2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normaaaaallll :)))))) doyuyor demek ki :) düzeni tutturmuş belli ki devam etsin inşallah :)

Benim oğlum erken doğmuştu birde sarılığı vardı hep uyurdu gözleri görememiştik bile günlerce, ama bu kız tam kaymak, MaŞAllah tüm kuzulara

Hangi marka kullanıyorsun canım pompanı? Emiş gücü mü fazla acaba ondan mı yara yaptı göğüs ucunu,
Ben Madela kullanıyorum düşükte başlatıp en yüksek ayarda bitiriyorum hiç yara olmadı çok şükür, kızım emiyordu ama süt çok olunca sıtma ateş yaptı, sağarak kurtardım kendimi ateşinden

Ayva cekirdeği bende işe yaramadı göğüsler pert kızım uyanınca korkuyorum emzirmeye mecbur korka korka veriyorum içim gidiyor ..

Ilık duş alıp göğsün yumuşadıktan sonra tahin üstündeki yağı sürüp streç film ile paketle canım göğüsünü, 3/4saat kalsın o şekilde, acayip iyi geliyor, oğlumda çok çektim ben meme ucu yarasından kan geliyordu kopacak sandım aslında hep düzgün kavrayamadıkları için yara oluyor

MaşAllah canım doymayan bebek uyumaz, kendine 3saatlik rutin kurduysa oh mis tadını çıkar,
Bizim de gece ilk uykusundan sonra 4saati geçiyor uyanması ben en başta tedirgin oldum ama şimdi işime geliyor çünkü sonrasında 2saatte bir kalkıyor, anne uykucu baba uykucu bize çeker inşAllah diyoruz

Evt dr bir gun daha bekle dedi..bekliycem
İnşallah sabah kalkınca kakasını yapmış olur
Ara sıra mama versem boyle problem olur mu yine

Mamadan mamaya değişiyor sanırım, kimi bebeğe yaramıyor bazı mamalar kabızlık vs yapıyor, ama çişi bolsa zaten sütün yetiyordur mama vermene gerek var mı? Bak bize 6gün yapmıyor ama kilo alıyor ve çişi çok diye geri etmemeye çalışıyoruz

O sana baksın sen uyu annesi,
Biz öyle yapıyoruz bazen ben onu uyurken seyrediyorum bazen o beni

Kaç günlükken 3020gr çıktı canım?
Ayy babalar ve yorumları beni benden alıyor

Açsa doyacak napalım bizimki de mama lazım ben gittiğimde alayım 3-4 kutu diyor bazen yemeyip döktüğümde oluyor ama napalım yaniii
bencede napalım yani eşimi hiç böyle görmemiştim ama aşırı derece düşkün kızına kızıda ona tabikide babaya gelince bakışmalar bizede gelince pırtlar
Kaç günlükken 3020gr çıktı canım?
Ayy babalar ve yorumları beni benden alıyor
5 olması lazım canım ama şişlik fln gittiğinde ilk çıkışımızda yavru 2900 cıkmıs hastaneden yani çok sık emzirdim ama sütüm yeterli değilmiş bide duygusallık fazla bakamadım doyuramadm moduna girmiştim şu lohusalık bian önce bitsin:/

Drları anlamıyorum ben ya biz 3400 doğduk, 6.günde 3370gr geldi drumuz güzel dedi aynen devam edin beklediğimiz haftada Doğum kilosuna gelmesi dedi, bende şimdi merak ediyorum nasıl gidiyor kilosu diye

Drları anlamıyorum ben ya biz 3400 doğduk, 6.günde 3370gr geldi drumuz güzel dedi aynen devam edin beklediğimiz haftada Doğum kilosuna gelmesi dedi, bende şimdi merak ediyorum nasıl gidiyor kilosu diye
hemen hemen seninkide aynı kilodaymış benimki gibi ama güzel diyolar bende anlamış değilim:/ benim ztn ilk bebeğim bişey bildiğim yok nereye çekse oraya gidiyorum:)

kizlar nasilsiniz, doğum yaptigim gunden beri girip okuyamadim/yazamadim, hepinizi cok merak ediyorum, insallah herkes iyidir.

