2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah gecicidir üfürükler hamile bi kadinda duymustum inşallah yok olur gider Allah şifa versin hepimizin kuzularina
Amin canim inşallah çarçabuk geçer.
Inşallah dediğin gibi geçer canim.kizim iyi çok şükür.gecen hafta ağrılarım cok yoğundu gerçekten miyomlar cok zorluyor.kizimda hemen ayaklamamıştım.bu sefer zor atlatıyorum.sana da çok geçmiş olsun.bugun milyonların pataloji sonucu için aradı drum çok şükür temizmis ..
Amin canim aynen gececek üzülme Allah yardimcin olsun beterinden korusun
Amin canim inşallah.

Kizlar dereotu bol süt yapar diye bilinir.bugun hemşire dereotu yeme dedi.
Dereotu bol süt yaparmış ama çocukta sıvı kaybına neden oluyormuş.ben bilmiyordum.bilmiyen varsa benim gibi haberiniz olsun.
Bol roka ve semiz otu ye. maydanoz yeme dedi.

Bende emzik verıyım gün içinde işlerı yapmak için die istiyorum

Still teayi iciyorum dogumdan once almistim,bunun bebekler icin oldugunu bilmiyordum tesekkur ederim yine de cesaret edemiyorum bebege vermeye

Anladım canım. Ben ilk bebeğime de verdim buna da veriyorum. Biz rahat ediyoruz mamayla beslendiği için başka yolu yok rahatlamasının :)

Kız benimde hep aklımdaydın hiç doğurmayacaksın sandım şaka şaka gözün aydın maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah

Hadi hakkında hayırlısı olsun banada perşembe günü kontrole gelirken aç gel sezeryana alma ihtimalimiz var dedi 2 cm açıklıkla geziyorum sancılarımda var ama düzenli değil beni doğum stresi fena sardı sende durumlar nasıl

Selam anneler 11 günlük oglum var bir kaç gündür gaz problemimiz var, emerken sürekli uyuyup kalıyor ve gazını her zmn ugraşmama rağmen çıkaramıyorum özellikle geceleri bu konuda çözüm önerisi olan varmı?

Maşallah size kocaman kız olmuş annesi Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar hepinize tesekkür ederim hastanedeyiz bu aksam da lokositi yüksek cıkmıs sütüm gelmedi kızlar yarım saat süt sagma makinesine bir ikü kasık cıktı napmam lzım meme acımaya basladı moralim cok bozuk

Yuz ustu yatirmayi oneriyorlar canim. Karninin uzerine yatinca kolay cikariyor. Bizde 14 gunluguz arada bir yatiriyorum rahatliyor yavrum.

kızlar herkese merhaba okuyamadım eski sayfaları akşam üstü çıkış yaptık hastaneden daha anca yorgunluk atabildim anlatabildiğim kadar anlatayım hemen :) sabah gittik hala boş boş etrafa bakıyordum heyecan yoktu sonra damar yolu açıldı falan derken ameliyathaneye gittim ben şok bende bi sürü piercing vardı hiç düşünmedim bile öyle girilceğini yasakmış yanarmışım falan zar zor çıkarttım burnumda kinide doktor çıkarttı penseyle çok komikti rezil oldum biraz ama ekip süperdi ikinci defada yeri buldu anestezi uzmanı hiç hisssetmeidm 2 dak içinde uyuştu bacaklarım başladılar sürekli yanımda birileri durdu hep konuştular bebiş hemen çıktı görmeden öbür tarafa götürdüler meğerse içimde kordonu 3 yerdendüğümlenmiş eğer normal doğum bekleseymişim kaybedicekmişim bebeğimi beslenmesi durmuş kilo almamış 4 e yakın beklediğimiz bebek 3. 100 gr 49 cm boyla doğdu ufacık birsey içm bi tufah duydugumdm beri sürekli ağlıyorum şükrediyorum doğum ve sonrası en kolayı ameliyat anıydı sonrası çok zor emme ve süreli ağlayan bi bebek bütün hastaneyi ayaga kaldırıdk dün sabah beşe kadar mama vermediler en son gittim kavga dövüş mama aldım hemşirelerden çocuk sürekli ağlıyo sütüm yok daha diyor ki hemşire bugun boyle emzirmeyi denemek zorundasın çok ağladım sinirlerim bozuldu mamayı içince uyudu yavrum tabii bende. bir de gelen giden sürekli kucağına aldı kucaktan kucağa gezdi yavrum birsey diemedim kimseye en son bi arkadaşıın annesi parmagını ağzına soktu çocuğun neymiş bu acıkmış annesi diyo bana gelenler geldi kızlar çok zordu ağrı sızı ilaçla geçiyor şu bilinçsiz insanların yaptıkları bir günlük bebeğe beni mahvetti. çok özlemişim size yazmayı çok uzattım kusura bakmayın destan oldu (

Saglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmis

beni hic alttan muayene etmedi aciklik varmi bilmiyorum da sancim gelsin diye iki gundur temizlik yuruyus merdiven inip cikma hepsini yaptim ama yok. Heyecan kismina gelirsek simdilik sakinim daha var gibi geliyor ama yarin son gunum oldugunu dusundukce hem bi korku sariyor hem de kizima kavusacagim icin heyecan yapiyorum. Korku aslinda suni ile dogumu baslatilacagindan. Hakkimizda hayirlisi olsun senin ikinciydi degilmi

Saglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmis
Ben geceleri emdikten sonra gazini cikarmadan yatiriyorum uyanmasin diye saga sola yatiriyorum her seferinde kafanin yonunu degisip. Acaba cikartmam mi lazim her seferinde emdikten sonra :-/

Hayirli ugurlu olsun canim Allah anali babali buyutsun. Bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz hic anlamiyorum. Neyse sen bebegine kavustun ya gerisini bosver

Geçmiş olsun güle güle büyüt cnm

Ben geceleri emdikten sonra gazini cikarmadan yatiriyorum uyanmasin diye saga sola yatiriyorum her seferinde kafanin yonunu degisip. Acaba cikartmam mi lazim her seferinde emdikten sonra :-/
Uyuyorsa cikarmaya gerek yokmus canim

Uyuyakalirsa bizde cikarmiyoruz. Uyaninca babasi omzuna aliyor biraz. Bazen cikiyor bazen cikmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…