2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bak sen İnci kıza gece gündüz biliyormuş
Gece iyi uyusun da varsın erken kalksın annesi gece dinlendirsin seni,
Lansinohu silmiyorum ben çünkü bebekte pamukçuk olmasını engelliyor demişlerdi
Sonucta krem ya korkuyorum :)) Evet evet masallah kuzuma gece emerken zaten sabahliyoruz ama yinede uyutuyor beni gunduz aciyor farlari dahada kapatmiyor uzun sure :))

Saglikla kavusursunuz insallah kizinla canim.. Korkuyla tedirginlikle bak gecti gitti 9 ay geldi kavusma zamani korkup eklemek istemedigin takvimin son buluyor . Evine melek geliyor ne olursa olsun moralini yuksek tut tadini cikart bu gunler bi daha gelmez ev batmis umrumda olmasin

Tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 33. haftaya yeni girdim göğüslerim çok sertleşti acısı arttı incelerken beyaz süt gibi bişey geldi çok sıkmadım oysaki. Bu kadar erken olması normal mi?
Normal canim sıkma sen vucudun erken uretmeye basladi sutu demekki
Saglikla kavusup guzel bir hikaye yazman nasip olsun .. ♡♡♡

Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla ailenle nice mutlu senelere. .

Saglıkla kucagınıza alın inşallah

Canim usutmus olabilir sen yinede netten bak orda renk renk ne olacagi yaziyordu.biz klimada uyuyoruz sicakta uyuyamiyorlar gecen kaltiginda soguktu eli kolu yesil yapti karni agrimis usutmus dediler sonra gecti
devam ederse götüreceğim, demir ilacından önsüt fazlalılıgndan da olabilirmiş

Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin size canım benimde bugün doğum günüm hayatımızın en güzel en özel hediyesi kızlarımız yılın hediyesi bize

Gunduz uyuyamadigim icin. Aksam sekiz bucuktan on ikiye kadar uyumusum. Esim bebisimizi emzirmek icin uyandirdi emzirdim geri yattim. Az once mutfagi topladim. Bugun saglik ocagi kontrolumuz vardi. Cok sukur kilo alimimiz iyi cikti. Baslarda sagdigim sutleri buzluga atmistim. Omru 1 aymis. Suresi dolmadan cikarip onlari bebegime vereyim diyorum. Arada buzluktan arada memeden ayarlayip gidecegiz artik. Gogsum sert degil diye almadigi gogsumu kendini haline birakmistim. 3 gundur sagmiyordum. Ebe onu sag dok sutun eksimistir bebegin midesini bozarsi dedi. Emzirdiktwn sonra sagmayi ihmal etmeyin kizlar.

Kızlar hastaneye gidiyorum duruma göre doktor sezeryana alacak 4 gündür 2 cm açıklıkla geziyorum perşembe aç ve doğum çantası ile kontrole gel hemen doğuma alabilirmiş dua edin kızlar bu arada 3-4 gündür pek giremiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa gözünüz aydın umarım herkes iyidir

Sagsalim kavusun insallah kuzum benim dalarım seninle

Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo

Hayırlı kolay bir dogum diliyorum Allah yardımcın olsun saglıcakla kavuş yavruna

Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo
Gaz agrısı canım her emmeden sonra mutlaka ugras sırtını saat yönünün tersine dogru ovala ugrastıktan sonra hala cıkmıyosa bıraz yatır 5 dak sonra bidaha dene

Dogumgünün kutlu olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…