2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım sık sık poposunu yıkayım bari teşekkürler

Oğlumda kasık fıtığı vardı 3 aylık ameliyat oldu o. Doktor ağlatma tekrarlar dedi çişe bile bekle dedi o ne zaman derse dedi. Göbek fıtığı için baktım para falan yapıştır deniyor da yapmak istemedim. Düzelir o zaman demek çoğu bebekte var

Göbek fıtıgı geciyo aynen canım amann o mikroplu bozuk parayı koyma falan bosver oğlumdada var biraz doktor onada dedi bişey yapmaya gerek yok diye demekki normal hep oluyo

Tamda istediğin ve hissettiğin tarihte işte annelik içgüdüsü. Allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun

Kizlar ben kiziminpoposuna temizledikten ve kuruladiktan sonra zeytinyagi suruyorum biraz. Videoya baktim benmari usulu isitip asitini aldirin diyor. Eczaneden dogal aldim dogruca suruyordum. Arada badem yagi ve hindistan cevizi yagiyla ayaklRin vucuduna masaj yapiyorum. Baska onereceginiz bir sey var mi rahatlatmak icin?

7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Rabbim yardimcin olsun canim.. dualarim seninle insallah hemen acilma olur kavusursun yavruna..

Kizlar size danisacagim bir konu daha var. Kizimin kuyruk sokumunda gamze var. Poponun uzerinde bir delik daha var. Cocuk cerrahiye goturduk 6 aylikken mr cektirin dediler. Ilerde kil donmesi olabilirmis orda hicbir sey olmayabilirmis de. Beyin ve sinir cerrahide gorsun 3-6aylikken dediler. Bulundugum ilde saglikta cok hatalar yapiliyor guvenmiyorum.

Canim sakral gamze denilen sey o.kizimda vardı ultrasonla bakıldı hiç bir sorun çıkmadı.bu sefer oğlumda da vardı.dr farketmedi bile ama kızdan bildiğim için ben gösterdim dr a yine ultrasonla bakıldı.bir sorun yok.ileri derece de olanlar da yürüme güçlüğü vs.sorun oluşturuyormuş.ama merak etme sorun olacak bir sey değil.ama bir ultrason çektir .

Canim benim oğlumun 20 günde düştü hatta sonra kanama oldu nitratla 3 gün götürüp yaktirdik bilseydim daha once götürüp yaptirirdim valla büyük ihtimalle cis kaçmış demişti doktor gobegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…