2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar. Birşey soracağım, 3-3,5 saatte bir göğüslerimi sağıp boşaltıyorum. Ama 2 saat olunca sızlamaya ve ateş gibi yanmaya başlıyor. Sizlerde oluyor mu normal mi bu durum? Daha sık mı boşaltmalıyım acaba?

Çikolata çay kahve neden tüketmiyorsun?

Herkes bebeklerine kavuştu ne güzel maşallah. Bugün 13.günümüz evde yalnızım. Bebeğim kilo alma durumuna geçmediği için doktor küvezden çıkarmıyor. Birkaç gün daha verin bana dedi, kusmalarının azalması gerekiyomuş. Kendimi çok eksik hissediyorum. Şükürsüzlük mü ediyorum bilmiyorum. Oradaki bebeklerin çoğu ciddi sağlık sorunları var çoğu operasyon geçirecek. Bizim yavrunun öyle bir derdi yok hamdolsun. Sadece güzel beslenmiyor kilo almadı diye bekliyoruz. Ama öyle yoruldum ki.. doktoru da ikna edemedik dün, orda yaptıkları tek şey biberonla süt verip küveze koymak bebeği. Eve giderse 2 kiloya düşerse daha sıkıntı diyor. Ben evde daha mı kötü bakarım çocuğuma? sizin bebekleriniz kacıncı günden sonra kilo almaya başladı kızlar?

Tez zamanda toprlar inş evinize kucağınıza kavuşur sen tabiki iyi bakaraın annesinden iyi kim bakabikir ama kontrol altında olması belki daha iyidir şer gördüklerimizde bir hayır mıtlaka vardır biz topuk kanına gittiğimizde tartıldık 130 gr vermiş ne zaman almaya başlıyor bilmiyorum ama dün doktor bir ayda bir kilo civarı bekliyoruz dedi

Süt sağıp götürsen canım.

7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Canım ne yaptın haber vermedin bir daha şimdiye kadar olmuştur doğumun kavuşmuşsundur meleğine sanırım

7 den beri sunideyim Yen'i Yen'i ağrı hissetmeye başladım ama açılmam hala 2 cm nolur dua edin, her vajinal muayenede aklım gidiyor4 d ulaşsa epidural yapcklar rahatlicm ama.....
Canım ne yaptın haber vermedin bir daha şimdiye kadar olmuştur doğumun kavuşmuşsundur meleğine sanırım

2saatte bi boşalt canım daha rahat edersin

Benimde oyle oluyor canim 2 saatte bir emzirdigim icin hemen aciyor sizliyor ama senin iyi 3.3,5 saat daha sık sagilmaz zaten .. Zamanla hafifleyecek sanirim acisi ben banyo yaparkende cok acı cekiyorum mesela su dokunce yaniyor goguslerim resmen.
Birde senin bebek eve gelip zayiflarsa daha kotu bu kadar sabrettin az daha sabir benim kizim daha yeni kilo almaya basladi ki haftasonu 1 aylik olacagiz. Mama anne sutuyle beslendigi halde o yuzden icin rahat olsun eve gelince bir daha hastane isiniz olmaz insallah öylr dusun

Arkadaslar endokrinoloji prof.dr ferihan aral ile ilgili bilgisi olan varmi.tsh 170 firladi bende acil yardimmmmmm

Acil iyi bir doktor ismi lazim istanbulda.cok kotuyum moral olarak.prolaktin 87. Sogan kuru mahvetti beni

İlk hafta kilo kaybı oluyo canım sonra kontrole gitmedik ama ilk ay en az 500 gram alması gerek diye biliyorum tabi fazlada olabir üzülme evladın toparlanıp gelicek yanına hamdolsun durumu iyi sadece kilo alması gerek öyle düşün süt sagıp götürüyomusun

Benim suratsizligima dayanamadilar bu aksam gidiyorlar insallah. Boyle olsun istemezdim ama dayanamiyorum artik.
Bence az bile yapmışsın sadece surat yaparak ben olsam defolun diye bağırırdık herhalde ne demek bunlar sana bakamıyor mu bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz sen söylediklerini unut yaşanmamış gibi stres yapıp sütüne yansımasın inşallah bir daha gelmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…