2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sürekli aynı şeyleri yapıyoruz bitmiyor dimi bir türlü:)))

Ayyneenn :)) bir de bazen 2 saat belki fazla boncuk boncuk bakıp uyumuyor. En çok o zaman yorucu oluyor zaten. Ne mama yiyor ne uyuyor o süreçte ya koynumda ya yanımda durup boncuk bakış yapıyor:)

Evet fazla geliyor kusuyor dediğin gibi gaz sancısı karın ağrısı oluncada hep memede duruyor emiyor emiyor sonra geri geliyor mideden guk guk hıçkırık tutuyor :)

Heh aynen canım, hıçkırık tutunca tekrar emmek istiyor emmeden geçmiyor, aylık kontrolü merakla bekliyorum kg alımı nasıl diye

yesilbalon canım ilk eve geldiğimiz gece duş aldığım için göğüslerim acayip süt doldu benimde senin gibi bir göğsümün ucu yok. E tabii memeler süt dolunca iki göğsümüde kızım alamadı ben ateşler içerisinde yardım o da aç kaldı. Pompa ile sağınca da yara oldu. Pompa çok kötü. O yüzden inat ettim sağmıyorum. Yarım saat uğraşıyorum ama mememi direkt ona veriyorum. Ayrıca Hindistan cevizi yağı sürüyorum ve kıştan biriktirdiğim ayva çekirdeklerini suya koydum onu da dolaba birde onu sürüyorum maşallah göğüslerim hiç yara olmadı. Dene istersen

Ayyneenn :)) bir de bazen 2 saat belki fazla boncuk boncuk bakıp uyumuyor. En çok o zaman yorucu oluyor zaten. Ne mama yiyor ne uyuyor o süreçte ya koynumda ya yanımda durup boncuk bakış yapıyor:)

Laf da dinliyordur gözünün içine boncuk boncuk baka baka dimi
Bu kızlar fena oluyormuş, benim oğluşum saatlerce uyurdu bu kız her lafa gözünü açıyor hep takipte

Kızlar aklıma gelmişken söyliyeyim dedim. Doğum yapmadan önce yengem uyardı beni. Kızım sütünü sürekli bebişe ver sağmamaya dikkat et sağmak meme uçlarını yara yapıyor dedi. Kız kardeşimden de biliyorum. O çok sağmıştı bebeği etmedi çok o yüzden hep göğüs uçları kanlı yara olmuştu.
Bende ilk evdeki gecemizde duş aldığım için göğüslerim maşallah süt ile doldu ve kızım uçlarını yakalayıp alamadı. Bende sarılık olmasın diye sağıp ona biberonla vereyim dedim. Sağdım ama canımdan can gitti. Hakikaten göğüslerimin uçları anında yara oldu. Zaten kızım da biberonu almadı öğürdü.
Ben o yaraları ve yara olmamasını Hindistan cevizi yağı ve ayva çekirdeğini koyduğum suyu dolaptan alıp sürerek geçirdim ve engelliyorum. Size de tavsiye ederim.

Bu kızlar fena oluyormuş, benim oğluşum saatlerce uyurdu bu kız her lafa gözünü açıyor hep takipte
Aynen canım kızlar çok uyanık oluyor. Kardeşimin oğlu var. Şu an 2,5 yaşında. Hakikaten onunla karşulaştırınca kızlar çok daha çabuk yapıyor her şeyi. Daha 8 günlükler kızım omzumda başını dimdik tutuyordu. Ama kardeşimin oğlu nerdeyse 4 aya kadar kafa salyangoz gibiydi. Dediğin gibi gözler hep fıldır fıldır. 10 günlük bana gülmeye başladı. Yandık bu kızlarla

Pompayla alakalı olabilir mi canım? Ben doğum yaptığımdan beri 12 gündür pompayla sağıyorum Allah a şükür yara olmadı hiç, birşey de sürmedim. Aventin elektrikli olanı kullanıyorum

Ayva cekirdeği bende işe yaramadı göğüsler pert kızım uyanınca korkuyorum emzirmeye mecbur korka korka veriyorum içim gidiyor ..

Kızlar oğlum daha yeni yeni göğüs uçlarımı tutmaya başladı. Yeteri kadar alamıyor emdikten snra sağıp birde biberonla takviye yapıyorm. Yara bndede var ama dayanıyorm yeterki emsin doysn.. birşey sorucam size bnm oğlm emdktrn snra baya uyuyo ya bu normal mi. Bıraksam 3 saate kdr uyuyor snra mızmızlanıp uyanmaya başlıuor. Bu kdr uyuması normal mi ?????????

canım ben aç olduğunu anlayamadım gaz var sandım hiç durmuyorsu ayaklarını topluyor diye gaz şikayetiyle doktora gittim doktor aç dedi mamaya başladık memeyi bıraktı hanfendi. 3080 gram doğum yaptım 3020 çıktı doktora gittiğimde aç olmasına rağmen iyi bakmışsın dedi on gün sonra yine doktora gidicez umarım kilo alır :/
benim bebişin kalp ritim bozukluğu vardı kuzum karnımdayken çok stresliydim iyi mi diye sürekli doğsunda göreyim gözümğn önünde olsun diyodum tabi tecrübesizlikte var bu kadar olcağını ne bileyim
eşimde bana gece her uyandığımda mama veriyosun çok vermiyomusun diyo aç diyorum senin kızz aç

Pompayla alakalı olabilir mi canım? Ben doğum yaptığımdan beri 12 gündür pompayla sağıyorum Allah a şükür yara olmadı hiç, birşey de sürmedim. Aventin elektrikli olanı kullanıyorum
Pompadan olabilir evt çünkü benimde manuel vardı korkunç yara yaptı oğlumda kullanmıştım.. bu defa avent elektrikli aldım göğüslerim taş gibi olunca kullandım hem rahatlattı hem ucunu cıkardı bu sayede kızımda emdi . Ama kızım emince cok kötü yara oldu

Normal sanırım çünkü benim kızda uzun emip uzun uyuyor

Karnı iyice toksa normal aslında sadece sarılık zamanı dikkat edip sık uyandır emzir ki çabuk geçsin artmasın

Evt dr bir gun daha bekle dedi..bekliycem
İnşallah sabah kalkınca kakasını yapmış olur
Ara sıra mama versem boyle problem olur mu yine

Aynen canım laf dinliyor cadım ❤ valla farklılarmış kızlar. Şimdi tok doyurdum karnını gazını çıkardım altını değiştim yok yatağında bakınıp duruyor hayır ilaç aldım uykum var

Açsa doyacak napalım bizimki de mama lazım ben gittiğimde alayım 3-4 kutu diyor bazen yemeyip döktüğümde oluyor ama napalım yaniii

Hayirli olsun bebisin normal duygusallik bende herseye agliyordum ilk zamanlar iki gun önce kizim cok emdi bana nefes aldirmadi ona bile agladım.. :) Gogus ucu icin doktor bana gamastan diye bir krem onerdi cok iyi geldi dene istersen.
Benim kizimin gogsundende sut geldi doktor muayene ederken sakin sıkma dedi bi senden gecen hormonlara dedi . Hala taş gibi gogusler ama zamanla gecer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…