kisaca dogumumu anlatmak ve içimi dökmek istiyorum : 37.haftamizda spinal sezeryanla kizim dunyaya geldi, sagligi yerinde çok şükür. Doktorun dedigi gibi son haftalarda hic kilo almamis, kilosu 2900gr idi.
Sezeryan cok kisa surede olup bitti, hic bir sey anlamadim,bazi anlar da kafamda net degil.
Sezeryanla ilgili bir sıkıntım olmadi (kum torbasindan korkuyordum, canimi yakmadi o da) En buyuk sorun 'sonda' oldu benim icin. Ameliyata gec girdigim icin 12 saate yakin sonda takili kaldi, bu yuzden ya da hemsirenin is bilmezliginden bir günüm kabus gibi gecti. Sonda ciktiktan sonra idrar yapamadim, aniden tuvaletim geliyordu-tuvalete koşuyordum ama bir iki damla geliyordu sadece ve ben 5 dakika aciyla kıvranıyordum wc'de. Tekrar sonda takilinca rahatladim. idrar kesesi tembellik yapmismis, Nadir karsilasilan bir durummus o da benim basima geldi. Kabus gibiydi o gun, dikislerimin acisini bile hissetmedim idrar agrisi yüzünden.

Lohusalik da ayri bir dertmis. Bebegim minnacik dokunmaya kiyamiyor insan. Cani yaniyor mu, agrisi mi var, nefes aliyor mu?... Esimle surekli panik halindeyiz. İlk 10gun annem kaldi yanimda cok sukur, ama o gidince cok agladim, cok yalniz hissettim kendimi. Degerini cok iyi anladim bu hamileleik ve doğumda.

Onceden krem kullandigim halde meme uclarim yara oldu, emzirmek çok canimi yakiyor. Goguslerim sızlıyor. Bir de gerekli gereksz her seye agliyorum. Depresyon meyillisi bir insan olarak nasil atlatacagim bu donemi bilmiyorum.
Allah herkese kolaylik versin,
Hakkinizi helal edin uzun yazdim.

Çiş bol bol yapıyor, bazen gece ogunu veriyorum bir kere mama ama hergece degil..bol bol anne sutu alıyor
6 gundur kaka mı yapmıyor?

Dogum yapan arkadaslardan haber var mi tum gun takip ettim ama bir kac kisi haric yazan olmadi

Lansinoh manuel canım ama kullanmıyorum kızım şükür emiyor p bir göğsümü emerken diğer göğsüme avent göğüs kalkanını takıyorum o da kendi kendine akıyor ve rahatlıyorum

Kızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin

Hayirli ugurlu olsun canim Allah uzun omurler versin saglikla buyusun bebisin

Gözünaydın canım, geçmiş olsun. .Maşallah, Allah analı babalı büyütsün bebişini. .

Kızlar ıyı geceler tek tek okuyamadım. Coknsukur ipeğimizi kucagımıza saglıkla aldık. Spınal anestezı ıle dogumum gerceklestı. Sonrası bıraz agrılı oldu ama sımdı ıyıyım cok sukur. 3 agrı kesıcıden sonra tabı. Kızım 3850 gr 52 cm dogdu. Ikı kere kordonunu dolamıs bı gobegıne bı boynuna de ondan asagı ınememıs dedı. Ultrasonda farkedılmedı nedense. 11:27 dogdu kızım pamuk gıbı harıka bısey Allah bekleyen annelere hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla. Ben de emıyo emmıyo surecıne gırdım. Basta bıraz emdı sonra mama takvıyesı aldı sonra yıne emdı cok sukur. Bızden haberler boyle merak eden soran herkese tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…