Kızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açık ben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda
Kızlar dun bebegim kakasını yapmadı ..bu sabah kulak cubugu zeytinyag denedim yine yok..
Huzursuz.. uyumuyo... sizce bu huzursuzlugu gaz ve kaka olabilir mi
Artık naapıcamı bilemiyorum,uykusuz kaldık
Canım humana kimyonlu rezene çayı ver 3-4 çay kaşığı yapar mutlaka acele etme. 1 hafta yapmaması normal diyor doktorlar ama sıkıntısından dolayı biz panikliyoruz. Bacaklarını ileri geri hareket yap. Göbeği düştüyse karnına saat yönünün tersine masaj yap.
Humana rezene cayı ben içiyorum, bebegime de vereyim mi ?
Panikliyorum canım cunku dunden beri huzursuz , uykuya dalamıyor, surekli kucagımda klamak istiyor
Bacak hareketi yaptık,sırtına masaj yapıyorum ama karnını elletmiyor...napıcamı sasırdım artık
Evet o bebekler için zaten :) ben veriyorum her gün 3 kaşık iyi geliyor gazına falan. Senin için de süt olur sorun olmaz. Ama ona da ver ki etkisi olsun canım. Karnına bebeyağı sür ellerinle ısıt o bölgeyi sonra. Yavaş yavaş masajı da yaptırır.
Kanın rengi taze ise git canım nisan için genelde kahve ye yakın diyorlar rengine
Masallah canimKızlarrr ben saat 01.17 de ssvd yaptımhikayemiz de ilginç oldu. Bahsetmiştim size 2 gündür hafif ağrılı toparlanma var diye. Kontrolüm vardı bugün sancılar kuvvetli ama açıklık sadece 1 cm idi, çok moralim bozuldu. Gittim ikea da saatlerce yürüdüm, sonra doktor saat 18.00 de tekrar baktı açılma aynı eve gidin dedi( ssvd olduğundan farklı şehirden gidiyorduk) eve gelirken yolda çok kuvvetli sancılar başladı evde duş aldım nafile hatta rüptür zannettim çok korktum. Apar topar tekrar döndük izmire hastaneye yatışım yapıldı ebem bir baktı tam açık ben şok! Yani 3 saatte tam açılmışım. Ağrılar şiddetli olunca düşük doz epidural istedim, epizyotomi olmasın diye baya bekledik çıkışını, en son ıkınmamla oğlum 3950 g epizyotomisiz bir Doğumla dünyaya geldi. Kordonu babası kesti, hemen ttt yapıldı ve yürüyerek çıktık doğumhaneden, muhteşemdi anlatamam. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin. Şimdi uyuyor meleğim kucağımda
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsunKızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladımneyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)Kızlar kavuştuk prensesimle 38+6 da 17.07.2017 2960 gr ❤
Güle güle büyüt canım hayırlı saglıklı analı babalı uzun ömürlü olsun inşallahKızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladımneyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...
Onuda deniyim inş iyi gelir.. benimde kanıyor dayanamıyorum artık ağrısınaIlık duş alıp göğsün yumuşadıktan sonra tahin üstündeki yağı sürüp streç film ile paketle canım göğüsünü, 3/4saat kalsın o şekilde, acayip iyi geliyor, oğlumda çok çektim ben meme ucu yarasından kan geliyordu kopacak sandımaslında hep düzgün kavrayamadıkları için yara oluyor
Çok geçmiş olsun ürkütücü bir durum evde sürekli bi ışık yanık olsun, tv filan..Günaydın kızlar yıne uykusuz bir günden merhaba
10gün ıcınde apartmana 2 kez hırsız girdi ve biz hep kacan hırsızların sesine uyanıyoruz güvenlikle ilgli tavsiyesi olan var mı? Karsı komsuya girdi biz anahtarı takılı bırakıyoruz ondan sanırım giremedi
senin çayın başka swettin dediği başka yanlış olmadı inşallah sen steell tea diyorsun sanıyorumValla cnm amziren anneler için yazdıgı için üstünde ben bebege verebilecigimi dusunmemiştim
Cok kucuk degil mi daha vermem için 10 gunluk yavru..
Ben ona kulak cubugu zeytinyag yapıp kakasını yapmadı çay versem bi fayda görücem mi acaba..
Neyse denerim cnm,yaptım çayımı sogumasını bekliyorum,inş rahatlatır
Valla cnm amziren anneler için yazdıgı için üstünde ben bebege verebilecigimi dusunmemiştim
Cok kucuk degil mi daha vermem için 10 gunluk yavru..
Ben ona kulak cubugu zeytinyag yapıp kakasını yapmadı çay versem bi fayda görücem mi acaba..
Neyse denerim cnm,yaptım çayımı sogumasını bekliyorum,inş rahatlatır
Gözünaydın canım, geçmiş olsun. .Allah analı babalı büyütsün miniğini.Kızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladımneyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...
Kızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladımneyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...
Canim gözün aydın yavruna kavuşmuşsun darısı bana hayırlısı ileKızlar dün size kanlı akıntım geldi dedikten sonra nerdeyse her dk sancım oldu şaka gibi bir gece geçirdim gittgimde 9cm acılma var dediler hemen doguma aldılar gerisini anlatmayım kimse bana anlatmamış cünkü onu anladımneyse zar zorda olsa suanda dünyam canımın ici yanımda uyuyor ben de sanki o anları yasamamıs gibi makyaj yaptım foto cekiliyorum..bir ara ayrıntıları anlatırım...Ah ah annelik sen ne kutsalmıssın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?