Aminn canım inşallah. .Ay cok sevindim canım Hamdolsun dahada iyi olcak ipek kızın Rabbim tez zamanda kavusmayı nasip etsin inşallah
Kızlaaaaar biz de doğduk oğluşumla ancak girebildim,
Tosunum 4,370 gr doğdu maşallah sağlığı yerinde, Allah'a şükür sütüm de geldi :) ama yine de ara ara mama veriyoruz şekeri düşebilir Dedi doktoru o nedenle. Allah'a şükür kurtulduk, darısı bekleyen herkese inşallah
Demesi kolay cnm ... ama elimde degil işte ...her gun aglıyorum..inş gecer bu donem en kısa zmn da
Zaten iki cocuklu anneleri dusenemiyorum bile allah size de kolaylık versin ,cnm , cok buyuk sorumlulukmuş bebek işi
Korkutuyor beni bu..
Biraz sert olmak lazım guclu olmak lazım ben yumuşak,en kucuk birseyde hemen uzulen kafaya takan biri olarak korku ve endişe içindeyim hala.bebegim 10 gunluk oldu gecmedi bu duygu ..oofffff of
Demesi kolay cnm ... ama elimde degil işte ...her gun aglıyorum..inş gecer bu donem en kısa zmn da
Zaten iki cocuklu anneleri dusenemiyorum bile allah size de kolaylık versin ,cnm , cok buyuk sorumlulukmuş bebek işi
Korkutuyor beni bu..
Biraz sert olmak lazım guclu olmak lazım ben yumuşak,en kucuk birseyde hemen uzulen kafaya takan biri olarak korku ve endişe içindeyim hala.bebegim 10 gunluk oldu gecmedi bu duygu ..oofffff of
Aldığın still tea mi yoksa kimyon rezene mi? Ben kimyon rezene olandan bebeğe veriyorum 3 çay kaşığı falan gazımız çıkıyor şükür. Diğeri anneler için zaten
Ben içiyorum çayı ya bilmiyordum gaz yaptığını ama bizim kızın daha gaz problemi olmadı bundan sonra olur herhalde 13 günlüğüzİnşallah canım içmemeye calış ama yada acık iç
Aynen çocuğun suratı görünmüyor :) bi an benim oğlum sandım
Sagolasın cnmİnş gecer cnm
Allah yardımcın olsn seninde, kolay degil valla
İnşallah olmaz cnm gazınız acık içelim bari cayları:)Ben içiyorum çayı ya bilmiyordum gaz yaptığını ama bizim kızın daha gaz problemi olmadı bundan sonra olur herhalde 13 günlüğüz
İnsallah gecicidir üfürükler hamile bi kadinda duymustum inşallah yok olur gider Allah şifa versin hepimizin kuzularinaKizlar ben de içini dökmem dinler mısınız.zaten hamileliğin riskliydi hep yatarak geçirdim.onu atlattık derken sezeyanda miu onlar da alınınca ağır bir ameliyat gibi geçti.cok ağrım ve şişkinliğin oldu.oglum sarılığı atlattı derken şimdi yine yükselmiş sarılığı.karaciger enzimleri çok yüksek çıktı.dr iyi beslemelisin diyor.emziriyorum mamayı arttır diyorlar 2 gün sonra yine bakılacak değerlere inşallah düşer.tam su dönem de kızımın da dışı şişti.antibiyotik kullanarak şişliği indirmeye çalıştık cok agrisi vardı.bir yandan o da ağlıyor.dun çektirdik çok şükür onu atlattık.psikolojimi bozmamak için güçlü olmak için uğraşıyorum.cok şükür geçen gün kalbinde üfürüm denmişti bebek için ama erken doğanda olağan bir durummuş sadece 6 ay sonra yine gelin kontrole sorun yok dendi.
