Doğum yapan arkadaşlar ishal doğum belirtisi olabilir mi
Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.Sea41 canım sen İpek kızını yarın görmeye gidecektin dimi?
Profildeki bebeğin canım sanırım, maşallah ne güzel bi kız. .Siz gazdan ya da başka şeylerden şikayet ederken size ozeniyorum inanın ki.Keske benim kızım da yanımda olsaydı da sizin gaz vs.muhabbetlerinize katilabilseydim..Sea41 canım sen İpek kızını yarın görmeye gidecektin dimi?
insallah bi an once kizinla evine donersin canim. Allah gonlune gore versin.Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Ben de doğurmadım canım galiba en son ben doğurcam normali bekliyorumYa herkes artık emzirme gaz olaylarına geçti.hala doğuramayanlardanım.25 ine inşallah spinal anestezi olacağım.bugün kontrolüm vardı.herşey yolunda çok şükür.son kontrolüm olduğu için odamıda göreyim dedim.doğum yapmayanları etiketlesek görsek
Aminn canım, sağol. .insallah bi an once kizinla evine donersin canim. Allah gonlune gore versin.
Kac hafta sonra birakti?ayy ne guzel masallah melegine mis gibi mememizi emmiyolarda pis silikonu emiyolar:)Cnm ben kullaniyordum silikon uc. Biraktik simdi 1 haftadir kullanmiyoruz. Benim ucum yok gibi. Bir de memeler siskin olunca tutamiyordu. Istersen emzirmenin sonlarina dogru memelerdeki o siskinlik gidince ucsuz dene. Yada gece uyurken falan ucsuz dene. Biz boyle biraktik. Zamanla emzikten sanirim emme kaslari da guclendi. Internette ucun ucunu kesin diyor ama ben agzina zarar verir diye onu denemedim.
O uclari temizlemesi bir dertti, tasimasi bir dertti. Umarim siz de birakabilirsiniz.
Canım dört beş gün önce bende aynı soruyu sordum aynı sorun bende de vardı devam da ediyor ama hala tık yok bazen doğum işareti olabiliyormuş bazen de olmuyormuş kişiye göre degişiyormuş canım bekliyoruzDoğum yapan arkadaşlar ishal doğum belirtisi olabilir mi
Insallah teyzesi bizde birakirizYeterki biraksinda yara olmasinada raziyimBen ilk çocuğumda kullanmıştım, 40günlükten sonra aşama aşama bıraktırdım, uçla başlıyordum emzirmeye biraz sonra ucu büyüyordu sütte inince uçsuz veriyordum, özellikle uyku arası emzirmelerde uçsuz kolay alıyordu, hiç dert etme yavaş yavaş bırakırsınız ama bırakırken çok dikkat edim benim göğüslerim çok yara olmuştı
Bende normali bekliyorumBen de doğurmadım canım galiba en son ben doğurcam normali bekliyorum
Maşallah size gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaslar yazamadim,okuyamiyorum da.3315 gr 50 cm epidral normalle dogduk.Epidral oldugu icin ikinamadim sanirim bir aletle cektiler,cok odemim oldu.Iki dikisim var.Bugun daha iyiyim.Lohusa psikolojisindeyim iste.Bir aralik bulursam yazacagim.Dogum yapanlarin gozuaydin
Sağlıkla kavuş inşallah kızına. Diğer seyleri takma hersey olur gider sen sadece bebeğini ve kendini düşünKızlar yarın kızıma kavuşuyorum Allah nasip ederse Sezeryan olucam sabah 8 de yatis var ama kaç ta olacak belli değil Dr um başka doğumu da olacak dua edin bana tarih bi anda belli oldu şoktaym ayrıca sinirli evimin girişinde ana su borusu patlamış evde inşaat çıktı giriş yerim çimentolu yaptığımiz temizlik boşa gitti ev şu an kalabalık ortalık rezalet ben kızımın heyecanına varmadim sabah olmaz artık
Benim kizinda oyle bence kilo aliyolar canimÇocuğu yıkadım az önce karnı şiş gergin baya gazdan dolayıdır herhalde dimisizinkiler nasıl
Geçmiş olsun kremini düzenli kullanırsan çok fayda görürsünKızlar bugun hic girip okuyamadim dogum yapali 11 gun oldu hala toparlanamadim dikis agrisi sanarken basur olmusumcok canim aciyo derdim sizim gecmedi bi turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?