Amin canim inşallah çarçabuk geçer.İnsallah gecicidir üfürükler hamile bi kadinda duymustum inşallah yok olur gider Allah şifa versin hepimizin kuzularina
Inşallah dediğin gibi geçer canim.kizim iyi çok şükür.gecen hafta ağrılarım cok yoğundu gerçekten miyomlar cok zorluyor.kizimda hemen ayaklamamıştım.bu sefer zor atlatıyorum.sana da çok geçmiş olsun.bugun milyonların pataloji sonucu için aradı drum çok şükür temizmis ..Canım üfürme olabiliyor ama geçiyor yeğenime de var dediler geçti sonra şimdi 17 yaşında maşallahı var. Geçer kuzununki de annesi. Kızına da geçmiş olsun diş ağrısı hakikaten zor hele ki minik yavruda. Miyomlar gerçekten zorluyor benim de alındı ilke göre daha farklı durumum sürekli ilaç ipne falan ağır oluyor. Geçmiş gitmiş olsun bugünlerimiz inşallah hepimizin ..
Amin canim inşallah.Amin canim aynen gececek üzülme Allah yardimcin olsun beterinden korusun
Sağol canım insanı çileden çıkartıyorlarHiç stres yapma canım zaten eminim dogrusunu yapıyosundur o kahverengi kısım komple giremez zaten cocugun agzına mümkün degil
Bende emzik verıyım gün içinde işlerı yapmak için die istiyorumİlk bebekte bazen yanlıs emzirilebiliyo sende oda birlikte ögreniceksiniz canım sıkma canını kızımda vermemiştim emzik sonrada almadı dogru düzgün oğlumda veriyorum ilk gündem beri yine bi gaz agrısı falan oldugunda agladıgında veriyorum iyi oluyo
Still teayi iciyorum dogumdan once almistim,bunun bebekler icin oldugunu bilmiyordum tesekkur ederim yine de cesaret edemiyorum bebege vermeye
Kız benimde hep aklımdaydın hiç doğurmayacaksın sandımSlm kızlar bende gecikmelide olsa 41+2 de cumartesi akşamı kızıma kavuştum..dualarınız için Rabbim sizden razı olsun... şuan hastanedeyiz, yarın son kontrollerimizde yolunda çıkarsa evimize çıkcaz..4.100gr ve 54 cm doğdu.. normal doğum yaptım.. detaylıca yazmak isterim ama henüz doğum yapmamış arkadaşları korkutmak istememtek bildiğim şey kucağınıza koydukları an bütün çektiğiniz acıların uçup gitmesi.. bu arada kızım çok güzel emiyor, hiç uğraşmadan hemen mememi kavrıyor ama malesef sütüm gelmedi yinede emziriyorum meme uçlarım yara oldu.. kuzum aç olduğu için mama verdim, üstüne gece hiç uyumadığı için emzikde verdim.. inşaallah ilerde sıkıntı olmaz...mama veren arkadaşlar kaç ml günlük mama veriyorsunuz??? Yada verimeli bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... doğum yapacak olan arkadaşlarım Rabbim hepinizin yardımcısı olsunnn.. meleklerinizi kucaklarınızda görmeniz dileğiyle..
Hadi hakkında hayırlısı olsun banada perşembe günü kontrole gelirken aç gel sezeryana alma ihtimalimiz var dedi 2 cm açıklıkla geziyorum sancılarımda var ama düzenli değil beni doğum stresi fena sardı sende durumlar nasılBende dr dan geldim simdi nst ye girdim yine sanci cikmadi. Doktor bebek irilestigi icin dogum zor olur diye persembe sabahtan baslatalim dedi. Sabah 8 de hastane de olacagim 7 gibi cok az birseyler atistir dedi sezaryene donme ihtimaline karsi cok yeme dedi. Suni ile baslatacak ilerlrmeye gore bakacagiz. Cok stresliydim ama tarih belirlenince bi rahatladim sanki hakkimizda hayirlisi olsun. Bu arada drum bana cati muayenesi de yapmadi alttan da hic bakmadi. Boyum uzun basenlerim genis galiba ondan bende sormadim. Bebegine beyninle dogsun diye sinyal gonder bizde guzel guzel yapalim dogumu diyor. Bana da dualarinizda yer verin suniye gereknolmadan kendi sancimla gelir insallah
