2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

derinxby canım benim oğlumdada var pişik ya doktoe travazol verdi sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi gecirmedi dün hametan başladım gece biraz etki etti sanki cok huzursuz cocuk ya kanıyo bazı noktolar ne dokundu bilmiyorum ıslak mendilde kullanmıyorum bezde değistirdim gecer inşallah kuzuların poposu

Fıtık varsa fazla ağlamamaya çalış geçer dediyse doktor geçer inşallah kısa sürede , saçını yoluyormuş eyvah eyvah:) asabiyiz desene nerden öğrenmiş hemen onu yahu :) bizim oğlanında ağlarken sesi çok çıkmıyordu ama bu pişik zamanı çığlık atmayı öğrendi şimdi hep bağırıyor artık:)

Bir gecede ciddi bir paket bez bitirdik azcık azcık devamlı kaka yapıyordu bişey dokundu ama çözemedim o kremler işe yarıyor bolca sür azcık açıkta tutabilirsen iyi olur birde yıkayınca da iyi kurulamak lazımmış bilgin olsun inşallah çabuk geçer

Kızlar bizim 18. Gün oldu hala düşmedi göbeği troit eksikliği olanlarda düşmezmil oda nette gelişim geriliği filan yazıyo çok korkuyorum hiç göbeği geç düşen gördünüz mü çevrede filan

CAnım arada ılık suyla sabunla yıkayıver poposunu falan.elinin üstüne ters yatır.popoya sür sabunu.suyuda döktünmü oh mis.altını açman yeterli.üstünü çıkarmana gerek Yok.bir tas su yeter ona.sonra iyice bi kurula.nemli kalmasın.zeytinyağı sür bi güzel.sık sık da bezini değiştir.idrarı pişiriyordur onu.

Bir vitamin eksikligindende olurmus doktora sordun mu bize 15 gunu gecerse gel demisti 12.gun dustu ama hala kapanmadi kaniyor.

Geçmiş olsun canım. .

Topuk kanı verdiniz mi canım bu eksiklikler orada çıkıyor ona göre ilaca başlanıyor hayati önemi olan bir mevzuymuş

Bizim de çok geç düştü canım 17 ve ya 18. Gun. Doktor göbeği düşmeden de sürekli yıka demişti bana gün aşırı yıkadık kuzumu. Birşey olmadı şükür.

İdrar değil ya tam poposu kakanın beklediği yer yapar yapmaz almak lazım saniye bekletmiyorum ama zaten rahatsız oluyır bu yüzden de bez dayanmıyor sizinkilerin kakasıda öyle mi sarı sıvı yenidoğan böyle olur gerçi ama sık sık yapmak fena

Canım benim bebeğim bir ay erken doğdu. Normalde hazır bez kullanmayacaktim ama çok küçük olunca mecbur bağladık. Kasıklari çok kötü yarıldı yara oldu günlerce. En son annemi ve eşimi dinlemeyip yikanabilir yani eski usul bez bağladım ve çok şükür bir daha pişik olmadı saatlerce durmasına rağmen

Insallah gecer enfeksiyon riskin bi an önce gecms olsun canim kuzunun göbek fitigi da gecer merak etme kizimdada vardi gecti gitti

İnşallah canım.. antibiyotik adından bıktım artık.. yaaa bir şey yapmaya gerek var mı fıtık için peki?

İnşallah canım havalandırmaya çalışıyorum cok uzun süre olmasada bugun cok huzursuz degil sanki düne göre iki gün cok agladı uyutamadım bile cocugu Rabbim herkesin sıkıntısını gidersin inşallah

Evet ağlatmamaya çalışıyorum ben ama o kendini ağlatıyor :)) ay bilmiyorum yaa nasıl öğrendi cadı işte abooo yandın desene o çığlık hiç geçmez yaramaz bunlar yaa :)) şirin bıdık hepsi :))

Geçmiş olsun canım. .

Sağol canım..

İnşallah canım.. antibiyotik adından bıktım artık.. yaaa bir şey yapmaya gerek var mı fıtık için peki?
Doktorumuz bisey yaptırmadı canım kendi kendine düzeldi büyüklerimiz cok aglatma derler göbek dısına cıkmasın diye ne kadar dogru bilmiyorum ama normal bisey yapmaya gerek yok demişti doktorumuz zaten bebeklerde oluyo takma kafana düzelir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…