İnşallah canım sık sık poposunu yıkayım bari teşekkürlerCAnım arada ılık suyla sabunla yıkayıver poposunu falan.elinin üstüne ters yatır.popoya sür sabunu.suyuda döktünmü oh mis.altını açman yeterli.üstünü çıkarmana gerek Yok.bir tas su yeter ona.sonra iyice bi kurula.nemli kalmasın.zeytinyağı sür bi güzel.sık sık da bezini değiştir.idrarı pişiriyordur onu.
Doktorumuz bisey yaptırmadı canım kendi kendine düzeldi büyüklerimiz cok aglatma derler göbek dısına cıkmasın diye ne kadar dogru bilmiyorum ama normal bisey yapmaya gerek yok demişti doktorumuz zaten bebeklerde oluyo takma kafana düzelir inşallahh
Göbek fıtıgı geciyo aynen canım amann o mikroplu bozuk parayı koyma falan bosver oğlumdada var biraz doktor onada dedi bişey yapmaya gerek yok diye demekki normal hep oluyoOğlumda kasık fıtığı vardı 3 aylık ameliyat oldu o. Doktor ağlatma tekrarlar dedi çişe bile bekle dedi o ne zaman derse dedi. Göbek fıtığı için baktım para falan yapıştır deniyor da yapmak istemedim. Düzelir o zaman demek çoğu bebekte var
Gözünaydın canım, geçmiş olsun. .Kızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Güle güle büyüt canım Rabbim uzun ömürler versin inşallahKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Yaşı uzun olsun canımKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Tamda istediğin ve hissettiğin tarihte işte annelik içgüdüsü. Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsunArkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
BanyoHeeey anneler bana neden kimse cvp vermiyooooor
Gobektwn bahsedilmis sanirim. Anam benimkini eve bagli olayim diye ceyiz sandiginda saklamis:))) ben de evde saklamayi dusunuyorum.Banyobide batıl inanc gergi okula hastaneye gomulur mus
Bugunun ilk haberi senden geldi.. Hosgeldi prenses saglikla buyut . Nasil oldu dogum sonra anlat bizeKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Rabbim yardimcin olsun canim.. dualarim seninle insallah hemen acilma olur kavusursun yavruna..7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Sağlıcakla büyüt canımKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Canim sakral gamze denilen sey o.kizimda vardı ultrasonla bakıldı hiç bir sorun çıkmadı.bu sefer oğlumda da vardı.dr farketmedi bile ama kızdan bildiğim için ben gösterdim dr a yine ultrasonla bakıldı.bir sorun yok.ileri derece de olanlar da yürüme güçlüğü vs.sorun oluşturuyormuş.ama merak etme sorun olacak bir sey değil.ama bir ultrason çektir .Kizlar size danisacagim bir konu daha var. Kizimin kuyruk sokumunda gamze var. Poponun uzerinde bir delik daha var. Cocuk cerrahiye goturduk 6 aylikken mr cektirin dediler. Ilerde kil donmesi olabilirmis orda hicbir sey olmayabilirmis de. Beyin ve sinir cerrahide gorsun 3-6aylikken dediler. Bulundugum ilde saglikta cok hatalar yapiliyor guvenmiyorum.
İnşallah kolayca dogurursun canım bi an önce Allah yardımcın olsun dualarımız sizinle7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Canim benim oğlumun 20 günde düştü hatta sonra kanama oldu nitratla 3 gün götürüp yaktirdik bilseydim daha once götürüp yaptirirdim valla büyük ihtimalle cis kaçmış demişti doktor gobegineKızlar bizim 18. Gün oldu hala düşmedi göbeği troit eksikliği olanlarda düşmezmil oda nette gelişim geriliği filan yazıyo çok korkuyorum hiç göbeği geç düşen gördünüz mü çevrede filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?