2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizinda oyle bence kilo aliyolar canim
Kilo almış zaten ama karnı vücuduna oranla şiş gibi duruyor herşeyi takan ben doktora resim atalım diyorum ne gerek var diye kızıyor eşim merak ediyorum napim daha kontrole çok var

Canım bir iki gün sonra tekrar görün doktoruna istersen.

Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 33. haftaya yeni girdim göğüslerim çok sertleşti acısı arttı incelerken beyaz süt gibi bişey geldi çok sıkmadım oysaki. Bu kadar erken olması normal mi?
Normal, süt gelen bir kişi olmuştu burada hatırlıyorum ben

Bence de git baktır bir , suyun azalıyormuş zaten o olabilir tabi

Iyi aksamlar arkadaslar. Bende yarin kizima kavusacagim cok sukur. Sabah 8 de hastanede olacagim suni sanci ile normal dogum deneyecegim insallah sezeryana gerek kalmaz. Dualarinizda bana da yer verin saglikla sihhatle kavusayim kizima. Sizler de aklimda olacaksiniz. Rabbim hastanede olan kuzucuklari da dogmayi bekleyen bebislerimizi de bir an once annelerine kavustursun. Umarim guzel pozitif bir dogum hikayesi ile donerim buraya. Hakkimizda hayirlisi olsun...

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebegin zor olmus ama saglikla almissin kucagina insallah sende daha iyi olursun nasıl hastaneden memnun kaldinmı
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün.
Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.
Zor olmuş, nerden bilecektin açılma olmayacağını. Bazısı normal istiyor sezaryen olmak zorunda kalıyor,bazısı sezaryen istiyor olaylar öyle gelişiyor ki normal Doğum yapıyor.Biraz şans nasip işi heralde.Yine de bebeğin sağlıklı ve kollarında en güzel mutluluk bu olmalı

Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Kuzum insallah sagliklica gelicek kizin kendini birakma guclu ol duacinim meleginle senin.

Ben de Tr.ye göre 41+0 hafta oldum. Yani 42 deniyor heralde. Erken gelebilir dedikleri bebekten tık yok...
Hala sancı, su bir belirti gelecek diye bekliyorum .Sinirlerim çok bozuk, iki günde bir kontrole gidiyoruz. Yarın sabah yine doktorda randevum var. Bu haftanın da dolmasını beklerlerse cinnet geçireceğim. İçimden bir ses müdahale etmezlerse kendi gelmeyecek diyor. Hurma ,ananas, egzersiz, yürüyüş, merdiven hiçbiri hiçbiri işe yaramıyor açılma yok. Sabahları sinirimden ağlıyorum artık.

Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Canım inşallah sağlığı düzelir minik kızının.Elleriniz dolu sağlıkla eve dönersin tez zamanda.Dualarımız seninle

Kuzum sakin ol insallah bu rutine alisacaksiniz
Youtubeden izledik biz sikistikca..islak mendille ayaklarini sil birde mama yedirmeden altini ac altini silince uyaniyor soguk geliyor mendil :)
Gidisini oksa

Mrb anneler suan oglum sarılık sık sık emzirmeye calışıyorum normalde kakası sarıydı fakat 2 seferdir yeşil bi fikriniz var mı bu konuda ?
Canim usutmus olabilir sen yinede netten bak orda renk renk ne olacagi yaziyordu.biz klimada uyuyoruz sicakta uyuyamiyorlar gecen kaltiginda soguktu eli kolu yesil yapti karni agrimis usutmus dediler sonra gecti

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.

Allah yardımcın olsun canım sabret biraz daha, herhalde artık alırlar daha fazla bekletmezler çünkü başka komplikasyonlar gelişebilir içini ferah tut

Reactions: SGd
Canım inşallah sağlığı düzelir minik kızının.Elleriniz dolu sağlıkla eve dönersin tez zamanda.Dualarımız seninle
Inşallah canım, sen de en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine. .

Reactions: SGd
merhaba yorgun uykusuz gazlı kakalı günler geçiren güzel anneler :)

mama konuşmussunuz sma kullanıyorum çok memnunum açıkcası ama doktorlar yaramazsa humana iyi dediler bana.

ayrıca sütüm yok mama ile besliyorum eğer bebeğiniz sürekli ağlıyo uykuya geçmiyor veya 10 dk uyuyup yeniden uyanıyorsa gaz maz yok arkadaşlar aç bebek :/ bu iki kere başıma geldi malesef her doktora gittiğimde aç diyor mamayı arttırdım daha da olmadı.

bugün benim doğum günüm bu senenin en güzel hediyesi bana kızım. Allah olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..

İnşAllah canım gerçekten aklımda duamdasın

Evet canım kızım, çok teşekkür ediyorum
İpek kız koynuna bir gelsin mutluluk fotoğraflarınızı bizimle paylaşacaksın, sabırsızlıkla bekliyoruz

Kilo almış zaten ama karnı vücuduna oranla şiş gibi duruyor herşeyi takan ben doktora resim atalım diyorum ne gerek var diye kızıyor eşim merak ediyorum napim daha kontrole çok var
Çok emmişse annesi birde gaz yptıysa şişmiştir göbüş,
Birimde oluyor banyo sonrası yağlarken pırtlıyor epey, ozaman iniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…