Gecmis olsun istanbulda degilim ama hamile degilsiniz heralde. Ilacla dusurulur korkmayin benimde gebelik oncesi yuksekti ilacla takip edildi dusuruldu.Acil iyi bir doktor ismi lazim istanbulda.cok kotuyum moral olarak.prolaktin 87. Sogan kuru mahvetti beni
Gaz içinmi söyledi acaba demir için falandır belki ben de içiyorumda gaz yaptığını sanmıyorum pekYapiyor demekki bana da cocuk doktoru icme dedi.
Nasıl yani yanlışmış emzirmenSize bise danismak istiorum.. doktor kontrolumuz vardi..kizim 14unde dogdu..100 gram zayiflamis..neysee cocuk doktoru emzirmemi gormek istedi yanlis emziriyorsun dedi begenmedi..canim SIKILDI..kizlar benim gibi olan var mi aranizda hıç emzık vermediğim için sürekli memede çok yorgun düştüm doktorda emziği 5gun daha vermiceksın dedi en azından emzik alsa çok rahatlıcaktım
Yok efendim sadece ucunu veriyormuşum..kahverengi kısmında bir bölümünü vermem gerekiormuş..ya zaten debelenıorum emzircem die bide boyle soyleyınce iyice canım sıkıldıNasıl yani yanlışmış emzirmen
Valla canim gaz'dan konusuyorduk dedi cay kahveden uzak duracaksin. Rezene kimyon iç onlarin yerine dedi.Gaz içinmi söyledi acaba demir için falandır belki ben de içiyorumda gaz yaptığını sanmıyorum pek
Masallah size eve gecince guzel bir banyo yaparsin sutunde gelir insallah hemen..Kizlaaar bugün çok çok daha iyiyim kızım süt gelmese de emiyo orda uyumayı seviyo emziği direk aldı biberonla mama vermeden önce emme süremiz var herşey şimdilik çok güzel süt gelince daha da güzel olacak taburcu olalım bu akşam evde bakicaz icabına inşallah cisli kakali geçti gecemiz çok şükür gaz sorunu hiç olmadı henüz
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah herkese dua ettim kuvozdeki bebeklerimize sağlık bekleyen hamislere sağlıklı dogumlar diledim inşallah kabul olur
Yok degilim .degerlerim dusmedende olmaz.dusurmeye calisiyordum hamile kalmak icin.kotu oldum moral olarakGecmis olsun istanbulda degilim ama hamile degilsiniz heralde. Ilacla dusurulur korkmayin benimde gebelik oncesi yuksekti ilacla takip edildi dusuruldu.
Bilmiyorum ki canım öyle duydum ama inşallah yapmıyodurÇay yapmaz ya diğerleri tamam da
Moralinizi bozmayın istanbulda degilim bende doktor öneremicem ama benimde yüksekti ilacla düşürülmüştü inşallah rn kısa zamanda düşer ve sizde hamile kalırsınız Rabbim gönlünüzdekinin en hayırlısını versin inşallahYok degilim .degerlerim dusmedende olmaz.dusurmeye calisiyordum hamile kalmak icin.kotu oldum moral olarak
Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.Valla canim gaz'dan konusuyorduk dedi cay kahveden uzak duracaksin. Rezene kimyon iç onlarin yerine dedi.
İlk bebekte bazen yanlıs emzirilebiliyo sende oda birlikte ögreniceksiniz canım sıkma canını kızımda vermemiştim emzik sonrada almadı dogru düzgün oğlumda veriyorum ilk gündem beri yine bi gaz agrısı falan oldugunda agladıgında veriyorum iyi oluyoSize bise danismak istiorum.. doktor kontrolumuz vardi..kizim 14unde dogdu..100 gram zayiflamis..neysee cocuk doktoru emzirmemi gormek istedi yanlis emziriyorsun dedi begenmedi..canim SIKILDI..kizlar benim gibi olan var mi aranizda hıç emzık vermediğim için sürekli memede çok yorgun düştüm doktorda emziği 5gun daha vermiceksın dedi en azından emzik alsa çok rahatlıcaktım
O zmn içebiliyomuyuz canım ya kahve zaten içmem de cay bi sabah olsun arıyo insanCanım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
Amin Allah razi olsun gonlundekinin 2 katini versin rabbim sanada hayirlisiylaMoralinizi bozmayın istanbulda degilim bende doktor öneremicem ama benimde yüksekti ilacla düşürülmüştü inşallah rn kısa zamanda düşer ve sizde hamile kalırsınız Rabbim gönlünüzdekinin en hayırlısını versin inşallah
Amin inşallah dua edicem bende sizin için üzülmeyin düzelebilcek bişey bu stres yapmayın stres bile etkiliyo degerleriAmin Allah razi olsun gonlundekinin 2 katini versin rabbim sanada hayirlisiyla
Hiç stres yapma canım zaten eminim dogrusunu yapıyosundur o kahverengi kısım komple giremez zaten cocugun agzına mümkün degilYok efendim sadece ucunu veriyormuşum..kahverengi kısmında bir bölümünü vermem gerekiormuş..ya zaten debelenıorum emzircem die bide boyle soyleyınce iyice canım sıkıldı
Cok zor cnm.stres yapmamak.doktor bakiyorum.Hersey Allah tan .dua icin tekrar Allah razi olsun.onune koysunAmin inşallah dua edicem bende sizin için üzülmeyin düzelebilcek bişey bu stres yapmayın stres bile etkiliyo degerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?