2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Acil iyi bir doktor ismi lazim istanbulda.cok kotuyum moral olarak.prolaktin 87. Sogan kuru mahvetti beni
Gecmis olsun istanbulda degilim ama hamile degilsiniz heralde. Ilacla dusurulur korkmayin benimde gebelik oncesi yuksekti ilacla takip edildi dusuruldu.

Size bise danismak istiorum.. doktor kontrolumuz vardi..kizim 14unde dogdu..100 gram zayiflamis..neysee cocuk doktoru emzirmemi gormek istedi yanlis emziriyorsun dedi begenmedi..canim SIKILDI..kizlar benim gibi olan var mi aranizda hıç emzık vermediğim için sürekli memede çok yorgun düştüm doktorda emziği 5gun daha vermiceksın dedi en azından emzik alsa çok rahatlıcaktım

Nasıl yani yanlışmış emzirmen

Kizlaaar bugün çok çok daha iyiyim kızım süt gelmese de emiyo orda uyumayı seviyo emziği direk aldı biberonla mama vermeden önce emme süremiz var herşey şimdilik çok güzel süt gelince daha da güzel olacak taburcu olalım bu akşam evde bakicaz icabına inşallah cisli kakali geçti gecemiz çok şükür gaz sorunu hiç olmadı henüz
Bekleyen herkese nasip olsun inşallah herkese dua ettim kuvozdeki bebeklerimize sağlık bekleyen hamislere sağlıklı dogumlar diledim inşallah kabul olur

Masallah size eve gecince guzel bir banyo yaparsin sutunde gelir insallah hemen..

Gecmis olsun istanbulda degilim ama hamile degilsiniz heralde. Ilacla dusurulur korkmayin benimde gebelik oncesi yuksekti ilacla takip edildi dusuruldu.
Yok degilim .degerlerim dusmedende olmaz.dusurmeye calisiyordum hamile kalmak icin.kotu oldum moral olarak

Yok degilim .degerlerim dusmedende olmaz.dusurmeye calisiyordum hamile kalmak icin.kotu oldum moral olarak
Moralinizi bozmayın istanbulda degilim bende doktor öneremicem ama benimde yüksekti ilacla düşürülmüştü inşallah rn kısa zamanda düşer ve sizde hamile kalırsınız Rabbim gönlünüzdekinin en hayırlısını versin inşallah

Valla canim gaz'dan konusuyorduk dedi cay kahveden uzak duracaksin. Rezene kimyon iç onlarin yerine dedi.
Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.

İlk bebekte bazen yanlıs emzirilebiliyo sende oda birlikte ögreniceksiniz canım sıkma canını kızımda vermemiştim emzik sonrada almadı dogru düzgün oğlumda veriyorum ilk gündem beri yine bi gaz agrısı falan oldugunda agladıgında veriyorum iyi oluyo

Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
O zmn içebiliyomuyuz canım ya kahve zaten içmem de cay bi sabah olsun arıyo insan

Amin Allah razi olsun gonlundekinin 2 katini versin rabbim sanada hayirlisiyla

Yok efendim sadece ucunu veriyormuşum..kahverengi kısmında bir bölümünü vermem gerekiormuş..ya zaten debelenıorum emzircem die bide boyle soyleyınce iyice canım sıkıldı
Hiç stres yapma canım zaten eminim dogrusunu yapıyosundur o kahverengi kısım komple giremez zaten cocugun agzına mümkün degil

Merhaba kizlar,humana still.teanin rezene kimyon cayini aldik ama uzerinde sut sekeri yani laktoz icerir yaziyor.icecegim ama bir yandan da korkuyorum, gazini daha da arttirir mi diye var mi bilgisi olan

Bu arada gazdi,oydu buydu derken uykusuzluk tavan bu aralar,forumu da olabildigince okuyorum eskisi gibi degil en son dunki furya vardi galiba dogum yapan tum arkadaslar Allah anali babali buyutsun saglikla insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…