Allah büyük sıkıntılar vermesin bugünler de geçecek
Kizlar ben de içini dökmem dinler mısınız.zaten hamileliğin riskliydi hep yatarak geçirdim.onu atlattık derken sezeyanda miu onlar da alınınca ağır bir ameliyat gibi geçti.cok ağrım ve şişkinliğin oldu.oglum sarılığı atlattı derken şimdi yine yükselmiş sarılığı.karaciger enzimleri çok yüksek çıktı.dr iyi beslemelisin diyor.emziriyorum mamayı arttır diyorlar 2 gün sonra yine bakılacak değerlere inşallah düşer.tam su dönem de kızımın da dışı şişti.antibiyotik kullanarak şişliği indirmeye çalıştık cok agrisi vardı.bir yandan o da ağlıyor.dun çektirdik çok şükür onu atlattık.psikolojimi bozmamak için güçlü olmak için uğraşıyorum.cok şükür geçen gün kalbinde üfürüm denmişti bebek için ama erken doğanda olağan bir durummuş sadece 6 ay sonra yine gelin kontrole sorun yok dendi.
Masallah kuzuya. Bu emzik silikon yapısıyla emme refleksini çok geliştiriyor diğerlerine göre daha iyi. Bende aldım oğlum için hastane çantasında bekliyor :)
Maşallah bebişe.Ben çok büyük buluyorum emziği.dikkat edin ilerleyen aylarda salyası yara yapmasın.
Amin canim aynen gececek üzülme Allah yardimcin olsun beterinden korusunKizlar ben de içini dökmem dinler mısınız.zaten hamileliğin riskliydi hep yatarak geçirdim.onu atlattık derken sezeyanda miu onlar da alınınca ağır bir ameliyat gibi geçti.cok ağrım ve şişkinliğin oldu.oglum sarılığı atlattı derken şimdi yine yükselmiş sarılığı.karaciger enzimleri çok yüksek çıktı.dr iyi beslemelisin diyor.emziriyorum mamayı arttır diyorlar 2 gün sonra yine bakılacak değerlere inşallah düşer.tam su dönem de kızımın da dışı şişti.antibiyotik kullanarak şişliği indirmeye çalıştık cok agrisi vardı.bir yandan o da ağlıyor.dun çektirdik çok şükür onu atlattık.psikolojimi bozmamak için güçlü olmak için uğraşıyorum.cok şükür geçen gün kalbinde üfürüm denmişti bebek için ama erken doğanda olağan bir durummuş sadece 6 ay sonra yine gelin kontrole sorun yok dendi.
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah tez zamanda üzülme Allah yardimcin olsun güle güle büyüt yavrunuda uzun ömürlü anali babali olsun insallahSelam anneler doğum yapanlarında gözü aydın hala hastanede olan miniklerimizde en kısa sürede toparlanıp cıkarlar cok dertliyim cok bizim kırkımız cıkalı biraz oldu 54 günlük olduk ama ben yaşayamadığım lohusalığımın depresyon kısmındayımHastalıklar yakamı bırakmıyor simdide karaciğerde sorun cıktı kitle cıktı uzun süredir ilac kullandığım icin büyüme yapmıs ameliyat olmam lazım ama olamıyorum değerlerim yüksek başka doktorda yeni bir ameliyat atlattım diye zaman geçsin istiyor ağrılarım geçmiyor yinede sağ salim kucağıma aldım buna şükür diyorum 2 aydır ablam bakıyor ilgileniyor herşeyle o gidince nasıl yapıcam hiç bilmiyorum iki gece oldu ben kalkabiliyorum artık bebeğime tek basıma ama nedense aksam olmaya baslayınca bi stres yaşamaya baslıyorum emziremiyorum cok üzülüyorum bencillik ediyorum belki cok ciddi rahatsızlık yaşayıp hiç emziremeyen annelerde var biliyorum ama kendimi eksık bebeğime anneliği hissettiremiyormusum gibi geliyor kızımda bu aralar bi huzursuz gibi mamadan mı bilmiyorum bazen saat başı 60 lık bazen 1.5-2 saatte 90 lık iciyor yetmiyormu acaba diye fazla yaptığımda da kalıyor uykusu hiç yok günde iki üc kere 2 saatlik derin uykuda geri kalan zamanda ağlamaklı kucağada alıstı sanırım kucakta gezerken sıkıntı yok bugünler zahmetli olsada gelip gecici anlamıyoruz bakıyorum 2 ay olucak ne cabuk geçmiş bugünleride yeri gelicek özlicez benden haberler böyle anneler inşallah dertsiz kazasız belasız sağlıklı büyütürüz evlatlarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?