2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben de içini dökmem dinler mısınız.zaten hamileliğin riskliydi hep yatarak geçirdim.onu atlattık derken sezeyanda miu onlar da alınınca ağır bir ameliyat gibi geçti.cok ağrım ve şişkinliğin oldu.oglum sarılığı atlattı derken şimdi yine yükselmiş sarılığı.karaciger enzimleri çok yüksek çıktı.dr iyi beslemelisin diyor.emziriyorum mamayı arttır diyorlar 2 gün sonra yine bakılacak değerlere inşallah düşer.tam su dönem de kızımın da dışı şişti.antibiyotik kullanarak şişliği indirmeye çalıştık cok agrisi vardı.bir yandan o da ağlıyor.dun çektirdik çok şükür onu atlattık.psikolojimi bozmamak için güçlü olmak için uğraşıyorum.cok şükür geçen gün kalbinde üfürüm denmişti bebek için ama erken doğanda olağan bir durummuş sadece 6 ay sonra yine gelin kontrole sorun yok dendi.
Allah büyük sıkıntılar vermesin bugünler de geçecek

elmol analı babalı büyüsün kuzucuklar gözünüz aydın kızlar darısı başıma inşallah başka kimler doğurdu bilmiyorum 2 gündür giremedim 20 sayfa geriden okumaya başladım

Canım benim kıyamam.. inşallah atlatırsın bu dönemi. Zor depresyon gerçekten lohusalıkta ilkte yaşadım farkında bile değildim doktor öğrendim ama geçti şükür. Bunda bir ara girecek gibi oldum süt gelip tekrar ameliyat olma durumunun korkusunu yaşadım ağladım falan ama şimdi iyiyim. Dua okudum bol bol. Başka çarem yoktu.

annem gidince sudan cikmis baliga döndüm, aglayip durdum. Kardeşim 2 cocuk buyuttu ama gık demedi. Bu sorumluluk cok zormus meger, yasamadan anlasilmiyor.

Son düzenleme:
İnsallah gecicidir üfürükler hamile bi kadinda duymustum inşallah yok olur gider Allah şifa versin hepimizin kuzularina

Canım üfürme olabiliyor ama geçiyor yeğenime de var dediler geçti sonra şimdi 17 yaşında maşallahı var. Geçer kuzununki de annesi. Kızına da geçmiş olsun diş ağrısı hakikaten zor hele ki minik yavruda. Miyomlar gerçekten zorluyor benim de alındı ilke göre daha farklı durumum sürekli ilaç ipne falan ağır oluyor. Geçmiş gitmiş olsun bugünlerimiz inşallah hepimizin ..

Selam anneler doğum yapanlarında gözü aydın hala hastanede olan miniklerimizde en kısa sürede toparlanıp cıkarlar cok dertliyim cok bizim kırkımız cıkalı biraz oldu 54 günlük olduk ama ben yaşayamadığım lohusalığımın depresyon kısmındayımHastalıklar yakamı bırakmıyor simdide karaciğerde sorun cıktı kitle cıktı uzun süredir ilac kullandığım icin büyüme yapmıs ameliyat olmam lazım ama olamıyorum değerlerim yüksek başka doktorda yeni bir ameliyat atlattım diye zaman geçsin istiyor ağrılarım geçmiyor yinede sağ salim kucağıma aldım buna şükür diyorum 2 aydır ablam bakıyor ilgileniyor herşeyle o gidince nasıl yapıcam hiç bilmiyorum iki gece oldu ben kalkabiliyorum artık bebeğime tek basıma ama nedense aksam olmaya baslayınca bi stres yaşamaya baslıyorum emziremiyorum cok üzülüyorum bencillik ediyorum belki cok ciddi rahatsızlık yaşayıp hiç emziremeyen annelerde var biliyorum ama kendimi eksık bebeğime anneliği hissettiremiyormusum gibi geliyor kızımda bu aralar bi huzursuz gibi mamadan mı bilmiyorum bazen saat başı 60 lık bazen 1.5-2 saatte 90 lık iciyor yetmiyormu acaba diye fazla yaptığımda da kalıyor uykusu hiç yok günde iki üc kere 2 saatlik derin uykuda geri kalan zamanda ağlamaklı kucağada alıstı sanırım kucakta gezerken sıkıntı yok bugünler zahmetli olsada gelip gecici anlamıyoruz bakıyorum 2 ay olucak ne cabuk geçmiş bugünleride yeri gelicek özlicez benden haberler böyle anneler inşallah dertsiz kazasız belasız sağlıklı büyütürüz evlatlarımızı

Amin canim aynen gececek üzülme Allah yardimcin olsun beterinden korusun

Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah tez zamanda üzülme Allah yardimcin olsun güle güle büyüt yavrunuda uzun ömürlü anali babali olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…