2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sanada çok geçmiş olsun

Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsuın sağlıkla büyüsün meleğin

İnşallah kendi sancınla gelir kuzun Allah yardımcın olsun

Kızlar bende kontrole gittim bugün maşaallah 3,5 kilo olmuş normal doğum yapabilirsin dedi doktor ama suyunda azalma olmuş bol sıvı tüket dedi nst de sıkıntı yoksa sorun değil dedi sancı çıktı ama kalp alımında sıkıntı yok çok şükür birde 4 kilo olursa sezeryan olabilir dedi fazla tatlı tüketme hızlı kilo alımı yaparmış çocukta, yani tatlı az su çok normal doğum için, bakalım hayırlısı haftaya yine gideceğiz ne zaman gelmek isterse bekliyoruz

Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün bebişini. .

Canım gözünaydın ve geçmiş olsun, ne güzel kolay olmuş Doğumun, kızın emecektir artacak sütün hiç takılma, dinlen ve süt arttırıcı tüket, buarada bebeğin memesindeki sertlik normal bizim hormonumuz geçiyormuş ondan olurmuş, bizi sıkı sıkı tembihledi dr şakın sıkmayın memesini diye, dra sormadan sıkma bence

Bugun yapmadı , huzursuz ,uyumuyo, kucagımdan yataga koyunca uyanıyor...

Benim kızım 4/5gümde bir yapıyor dr normal diyor, sadece anne sütü alınca Yenidoğana rahatsızlık vermez 10güne kadar dedi, kaka değil de gaz rahatsız ediyor olabilir mi ki?

Kızlar çok sağolun sancım çok fazla suanlik kızım iyi maşallah uyuyo emzirme işini halledemedik hemen pes edip uyuyo çekince de kızıyor sütte yok zaten :)

Benim kızım 4/5gümde bir yapıyor dr normal diyor, sadece anne sütü alınca Yenidoğana rahatsızlık vermez 10güne kadar dedi, kaka değil de gaz rahatsız ediyor olabilir mi ki?

Off bilmiyorum ki cnm..aslında gaz cıkarttı bugun sadece kaka yok,çiş te yapmış bol bol
Benim yapabilecegim birşey var mı, yemem gereken şeyler mesela daha rahat kaka yapabilmesi için
Fitil aldırdım eşime de ordaki eczacı benim kayısı yememi fln soylemiş...
Fitil fln kullanmadım daha.aksamı bekliycem aksama kdr yapmazsa ozmn kullanayım diye dusunuyorum

Kızlar sonunda dediğiniz oldu. Bende gorumce geldiginden beri bes karis surat. Her yaptiklari soyledikleri batiyor. Kv bunlar sana bakamiyor mu diyor bebisime aliniyorum ister istemez. Bebisim onlarin kucagindayken susuyor gaz cikariyordu yine sinir oluyordum. En son videoda bebegimi daha bir yasina girecek cocugun kucagina koymuslardi az daha vuracakmis orda bende kayislar koptu. Ne yuzlerine bakiyorum ne konusuyorum. Dogum gunu hediye mevzuna girmiyorum bile. Bebisim binemeden arabasini bile kullandilar(( Esime sorduruyorlar ona hayir diyemedigimden kullandilar. Bide sozde kizima yuritec hediye aldilar. Sozde kizima aldilar diyorum cunku oglu kullandi hep. Baskasi bunlari onlara yapsa soylenirler. Ama kendileri yapiyorlar.

Allah analı babalı buyutsun maşallah kuzuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…