2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Göbek fıtığı için temiz bir tulbente 1 tl yi sarıp onuda gobeginin üstüne koyun. Ve belini ince birşeyle sarin. Geçiyor diye biliyorum. Dr hayri gözlukgiller öneriyordu. Bir bakın isterseniz

Ne kadar tavsiye mi dinlersiniz bilmiyorum ama. Ben bunu kizimda uyguladm ve aynı gun sonuç aldım. Yeşil minik tuplerde satılan Arko krem var. Onu bebisin poposuna sürüp havalandirip kapatıyoruz. Bir iki bez değiştirmeye geçiyor

Benim yeğenimde de olmuştu dönen bir delik ucu kapalı sorun yok demişti doktora gösterdiler de

Evet arkoyu da çok duydum:) denenebilir

@SGd

Canım yıkıyor musunuz? Bizde göbek düşene kadar herhün yıkanır, kurumasın rahat düşsün diye, düşünce 2gün yıkamadık sadece,
Görümcemin oğlunun 17.gün düştü K vitamin iğnesi yapmış lardı

Bir vitamin eksikligindende olurmus doktora sordun mu bize 15 gunu gecerse gel demisti 12.gun dustu ama hala kapanmadi kaniyor.

K vitamin i iğnesi yapıyorlar canım, birimde düzgün düşmemiş dedi 7.gündü, gümüş ke bakım yaptı 2gün yıkama dedi, fazla olan parça sonraki ilk banyoda düştü, hala kanıyorsa dr a bir söyle istersen

Banyo suyuna 2damla lavanta yağı ekliyoruz biz, teni saçları yumuşacık oluyor, banyo sonrası zeytinyağı ile masaj yapıyorum, sonra giyinip emiyor; her akşam rutinimiz bu, sonrası gece uykusu

Kızlar hastane cantamı kapatıyorum bugün inşallah :)
İcine;
Depend külot
İc camasarımı
Emzirme südyeni
Gögüs kalkanı
Gögüs pedi
Bebege iki tane hastane cıkısı süslü
Gecelik sabahlık
Lohusa terlik taç
Pijama takımı
Makyaj malzemeleri
Tarak
Düzlestirici
Biberon
Emzik
Bebek bezi
Gögüs pompası
İki ince,1 biraz daha kalın battaniye
Agız mendili
Koydum ne unutmusum ne gereksiz sizce deneyimli anneler yazarsa cok sevinirim

Aman aman masaj da mı yaptırıonn..duruyo mu aglamadan..
Benimki aglıyor zor yapıyorum masajını,off

Depend olunca çamaşır kullanmadım ben, birde bebeğe bez lazım, sağma makinası hastaneye götürmedik çünkü hastane makinaları daha iyi oluyor çekişleri, birde alabilirsen mutlaka müslin örtü al derim birde lansinohu krem

Aman aman masaj da mı yaptırıonn..duruyo mu aglamadan..
Benimki aglıyor zor yapıyorum masajını,off

Ay bizimki banyodan çıkınca ağlıyor kurularken çok fena,
ama sonra masaja başlayınca bir gevşiyor sakinleşiyor birde hamileyken söylediğim şarkıları söylüyorum ona, öpüyorum kokluyorum ikimizde mest oluyoruz

Onuda alayım canım ilk fırsatta teşekkürler

Allah yardımcın olsun inşallah nasıl sancilarla gittin açılma gittigindemi 3 cm di

Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diye diğer kızlardan haber var mı
İnşallah acilman hızlı ve kolay devam eder
Ben hala bekliyorum sancılarım artsın diye akşam kontrole gidicem

Göbek fıtığı için temiz bir tulbente 1 tl yi sarıp onuda gobeginin üstüne koyun. Ve belini ince birşeyle sarin. Geçiyor diye biliyorum. Dr hayri gözlukgiller öneriyordu. Bir bakın isterseniz

Teşekkürler canım bi bakayım o doktoru biliyorum. Kendi doktorumuza başladığımız zaman ona da soracağım.

Ben elektrikli cezve de koydum çünkü dedim kahve falan içersek diye. Bir de maması için. Bana hasta bezi (depend) kullandırılmadı benim doktor ve hastane önermiyormuş boşa götürdüm :)

Kızlaaaaar biz de doğduk oğluşumla ancak girebildim,
Tosunum 4,370 gr doğdu maşallah sağlığı yerinde, Allah'a şükür sütüm de geldi :) ama yine de ara ara mama veriyoruz şekeri düşebilir Dedi doktoru o nedenle. Allah'a şükür kurtulduk, darısı bekleyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…