2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dun bebegim kakasını yapmadı ..bu sabah kulak cubugu zeytinyag denedim yine yok..
Huzursuz.. uyumuyo... sizce bu huzursuzlugu gaz ve kaka olabilir mi
Artık naapıcamı bilemiyorum,uykusuz kaldık

Gözün aydın canım.. Çok güzel bir doğum olmuş. Maşallah size :)) sağlıkla büyüsün:)

Kızlar dun bebegim kakasını yapmadı ..bu sabah kulak cubugu zeytinyag denedim yine yok..
Huzursuz.. uyumuyo... sizce bu huzursuzlugu gaz ve kaka olabilir mi
Artık naapıcamı bilemiyorum,uykusuz kaldık

Canım humana kimyonlu rezene çayı ver 3-4 çay kaşığı yapar mutlaka acele etme. 1 hafta yapmaması normal diyor doktorlar ama sıkıntısından dolayı biz panikliyoruz. Bacaklarını ileri geri hareket yap. Göbeği düştüyse karnına saat yönünün tersine masaj yap.

Humana rezene cayı ben içiyorum, bebegime de vereyim mi ?
Panikliyorum canım cunku dunden beri huzursuz , uykuya dalamıyor, surekli kucagımda klamak istiyor
Bacak hareketi yaptık,sırtına masaj yapıyorum ama karnını elletmiyor...napıcamı sasırdım artık

Evet o bebekler için zaten :) ben veriyorum her gün 3 kaşık iyi geliyor gazına falan. Senin için de süt olur sorun olmaz. Ama ona da ver ki etkisi olsun canım. Karnına bebeyağı sür ellerinle ısıt o bölgeyi sonra. Yavaş yavaş masajı da yaptırır.

Valla cnm amziren anneler için yazdıgı için üstünde ben bebege verebilecigimi dusunmemiştim
Cok kucuk degil mi daha vermem için 10 gunluk yavru..
Ben ona kulak cubugu zeytinyag yapıp kakasını yapmadı çay versem bi fayda görücem mi acaba..
Neyse denerim cnm,yaptım çayımı sogumasını bekliyorum,inş rahatlatır

Kanın rengi taze ise git canım nisan için genelde kahve ye yakın diyorlar rengine

Kızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladım neyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...

Masallah canim tebr ederim bende normal dogum yaptim ama bide bana sor ins. 2. Ye banada kismet olur rahat bi dogum Allah anali babali buyutsun saglikli omurler versin

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun

Güle güle büyüt canım hayırlı saglıklı analı babalı uzun ömürlü olsun inşallah

Onuda deniyim inş iyi gelir.. benimde kanıyor dayanamıyorum artık ağrısına

Çok geçmiş olsun ürkütücü bir durum evde sürekli bi ışık yanık olsun, tv filan..

senin çayın başka swettin dediği başka yanlış olmadı inşallah sen steell tea diyorsun sanıyorum

Canım still tea anneler için ama kimyonlu rezene bebekler için. Ben ilk bebekte de verdim. Senin o çay still tea mi? Öyleyse kimyon çayı yap evde. 1 çay bardağı kaynak suya çay kaşığının ucuyla kimyon at demlensin ver onu kaşıkla canım üzerinde kalan suyu tortuyu değil. Emzirirken göğsüne hafif zeytinyağı da sürebilirsin. Direk zeytinyağı verme birşeylerle karışmış olması lazım. Popoya bi tık daha sür bakalım

Gözünaydın canım, geçmiş olsun. .Allah analı babalı büyütsün miniğini.

Gözün aydın canım :)) sağlıkla büyüsün kuzun :) annelik öyle valla.. bütün acıların onu görünce hop diye yok oluyor

Canim gözün aydın yavruna kavuşmuşsun darısı bana hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…