıp kavuşsunlar birbirlerine:)))❤❤
Kızlar bu arada kontrole gittim enfeksiyon riskim hala devam ediyor. Biteral verdi. Perşembe ya da cuma yeniden gideceğim kontrole. Hala duş yasak. Her gün batikon sürülecekmiş. Bebişin göbeği düştü dün. Ancak fıtık var göbeğinde. Geçer dedi doktor ama yeniden götüreceğim. Kuzum bugün pek yaramazdı. Üzerini değiştirmek için yatırdım birden ağlamaya başladı. Bi baltım ki saçını yoluyor... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama canını baya yaktı zor sakinleştirdim :) İşimiz var bu cadıyla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?