2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum benimki hala duruyor genelde gomuyorlar topraga bende karar veremedim nereye gomsem :)
Dogru anladim dimi yoksa :))

Hyr bitanem .. extra özen göstermem gerekir mi diye soruyordum..
Hafif kanlı kaldı gobegin orası ,kurumuş kanlar var, bezindede hafif kan bulaşmış..

Kızlar ACIL bugun bebegim KAKA yapmadı ve uyumadı cok huzursuz ..
Fitil mi cagre , baska birsey onerebilir misiniz? Karnına masaj yaptırmıyor kesinlikle yatıramıyorum aglıyor
NE yapabilirim ??
Canim 1 haftaya ladar normalmi bizde panik olmustuk.kizim aglama kriziyle yapiyordu.kovaya ilik su koyuyordum icine daldiriyorduk belden asagisini.masaj gibi ovuyordum gobusunu..sonra dr gorusu alarak rezene cayi verdim suan kestim.normale dondu.bagirsaklari geliyormus normal yani..

Hyr bitanem .. extra özen göstermem gerekir mi diye soruyordum..
Hafif kanlı kaldı gobegin orası ,kurumuş kanlar var, bezindede hafif kan bulaşmış..
Anladim zaten :)) benimki hep kupkuruydu hic kan gormedim tabi 10 gun kuvez surecinde kaldiya
Insallah hemen gecer ici ciz ediyo insanin birsey olcak diye

Bebeginin memesini sıkma canım öncelikle doktor beni sıkı sıkı tembihledi hast cıkarken lohusalıktan bu hislerin de cok normal gececek hepsi senden daha iui kimse bakamaz bebegine buna inan bak ailen eşin yanındaymıs benim sadece eşim yardmcı oda bugun işe basladı bide kızım 4yasında o en büyük yardmcm güle güle büyüt bebegini fırsatını buldukca dinlen

Güle güle büyüt ama canım doktor bize 50 kere söyledi sakın sıkmayın ellmeyin meneleri diye sen sıkma işini nerden çıkardın

Bende panik oldum bugun hiç uyumadı,huzursuz ...ben rezene cayı içtim inş faydasını gorurum
Bir hafta cok geliyor cnm bana bir gunde bile boyle huzursuz oldu kızım..
Cvp için tskler cnm

yesilbalon canım güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüsün kızın. Memesini sıkma aöan diyeyim hiç iyi bir şey değil doktorlar uyarıyor masaj falan asla yapılmaması gerek. Dokunma sakın olur mu?

Gozunaydın darısı basımıza ınsallah

Sen bilirsin canım ama 1gün için fitil kullanma derim ben, ya da en azından dra danış, çok küçükler tembellik alışkanlık yapmasın, eczacının dediği gibi aç karnına kayısı ye üzerine ılık su iç, hem sana hem ona iyi gelecektir inşAllah

Valla al benden de o kadar aç doyuramadım bir türlü memelerim perte çıkıyor süt falan bitiyor mama veriyorum bir kere bazen iki kere çok kaka yapıyor ondan herhalde, kilosu ne durumda kaç kilo almış şimdiye kadar yani

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim önce sağlıkocağına gittim doktor çocuk doltoruna götürün ben beyanda bulunmak istemiyorum dedi sonra devlet has gittik ilçedeyim bu arada orda da çocuk doktoru bi taneymiş izin almış merkese gittik sonra doğum yaptığım hastaneye alkolü beş günlükken bırakmamız gerekşyormuş eşime demişler o bana demeyi unutmuş büyük ihtimal o yüzden dedi kurumamış 21. Günde yapıyolarmış kan tahlilini bende tekrar üç gün sonra gelemem dedim kan verdik sonuçta bişi çıkarsa arıcaklar yıkayabilirsin yıkamaktan sıkıntı olmaz dedi gelişimi herşeyi normal dedi bıngıldağı biraz küçükmüş olabilir kafa gelişiminden takip ederiz dedi bu kadar herşeyi takma sütün kesilir filan dedi güneşe koy üçten sonra biraz dedi Şuan biraz rahatım inş tahlilde iyi gelir

Bende kendim içiyorum rezene kimyon ona da iyi gelsin kendime de diye

Siz Doğum için sabırsızlanırken içimden hep tadını çıkarın diyordum ama yazamıyordum
Hem çok güzel hem çok yorucu amaaaaaa bugünlerin de tadını çıkarmak lazım, öyle hızlı büyücekler ki şaşıp kalıcaz

Farklı sayılnam.. biz de mama yiyoruz 2 saatte bir o da yarım saat sürüyor bazen 45 dakika.. gazı çıkar mama yerken kaka yapar hadi alt değiş falan derken sürüyor da sürüyor. Biberonu hemen bitirmiyor da zaten. Sürekli aç değil ama mıkır mıkır hep. Uğraşıp duruyoruz:))

Ay yok canım benim ki kaka da çok yapmıyor ama memede cukcuk emiyor emiyor kusana kadar

Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz bitmiyor dimi bir türlü:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…