Maşallah size kocaman kız olmuş annesi Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar doğum yaptım 7.7.2017de saat 13.03te kızım geldi dünyaya çok şükür. Epidural normal doğum yaptım. Hiç acı hissetmedim. Her şey çok güzeldi 40+4 e kadar bekledim. Hastaneye ilk gittiğimde açıklık 4.5cmdi. Sabaha karşı 7.5 oldu sonrasında 9.5cm ve saat 12.55te tekrar ameliyathane girdim ama doğum diye değil muayene için çünkü bebeğin başı hala yukardaydi. Doktor ıkın dedi ilk baş yapamadım sonra seni daha sonra alıcam sırada bi sezeryan var dedi. Tam yerimden kalkiyordum ki tuvaletim geldi dedim. Geri geldi doktor sezeryanı gönderin bu doğumu şimdi yapıcaz dedi. 8 dk içinde 13.03te dünyaya geldi kızım plesantanin gelmesini bekledik 13.30da çıktık beraber. Herkes agliyordu bende sarhoş gibiydim. Bebeğimi doğduğu gibi hemen kucağıma verdi doktor. Değişik duygular karmaşık hisler içerisindeyim. Kızım iki gün sonra sarılık olduğu için hastaneye yattık bir gece kaldık. Çok şükür onu da atlattık ama çok korktuk cok üzüldük. Sonrasında eve geldik şimdi bir göğsümün ucu yok zorla emebiliyor diğeri de yara oldu. Lohusa olan benim ama herkes her dediğime alınıyor. Eşim ailem herkes yanımda ama kendimi yalnız hissediyorum. Hep ağlamak istiyorum kızıma yetemediğimi düşünüyorum. Eşimden allah razı olsun her türlü yardımda yanımda. Ama ben bişeyleri eksik yaptığımı düşünüyorum. Göğüslerim yara olduğu için emziremiyorum tam olarak pompayla sağıp kaşıkla yedirmeye çalışıyoruz bazen. Ama doyamıyor emdiginde biliyorum. Kaşıkla yediği zaman doydugu için uyuyor. Her ne olursa olsun annelik çok güzel. Hepiniz sevgiyle kalın. Bu arada göbeğimiz 7. gün düştü. Şimdi kızımın memislerinde sertlikte var birini bugün banyo yaptırırken sıktım süt fışkırdı. Diğerini yapamadım ağladı dayanamadım.
Yuz ustu yatirmayi oneriyorlar canim. Karninin uzerine yatinca kolay cikariyor. Bizde 14 gunluguz arada bir yatiriyorum rahatliyor yavrum.Selam anneler 11 günlük oglum var bir kaç gündür gaz problemimiz var, emerken sürekli uyuyup kalıyor ve gazını her zmn ugraşmama rağmen çıkaramıyorum özellikle geceleribu konuda çözüm önerisi olan varmı?
Saglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmisSelam anneler 11 günlük oglum var bir kaç gündür gaz problemimiz var, emerken sürekli uyuyup kalıyor ve gazını her zmn ugraşmama rağmen çıkaramıyorum özellikle geceleribu konuda çözüm önerisi olan varmı?
beni hic alttan muayene etmedi aciklik varmi bilmiyorum da sancim gelsin diye iki gundur temizlik yuruyus merdiven inip cikma hepsini yaptim ama yok. Heyecan kismina gelirsek simdilik sakinim daha var gibi geliyor ama yarin son gunum oldugunu dusundukce hem bi korku sariyor hem de kizima kavusacagim icin heyecan yapiyorum. Korku aslinda suni ile dogumu baslatilacagindan. Hakkimizda hayirlisi olsun senin ikinciydi degilmiHadi hakkında hayırlısı olsun banada perşembe günü kontrole gelirken aç gel sezeryana alma ihtimalimiz var dedi 2 cm açıklıkla geziyorum sancılarımda var ama düzenli değil beni doğum stresi fena sardı sende durumlar nasıl
Ben geceleri emdikten sonra gazini cikarmadan yatiriyorum uyanmasin diye saga sola yatiriyorum her seferinde kafanin yonunu degisip. Acaba cikartmam mi lazim her seferinde emdikten sonra :-/Saglik ocagindaki ebeye sordu esim bugun memede uyuyor gaz cikaramiyoruz bazen diye. Sorun olmaz yatarken kafasi yanda olsun gaz cikaramadigi icin kusabilir demis. Cok kafana takma normalmis
