2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar ne cok bebek gelmiş masallah Rabbim güzel ömürler versin. Güle güle büyütelim inşAllah.
Bizde ilk asılarımızı olduk geldik. Bu gece ateş kontrolü yapacağız bakalım. Gelişimi çok güzel dedi doktor. Sadece emziriyorum. Günlük 3 damla vitamin d, haftada bir kez bir ampul vitamin K veriyorum.
Yeme konusunda çok dikkatli değilim, gaz olayını tamamen yok etmek mümkün değil malesef. Ilk 3 ay sonrası kendiliğinden geçiyor. Ilk aylar çok hızlı büyüdükleri için sürekli gernesme, kendini skma, dünyaya, anneden beslenmeye alışma çabası içerisindeler. Bu yuzden zorlanıyoruz.
Bol bol resim çekiyorum, giydirip, çıkarıp, abileriyle beraber. Çünkü bu halleri cooook çabuk geçiyor.
Sutünüze güvenin kizlar, israrla devam edin inanın yetiyor, bağırsakları soğan zarı kadar, anne sutune göre. Sadece anne sütüyle aylık 1bucuk kilo alıyor prematurem.
Kendime ayıracak 5 dakikam bile yok, çamaşır, bulasik, yemek, ev, çocuklar, bebek... Ama şikayetçi degilim zaman çok hızlı akıyor bunun farkindayim. Bol bol anı biriktiriyoruz... Kolay mı tabiki değil çok zor zanaat analık, hele şimdiki anneler daha da dikkatli, özenli... Allah yardımcımız olsun, boşuna mı Cennet anaların ayakları altında

K vitamini ne için verildi burada yok öyle bişey

Ertesi güne etkisini gösterir cnm, süt olmasada bebegini emzir. Bende ilk sagdigimda hiç yoktu, 3 saatte bir 15er dk sağ. Moralini bozma hepimiz yaşıyoruz aynisini yalnız olduğunu düşünme cnm, hepimiz evinde hastanede senin verdiğin çaba içerisinde inan.

Zamanlarımız aynı ama seninki gelmiş canım çok sevindim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle kolaylıkla inşaallah

Kolay değil cnm yaşadıkların ama depresyona girecek lüksümüz yok bizim unutma, güçlü olmaya çalış. Kendine haksızlık etme, kolay mı anne olmak. Kendini yetersiz, beceriksiz diye düşünme. Elini bir cekte gör, herşey nasıl altüst oluyor. Geçecek bu gunler elbette hemde çarçabuk biraz yorgun biraz hasta ama atlatacaksın. Allah kolaylık versin cnm

Ben bugün tamamen ağırlaştığımı hissediyorum çok ayakta duramıyorum göbek beni aşağı çekiyor sancılar fena yokluyor Allah'tan annem geldi o yardımcı oluyor ama oğlum sağolsun herşeyi bana yaptırmak istiyor çişi gelse annem yaptıracak diyor bendede heyecan yok ama farklı bir endişe korku oldu 2. olunca daha farklı oluyor sezeryana gireceğim ama 1.yi düşünüyorum ne bileyim ya çok karmaşık duygular işte her şeyimiz hazır miniğimizi bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum kendimi kurbanlık gibi hissediyorum

Benim kız da 10 gunluk cnm, bizimkide emmerken memede uyuyo cnm, gaz cıkarmak yalan oluyor..

Maşallah senin psikolojine canım en umutsuz olduğum anlarda sen bir paylaşımda bulunuyorsun önce bir dağılıp ardından kendimi toparlıyorum bana psikolog etkisi yapıyorsun Allah razı olsun Rabbim evlatlarinla birlikte sana uzun ömürler versin seni çok seviyorum bana da dualarında yer verirsen sevinirim

Ah canım benim sagolasin, senden de Allah razi olsun Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ıns.
İnsan bir durum içerisindeyken geçmeyecek, hep böyle devam edecek zannediyor. Helede bu bizim durumumuz. Bazen bir dokunuşa, bir şştttt sesine ihtiyacımız oluyor kafamızı kaldırmamiz için. Laf olsun diye demiyorum, geçiyor hemde çok çabuk, problemlere odaklanırken güzellikleri de kaçırıyoruz. 3 hafta hastane ev arası mekik dokudum. Kolay miydi, hayir. Ben cabalamasaydim kimse uğraşmazdi. Bak geçti bile o gunlerde tuttuğum günlüklerim, kiriş kiriş doğmuş yanaklarını çektiğim resimleri, videoları, arabada dinlediğim hep o ayni şarkı, 3 yaşındaki abisiyle kosusturmalarimiz hatıra kaldı. Oysa bunlar sadece bir buçuk ay öncesiydi geçti gitti...

Canım geçmiş olsun.. insanlar çoğu zaman düşüncesiz.. hemşire vermek zorunda mamayı saçmalamışlar. Neyse doymuş karnı.. sağlıkla büyüsün canım..

Gunaydin guzel anneler . dun kizimin Rop muayenesi vardi cok korkmus orda dokunsam irkiliyo cok üzülüyorum. . sizinde oluyo mu hastaneye gittiğimiz gun cok ürkek oluyo yavrum bi sure boyle. Yogun bakimdan cikincada boyleydi

Kızlar malum sütüm yok hangi mamayı onerırsınız
Hastanede aptamil verdiler diye onunla basladim. Biri önerdi diye smilac aldim. 1 kere icince yuzunde benekler cikti bir daha icirmedim. Tüm mamalarin icerigine baktim. Hepsinde palm yagi(hurma yagi diye cevrilmis turkceye) var. Hatta bebelac goldda glukoz surubu bile var. Anlayacagin al birini vur otekisine. Bir tek golden goat ta palm yagi yazmiyordu. Ben de onu aldim.
Mamalardan memnuniyet nasil olur? En iyisi hangisidir? Neye gore ölcülür? Bilemiyorum malesef.
Annemi gonderip kızımla basbasa kalinca "emzirme kampi"na girip sutümü artirmayi ve mamayi birakmayi hedefliyorum. Insallah basarili olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…