- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün sanada çok geçmiş olsunKızlaaaaar biz de doğduk oğluşumla ancak girebildim,
Tosunum 4,370 gr doğdu maşallah sağlığı yerinde, Allah'a şükür sütüm de geldi :) ama yine de ara ara mama veriyoruz şekeri düşebilir Dedi doktoru o nedenle. Allah'a şükür kurtulduk, darısı bekleyen herkese inşallah
Gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsuın sağlıkla büyüsün meleğinSlm kızlar bende gecikmelide olsa 41+2 de cumartesi akşamı kızıma kavuştum..dualarınız için Rabbim sizden razı olsun... şuan hastanedeyiz, yarın son kontrollerimizde yolunda çıkarsa evimize çıkcaz..4.100gr ve 54 cm doğdu.. normal doğum yaptım.. detaylıca yazmak isterim ama henüz doğum yapmamış arkadaşları korkutmak istememtek bildiğim şey kucağınıza koydukları an bütün çektiğiniz acıların uçup gitmesi.. bu arada kızım çok güzel emiyor, hiç uğraşmadan hemen mememi kavrıyor ama malesef sütüm gelmedi yinede emziriyorum meme uçlarım yara oldu.. kuzum aç olduğu için mama verdim, üstüne gece hiç uyumadığı için emzikde verdim.. inşaallah ilerde sıkıntı olmaz...mama veren arkadaşlar kaç ml günlük mama veriyorsunuz??? Yada verimeli bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnn.. meleklerinizi kucaklarınızda görmeniz dileğiyle..
İnşallah kendi sancınla gelir kuzun Allah yardımcın olsunBende dr dan geldim simdi nst ye girdim yine sanci cikmadi. Doktor bebek irilestigi icin dogum zor olur diye persembe sabahtan baslatalim dedi. Sabah 8 de hastane de olacagim 7 gibi cok az birseyler atistir dedi sezaryene donme ihtimaline karsi cok yeme dedi. Suni ile baslatacak ilerlrmeye gore bakacagiz. Cok stresliydim ama tarih belirlenince bi rahatladim sanki hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada drum bana cati muayenesi de yapmadi alttan da hic bakmadi. Boyum uzun basenlerim genis galiba ondan bende sormadim. Bebegine beyninle dogsun diye sinyal gonder bizde guzel guzel yapalim dogumu diyor. Bana da dualarinizda yer verin suniye gereknolmadan kendi sancimla gelir insallah
İnşallah amin canım sağolasınİnşallah kendi sancınla gelir kuzun Allah yardımcın olsun
Nekadar oldu kaka yapmayalı?
Gözünaydın canım, geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün bebişini. .Kızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Kızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Bugun yapmadı , huzursuz ,uyumuyo, kucagımdan yataga koyunca uyanıyor...
Benim kızım 4/5gümde bir yapıyor dr normal diyor, sadece anne sütü alınca Yenidoğana rahatsızlık vermez 10güne kadar dedi, kaka değil de gaz rahatsız ediyor olabilir mi ki?
Bizi cok korkuttular. Ucu kapali ama derinmis. Bu kadar derinini ilk defa goruyorum dedi. Dogruca mr cektirin dedi.Benim yeğenimde de olmuştu dönen bir delik ucu kapalı sorun yok demişti doktora gösterdiler de
Daha kendim yaptirmadim canim. Halasi yaptirdi uslu uslu durdu kizim masallahAman aman masaj da mı yaptırıonn..duruyo mu aglamadan..
Benimki aglıyor zor yapıyorum masajını,off
Kızlaaaaar biz de doğduk oğluşumla ancak girebildim,
Tosunum 4,370 gr doğdu maşallah sağlığı yerinde, Allah'a şükür sütüm de geldi :) ama yine de ara ara mama veriyoruz şekeri düşebilir Dedi doktoru o nedenle. Allah'a şükür kurtulduk, darısı bekleyen herkese inşallah
Kuzum benimki hala duruyor genelde gomuyorlar topraga bende karar veremedim nereye gomsem :)Heeey anneler bana neden kimse cvp vermiyooooor
Kesinlikle lohusalar yanliz kalmali yardim icin bir kisi yeter bende cok bunaldim Allahtan evim bosaldi gelen gidenler var oda bitseBenim suratsizligima dayanamadilar bu aksam gidiyorlar insallah. Boyle olsun istemezdim ama dayanamiyorum artik.
Dogdu mu canim gozun aydin bol bol sag sagdikca geliyor sut masallah size :)opp annesi yerimize :)Kızlar çok sağolun sancım çok fazla suanlik kızım iyi maşallah uyuyo emzirme işini halledemedik hemen pes edip uyuyo çekince de kızıyor sütte yok zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?