Dr.a göre değişiyordur belki canım, ben oğlumun doğumundan sonra da çay kısıtlaması yapmadım, yine içiyorum, bebeğim yanımda değil ama süt sağıp gönderiyorum. .Kahveyi bilmiyorum sevmiyorum da zaten, içmiyorum.O zmn içebiliyomuyuz canım ya kahve zaten içmem de cay bi sabah olsun arıyo insan
Canım still tea anneler için ama kimyonlu rezene bebekler için. Ben ilk bebekte de verdim. Senin o çay still tea mi? Öyleyse kimyon çayı yap evde. 1 çay bardağı kaynak suya çay kaşığının ucuyla kimyon at demlensin ver onu kaşıkla canım üzerinde kalan suyu tortuyu değil. Emzirirken göğsüne hafif zeytinyağı da sürebilirsin. Direk zeytinyağı verme birşeylerle karışmış olması lazım. Popoya bi tık daha sür bakalım
Canım still tea anneler için ama kimyonlu rezene bebekler için. Ben ilk bebekte de verdim. Senin o çay still tea mi? Öyleyse kimyon çayı yap evde. 1 çay bardağı kaynak suya çay kaşığının ucuyla kimyon at demlensin ver onu kaşıkla canım üzerinde kalan suyu tortuyu değil. Emzirirken göğsüne hafif zeytinyağı da sürebilirsin. Direk zeytinyağı verme birşeylerle karışmış olması lazım. Popoya bi tık daha sür bakalım
Öyle canım ya her doktorun bi görüşü oluyo işte yavrundan var mı bir haber nasıl iyidir inşallahDr.a göre değişiyordur belki canım, ben oğlumun doğumundan sonra da çay kısıtlaması yapmadım, yine içiyorum, bebeğim yanımda değil ama süt sağıp gönderiyorum. .Kahveyi bilmiyorum sevmiyorum da zaten, içmiyorum.
Gözün aydın canım ya rahatlamıştır kuzumDedigin gibi bir tık daha surduk vee Kakamızı bugun yaptıııık , hele şukur
Evt benim çay still tea cnm ..bebek için yok
Gözün aydın canım ya rahatlamıştır kuzum
İnşallah olmaz canım bidahaEvet hemencecik uyudu yavrum ya...inş birdaha olmaz
İki kere uyardık poposunu anca oglen yaptı işte...
Dedigin gibi bir tık daha surduk vee Kakamızı bugun yaptıııık , hele şukur
Evt benim çay still tea cnm ..bebek için yok
O zmn içebiliyomuyuz canım ya kahve zaten içmem de cay bi sabah olsun arıyo insan
Merhaba kizlar,humana still.teanin rezene kimyon cayini aldik ama uzerinde sut sekeri yani laktoz icerir yaziyor.icecegim ama bir yandan da korkuyorum, gazini daha da arttirir mi diye var mi bilgisi olan
Ohh gözün aydın canım:)))
Valla ben iciyorum zaten ama cocuk doktoru caydan kahveden uzak dur dedi. Ondan soyledim benimde bilgim yok yoksa :)Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
Sagol cnm.. iyiki sizler akıl veriyonuz valla
İlk bebiş,tecrubesizlik ,bazen panikten dusunemiyor insan
Zaten lohusalık depresyonu sardı beni birde boyle şeyler cıkınca karşıma iyice maffoluyorum ben
Oyy girme annesi depresyona sakin ol.. ben ikisine birden yetişmeye çalışıyorum kendimle ayrı uğraşıyorum alerjiler riskler ilaçlar falan ama napalım. Zor dönem lohusalık ayrı zor ama güçlü ol canım. Sen panik yapma sakin kal ki bebişin de sakin olsun annesi:))
Iyiye gidiyormuş canım çok şükür. Perşembe günü görmeye gitcem inşallahÖyle canım ya her doktorun bi görüşü oluyo işte yavrundan var mı bir haber nasıl iyidir inşallah
Ay cok sevindim canım Hamdolsun dahada iyi olcak ipek kızın Rabbim tez zamanda kavusmayı nasip etsin inşallahIyiye gidiyormuş canım çok şükür. Perşembe günü görmeye gitcem inşallah
Açık içiyim bari bende ya cok severim teşekkürler canım:)Bana da hastanede aabah kahvaltısı olarak çay ve bisküvi verdiler. Açık olarak çay içebilirsin.
Gecer canım merak etme kızımada oglumada tek basıma bakıyorum yardımcı kimsede yok esim işe basladı alışıyosun bu duruma lohusalıktan o hissettiklerin hepsi gececekDemesi kolay cnm ... ama elimde degil işte ...her gun aglıyorum..inş gecer bu donem en kısa zmn da
Zaten iki cocuklu anneleri dusenemiyorum bile allah size de kolaylık versin ,cnm , cok buyuk sorumlulukmuş bebek işi
Korkutuyor beni bu..
Biraz sert olmak lazım guclu olmak lazım ben yumuşak,en kucuk birseyde hemen uzulen kafaya takan biri olarak korku ve endişe içindeyim hala.bebegim 10 gunluk oldu gecmedi bu duygu ..oofffff of
Gaz sanmıyorum da kafein olduğu için belki çocukta huzursuzluk yapıyordur doktor genel olarak yarayışlı bişey olmadığınıdan içme diyor benceCanım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
Sadece ucunu verirsen senin canın acır acımıyorsa versen ne olur ki bilmiyorum ama daha uygun tatlı bir şekilde yeni anneyi üzmeden söylemek doğru olurmuş ben de ikinci anneyim mememin ucu hiç yok gece boyu elli kere hemşireyi aradım geldi gösterdi anlattı umutmuşum resmen kadından allah razı olsun vallaYok efendim sadece ucunu veriyormuşum..kahverengi kısmında bir bölümünü vermem gerekiormuş..ya zaten debelenıorum emzircem die bide boyle soyleyınce iyice canım sıkıldı
Gecer canım merak etme kızımada oglumada tek basıma bakıyorum yardımcı kimsede yok esim işe basladı alışıyosun bu duruma lohusalıktan o hissettiklerin hepsi gececek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?