Hayirli ugurlu olsun canim Allah anali babali buyutsun. Bu insanlar neden bu kadar dusuncesiz hic anlamiyorum. Neyse sen bebegine kavustun ya gerisini bosverkızlar herkese merhaba okuyamadım eski sayfaları akşam üstü çıkış yaptık hastaneden daha anca yorgunluk atabildim anlatabildiğim kadar anlatayım hemen :) sabah gittik hala boş boş etrafa bakıyordum heyecan yoktu sonra damar yolu açıldı falan derken ameliyathaneye gittim ben şok bende bi sürü piercing vardı hiç düşünmedim bile öyle girilceğini yasakmış yanarmışım falan zar zor çıkarttım burnumda kinide doktor çıkarttı penseyle çok komikti rezil oldum biraz ama ekip süperdi ikinci defada yeri buldu anestezi uzmanı hiç hisssetmeidm 2 dak içinde uyuştu bacaklarım başladılar sürekli yanımda birileri durdu hep konuştular bebiş hemen çıktı görmeden öbür tarafa götürdüler meğerse içimde kordonu 3 yerdendüğümlenmiş eğer normal doğum bekleseymişim kaybedicekmişim bebeğimi beslenmesi durmuş kilo almamış 4 e yakın beklediğimiz bebek 3. 100 gr 49 cm boyla doğdu ufacık birsey içm bi tufah duydugumdm beri sürekli ağlıyorum şükrediyorum doğum ve sonrası en kolayı ameliyat anıydı sonrası çok zor emme ve süreli ağlayan bi bebek bütün hastaneyi ayaga kaldırıdk dün sabah beşe kadar mama vermediler en son gittim kavga dövüş mama aldım hemşirelerden çocuk sürekli ağlıyo sütüm yok daha diyor ki hemşire bugun boyle emzirmeyi denemek zorundasın çok ağladım sinirlerim bozuldu mamayı içince uyudu yavrum tabii bende. bir de gelen giden sürekli kucağına aldı kucaktan kucağa gezdi yavrum birsey diemedim kimseye en son bi arkadaşıın annesi parmagını ağzına soktu çocuğun neymiş bu acıkmış annesi diyo bana gelenler geldi kızlar çok zordu ağrı sızı ilaçla geçiyor şu bilinçsiz insanların yaptıkları bir günlük bebeğe beni mahvetti. çok özlemişim size yazmayı çok uzattım kusura bakmayın destan oldu(
Geçmiş olsun güle güle büyüt cnmkızlar herkese merhaba okuyamadım eski sayfaları akşam üstü çıkış yaptık hastaneden daha anca yorgunluk atabildim anlatabildiğim kadar anlatayım hemen :) sabah gittik hala boş boş etrafa bakıyordum heyecan yoktu sonra damar yolu açıldı falan derken ameliyathaneye gittim ben şok bende bi sürü piercing vardı hiç düşünmedim bile öyle girilceğini yasakmış yanarmışım falan zar zor çıkarttım burnumda kinide doktor çıkarttı penseyle çok komikti rezil oldum biraz ama ekip süperdi ikinci defada yeri buldu anestezi uzmanı hiç hisssetmeidm 2 dak içinde uyuştu bacaklarım başladılar sürekli yanımda birileri durdu hep konuştular bebiş hemen çıktı görmeden öbür tarafa götürdüler meğerse içimde kordonu 3 yerdendüğümlenmiş eğer normal doğum bekleseymişim kaybedicekmişim bebeğimi beslenmesi durmuş kilo almamış 4 e yakın beklediğimiz bebek 3. 100 gr 49 cm boyla doğdu ufacık birsey içm bi tufah duydugumdm beri sürekli ağlıyorum şükrediyorum doğum ve sonrası en kolayı ameliyat anıydı sonrası çok zor emme ve süreli ağlayan bi bebek bütün hastaneyi ayaga kaldırıdk dün sabah beşe kadar mama vermediler en son gittim kavga dövüş mama aldım hemşirelerden çocuk sürekli ağlıyo sütüm yok daha diyor ki hemşire bugun boyle emzirmeyi denemek zorundasın çok ağladım sinirlerim bozuldu mamayı içince uyudu yavrum tabii bende. bir de gelen giden sürekli kucağına aldı kucaktan kucağa gezdi yavrum birsey diemedim kimseye en son bi arkadaşıın annesi parmagını ağzına soktu çocuğun neymiş bu acıkmış annesi diyo bana gelenler geldi kızlar çok zordu ağrı sızı ilaçla geçiyor şu bilinçsiz insanların yaptıkları bir günlük bebeğe beni mahvetti. çok özlemişim size yazmayı çok uzattım kusura bakmayın destan oldu(
Uyuyorsa cikarmaya gerek yokmus canimBen geceleri emdikten sonra gazini cikarmadan yatiriyorum uyanmasin diye saga sola yatiriyorum her seferinde kafanin yonunu degisip. Acaba cikartmam mi lazim her seferinde emdikten sonra :-/
Uyuyakalirsa bizde cikarmiyoruz. Uyaninca babasi omzuna aliyor biraz. Bazen cikiyor bazen cikmiyor.Ben geceleri emdikten sonra gazini cikarmadan yatiriyorum uyanmasin diye saga sola yatiriyorum her seferinde kafanin yonunu degisip. Acaba cikartmam mi lazim her seferinde emdikten sonra :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?