- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Sağol canım. .İnşAllah canım gerçekten aklımda duamdasın
Inşallah canım. .Evet canım kızım, çok teşekkür ediyorum
İpek kız koynuna bir gelsin mutluluk fotoğraflarınızı bizimle paylaşacaksın, sabırsızlıkla bekliyoruz
Sonucta krem ya korkuyorum :)) Evet evet masallah kuzuma gece emerken zaten sabahliyoruz ama yinede uyutuyor beni gunduz aciyor farlari dahada kapatmiyor uzun sure :))Bak sen İnci kıza gece gündüz biliyormuş
Gece iyi uyusun da varsın erken kalksın annesi gece dinlendirsin seni,
Lansinohu silmiyorum ben çünkü bebekte pamukçuk olmasını engelliyor demişlerdi
Saglikla kavusursunuz insallah kizinla canim.. Korkuyla tedirginlikle bak gecti gitti 9 ay geldi kavusma zamani korkup eklemek istemedigin takvimin son buluyor . Evine melek geliyor ne olursa olsun moralini yuksek tut tadini cikart bu gunler bi daha gelmez ev batmis umrumda olmasinKızlar yarın kızıma kavuşuyorum Allah nasip ederse Sezeryan olucam sabah 8 de yatis var ama kaç ta olacak belli değil Dr um başka doğumu da olacak dua edin bana tarih bi anda belli oldu şoktaym ayrıca sinirli evimin girişinde ana su borusu patlamış evde inşaat çıktı giriş yerim çimentolu yaptığımiz temizlik boşa gitti ev şu an kalabalık ortalık rezalet ben kızımın heyecanına varmadim sabah olmaz artık
Normal canim sıkma sen vucudun erken uretmeye basladi sutu demekkiTecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 33. haftaya yeni girdim göğüslerim çok sertleşti acısı arttı incelerken beyaz süt gibi bişey geldi çok sıkmadım oysaki. Bu kadar erken olması normal mi?
Saglikla kavusup guzel bir hikaye yazman nasip olsun .. ♡♡♡Iyi aksamlar arkadaslar. Bende yarin kizima kavusacagim cok sukur. Sabah 8 de hastanede olacagim suni sanci ile normal dogum deneyecegim insallah sezeryana gerek kalmaz. Dualarinizda bana da yer verin saglikla sihhatle kavusayim kizima. Sizler de aklimda olacaksiniz. Rabbim hastanede olan kuzucuklari da dogmayi bekleyen bebislerimizi de bir an once annelerine kavustursun. Umarim guzel pozitif bir dogum hikayesi ile donerim buraya. Hakkimizda hayirlisi olsun...
Doğum günün kutlu olsun canım, kızınla ailenle nice mutlu senelere. .merhaba yorgun uykusuz gazlı kakalı günler geçiren güzel anneler :)
mama konuşmussunuz sma kullanıyorum çok memnunum açıkcası ama doktorlar yaramazsa humana iyi dediler bana.
ayrıca sütüm yok mama ile besliyorum eğer bebeğiniz sürekli ağlıyo uykuya geçmiyor veya 10 dk uyuyup yeniden uyanıyorsa gaz maz yok arkadaşlar aç bebek :/ bu iki kere başıma geldi malesef her doktora gittiğimde aç diyor mamayı arttırdım daha da olmadı.
