Güle güle büyütün gecmiş olsun analı babalı uzun ömürlü olsun inşallahKızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin
Gözünaydın canım, geçmiş olsun. Maşallah benim kızımın adaşına..inşallah benim ipegim de iyileşir de gelir koynuma..Kızlar ıyı geceler tek tek okuyamadım. Coknsukur ipeğimizi kucagımıza saglıkla aldık. Spınal anestezı ıle dogumum gerceklestı. Sonrası bıraz agrılı oldu ama sımdı ıyıyım cok sukur. 3 agrı kesıcıden sonra tabı. Kızım 3850 gr 52 cm dogdu. Ikı kere kordonunu dolamıs bı gobegıne bı boynuna de ondan asagı ınememıs dedı. Ultrasonda farkedılmedı nedense. 11:27 dogdu kızım pamuk gıbı harıka bısey Allah bekleyen annelere hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla. Ben de emıyo emmıyo surecıne gırdım. Basta bıraz emdı sonra mama takvıyesı aldı sonra yıne emdı cok sukur. Bızden haberler boyle merak eden soran herkese tesekkurler
Kanın rengi taze ise git canım nisan için genelde kahve ye yakın diyorlar rengineKızlar akıntımla karısık kan geldi ve arada sancılar giriyor sizce sabahı bekliyim mi
Güle güle büyüt canım Analı babalı uzun ömürlü olsun inşallahKızlar ıyı geceler tek tek okuyamadım. Coknsukur ipeğimizi kucagımıza saglıkla aldık. Spınal anestezı ıle dogumum gerceklestı. Sonrası bıraz agrılı oldu ama sımdı ıyıyım cok sukur. 3 agrı kesıcıden sonra tabı. Kızım 3850 gr 52 cm dogdu. Ikı kere kordonunu dolamıs bı gobegıne bı boynuna de ondan asagı ınememıs dedı. Ultrasonda farkedılmedı nedense. 11:27 dogdu kızım pamuk gıbı harıka bısey Allah bekleyen annelere hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla. Ben de emıyo emmıyo surecıne gırdım. Basta bıraz emdı sonra mama takvıyesı aldı sonra yıne emdı cok sukur. Bızden haberler boyle merak eden soran herkese tesekkurler
Ahaha ohh valla sizinkide iyiymş cnm :)MaşAllah canım doymayan bebek uyumaz, kendine 3saatlik rutin kurduysa oh mis tadını çıkar,
Bizim de gece ilk uykusundan sonra 4saati geçiyor uyanması ben en başta tedirgin oldum ama şimdi işime geliyor çünkü sonrasında 2saatte bir kalkıyor, anne uykucu baba uykucu bize çeker inşAllah diyoruz
Amiin inşallah canımm :)Normaaaaallll :)))))) doyuyor demek ki :) düzeni tutturmuş belli ki devam etsin inşallah :)
Kızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin
Kizlar Gozunuz aydin Hayirli evlat olsun bahtlari acik olsun yavrularinizin..Kızlar ıyı geceler tek tek okuyamadım. Coknsukur ipeğimizi kucagımıza saglıkla aldık. Spınal anestezı ıle dogumum gerceklestı. Sonrası bıraz agrılı oldu ama sımdı ıyıyım cok sukur. 3 agrı kesıcıden sonra tabı. Kızım 3850 gr 52 cm dogdu. Ikı kere kordonunu dolamıs bı gobegıne bı boynuna de ondan asagı ınememıs dedı. Ultrasonda farkedılmedı nedense. 11:27 dogdu kızım pamuk gıbı harıka bısey Allah bekleyen annelere hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla. Ben de emıyo emmıyo surecıne gırdım. Basta bıraz emdı sonra mama takvıyesı aldı sonra yıne emdı cok sukur. Bızden haberler boyle merak eden soran herkese tesekkurler
Kizlar benim kiz memede kucakta uyuyakaliyor gazini cikaramiyoruz dolayisiyla derin uykuya gecemiyor gazdan. Ne onerirsiniz? Ne yapabilirim?
10dakika falan ugras mutlaka canım cıkarmazsa yan yatır ama cok ugrasınca cıkar sırtında daire ciziyomuş gibi ovala dik tut bebegi sende ayakta olKizlar benim kiz memede kucakta uyuyakaliyor gazini cikaramiyoruz dolayisiyla derin uykuya gecemiyor gazdan. Ne onerirsiniz? Ne yapabilirim?
Maaşallahh çok güzel bir dogum olmus darısı diğer dogum yapacak arladaslarımızın olsun güle güle büyütün hayırlı analı babalı uzun ömürlü olsun inşallahKızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açık ben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda
melegini kokla yerime .. saglikla buyut canim..Kızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açık ben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda
Gözünaydın canım, geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün bebişini. .Kızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açık ben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda
O sana baksın sen uyu annesi,
Biz öyle yapıyoruz bazen ben onu uyurken seyrediyorum bazen o beni
bencede napalım yanieşimi hiç böyle görmemiştim ama aşırı derece düşkün kızına kızıda ona tabikide babaya gelince bakışmalar bizede gelince pırtlar
Kızlaaaar ben de 17 temmuz annesi oldum.Saat 15.30 gibi Hatice Elifim doğdu.Spinal sezaryenle.Sağlığımız iyi çok şükür.Yalnız ameliyattan çıkınca ilk 3 saat çok ağrım acım oldu.Şimdi azaldı.Henüz hiçbirşey yeyip içmedim.Ve ayağa kaldırılıp yürütülmedim.İnşallah çabuk iyileşiriz de bebişlerimizle kolay ilgileniriz.Tüm 17 temmuz annelerini de tebrik ediyorum.Rabbim cümlemize ve bebişlerimizle hayırlı uzun ömürler versin
Kızlar ıyı geceler tek tek okuyamadım. Coknsukur ipeğimizi kucagımıza saglıkla aldık. Spınal anestezı ıle dogumum gerceklestı. Sonrası bıraz agrılı oldu ama sımdı ıyıyım cok sukur. 3 agrı kesıcıden sonra tabı. Kızım 3850 gr 52 cm dogdu. Ikı kere kordonunu dolamıs bı gobegıne bı boynuna de ondan asagı ınememıs dedı. Ultrasonda farkedılmedı nedense. 11:27 dogdu kızım pamuk gıbı harıka bısey Allah bekleyen annelere hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın saglıkla. Ben de emıyo emmıyo surecıne gırdım. Basta bıraz emdı sonra mama takvıyesı aldı sonra yıne emdı cok sukur. Bızden haberler boyle merak eden soran herkese tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?