2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O zmn içebiliyomuyuz canım ya kahve zaten içmem de cay bi sabah olsun arıyo insan
Dr.a göre değişiyordur belki canım, ben oğlumun doğumundan sonra da çay kısıtlaması yapmadım, yine içiyorum, bebeğim yanımda değil ama süt sağıp gönderiyorum. .Kahveyi bilmiyorum sevmiyorum da zaten, içmiyorum.

Dedigin gibi bir tık daha surduk vee Kakamızı bugun yaptıııık , hele şukur
Evt benim çay still tea cnm ..bebek için yok

Öyle canım ya her doktorun bi görüşü oluyo işte yavrundan var mı bir haber nasıl iyidir inşallah

Merhaba kizlar,humana still.teanin rezene kimyon cayini aldik ama uzerinde sut sekeri yani laktoz icerir yaziyor.icecegim ama bir yandan da korkuyorum, gazini daha da arttirir mi diye var mi bilgisi olan

Aldığın still tea mi yoksa kimyon rezene mi? Ben kimyon rezene olandan bebeğe veriyorum 3 çay kaşığı falan gazımız çıkıyor şükür. Diğeri anneler için zaten

Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
Valla ben iciyorum zaten ama cocuk doktoru caydan kahveden uzak dur dedi. Ondan soyledim benimde bilgim yok yoksa :)
Kahve uykusuzluk yapar bebekte kafeinden dolayi ondan icme demistir. Arkadasin dedigi gibi belki demirden dolayi çayi icme demistir zaten acik cay iciyorum.

Sagol cnm.. iyiki sizler akıl veriyonuz valla
İlk bebiş,tecrubesizlik ,bazen panikten dusunemiyor insan
Zaten lohusalık depresyonu sardı beni birde boyle şeyler cıkınca karşıma iyice maffoluyorum ben

Oyy girme annesi depresyona sakin ol.. ben ikisine birden yetişmeye çalışıyorum kendimle ayrı uğraşıyorum alerjiler riskler ilaçlar falan ama napalım. Zor dönem lohusalık ayrı zor ama güçlü ol canım. Sen panik yapma sakin kal ki bebişin de sakin olsun annesi:))

Demesi kolay cnm ... ama elimde degil işte ...her gun aglıyorum..inş gecer bu donem en kısa zmn da
Zaten iki cocuklu anneleri dusenemiyorum bile allah size de kolaylık versin ,cnm , cok buyuk sorumlulukmuş bebek işi
Korkutuyor beni bu..
Biraz sert olmak lazım guclu olmak lazım ben yumuşak,en kucuk birseyde hemen uzulen kafaya takan biri olarak korku ve endişe içindeyim hala.bebegim 10 gunluk oldu gecmedi bu duygu ..oofffff of

Gecer canım merak etme kızımada oglumada tek basıma bakıyorum yardımcı kimsede yok esim işe basladı alışıyosun bu duruma lohusalıktan o hissettiklerin hepsi gececek

Canım bana da doğumdan sonra ilk verdikleri şey çay ve bisküviydi.Çay süt yapar diye biliyorum ben de, gaz yaptığını hiç duymadım, oğlumun doğumunda da çay ve bisküvi vermişlerdi.
Gaz sanmıyorum da kafein olduğu için belki çocukta huzursuzluk yapıyordur doktor genel olarak yarayışlı bişey olmadığınıdan içme diyor bence

Yok efendim sadece ucunu veriyormuşum..kahverengi kısmında bir bölümünü vermem gerekiormuş..ya zaten debelenıorum emzircem die bide boyle soyleyınce iyice canım sıkıldı
Sadece ucunu verirsen senin canın acır acımıyorsa versen ne olur ki bilmiyorum ama daha uygun tatlı bir şekilde yeni anneyi üzmeden söylemek doğru olurmuş ben de ikinci anneyim mememin ucu hiç yok gece boyu elli kere hemşireyi aradım geldi gösterdi anlattı umutmuşum resmen kadından allah razı olsun valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…