- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar oğlum daha yeni yeni göğüs uçlarımı tutmaya başladı. Yeteri kadar alamıyor emdikten snra sağıp birde biberonla takviye yapıyorm. Yara bndede var ama dayanıyorm yeterki emsin doysn.. birşey sorucam size bnm oğlm emdktrn snra baya uyuyo ya bu normal mi. Bıraksam 3 saate kdr uyuyor snra mızmızlanıp uyanmaya başlıuor. Bu kdr uyuması normal mi ?????????
Aynen canım kızlar çok uyanık oluyor. Kardeşimin oğlu var. Şu an 2,5 yaşında. Hakikaten onunla karşulaştırınca kızlar çok daha çabuk yapıyor her şeyi. Daha 8 günlükler kızım omzumda başını dimdik tutuyordu. Ama kardeşimin oğlu nerdeyse 4 aya kadar kafa salyangoz gibiydi. Dediğin gibi gözler hep fıldır fıldır. 10 günlük bana gülmeye başladı. Yandık bu kızlarla
Kızlar aklıma gelmişken söyliyeyim dedim. Doğum yapmadan önce yengem uyardı beni. Kızım sütünü sürekli bebişe ver sağmamaya dikkat et sağmak meme uçlarını yara yapıyor dedi. Kız kardeşimden de biliyorum. O çok sağmıştı bebeği etmedi çok o yüzden hep göğüs uçları kanlı yara olmuştu.
Bende ilk evdeki gecemizde duş aldığım için göğüslerim maşallah süt ile doldu ve kızım uçlarını yakalayıp alamadı. Bende sarılık olmasın diye sağıp ona biberonla vereyim dedim. Sağdım ama canımdan can gitti. Hakikaten göğüslerimin uçları anında yara oldu. Zaten kızım da biberonu almadı öğürdü.
Ben o yaraları ve yara olmamasını Hindistan cevizi yağı ve ayva çekirdeğini koyduğum suyu dolaptan alıp sürerek geçirdim ve engelliyorum. Size de tavsiye ederim.
Ayva cekirdeği bende işe yaramadı göğüsler pertkızım uyanınca korkuyorum emzirmeye mecbur korka korka veriyorum içim gidiyor ..
Kızlar oğlum daha yeni yeni göğüs uçlarımı tutmaya başladı. Yeteri kadar alamıyor emdikten snra sağıp birde biberonla takviye yapıyorm. Yara bndede var ama dayanıyorm yeterki emsin doysn.. birşey sorucam size bnm oğlm emdktrn snra baya uyuyo ya bu normal mi. Bıraksam 3 saate kdr uyuyor snra mızmızlanıp uyanmaya başlıuor. Bu kdr uyuması normal mi ?????????
Evt dr bir gun daha bekle dedi..bekliycem
İnşallah sabah kalkınca kakasını yapmış olur
Ara sıra mama versem boyle problem olur mu yine
Aynen canım laf dinliyor cadım ❤ valla farklılarmış kızlar. Şimdi tok doyurdum karnını gazını çıkardım altını değiştim yok yatağında bakınıp duruyorhayır ilaç aldım uykum var
canım ben aç olduğunu anlayamadım gaz var sandım hiç durmuyorsu ayaklarını topluyor diye gaz şikayetiyle doktora gittim doktor aç dedi mamaya başladık memeyi bıraktı hanfendi. 3080 gram doğum yaptım 3020 çıktı doktora gittiğimde aç olmasına rağmen iyi bakmışsın dedi on gün sonra yine doktora gidicez umarım kilo alır :/
benim bebişin kalp ritim bozukluğu vardı kuzum karnımdayken çok stresliydim iyi mi diye sürekli doğsunda göreyim gözümğn önünde olsun diyodum tabi tecrübesizlikte var bu kadar olcağını ne bileyim
eşimde bana gece her uyandığımda mama veriyosun çok vermiyomusun diyoaç diyorum senin kızz aç
bencede napalım yaniAçsa doyacak napalımbizimki de mama lazım ben gittiğimde alayım 3-4 kutu diyor bazen yemeyip döktüğümde oluyor ama napalım yaniii
5 olması lazım canım ama şişlik fln gittiğinde ilk çıkışımızda yavru 2900 cıkmıs hastaneden yani çok sık emzirdim ama sütüm yeterli değilmiş bide duygusallık fazla bakamadım doyuramadm moduna girmiştim şu lohusalık bian önce bitsin:/Kaç günlükken 3020gr çıktı canım?
Ayy babalar ve yorumları beni benden alıyor
bencede napalım yanieşimi hiç böyle görmemiştim ama aşırı derece düşkün kızına kızıda ona tabikide babaya gelince bakışmalar bizede gelince pırtlar
5 olması lazım canım ama şişlik fln gittiğinde ilk çıkışımızda yavru 2900 cıkmıs hastaneden yani çok sık emzirdim ama sütüm yeterli değilmiş bide duygusallık fazla bakamadım doyuramadm moduna girmiştim şu lohusalık bian önce bitsin:/
hemen hemen seninkide aynı kilodaymış benimki gibi ama güzel diyolar bende anlamış değilim:/ benim ztn ilk bebeğim bişey bildiğim yok nereye çekse oraya gidiyorum:)Drları anlamıyorum ben ya biz 3400 doğduk, 6.günde 3370gr geldi drumuz güzel dedi aynen devam edin beklediğimiz haftada Doğum kilosuna gelmesi dedi, bende şimdi merak ediyorum nasıl gidiyor kilosu diye
Mamadan mamaya değişiyor sanırım, kimi bebeğe yaramıyor bazı mamalar kabızlık vs yapıyor, ama çişi bolsa zaten sütün yetiyordur mama vermene gerek var mı? Bak bize 6gün yapmıyor ama kilo alıyor ve çişi çok diye geri etmemeye çalışıyoruz
Drları anlamıyorum ben ya biz 3400 doğduk, 6.günde 3370gr geldi drumuz güzel dedi aynen devam edin beklediğimiz haftada Doğum kilosuna gelmesi dedi, bende şimdi merak ediyorum nasıl gidiyor kilosu diye
Lansinoh manuel canım ama kullanmıyorum kızım şükür emiyor p bir göğsümü emerken diğer göğsüme avent göğüs kalkanını takıyorum o da kendi kendine akıyor ve rahatlıyorumHangi marka kullanıyorsun canım pompanı? Emiş gücü mü fazla acaba ondan mı yara yaptı göğüs ucunu,
Ben Madela kullanıyorum düşükte başlatıp en yüksek ayarda bitiriyorum hiç yara olmadı çok şükür, kızım emiyordu ama süt çok olunca sıtma ateş yaptı, sağarak kurtardım kendimi ateşinden
Hayirli ugurlu olsun canim Allah uzun omurler versin saglikla buyusun bebisinKızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin
Gözünaydın canım, geçmiş olsun. .Maşallah, Allah analı babalı büyütsün bebişini. .Kızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?