2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle büyütün gecmiş olsun analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah

Gözünaydın canım, geçmiş olsun. Maşallah benim kızımın adaşına..inşallah benim ipegim de iyileşir de gelir koynuma..

Güle güle büyüt canım Analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah

Kizlar benim kiz memede kucakta uyuyakaliyor gazini cikaramiyoruz dolayisiyla derin uykuya gecemiyor gazdan. Ne onerirsiniz? Ne yapabilirim?

Ahaha ohh valla sizinkide iyiymş cnm :)

Kizlar Gozunuz aydin Hayirli evlat olsun bahtlari acik olsun yavrularinizin..

Kizlar benim kiz memede kucakta uyuyakaliyor gazini cikaramiyoruz dolayisiyla derin uykuya gecemiyor gazdan. Ne onerirsiniz? Ne yapabilirim?

Aynı problem bizdede var cnm..
Ve 1 gun hiç kaka yapmadı bebegim cook rahatsız...off napıcam

Kızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açıkben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda

10dakika falan ugras mutlaka canım cıkarmazsa yan yatır ama cok ugrasınca cıkar sırtında daire ciziyomuş gibi ovala dik tut bebegi sende ayakta ol

Maaşallahh çok güzel bir dogum olmus darısı diğer dogum yapacak arladaslarımızın olsun güle güle büyütün hayırlı analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah

melegini kokla yerime .. saglikla buyut canim..

Kızlar bebişlernızn gogsumu sertleşmiş emzirken bise yıyıp ıçmyn o esnada o yapar

Kızlar bebişlernızn gogsumu sertleşmiş emzirken bise yıyıp ıçmyn o esnada o yapar

Gözünaydın canım, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişini. .

O sana baksın sen uyu annesi,
Biz öyle yapıyoruz bazen ben onu uyurken seyrediyorum bazen o beni

Uyumuyor ve uyutmuyor canım. Tam dalacağım başlıyor mıkırdanmaya sonra ses veriyorum susuyor sonra tekrar aynı. Bir de içtiğim ilaçların etkisi uyku hep. Dün 9dan 12 ye kadar zorla uyuttu annem ben bayılıp gitmişim artık..

bencede napalım yani eşimi hiç böyle görmemiştim ama aşırı derece düşkün kızına kızıda ona tabikide babaya gelince bakışmalar bizede gelince pırtlar

o da iyiymişş... valla eşim oğlumu kucağına alır gazını çıkarır uyutur mamasını da yedirirdi ama kızına yapmıyor oğlumdan küçük doğdu ve ona göre kızım biraz daha kendini bırakıyor direnmiyor o da korkuyor biraz daha kilo alsın diyor arada yataktan kalkamadığımda alıp verebiliyor onda da korka korka :)) kıyamam

Gözünüz aydın kızlar:) mis kokulu sağlıkla büyütün bebişlerinizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…