2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hey maşallah tosuncuk doğmuşş :)) sağlıkla büyüsün:)) mama ver canım 4 kilo üstü doğanlarda öyle bir risk var. Düşmesin kuzunun şekeri oburcuk doğsun annesi. Kokla onu mis mis hadi gözün aydın:))

Gözünaydın canım, geçmiş olsun, ay maşallah tosuncuga.Allah analı babalı büyütsün. .

Slm kızlar bende gecikmelide olsa 41+2 de cumartesi akşamı kızıma kavuştum..dualarınız için Rabbim sizden razı olsun... şuan hastanedeyiz, yarın son kontrollerimizde yolunda çıkarsa evimize çıkcaz..4.100gr ve 54 cm doğdu.. normal doğum yaptım.. detaylıca yazmak isterim ama henüz doğum yapmamış arkadaşları korkutmak istemem tek bildiğim şey kucağınıza koydukları an bütün çektiğiniz acıların uçup gitmesi.. bu arada kızım çok güzel emiyor, hiç uğraşmadan hemen mememi kavrıyor ama malesef sütüm gelmedi yinede emziriyorum meme uçlarım yara oldu.. kuzum aç olduğu için mama verdim, üstüne gece hiç uyumadığı için emzikde verdim.. inşaallah ilerde sıkıntı olmaz...mama veren arkadaşlar kaç ml günlük mama veriyorsunuz??? Yada verimeli bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnn.. meleklerinizi kucaklarınızda görmeniz dileğiyle..

Bendede nisan gelmedi ilkinde sancilarla gittim suyumu da doktor açtı bundada nisan falan yok daha galiba gelmeyecek yine

Geçmiş olsun bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah atlattin şükür sende sıra biz bekleyenlerde inşallah
İlk günler bebeğin midesi çok minik oluyormuş ilk bebeğinde hemşireler bana bir şırınga verdiriyorlardi aslında sütüm vardı ama bebek uyanıp tutmuyordu

Bende dr dan geldim simdi nst ye girdim yine sanci cikmadi. Doktor bebek irilestigi icin dogum zor olur diye persembe sabahtan baslatalim dedi. Sabah 8 de hastane de olacagim 7 gibi cok az birseyler atistir dedi sezaryene donme ihtimaline karsi cok yeme dedi. Suni ile baslatacak ilerlrmeye gore bakacagiz. Cok stresliydim ama tarih belirlenince bi rahatladim sanki hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada drum bana cati muayenesi de yapmadi alttan da hic bakmadi. Boyum uzun basenlerim genis galiba ondan bende sormadim. Bebegine beyninle dogsun diye sinyal gonder bizde guzel guzel yapalim dogumu diyor. Bana da dualarinizda yer verin suniye gereknolmadan kendi sancimla gelir insallah

Ben 1 tane ne olur ne olmaz koydum bez de koydum, müslin örtü battaniyr olsa da gerekli mi hic bilmedigim icin dokusunu neye yaradıgını vs ondan soruyorum
Gogus ucu kremım doktorun yazdıgı var onu unutmustum sagol canım

Ben elektrikli cezve de koydum çünkü dedim kahve falan içersek diye. Bir de maması için. Bana hasta bezi (depend) kullandırılmadı benim doktor ve hastane önermiyormuş boşa götürdüm :)
Aa niye önermiyor acaba ..
Gözünaydın masallah tosuncuk dogmus ne tatlıdır simdi o tombiss bebis

Masallah canım gozunuzaydın normal dogum zor mu ya senin kilolu bir de masallah ondan mı acaba ınsallah bizde saglıkla kucagımıza alabiliriz senin gibi

Bendede nisan gelmedi ilkinde sancilarla gittim suyumu da doktor açtı bundada nisan falan yok daha galiba gelmeyecek yine
Evet cnm herkeste gelmıyormus bakalım biz de nasıl olcak

Bana da yapmadı canım yazdıklarını okuyunca ben bile heyecan yaptım halbukı her an dogurabiliriz ama sanki o ana daha cok varmıs gibi geliyor bana ...ınsallah kolay ıstedıgın gibi bir dogum olur

bize hastane yolu yine gözüküyor k vitamini ignesini yaptirdik hala kaniyor az az cunku.

Masallahhhh rekor kimde bakalim :) Saglikla buyusun yavru kus .. Bahti acik olsun.
bir masallahta size saglikla buyusun kuzun.. Ben 30 cc veriyordum mamayi 15 gunden sonra doktor 60cc yap ama zorlama ne kadarini yerse demisti. Birde emzir sonra mama ver dedi .

Gözünaydın canım, geçmiş olsun sana da.masallah bebişine, Allah analı babalı büyütsün.

Yatışım yapıldı, 2 cm açılma varmış suniyi de bağladılar henüz hiç ağrı hissetmiyorum duanızı bekliyorum açılmam kolay olsun diye diğer kızlardan haber var mı

Kızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤

Hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydin

7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....

İnsallah acilman kolay ilerlemiştir doğum olmuştur simdiye

Bugunun ilk haberi senden geldi.. Hosgeldi prenses saglikla buyut . Nasil oldu dogum sonra anlat bize

Bende yazayım yazayım diyordum konuyu etiketleyemedim benim ilk oglumda göbek düştükten sonra kapanmadi kıyafetlerinde göbek kısmında hep leke oluyordu doktora götürdük yaktı orayi yaktı derken kömür gibi bir çubugu deliğe bişey yaptı sonra geçti hemen kapandı tekrar aknti olmadi

Maşallah tosuncuga gözünüz aydın
İnşallah perşembeye kadar kendi sancıların gelir banada perşembe dedi gel başlayalım sancı vermeye diye bekliyorum kendiliğinden başlasın doğum diye akşam bende gidicem kontrole

Dikişe denk geliyormuş o da enfeksiyona sebep oluyormuş öyle dediler bana hemşireler. İlk bebekte kullanmıştım ama bunda kullanmadım

Kızlar ACIL bugun bebegim KAKA yapmadı ve uyumadı cok huzursuz ..
Fitil mi cagre , baska birsey onerebilir misiniz? Karnına masaj yaptırmıyor kesinlikle yatıramıyorum aglıyor
NE yapabilirim ??

Kızlar ACIL bugun bebegim KAKA yapmadı ve uyumadı cok huzursuz ..
Fitil mi cagre , baska birsey onerebilir misiniz? Karnına masaj yaptırmıyor kesinlikle yatıramıyorum aglıyor
NE yapabilirim ??

Nekadar oldu kaka yapmayalı?

Canım gözün aydın maaşallah hayırlı uzun ömürler versin Rabbim tüm yavrulara analı babalı inşallah geçmiş olsun cok

Kızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Gözün aydın canım maaşallah güle güle büyüt hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah analı babalı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…