İnşallah kilo alır canım Allah yardımcın olsunKızlar biz yoğunbakımdan çıktık taburcu olduk hamdolsun. Evde macera başladı. Gazlı ve kusmuklu bebisim biraz zor bi bebek. Cuma günü kontrolumuz var insallah kilo kaybetmeyiz yoksa geri alırız dedi hemsire acık acık
Allah yardımcın olsun canım, kolay bir doğum olur inşallah. .Kızlar hastaneye gidiyorum duruma göre doktor sezeryana alacak 4 gündür 2 cm açıklıkla geziyorum perşembe aç ve doğum çantası ile kontrole gel hemen doğuma alabilirmiş dua edin kızlar bu arada 3-4 gündür pek giremiyorum doğum yapan arkadaşlar varsa gözünüz aydın umarım herkes iyidir
Unuturmuyum tatlım fırsat bulamıyorum inan. Bir yandan Melisa'm bir yandan taşınma öncesi telaşlar. Birde taşınmadan önce 1 hafta yazlığa gidelim demiştik onun telaşıda eklenince nadiren girip okuyabiliyorum ama yetişemiyorum yazmaya :) seni takip ediyorum ama ailecek gezmelerdesiniz :)
Hayırlı olsun canım belki benimde bugün sezeryan olabilir son muayeneyi bekliyorum hastanedeyim Rabbim gönlüne göre versin evi de boşver bugün daha önemli işlerimiz varKızlar yarın kızıma kavuşuyorum Allah nasip ederse Sezeryan olucam sabah 8 de yatis var ama kaç ta olacak belli değil Dr um başka doğumu da olacak dua edin bana tarih bi anda belli oldu şoktaym ayrıca sinirli evimin girişinde ana su borusu patlamış evde inşaat çıktı giriş yerim çimentolu yaptığımiz temizlik boşa gitti ev şu an kalabalık ortalık rezalet ben kızımın heyecanına varmadim sabah olmaz artık
Amin canım inşallah. .Sea41 inşallah güzel habrrler alırsın ipek kızından Rabbim tez zamanda kavustursun inşallah
Aaa erken kavusuyorsun oglusuna.. Hadi saglikla gelsin annesi guzel haberlerini bekliyoruz inci arkadasini merak ediyorKızlar bugün sezeryan oluyorum dua edin
Kızlar bugün sezeryan oluyorum dua edin
Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini canım, dualarım seninle. .Kızlar bugün sezeryan oluyorum dua edin
Aaa erken kavusuyorsun oglusuna.. Hadi saglikla gelsin annesi guzel haberlerini bekliyoruz inci arkadasini merak ediyor
Hayirlisiyla atlat dualarim seninle bekliyorum seni burda :)
Ayy hadi sağlıkla gelsinn kuzun :)))
Allah razı olsun kızlar hepiniz hakkınızı helal edin öğlende alacaklar sanırım şimdi serum takıldı bekliyorumSağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini canım, dualarım seninle. .
Canım hayırlı doğumlar olsun.bebişini sağlıcakla al kucağınaAllah razı olsun kızlar hepiniz hakkınızı helal edin öğlende alacaklar sanırım şimdi serum takıldı bekliyorum
Stres yapma canım hersey cok güzel olcak kuzuna kavuscaksın saglıcakla inşallah dualarımız seninleAllah razı olsun kızlar hepiniz hakkınızı helal edin öğlende alacaklar sanırım şimdi serum takıldı bekliyorum
Canim bebek 4 gune kadar kaka yapmayabilir dedi bizim cocuk doktoru normal bu dedi. Sen masaj yap bacaklarini karnina dogru it cek damla filan verdimi doktor damla kullaninca hemen yapiyorlar kakayi. Birde panik yapma sakin ol daha bunlara böyleysen sonrasini dusunemiyorum :)Benimkide öyle aglıyodu cnm,inan cok zor anlamak cok kucukler
Gaz mı,kaka yapamadıgı için mi,aç mı ....
Seninki düzenli kaka yapıo mu, kaç gunluk oldunz
Amin inşallah sende saglıcakla kavusursun yavruna güzel sorunsuz bir gebeligin olur ve vakti geldiğinde sag saglim kavusursun inşallah yavrunaOkudukça gözlerim doldu, hele şu psikolojiyle..Benimde ikinci gebeliğim Allah sağlıcakla kavuştursun hepimizi.
Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin hepinize, kalanlarıda Allah bir avazda kurtarsın inşallah
Amin inşallah, sağolun :)Amin inşallah sende saglıcakla kavusursun yavruna güzel sorunsuz bir gebeligin olur ve vakti geldiğinde sag saglim kavusursun inşallah yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?