2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah kilo alır canım Allah yardımcın olsun

Allah yardımcın olsun canım, kolay bir doğum olur inşallah. .

Y Yellu nerelerdesiniz Yeliz unuttun bizi
Unuturmuyum tatlım fırsat bulamıyorum inan. Bir yandan Melisa'm bir yandan taşınma öncesi telaşlar. Birde taşınmadan önce 1 hafta yazlığa gidelim demiştik onun telaşıda eklenince nadiren girip okuyabiliyorum ama yetişemiyorum yazmaya :) seni takip ediyorum ama ailecek gezmelerdesiniz :)

Hayırlı olsun canım belki benimde bugün sezeryan olabilir son muayeneyi bekliyorum hastanedeyim Rabbim gönlüne göre versin evi de boşver bugün daha önemli işlerimiz var

Kızlar benim kizim bacaklarini cekiyo kendine kasilarak agliyo bu gazdan dolayi mi karnını ovaliyorum susuyo geri ama her emmede gazi cikmiyo

Benimkide öyle aglıyodu cnm,inan cok zor anlamak cok kucukler
Gaz mı,kaka yapamadıgı için mi,aç mı ....
Seninki düzenli kaka yapıo mu, kaç gunluk oldunz

Aaa erken kavusuyorsun oglusuna.. Hadi saglikla gelsin annesi guzel haberlerini bekliyoruz inci arkadasini merak ediyor
Hayirlisiyla atlat dualarim seninle bekliyorum seni burda :)

Ayy hadi sağlıkla gelsinn kuzun :)))

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini canım, dualarım seninle. .
Allah razı olsun kızlar hepiniz hakkınızı helal edin öğlende alacaklar sanırım şimdi serum takıldı bekliyorum

Benimkide öyle aglıyodu cnm,inan cok zor anlamak cok kucukler
Gaz mı,kaka yapamadıgı için mi,aç mı ....
Seninki düzenli kaka yapıo mu, kaç gunluk oldunz
Canim bebek 4 gune kadar kaka yapmayabilir dedi bizim cocuk doktoru normal bu dedi. Sen masaj yap bacaklarini karnina dogru it cek damla filan verdimi doktor damla kullaninca hemen yapiyorlar kakayi. Birde panik yapma sakin ol daha bunlara böyleysen sonrasini dusunemiyorum :)

Amin inşallah sende saglıcakla kavusursun yavruna güzel sorunsuz bir gebeligin olur ve vakti geldiğinde sag saglim kavusursun inşallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…