Göbek fıtığı için temiz bir tulbente 1 tl yi sarıp onuda gobeginin üstüne koyun. Ve belini ince birşeyle sarin. Geçiyor diye biliyorum. Dr hayri gözlukgiller öneriyordu. Bir bakın istersenizSelam kızlar:) bugün planlı doğum yapacaklar ve sürpriz yapıp gelecek bebekler sağlıkla gelsinler hepsi:) anneleri ve bebekleri rahatlıkla atlatıp kavuşsunlar birbirlerine:)))❤❤
Kızlar bu arada kontrole gittim enfeksiyon riskim hala devam ediyor. Biteral verdi. Perşembe ya da cuma yeniden gideceğim kontrole. Hala duş yasak. Her gün batikon sürülecekmiş. Bebişin göbeği düştü dün. Ancak fıtık var göbeğinde. Geçer dedi doktor ama yeniden götüreceğim. Kuzum bugün pek yaramazdı. Üzerini değiştirmek için yatırdım birden ağlamaya başladı. Bi baltım ki saçını yoluyor... Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Ama canını baya yaktı zor sakinleştirdim :) İşimiz var bu cadıyla :))
Ne kadar tavsiye mi dinlersiniz bilmiyorum ama. Ben bunu kizimda uyguladm ve aynı gun sonuç aldım. Yeşil minik tuplerde satılan Arko krem var. Onu bebisin poposuna sürüp havalandirip kapatıyoruz. Bir iki bez değiştirmeye geçiyorderinxby canım benim oğlumdada var pişik ya doktoe travazol verdi sudocrem desitin dönüşümlü kullan dedi gecirmedi dün hametan başladım gece biraz etki etti sanki cok huzursuz cocuk ya kanıyo bazı noktolar ne dokundu bilmiyorum ıslak mendilde kullanmıyorum bezde değistirdim gecer inşallah kuzuların poposu
Benim yeğenimde de olmuştu dönen bir delik ucu kapalı sorun yok demişti doktora gösterdiler deKizlar size danisacagim bir konu daha var. Kizimin kuyruk sokumunda gamze var. Poponun uzerinde bir delik daha var. Cocuk cerrahiye goturduk 6 aylikken mr cektirin dediler. Ilerde kil donmesi olabilirmis orda hicbir sey olmayabilirmis de. Beyin ve sinir cerrahide gorsun 3-6aylikken dediler. Bulundugum ilde saglikta cok hatalar yapiliyor guvenmiyorum.
Evet arkoyu da çok duydum:) denenebilirNe kadar tavsiye mi dinlersiniz bilmiyorum ama. Ben bunu kizimda uyguladm ve aynı gun sonuç aldım. Yeşil minik tuplerde satılan Arko krem var. Onu bebisin poposuna sürüp havalandirip kapatıyoruz. Bir iki bez değiştirmeye geçiyor
Kızlar bizim 18. Gün oldu hala düşmedi göbeği troit eksikliği olanlarda düşmezmil oda nette gelişim geriliği filan yazıyo çok korkuyorum hiç göbeği geç düşen gördünüz mü çevrede filan
Bir vitamin eksikligindende olurmus doktora sordun mu bize 15 gunu gecerse gel demisti 12.gun dustu ama hala kapanmadi kaniyor.
Gözün aydın canım darısı bana :)Kızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Kizlar ben kiziminpoposuna temizledikten ve kuruladiktan sonra zeytinyagi suruyorum biraz. Videoya baktim benmari usulu isitip asitini aldirin diyor. Eczaneden dogal aldim dogruca suruyordum. Arada badem yagi ve hindistan cevizi yagiyla ayaklRin vucuduna masaj yapiyorum. Baska onereceginiz bir sey var mi rahatlatmak icin?
Gözünaydın canım darısı basımıza insallahKızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Kizlar ben kiziminpoposuna temizledikten ve kuruladiktan sonra zeytinyagi suruyorum biraz. Videoya baktim benmari usulu isitip asitini aldirin diyor. Eczaneden dogal aldim dogruca suruyordum. Arada badem yagi ve hindistan cevizi yagiyla ayaklRin vucuduna masaj yapiyorum. Baska onereceginiz bir sey var mi rahatlatmak icin?
Depend olunca çamaşır kullanmadım ben, birde bebeğe bez lazım, sağma makinası hastaneye götürmedik çünkü hastane makinaları daha iyi oluyor çekişleri, birde alabilirsen mutlaka müslin örtü al derim birde lansinohu kremKızlar hastane cantamı kapatıyorum bugün inşallah :)
İcine;
Depend külot
İc camasarımı
Emzirme südyeni
Gögüs kalkanı
Gögüs pedi
Bebege iki tane hastane cıkısı süslü
Gecelik sabahlık
Lohusa terlik taç
Pijama takımı
Makyaj malzemeleri
Tarak
Düzlestirici
Biberon
Emzik
Gögüs pompası
İki ince,1 biraz daha kalın battaniye
Agız mendili
Koydum ne unutmusum ne gereksiz sizce deneyimli anneler yazarsa cok sevinirim
Aman aman masaj da mı yaptırıonn..duruyo mu aglamadan..
Benimki aglıyor zor yapıyorum masajını,off
Onuda alayım canım ilk fırsatta teşekkürlerNe kadar tavsiye mi dinlersiniz bilmiyorum ama. Ben bunu kizimda uyguladm ve aynı gun sonuç aldım. Yeşil minik tuplerde satılan Arko krem var. Onu bebisin poposuna sürüp havalandirip kapatıyoruz. Bir iki bez değiştirmeye geçiyor
Arkadaslar gece 2.30 da sanciyla hastaneye geldim.Normal dogum sureci baslamis.Dr istersen normale donelim dedi.Sezeryan istedigim saate beklemeyecekti.Epudralli normal doguma dondum.Iki saat sanci cektim cok fenaydi.Epudral olunca rahatladim.Acilma 3 cmydi 7 cmyi bulunca epudrali kesiyorlarmis.Son uc cm de sanciyla kapisacagim.Beyefendi bizim istedigimiz tarihte geliyor ama saati kendi sececekmis :)
İnşallah acilman hızlı ve kolay devam ederYatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diyediğer kızlardan haber var mı
Göbek fıtığı için temiz bir tulbente 1 tl yi sarıp onuda gobeginin üstüne koyun. Ve belini ince birşeyle sarin. Geçiyor diye biliyorum. Dr hayri gözlukgiller öneriyordu. Bir bakın isterseniz
Kızlar hastane cantamı kapatıyorum bugün inşallah :)
İcine;
Depend külot
İc camasarımı
Emzirme südyeni
Gögüs kalkanı
Gögüs pedi
Bebege iki tane hastane cıkısı süslü
Gecelik sabahlık
Lohusa terlik taç
Pijama takımı
Makyaj malzemeleri
Tarak
Düzlestirici
Biberon
Emzik
Bebek bezi
Gögüs pompası
İki ince,1 biraz daha kalın battaniye
Agız mendili
Koydum ne unutmusum ne gereksiz sizce deneyimli anneler yazarsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?