Kuzum benimki hala duruyor genelde gomuyorlar topraga bende karar veremedim nereye gomsem :)
Dogru anladim dimi yoksa :))
Canim 1 haftaya ladar normalmi bizde panik olmustuk.kizim aglama kriziyle yapiyordu.kovaya ilik su koyuyordum icine daldiriyorduk belden asagisini.masaj gibi ovuyordum gobusunu..sonra dr gorusu alarak rezene cayi verdim suan kestim.normale dondu.bagirsaklari geliyormus normal yani..Kızlar ACIL bugun bebegim KAKA yapmadı ve uyumadı cok huzursuz ..
Fitil mi cagre , baska birsey onerebilir misiniz? Karnına masaj yaptırmıyor kesinlikle yatıramıyorum aglıyor
NE yapabilirim ??
Anladim zaten :)) benimki hep kupkuruydu hic kan gormedim tabi 10 gun kuvez surecinde kaldiyaHyr bitanem .. extra özen göstermem gerekir mi diye soruyordum..
Hafif kanlı kaldı gobegin orası ,kurumuş kanlar var, bezindede hafif kan bulaşmış..
Bebeginin memesini sıkma canım öncelikle doktor beni sıkı sıkı tembihledi hast cıkarken lohusalıktan bu hislerin de cok normal gececek hepsi senden daha iui kimse bakamaz bebegine buna inan bak ailen eşin yanındaymıs benim sadece eşim yardmcı oda bugun işe basladı bide kızım 4yasında o en büyük yardmcmKızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Anladim zaten :)) benimki hep kupkuruydu hic kan gormedim tabi 10 gun kuvez surecinde kaldiya
Insallah hemen gecer ici ciz ediyo insanin birsey olcak diye
Güle güle büyüt ama canım doktor bize 50 kere söyledi sakın sıkmayın ellmeyin meneleri diye sen sıkma işini nerden çıkardınKızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Canim 1 haftaya ladar normalmi bizde panik olmustuk.kizim aglama kriziyle yapiyordu.kovaya ilik su koyuyordum icine daldiriyorduk belden asagisini.masaj gibi ovuyordum gobusunu..sonra dr gorusu alarak rezene cayi verdim suan kestim.normale dondu.bagirsaklari geliyormus normal yani..
Gozunaydın darısı basımıza ınsallahKızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Off bilmiyorum ki cnm..aslında gaz cıkarttı bugun sadece kaka yok,çiş te yapmış bol bol
Benim yapabilecegim birşey var mı, yemem gereken şeyler mesela daha rahat kaka yapabilmesi için
Fitil aldırdım eşime de ordaki eczacı benim kayısı yememi fln soylemiş...
Fitil fln kullanmadım daha.aksamı bekliycem aksama kdr yapmazsa ozmn kullanayım diye dusunuyorum
Valla al benden de o kadar aç doyuramadım bir türlümerhaba anneler yorgun uykusuz bitkin bir anne sesleniyoraz daha karnımda dursaydı uyusaydım yav bittim gazlı bebeğim sayesinde.
malum sütümüz yok mama yiyiyoruz ama kızım sürekli aç 2 saatte bir veriyorum ben siz nasıl yapıyosunuz?
Canim 1 haftaya ladar normalmi bizde panik olmustuk.kizim aglama kriziyle yapiyordu.kovaya ilik su koyuyordum icine daldiriyorduk belden asagisini.masaj gibi ovuyordum gobusunu..sonra dr gorusu alarak rezene cayi verdim suan kestim.normale dondu.bagirsaklari geliyormus normal yani..
merhaba anneler yorgun uykusuz bitkin bir anne sesleniyoraz daha karnımda dursaydı uyusaydım yav bittim gazlı bebeğim sayesinde.
malum sütümüz yok mama yiyiyoruz ama kızım sürekli aç 2 saatte bir veriyorum ben siz nasıl yapıyosunuz?
merhaba anneler yorgun uykusuz bitkin bir anne sesleniyoraz daha karnımda dursaydı uyusaydım yav bittim gazlı bebeğim sayesinde.
Valla al benden de o kadar aç doyuramadım bir türlümemelerim perte çıkıyor süt falan bitiyor mama veriyorum bir kere bazen iki kere çok kaka yapıyor ondan herhalde, kilosu ne durumda kaç kilo almış şimdiye kadar yani
Evet fazla geliyor kusuyor dediğin gibi gaz sancısı karın ağrısı oluncada hep memede duruyor emiyor emiyor sonra geri geliyor mideden guk guk hıçkırık tutuyor :)Ay yok canım benim ki kaka da çok yapmıyor ama memede cukcuk emiyor emiyor kusana kadar
Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz bitmiyor dimi bir türlü:)))Farklı sayılnam.. biz de mama yiyoruz 2 saatte bir o da yarım saat sürüyor bazen 45 dakika.. gazı çıkar mama yerken kaka yapar hadi alt değiş falan derken sürüyor da sürüyor. Biberonu hemen bitirmiyor da zaten. Sürekli aç değil ama mıkır mıkır hep. Uğraşıp duruyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?