2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sea41 canım sen İpek kızını yarın görmeye gidecektin dimi?
Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.

Sea41 canım sen İpek kızını yarın görmeye gidecektin dimi?
Profildeki bebeğin canım sanırım, maşallah ne güzel bi kız. .Siz gazdan ya da başka şeylerden şikayet ederken size ozeniyorum inanın ki.Keske benim kızım da yanımda olsaydı da sizin gaz vs.muhabbetlerinize katilabilseydim..

Ben de doğurmadım canım galiba en son ben doğurcam normali bekliyorum

Kac hafta sonra birakti?ayy ne guzel masallah melegine mis gibi mememizi emmiyolarda pis silikonu emiyolar:)

Doğum yapan arkadaşlar ishal doğum belirtisi olabilir mi
Canım dört beş gün önce bende aynı soruyu sordum aynı sorun bende de vardı devam da ediyor ama hala tık yok bazen doğum işareti olabiliyormuş bazen de olmuyormuş kişiye göre degişiyormuş canım bekliyoruz

Insallah teyzesi bizde birakirizYeterki biraksinda yara olmasinada raziyim

Kızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen kontrolu vardı doktor suyun azaldığını daha fazla azalırsa sezeryan dedi normali bekliyorum. Doktor söyledikten sonra olan şeyi ben suyumun o şekilde azalmasına bağladım doktora sormayı atladım. Size sorayım dedim şimdi. Çok afedersiniz lavaboya gittiğimde küçük tuvaletimi yaparken idrar bittikten sonra bir ağrıyla sanki kasıklarımın arasından bir miktar sıvı boşalıyor gibi hissediyorum acaba su bu şekilde mi azalıyor bir dahaki kontrole kadar suyum tehlikeli oranda azalır ama farkına varmam diye korkuyorum böyle birşey yaşayanınız bileniniz var mı acaba

Maşallah size gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Çocuğu yıkadım az önce karnı şiş gergin baya gazdan dolayıdır herhalde dimi sizinkiler nasıl

Kızlar yarın kızıma kavuşuyorum Allah nasip ederse Sezeryan olucam sabah 8 de yatis var ama kaç ta olacak belli değil Dr um başka doğumu da olacak dua edin bana tarih bi anda belli oldu şoktaym ayrıca sinirli evimin girişinde ana su borusu patlamış evde inşaat çıktı giriş yerim çimentolu yaptığımiz temizlik boşa gitti ev şu an kalabalık ortalık rezalet ben kızımın heyecanına varmadim sabah olmaz artık

Sağlıkla kavuş inşallah kızına. Diğer seyleri takma hersey olur gider sen sadece bebeğini ve kendini düşün

Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 33. haftaya yeni girdim göğüslerim çok sertleşti acısı arttı incelerken beyaz süt gibi bişey geldi çok sıkmadım oysaki. Bu kadar erken olması normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…