Kilo almış zaten ama karnı vücuduna oranla şiş gibi duruyor herşeyi takan ben doktora resim atalım diyorum ne gerek var diye kızıyor eşim merak ediyorum napim daha kontrole çok varBenim kizinda oyle bence kilo aliyolar canim
Canım bir iki gün sonra tekrar görün doktoruna istersen.Kızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen kontrolu vardı doktor suyun azaldığını daha fazla azalırsa sezeryan dedi normali bekliyorum. Doktor söyledikten sonra olan şeyi ben suyumun o şekilde azalmasına bağladım doktora sormayı atladım. Size sorayım dedim şimdi. Çok afedersiniz lavaboya gittiğimde küçük tuvaletimi yaparken idrar bittikten sonra bir ağrıyla sanki kasıklarımın arasından bir miktar sıvı boşalıyor gibi hissediyorum acaba su bu şekilde mi azalıyor bir dahaki kontrole kadar suyum tehlikeli oranda azalır ama farkına varmam diye korkuyorum böyle birşey yaşayanınız bileniniz var mı acaba
Normal, süt gelen bir kişi olmuştu burada hatırlıyorum benTecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 33. haftaya yeni girdim göğüslerim çok sertleşti acısı arttı incelerken beyaz süt gibi bişey geldi çok sıkmadım oysaki. Bu kadar erken olması normal mi?
Bence de git baktır bir , suyun azalıyormuş zaten o olabilir tabiKızlar size birşey sormak istiyorum. Geçen kontrolu vardı doktor suyun azaldığını daha fazla azalırsa sezeryan dedi normali bekliyorum. Doktor söyledikten sonra olan şeyi ben suyumun o şekilde azalmasına bağladım doktora sormayı atladım. Size sorayım dedim şimdi. Çok afedersiniz lavaboya gittiğimde küçük tuvaletimi yaparken idrar bittikten sonra bir ağrıyla sanki kasıklarımın arasından bir miktar sıvı boşalıyor gibi hissediyorum acaba su bu şekilde mi azalıyor bir dahaki kontrole kadar suyum tehlikeli oranda azalır ama farkına varmam diye korkuyorum böyle birşey yaşayanınız bileniniz var mı acaba
Gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün.Gözün aydın canım hayırlı olsun bebegin zor olmus ama saglikla almissin kucagina insallah sende daha iyi olursun nasıl hastaneden memnun kaldinmı
Canım gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün.Merhaba arkadaşlar yazamadım ptesiden beri bir melekle yaşadığım için gözlerimi ayıramıyorum.şu an göğsümde uyuyor mışıl mışıl ve doyasıya izlemek için gözüm uyku tutmaz oldu 2 gündür 2 saat uyuyabildim desem. Bu duyguyu benden önce yaşayanınız çok, yaşamayanlara da tez vakitte tattırsın Rabbim
Doğum hikayem de şöyle; ptesi 7 de yatışım yapıldı doğumhanede sancı odasına alındım suni sancı ve nst bağlandı 2 cm açıklıkla başladık ve öğlen oldu hala 2 cm di bu arada sürekli doktor ve ebeler tarafından vajinal muayeneden dolayı yaşadığım o korkunç anları umarım bir daha yaşamam, neyse akşam 6 oldu ve sancılarım ritmik düzeye indi yani dakikalı gelir oldu müthiş bir bel ağrısı ve kasık ağrısı ama o saate kadar laylaylomdum koridorda herkes sancı makinesiyle turluyordu, bu arada suni sancı çekilmeyecek birşey değildi bana zor ve moral bozucu gelen akşam 7 olmuş hala 2 cm açıklık!!! 4 olsa epidural yapcm rahatça bekleyeceğim normali, ama olmadı bir arada bebişin kalp atışları da düştü oksijen takviye edildi ama moral bozukluğu da devam ettiği için nöbetçi doktor da alalım seni sezeryane dedi ( bu Arada öğlen 3 e kadar kimseye haber vermedik, sonra dedim lafları bitmeyecek haber verdim anneme kv ye, annem önce geldi ama odaya bir dalışı var heyecan ve okuma üflemelerle beni daha da ürküttü, doktora da ne ameliyatııı diye bir tepki verdi deli oldum, neymiş bekleyecekmişiz nasılsa açılırmış o 4 tane doğurmuş!) neyse bu arada sancılar sıklaştı eşime sarıla sarıla bağırıyorum bir yandan sezeryane hazırlıyorlar, Bebek hemşiresi arkadaşımdı Allah razı olsun bir an ayrılmadı yanımdan o da girdi benimle, spinal istedim ama neyle karşılaşacağım umrunda değildi sancıyla baş etmeye çalışmaktan, girdim 5 dk sonra bebiş yukardan bana seyrediyor ağlıyorum konuşmaya çalışıyorum birmyandan pilim bitik bilsem böyle olacağını neden baştan sezaryen demedim ki diyorum, yanağıma değdirdikleri an sustu bir de al yanaklı pamuk prenses, neyse sonrasında çıktım ama bir titreme bir titreme 2 gündür nöbet şeklinde ciğerlerime ağrı saplanıyor nefessiz kalıyorum,iğne yapıyorlar geçiyor zor oturup kalkıyorum ama bebeğimin sağlıklı doğmasına herşey değer diyorum bu günler de geçecek, bizden bu kadar sayfaları okumadım vakit bulursam o günkü annelerin maceralarını okuyacağım