bugün benim doğum günüm bu senenin en güzel hediyesi bana kızım. Allah olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Kızlar yarın kızıma kavuşuyorum Allah nasip ederse Sezeryan olucam sabah 8 de yatis var ama kaç ta olacak belli değil Dr um başka doğumu da olacak dua edin bana tarih bi anda belli oldu şoktaym ayrıca sinirli evimin girişinde ana su borusu patlamış evde inşaat çıktı giriş yerim çimentolu yaptığımiz temizlik boşa gitti ev şu an kalabalık ortalık rezalet ben kızımın heyecanına varmadim sabah olmaz artık
Iyi aksamlar arkadaslar. Bende yarin kizima kavusacagim cok sukur. Sabah 8 de hastanede olacagim suni sanci ile normal dogum deneyecegim insallah sezeryana gerek kalmaz. Dualarinizda bana da yer verin saglikla sihhatle kavusayim kizima. Sizler de aklimda olacaksiniz. Rabbim hastanede olan kuzucuklari da dogmayi bekleyen bebislerimizi de bir an once annelerine kavustursun. Umarim guzel pozitif bir dogum hikayesi ile donerim buraya. Hakkimizda hayirlisi olsun...
devam ederse götüreceğim, demir ilacından önsüt fazlalılıgndan da olabilirmişCanim usutmus olabilir sen yinede netten bak orda renk renk ne olacagi yaziyordu.biz klimada uyuyoruz sicakta uyuyamiyorlar gecen kaltiginda soguktu eli kolu yesil yapti karni agrimis usutmus dediler sonra gecti
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin size canım benimde bugün doğum günüm hayatımızın en güzel en özel hediyesi kızlarımız yılın hediyesi bizemerhaba yorgun uykusuz gazlı kakalı günler geçiren güzel anneler :)
mama konuşmussunuz sma kullanıyorum çok memnunum açıkcası ama doktorlar yaramazsa humana iyi dediler bana.
ayrıca sütüm yok mama ile besliyorum eğer bebeğiniz sürekli ağlıyo uykuya geçmiyor veya 10 dk uyuyup yeniden uyanıyorsa gaz maz yok arkadaşlar aç bebek :/ bu iki kere başıma geldi malesef her doktora gittiğimde aç diyor mamayı arttırdım daha da olmadı.
bugün benim doğum günüm bu senenin en güzel hediyesi bana kızım. Allah olmayan herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Sağol canım benim, inşallah. .Sea41 Guzel anne yarin guzel haberlerle gelmek nasip olsun sanada insallh hep aklimda hep duamdasin.. ipegine kavusacaksin insallah saglikla..
Canim 26. Gunde birakti. Silikondan emmek kolay tabii fuze gibi ucu var zorlanmadan ccok cok cok emiyorlar.Kac hafta sonra birakti?ayy ne guzel masallah melegine mis gibi mememizi emmiyolarda pis silikonu emiyolar:)
Geçmişi okuyamadım ne kullanıyorsunuz gazımı bitiriyor tamamen bizde çok gazlıyoz(
Sagsalim kavusun insallah kuzum benim dalarım seninleKızlar hastaneye gidiyorum duruma göre doktor sezeryana alacak 4 gündür 2 cm açıklıkla geziyorum perşembe aç ve doğum çantası ile kontrole gel hemen doğuma alabilirmiş dua edin kızlar bu arada 3-4 gündür pek giremiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa gözünüz aydın umarım herkes iyidir
Hayırlı kolay bir dogum diliyorum Allah yardımcın olsun saglıcakla kavuş yavrunaKızlar hastaneye gidiyorum duruma göre doktor sezeryana alacak 4 gündür 2 cm açıklıkla geziyorum perşembe aç ve doğum çantası ile kontrole gel hemen doğuma alabilirmiş dua edin kızlar bu arada 3-4 gündür pek giremiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa gözünüz aydın umarım herkes iyidir
Gaz agrısı canım her emmeden sonra mutlaka ugras sırtını saat yönünün tersine dogru ovala ugrastıktan sonra hala cıkmıyosa bıraz yatır 5 dak sonra bidaha deneKızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo
Tamam kuzum benim teşekkür ederimGaz agrısı canım her emmeden sonra mutlaka ugras sırtını saat yönünün tersine dogru ovala ugrastıktan sonra hala cıkmıyosa bıraz yatır 5 dak sonra bidaha dene
Dogumgünün kutlu olsun canımmerhaba yorgun uykusuz gazlı kakalı günler geçiren güzel anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?