Kuzum insallah sagliklica gelicek kizin kendini birakma guclu ol duacinim meleginle senin.Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Canım inşallah sağlığı düzelir minik kızının.Elleriniz dolu sağlıkla eve dönersin tez zamanda.Dualarımız seninleEvet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Kuzum sakin ol insallah bu rutine alisacaksinizSağol canım. Tecrubesizlik oyle zor ki esim de ben de bilmiyoruz. Eve geldik 60cc verin mutlaka dedi hemsire hastaneden ayrılırken. İlk beslenme seansında 40ını verdik sonra yatırınca hep kustu. İkincide yine aynı sey. Eve geleli 5 saat oldu ama çöktüm resmenbi de uyandıramıyoruz biberonu vermek icin. Aldıklarını da cıkardı. Simdi uyuyor. Kendimi cok caresiz hissediyorum
Canim usutmus olabilir sen yinede netten bak orda renk renk ne olacagi yaziyordu.biz klimada uyuyoruz sicakta uyuyamiyorlar gecen kaltiginda soguktu eli kolu yesil yapti karni agrimis usutmus dediler sonra gectiMrb anneler suan oglum sarılık sık sık emzirmeye calışıyorum normalde kakası sarıydı fakat 2 seferdir yeşil bi fikriniz var mı bu konuda ?
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.Iyi aksamlar arkadaslar. Bende yarin kizima kavusacagim cok sukur. Sabah 8 de hastanede olacagim suni sanci ile normal dogum deneyecegim insallah sezeryana gerek kalmaz. Dualarinizda bana da yer verin saglikla sihhatle kavusayim kizima. Sizler de aklimda olacaksiniz. Rabbim hastanede olan kuzucuklari da dogmayi bekleyen bebislerimizi de bir an once annelerine kavustursun. Umarim guzel pozitif bir dogum hikayesi ile donerim buraya. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Inşallah canım, Allah razı olsun. .Kuzum insallah sagliklica gelicek kizin kendini birakma guclu ol duacinim meleginle senin.
Allah yardımcın olsun canım sabret biraz daha, herhalde artık alırlar daha fazla bekletmezler çünkü başka komplikasyonlar gelişebilir içini ferah tutBen de Tr.ye göre 41+0 hafta oldum. Yani 42 deniyor heralde. Erken gelebilir dedikleri bebekten tık yok...
Hala sancı, su bir belirti gelecek diye bekliyorum .Sinirlerim çok bozuk, iki günde bir kontrole gidiyoruz. Yarın sabah yine doktorda randevum var. Bu haftanın da dolmasını beklerlerse cinnet geçireceğim. İçimden bir ses müdahale etmezlerse kendi gelmeyecek diyor. Hurma ,ananas, egzersiz, yürüyüş, merdiven hiçbiri hiçbiri işe yaramıyor açılma yok. Sabahları sinirimden ağlıyorum artık.
Inşallah canım, sen de en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine. .Canım inşallah sağlığı düzelir minik kızının.Elleriniz dolu sağlıkla eve dönersin tez zamanda.Dualarımız seninle
Evet canım, yarın gidicem..Dua edin de benim kızım da iyilessin de gelsin koynuma artık, çok yalnız boş hissediyorum kendimi, sanki hâlâ karnımda elim karnıma gidiyor.Tadım tuzum yok hiç.
Profildeki bebeğin canım sanırım, maşallah ne güzel bi kız. .Siz gazdan ya da başka şeylerden şikayet ederken size ozeniyorum inanın ki.Keske benim kızım da yanımda olsaydı da sizin gaz vs.muhabbetlerinize katilabilseydim..
Çok emmişse annesi birde gaz yptıysa şişmiştir göbüş,Kilo almış zaten ama karnı vücuduna oranla şiş gibi duruyor herşeyi takan ben doktora resim atalım diyorum ne gerek var diye kızıyor eşim merak ediyorum napim daha kontrole çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?